سلام .
متاسفانه اونهایی که مثلا در سری سوم آزاد سازیها جایزه کلید طلا زدن ممکنه نتونن آرشیوش کنن . برام عجیبه که چرا نباید این آزاد سازی مثلا 10 روز قبل از کتیبه انجام بگیره که بازیکنها زمان آرشیو داشته باشن !
دو نفر از دوستانم کلید طلا در سرور 20 دارن و همگی ما غیر از فتح و تصاحبش تا الان کلی دچار زیان شدیم جهت نگهداری اون . و جالب اینجاست که در همون ساعات اولیه این کلید زده شد . حالا اگر کتیبه جابجا نشه این کلید ها میسوزن .
کارشناس بازی لطف کنن و بگن چرا وقت لازم جهت آرشیو وجود نداره ؟
اگر جواب شما بر این پایه استواره که سرور بازی بعد از آرشیو کتیبه غیر فعال میشه ، لطفا بگید چرا جوایز زود تر وارد بازی نشد و حساب کنید از زمان ورود جوایز به مدت 7 روز ( حتی اگر در ثانیه های اول جایزه زده بشه ) سرور دوام داره ؟ ( مگر در شرایط خاص نه شرایط عمومی ) به نظر شما این معقوله ؟
متشکرم .
این مطلب در 1392/11/09 17:45:40 نوشته شده است و در 1392/11/09 17:46:25 ویرایش شده است .
شغال شیر را گفت یا هماوردی کنیم ، یا هراست را بین شغالان گویم
شیر گفت آوازه بزدلیم بین شغالان به از شماتت شیران
سلام .
متاسفانه اونهایی که مثلا در سری سوم آزاد سازیها جایزه کلید طلا زدن ممکنه نتونن آرشیوش کنن . برام عجیبه که چرا نباید این آزاد سازی مثلا 10 روز قبل از کتیبه انجام بگیره که بازیکنها زمان آرشیو داشته باشن !
دو نفر از دوستانم کلید طلا در سرور 20 دارن و همگی ما غیر از فتح و تصاحبش تا الان کلی دچار زیان شدیم جهت نگهداری اون . و جالب اینجاست که در همون ساعات اولیه این کلید زده شد . حالا اگر کتیبه جابجا نشه این کلید ها میسوزن .
کارشناس بازی لطف کنن و بگن چرا وقت لازم جهت آرشیو وجود نداره ؟
اگر جواب شما بر این پایه استواره که سرور بازی بعد از آرشیو کتیبه غیر فعال میشه ، لطفا بگید چرا جوایز زود تر وارد بازی نشد و حساب کنید از زمان ورود جوایز به مدت 7 روز ( حتی اگر در ثانیه های اول جایزه زده بشه ) سرور دوام داره ؟ ( مگر در شرایط خاص نه شرایط عمومی ) به نظر شما این معقوله ؟
متشکرم .
سلام به همه .
علی جان اره تازه دوستان به منم زنگ زدن و نتایج گفتگوشون با پشتیبانی یه خورده عجیبه و جوابای سر راستی نمیدن.
حالا برا نمونه من جوابا رو میزارم . شماره تیکتا هست و میتونین از صحت اونا اگاه بشین .
سلام خدمت سروران گرامی متاسفانه تو این سرور فکر میکنم یه تضاد ساعتی بوجود اومده . زمان باقیمانده تا آرشیو شدن کتیبه جاودان 2 روز 12 : 37 : 04 زمان باقیمانده تا آرشیو شدن کلید طلایی 4 روز 07 : 02 : 31 حالا وقتی کتیبه جاویدان ارشیو بشه تکلیف ارشیو شدن کلید و جایزش جی میشه؟ فکر نمیکنید که کتیبه رو باید دیرتر ازاد میکردید ؟ چون از زمان ازاد سازی کلید تا کتیبه کمتر از 2 روز بود در بهترین شرایط هم نمیشه اون کلیدها رو ارشیو کرد بجز این که کتیبه ارشیو نشه ؟ ممنون میشم اگه این عدم تطابق زمانی رو برطرف کنید یا یه راه حلی واسه ما بزارید . ممنون میشم
سلام دوست عزیز
از اینکه با واحد پشتیبانی عصر پادشاهان تماس گرفته اید متشکریم. درصورتی که قبل از آرشیو شدن گنجینه ای سرور به پایان برسد ٬ جایزه آرشیو آن تعلق نخواهد گرفت. با احترام تیم پشتیبانی عصر پادشاهان
در این قسمت اومدن و گفتم تا اخر سرور یعنی وقتی 60 روز تمام بشه که میشه 6 روز دیگه .
