arteجناب کارشناس عزیز ! هر چند احساس میکنم جواب شما تا حدودی حالت جبهه گرفتن نسبت به گفته من داره ، اما در هر صورت از پاسختون ممنونم .
لازم میدونم نکاتی رو در بازی یاداوری کنم .
عرض کردم ( یکی ) از دو دوست اینجانب در همون ساعات اولیه صاحب کلید طلا شد . دومین کلید طلا در شرایطی تسخیر شد که به اجبار باید شهر جدیدی تاسیس میگردید . اگر در جریان بازی باشید ، میبینید برای گرفتن بسیاری از این جوایز مهاجر ها ممکنه بیش از یک روز هم در مسیر باشن تا شهر تازه ای ساخته بشه ( اگر 7 ام کلید طلا زده شود آرشیوش تا 14 ام طول خواهد کشید ) . برای دومین کلید هم همین اتفاق افتاد و به این ترتیب در روز 13 ام آرشیو خواهد شد . تا اینجای کار ، هیچ اتفاق غیر طبیعی و خارج از جریان بازی رخ نداده و در سریعترین زمان ممکن کلید طلا زده شده .
حال اگر کتیبه در تاریخ 11 ام آرشیو شود "" به حساب خودتون "" تکلیف این جوایز چیست ؟
صد البته که شما آگاهی کامل به تمام زوایای بازی دارید . حال برای اطمینان اینجانب ، لطفا روشن و صریح بفرمایید که این کلید ها آرشیو میشوند یا خیر .
متشکرم .
دوست گرامی فکر می کنم توضیح من را دقیق مطالعه نکردید:
خدمت شما و سایرین عرض کردم که:
در سرور های سوپر اکسپرس که 60 روزه هستند، مرحله آخر آزاد سازی 10 روز قبل از خاتمه سرور انجام می شود. و بازیکنان حداقل 7 روز زمان دارند تا گنیجنه ها را تسخیر و آرشیو کنند.
یعنی سرور حتما تا بعد از ۷ روز از فردای تاریخ آزادسازی گنیجنه ها در هر صورت باز خواهد بود و این تازه مربوط به شرایطی است که کتیبه دقیقا راس سه روز آرشیو شود و کار کش برندارد.
پس افراد می توانند گنیجنه هایشان را آرشیو نمایند.
موفق و پیروز باشید
+ انجمن بازی: محلی برای همفکری روی مسائل فنی بازی.
+ راهنمای بازی: دفترچه راهنمای بازی.
+ وبلاگ بازی: همه رخ دادهای جدید در مورد بازی.
+ پشتیبانی: پیگیری سوالات و مشکلات خصوصی.
واحد پشتیبانی در تمام ایام سال بدون تعطیلی از ساعت 8:00 الی 20:00 پاسخگویی شما عزیزان هستند.
+ انجمن بازی: محلی برای همفکری روی مسائل فنی بازی.
+ راهنمای بازی: دفترچه راهنمای بازی.
+ وبلاگ بازی: همه رخ دادهای جدید در مورد بازی.
+ پشتیبانی: پیگیری سوالات و مشکلات خصوصی.
واحد پشتیبانی در تمام ایام سال بدون تعطیلی از ساعت 8:00 الی 20:00 پاسخگویی شما عزیزان هستند.