سلام خدمت همه دوستان گرامی
من امروز میخواستم تعدادی تاجر رو تو بازار استخدام کنم اما دیدم که این قابلیت رو برداشتن و نمیشه تاجر استخدام کرد
حالا سوال من اینه که آیا این مشکل برا شما هم پیش اومده یا نه فقط من این مشکل رو دارم
من امروز میخواستم تعدادی تاجر رو تو بازار استخدام کنم اما دیدم که این قابلیت رو برداشتن و نمیشه تاجر استخدام کرد :?:
حالا سوال من اینه که آیا این مشکل برا شما هم پیش اومده یا نه فقط من این مشکل رو دارم :?:
دوست عزیز اگه بدرد نمیخورد که از اول اضافه نمیکردن
تازه برا ما که دائم نمیتونیم تعدیل منابع بین شهرها رو بزنیم که برا هر بار 9 تا سکه میخواد
این قابلیت خوبی بود چون با 40 تا سکه 300 تا تاجر استخدام میکردیم و تو یه هفته کلی منابع به شهرهای خودمون که فاصله زیادی داشتن بفرستیم
دوست عزیز اگه بدرد نمیخورد که از اول اضافه نمیکردن
تازه برا ما که دائم نمیتونیم تعدیل منابع بین شهرها رو بزنیم که برا هر بار 9 تا سکه میخواد
این قابلیت خوبی بود چون با 40 تا سکه 300 تا تاجر استخدام میکردیم و تو یه هفته کلی منابع به شهرهای خودمون که فاصله زیادی داشتن بفرستیم
من امروز میخواستم تعدادی تاجر رو تو بازار استخدام کنم اما دیدم که این قابلیت رو برداشتن و نمیشه تاجر استخدام کرد
حالا سوال من اینه که آیا این مشکل برا شما هم پیش اومده یا نه فقط من این مشکل رو دارم
ولی حیف شد ... حیف
23 سرور با ،
atlantic_pejman
دوست باش ... فقط همین
[quote][div][b]just se[/b][/div][div]سلام خدمت همه دوستان گرامی
من امروز میخواستم تعدادی تاجر رو تو بازار استخدام کنم اما دیدم که این قابلیت رو برداشتن و نمیشه تاجر استخدام کرد :?:
حالا سوال من اینه که آیا این مشکل برا شما هم پیش اومده یا نه فقط من این مشکل رو دارم :?:
[/div][/quote]
ولی حیف شد ... حیف
بله متاسفانه، این امر، ناخواسته باعت نابرابری در دسترسی همه به امکانات برابر شده.به عقیده من بهتر بود یا دوباره این امکان برقرار شود یا از کسانی که این امکان را دارند هم گرفته شود و سکه هایشان عودت داده شود .البته که گزینه اول به نفع همه است
just se
توی بازی هم مرام داشته باش
بله متاسفانه، این امر، ناخواسته باعت نابرابری در دسترسی همه به امکانات برابر شده.به عقیده من بهتر بود یا دوباره این امکان برقرار شود یا از کسانی که این امکان را دارند هم گرفته شود و سکه هایشان عودت داده شود .البته که گزینه اول به نفع همه است [quote][div][b]just se[/b][/div][div]سلام خدمت همه دوستان گرامی
[/div][/quote]
من 40تا تاجر گرفته بودم از قبل هنوز هست.فردا محلتش تموم میشه.
چرا حذف شده؟
اینجوری دیگه تقریبا معامله ی منابع در بازار رو از بین بردن.کسی نمیتونه بالای 40-50 هزار تا منابع رد و بدل کنه
بیشتر به ضرر کسی که کتیبه رو گرفته هم میشه.
وقتی بگیره باید براش گندم بدن.خب وقتی هرفرد نتونه بیشتر از 40 هزار تا گندم بفرسته نمیتونه گندمش رو تامین کنه.بعدم هی کتیبه دست اینو اون میچرخه.بعدم گینگیزا نقشه رو به آتش میکشن.
حالا مگه قبلا که این قابلیت نبود گینگزا نقشرو آتیش میزدن؟
الانم همون کارو میکنن که قبل ورود این قابلیت انجام میدادن.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div]من 40تا تاجر گرفته بودم از قبل هنوز هست.فردا محلتش تموم میشه.
چرا حذف شده؟
اینجوری دیگه تقریبا معامله ی منابع در بازار رو از بین بردن.کسی نمیتونه بالای 40-50 هزار تا منابع رد و بدل کنه
بیشتر به ضرر کسی که کتیبه رو گرفته هم میشه.
وقتی بگیره باید براش گندم بدن.خب وقتی هرفرد نتونه بیشتر از 40 هزار تا گندم بفرسته نمیتونه گندمش رو تامین کنه.بعدم هی کتیبه دست اینو اون میچرخه.بعدم گینگیزا نقشه رو به آتش میکشن.:|[/div][/quote]
حالا مگه قبلا که این قابلیت نبود گینگزا نقشرو آتیش میزدن؟:|
الانم همون کارو میکنن که قبل ورود این قابلیت انجام میدادن.:|
حالا ک میان ی چیزایی رو برمیدارن ی چیم اضافه کنن!
مثلا 2000 تا کماندار میزنی اموزش بزنه بلافاصله بساز با 4 سکه عالی میشه
کجاش عالی میشه؟
این قابلیت رو بزارن دیگه کسی بازی نمیکنه.
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]farhad_dafai[/b][/div][div]حالا ک میان ی چیزایی رو برمیدارن ی چیم اضافه کنن!
مثلا 2000 تا کماندار میزنی اموزش بزنه بلافاصله بساز با 4 سکه عالی میشه[/div][/quote]
کجاش عالی میشه؟
این قابلیت رو بزارن دیگه کسی بازی نمیکنه.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.