نه بابا کجاش خوبه دو روز ساعت سه خوابیدم تو مدرسه داشت سرم گیج میرفت
منظورم خوب خوابیدن بود که سرحال میاره
[quote][div][b]techno[/b][/div][div][quote][div][b]مغلی[/b][/div][div]بیشترسرحال تری این یکی از خوبیاشه[/div][/quote]
نه بابا کجاش خوبه دو روز ساعت سه خوابیدم تو مدرسه داشت سرم گیج میرفت[/div][/quote]
نه بابا کجاش خوبه دو روز ساعت سه خوابیدم تو مدرسه داشت سرم گیج میرفت
آره
فکر کردم گفتی نخوابیدن آدمو سرحال میاره
یه فسیل از سال 92
سایتی پر از اس ام اس و جوک
www.4funs.ir
[quote][div][b]مغلی[/b][/div][div][quote][div][b]techno[/b][/div][div][quote][div][b]مغلی[/b][/div][div]بیشترسرحال تری این یکی از خوبیاشه[/div][/quote]
نه بابا کجاش خوبه دو روز ساعت سه خوابیدم تو مدرسه داشت سرم گیج میرفت[/div][/quote]
منظورم خوب خوابیدن بود که سرحال میاره[/div][/quote]
آره
فکر کردم گفتی نخوابیدن آدمو سرحال میاره
خب این ساعت دانلود رایگانو بیارن توی ساعت 9 صب تا 9 شب تا ما سلامتیمونو حفظ
کنیم
من که اگه چیزی واسه دانلود داشته باشم همون شبا هم مبتونم یه جوری تنظیم میکنم ساعت 2 خودش دانلود شروع کنه تا ساعت 7 ،کامپیوتر هم روشن
اواتار1392
من منتظرم 23 سالم بشه شبا ساعت 5 بخوابم
خخخخ
inera@att.net
[quote][div][b]cabo[/b][/div][div]خب این ساعت دانلود رایگانو بیارن توی ساعت 9 صب تا 9 شب تا ما سلامتیمونو حفظ
کنیم :mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
من که اگه چیزی واسه دانلود داشته باشم همون شبا هم مبتونم یه جوری تنظیم میکنم ساعت 2 خودش دانلود شروع کنه تا ساعت 7 ،کامپیوتر هم روشن
[quote][div][b]اواتار1392[/b][/div][div]من منتظرم 23 سالم بشه شبا ساعت 5 بخوابم:oops::oops::oops::oops::oops:[/div][/quote]
:lol:خخخخ
خب این ساعت دانلود رایگانو بیارن توی ساعت 9 صب تا 9 شب تا ما سلامتیمونو حفظ
کنیم
اواتار1392
من منتظرم 23 سالم بشه شبا ساعت 5 بخوابم
خخخخ
بلدم این کارو هم بکنم تو اینترنت دانلود منیجر از تو بخش زمان بندی میشه این کارو کرد
ولی اخه میخوام یه ذره هم تو نت بگردم
یه فسیل از سال 92
www.4funs.ir
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]cabo[/b][/div][div]خب این ساعت دانلود رایگانو بیارن توی ساعت 9 صب تا 9 شب تا ما سلامتیمونو حفظ
کنیم :mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
[quote][div][b]اواتار1392[/b][/div][div]من منتظرم 23 سالم بشه شبا ساعت 5 بخوابم:oops::oops::oops::oops::oops:[/div][/quote]
:lol:خخخخ
[/div][/quote]
بلدم این کارو هم بکنم تو اینترنت دانلود منیجر از تو بخش زمان بندی میشه این کارو کرد
ولی اخه میخوام یه ذره هم تو نت بگردم
:D:D:D:D:D:D:D
یه بار این حرفو بهم گفتی منم جوابتو دادم دیگه
باز چرا اینو گفتی؟
چی رو میخوای نشون بدی؟
یه فسیل از سال 92
www.4funs.ir
[quote][div][b]a.gho[/b][/div][div]کپی کردن هم هنری شده والله[/div][/quote]
یه بار این حرفو بهم گفتی منم جوابتو دادم دیگه
باز چرا اینو گفتی؟
چی رو میخوای نشون بدی؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.