برای این که تو هر سرور دوباره از اول ثبت نام کردی برا خودت
تو باید یک بار که یه اکانت میسازی رو همون اکانت سرور بعدی رو ثبت نام کنی
نه دوباره یه اکانت دیگه تشکیل بدی
اگه واقعا 6 سرور بازی میکنی واقعا باید بدونی باید چی کار کنی
تو دیگه کی هستی داداش
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1392/12/02 15:58:33
برای این که تو هر سرور دوباره از اول ثبت نام کردی برا خودت تو باید یک بار که یه اکانت میسازی رو همون اکانت سرور بعدی رو ثبت نام کنی نه دوباره یه اکانت دیگه تشکیل بدی اگه واقعا 6 سرور بازی میکنی واقعا باید بدونی باید چی کار کنی تو دیگه کی هستی داداش |
|
1392/12/02 16:07:45
فیلسوف جان از اول با این اکانت بودم مخ!!!! فک کنم شاید چون همیشه قبل از پایان سرور حذف میزدم اینجوری میشد!
این مطلب در 1392/12/02 16:07:45 نوشته شده است و در 1392/12/02 16:08:29 ویرایش شده است .
پدر انجـــــــمن رف...!!!
|
|
1392/12/02 16:08:03
چرا بازی نمیکنه! پدر انجـــــــمن رف...!!!
|
|
1392/12/02 16:12:00
الان کسی که 1 غارته صفش تا یه هفته پره. فکر کن سکه بده تمام سربازاشو یهو تموم کنه.بقیه هم سکه بدن صفشون مثل اون نیست.اون میاد همه رو میزنه Arash_s
good bye anjooman |
1392/12/02 18:48:24
این قابلیت ویژه ( استخدام تاجر در بازار ) به صورت کلی از بازی حذف نشده است. این قابلیت در یک چهارم اول بازی غیر فعال می باشد و بعد از آن در همه سرورها فعال می باشد.
زیرا در یک چهارم اول بازی، به صورت کلی بازیکنان عادی به این قابلیت ویژه نیاز ندارند، زیرا منابعی زیادی برای انتقال وجود ندارد. موفق باشید موفق و پیروز باشید
+ انجمن بازی: محلی برای همفکری روی مسائل فنی بازی. + راهنمای بازی: دفترچه راهنمای بازی. + وبلاگ بازی: همه رخ دادهای جدید در مورد بازی. + پشتیبانی: پیگیری سوالات و مشکلات خصوصی. واحد پشتیبانی در تمام ایام سال بدون تعطیلی از ساعت 8:00 الی 20:00 پاسخگویی شما عزیزان هستند. |
|
|
1392/12/02 18:56:15
بیچاره مولتی باز ها گفتا تو از کجایی که آشفته می نمایی
گفتم منم غریبی از شهر آشنایی 25 سرور از سال 91 با a.gho برای رفیقا میام |
|
1392/12/02 18:58:14
خوب اقای کیـانی عزیز حرف شما کاملا غلطه. برای حرفمم دلیل دارم. اتفاقا بیشترین کارامدی تاجر تو یک چهارم اول بازیه . میدونی چرا؟ چون طرف وقتی میاد تمدن میزنه روز 4 که میشه تولید منابع ر منبعش تو سرور سوپر اکسپرس میرسه به حدود 30 هزار تا در ساعت بعد شما میگی حجم منابع یک چهارم اول کمه؟ بیشترین کارامدشم همون یک چهارم اول بازیه چون طرف میاد روز 4 شهر دوم رو میسازه کناره شهر اولش و به دلیل اینکه تاجر بالا میتونه منابع بیشتری رو انتقال بده به شهر 2 کارامدیش بیشتر از 9 سکه که برای تعدیل بین 2 شهر هستش شما فک کنم خودت بخوای منابعو بفرستی یه شهر دیگه میری 100 تا تاجر میخری کاره خودتو تا 1 هفته سریع تر میکنی چه کاریه بخوای 9 تا 9 تا تعدیل بزنی. به نظر من اشتباهتون تو این کار خیلی بزرگ بوده. نمونش سرور 23 خودمون 1 روز قبل اینکه قابلیتش حذف بشه با اکانتی که اسمشو نمیارم 50 تا تاجر خریدیم و تو 1 ساعت به خاطر ارسال منابعی که داشتیم شهر دوم رو رسونیدم به شهر اول تقریبا . پس نگید یک چهارم اول بازی نیاز نیستش. بگین میخوایم بیشتر 9 تایی تعدیل بزنین پول بیشتر در بیاریم حقیقت کاملا تلخه ولی چه کنم بعضیا دیکتاتورن و حرف حرف خودشونه
این مطلب در 1392/12/02 18:58:14 نوشته شده است و در 1392/12/02 18:58:29 ویرایش شده است .
|
1392/12/03 11:53:48
آقای d a n t e
راستش حق این است که مطلب شما را به خاطر عدم رعایت ادب و تهمت بیجا حذف کنم. اما برای آگاه شدن سایرین جواب می دم این قابلیت ویژه در دوره یک چهارم اول بازی به شدت کم استفاده می شد و در همه اون موارد هم طبق بررسی های واحد پلیس بازی، تنها توسط مولتی باز ها استفاده می شود. زیرا در روزها اول سرور مولتی باز ها از این قابلیت برای انتقال منابع بین اکانت هایشان استفاده می کردند در نمایشگاه تهران (که چندی پیش برگزار شد) چندین نفر از از باتجربه ها و قهرمانان بازی این درخواست را داشتند که این قابلیت ویژه در ابتدای بازی غیر فعال باشد تا مولتی بازها نتوانند از آن استفاده کنند. ما نیز به احترام نظر و پیشنهاد این دوستان، این قابلیت ویژه را در یک چهارم اول بازی غیر فعال کردیم. موفق و پیروز باشید
+ انجمن بازی: محلی برای همفکری روی مسائل فنی بازی. + راهنمای بازی: دفترچه راهنمای بازی. + وبلاگ بازی: همه رخ دادهای جدید در مورد بازی. + پشتیبانی: پیگیری سوالات و مشکلات خصوصی. واحد پشتیبانی در تمام ایام سال بدون تعطیلی از ساعت 8:00 الی 20:00 پاسخگویی شما عزیزان هستند. |
|
|
1392/12/03 13:13:47
ببخشید کارشناس بازی مگه فقط اون چند نفر مهم بودند ما این جا چی هستیم
یه نظرسنجی می کردید می دیدید چند نفر مخالف یا موافق هستند اگه هم می شد مولتی باز بود از همون اول این قابلیت شناسایی مولتی اکانت رو نصب می کردید و این همه قابلیت رو حذف نمی کردید همیشه وقتی به بمبست می خورید به ما توجه می کنید و گرنه همیه تک خودتون نظر میدید |
|
1392/12/04 18:28:21
حرف d a n t کاملا درسته البته نیمه پر لیوان رو هم باید دید هم شاید اون چیزی که شما میگیددرسته اما بودن کسائی که با ان روش خوب پیشرفت کردن (بی مولتی)
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل |
منوی کاربری
|
||