اما در نامه بعد که یه نفر دیگه داده جور دیگه جواب دادن. یعنی اینکه احتمال داره اجازه ندن 60 روز سرور تموم بشه و بعد از ارشیو که 24 ساعت یا 48 ساعت بعد از اونه سرور رو تموم کنن ( یعنی 6 روز باقیمونده کامل سپری نشه ) که این واقعا غیر معقوله و عجیب
1392/11/09 10:43:25 توضیحات شما
ممنون اشکالی نداره فقط یه سوال فنی من تو سرور 20 دور سوم درست همون ساعتی که ج.ایز ازاد شد 3 ساعت بعدش کلید طلا رو زدم و کلید طلا هنوز جابجا نشده و زمان باقی مانده برای ارشیوش 48 ساعت بعد ارشیو شدن کتیبه هستش شما چیکار می کنید با این مورد ؟
1392/11/09 15:17:45 * : سادات
سلام معمولا بعد از آرشیو شدن کتیبه سرور از ۲۴ تا ۴۸ ساعت بعد غیر فعال می شود. البته گنجینه هایی که تا پایان کتیبه هنز آرشیو نشده باشند جوایز آرشیو آنها به بازیکن داده نخواهد شد شاد و خرسند باشید واحد پشتیبانی عصر پادشاهان
امیدوارم این موضع هر چی سریعتر حل بشه و یه جواب منطقی داده بشه . این جوایز دقیقا بعد از ازاد سازی تسخیر شدن و باید ( تاکید میکنم باید ) دوره خودشو بگذرونه که 7 روز هست و اگر غیر از این باشه باید دوره سوم جوایز رو از سرور سوپر اکسپرس به طور کامل حذف کرد یا حداقل کلید طلاها رو از اون نوع سرور خاص حذف کرد .
شرمنده از همه که سرتون رو درد اوردم .
سید هادی
این مطلب در 1392/11/09 17:54:27 نوشته شده است و در 1392/11/09 17:56:04 ویرایش شده است .
حلالم کن اگر سنگینی ِ بار ِتو بودم
اگر بر دوش تو بار ِ گران بودیم رفتیم
[b]سلام به همه .
علی جان اره تازه دوستان به منم زنگ زدن و نتایج گفتگوشون با پشتیبانی یه خورده عجیبه و جوابای سر راستی نمیدن.
حالا برا نمونه من جوابا رو میزارم . شماره تیکتا هست و میتونین از صحت اونا اگاه بشین .[/b]
سلام خدمت سروران گرامی متاسفانه تو این سرور فکر میکنم یه تضاد ساعتی بوجود اومده . زمان باقیمانده تا آرشیو شدن کتیبه جاودان 2 روز 12 : 37 : 04 زمان باقیمانده تا آرشیو شدن کلید طلایی 4 روز 07 : 02 : 31 حالا وقتی کتیبه جاویدان ارشیو بشه تکلیف ارشیو شدن کلید و جایزش جی میشه؟ فکر نمیکنید که کتیبه رو باید دیرتر ازاد میکردید ؟ چون از زمان ازاد سازی کلید تا کتیبه کمتر از 2 روز بود در بهترین شرایط هم نمیشه اون کلیدها رو ارشیو کرد بجز این که کتیبه ارشیو نشه ؟ ممنون میشم اگه این عدم تطابق زمانی رو برطرف کنید یا یه راه حلی واسه ما بزارید . ممنون میشم
سلام دوست عزیز
از اینکه با واحد پشتیبانی عصر پادشاهان تماس گرفته اید متشکریم. درصورتی که قبل از آرشیو شدن گنجینه ای سرور به پایان برسد ٬ جایزه آرشیو آن تعلق نخواهد گرفت. با احترام تیم پشتیبانی عصر پادشاهان
[b]در این قسمت اومدن و گفتم تا اخر سرور یعنی وقتی 60 روز تمام بشه که میشه 6 روز دیگه .
اما در نامه بعد که یه نفر دیگه داده جور دیگه جواب دادن. یعنی اینکه احتمال داره اجازه ندن 60 روز سرور تموم بشه و بعد از ارشیو که 24 ساعت یا 48 ساعت بعد از اونه سرور رو تموم کنن ( یعنی 6 روز باقیمونده کامل سپری نشه ) که این واقعا غیر معقوله و عجیب[/b]
1392/11/09 10:43:25 توضیحات شما
ممنون اشکالی نداره فقط یه سوال فنی من تو سرور 20 دور سوم درست همون ساعتی که ج.ایز ازاد شد 3 ساعت بعدش کلید طلا رو زدم و کلید طلا هنوز جابجا نشده و زمان باقی مانده برای ارشیوش 48 ساعت بعد ارشیو شدن کتیبه هستش شما چیکار می کنید با این مورد ؟
1392/11/09 15:17:45 اپراتور : سادات
سلام معمولا بعد از آرشیو شدن کتیبه سرور از ۲۴ تا ۴۸ ساعت بعد غیر فعال می شود. البته گنجینه هایی که تا پایان کتیبه هنز آرشیو نشده باشند جوایز آرشیو آنها به بازیکن داده نخواهد شد شاد و خرسند باشید واحد پشتیبانی عصر پادشاهان
[b]امیدوارم این موضع هر چی سریعتر حل بشه و یه جواب منطقی داده بشه . این جوایز دقیقا بعد از ازاد سازی تسخیر شدن و باید ( تاکید میکنم باید ) دوره خودشو بگذرونه که 7 روز هست و اگر غیر از این باشه باید دوره سوم جوایز رو از سرور سوپر اکسپرس به طور کامل حذف کرد یا حداقل کلید طلاها رو از اون نوع سرور خاص حذف کرد .
شرمنده از همه که سرتون رو درد اوردم .
سید هادی[/b]
باید یه عکس یادگاری از کلید طلایی بگیرن.همین و بس.....
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]بچه ها نتیجش چی شد کوتاه نیایید ها[/div][/quote]
باید یه عکس یادگاری از کلید طلایی بگیرن.همین و بس.....:ugeek:
باید یه عکس یادگاری از کلید طلایی بگیرن.همین و بس.....
علیرضا چطوررررری؟؟
یادگاری از کلید طلایی هیییییییی
دارم با بچه ها یه وبلاگ ردیف میکنم از مشکلاتی که بی سرو صدا حل شد و یا دمی ازشون زده نشد هرچی تو ذهنتون دارید رو بفرستید برام
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]بچه ها نتیجش چی شد کوتاه نیایید ها[/div][/quote]
باید یه عکس یادگاری از کلید طلایی بگیرن.همین و بس.....:ugeek:[/div][/quote]
علیرضا چطوررررری؟؟
یادگاری از کلید طلایی هیییییییی
دارم با بچه ها یه وبلاگ ردیف میکنم از مشکلاتی که بی سرو صدا حل شد و یا دمی ازشون زده نشد هرچی تو ذهنتون دارید رو بفرستید برام
اولا که کاشکی بر نمیگشتی چون چیزی نداره که بخواهی برگردی
دوما داداش جایزه جهنم حرف خودشونو قبول ندارند
بازی انقدر مزخرفه که کلید رو ثانیه های اول زدند ولی سرور نمیرسه که ارشیو کنن
بعد اومدن درست کنن میگند بعد ارشیو کتیبه 2 یا 3 روز بعد سرور تموم میشه
جالبه نه؟؟
این مطلب در 1392/11/10 11:35:53 نوشته شده است و در 1392/11/10 11:46:41 ویرایش شده است .
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]techno[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]بچه ها نتیجش چی شد کوتاه نیایید ها[/div][/quote]
بابا فقط میخوان جایزه نرسه به ما دیگه
;);););););););)[/div][/quote]
اولا که کاشکی بر نمیگشتی چون چیزی نداره که بخواهی برگردی
دوما داداش جایزه جهنم حرف خودشونو قبول ندارند
بازی انقدر مزخرفه که کلید رو ثانیه های اول زدند ولی سرور نمیرسه که ارشیو کنن
بعد اومدن درست کنن میگند بعد ارشیو کتیبه 2 یا 3 روز بعد سرور تموم میشه
جالبه نه؟؟
بسیار برام عجیب است که دوستانی که آمار همه چیز را اینقدر به حساب خودشون دقیق دارند، همین حساب کتاب تاریخ شروع و خاتمه سرور را ندارند.
+ تاریخ سرور 20 می شود 16 ام
+ آخرین مرحله آزادسازی گنجینهها ۶ ام بوده
+ در سرور های سوپر اکسپرس که 60 روزه هستند، مرحله آخر آزاد سازی 10 روز قبل از خاتمه سرور انجام می شود. و بازیکنان حداقل 7 روز زمان دارند تا گنیجنه ها را تسخیر و آرشیو کنند.
اینکه گفتم حداقل 7 روز مربوط می شود به وضعیت آرشیو شدن کتیبه. یعنی اگر کتیبه زود آرشیو شد، سرور حداقل تا 7 روز بعد از آزاد سازی گنیجنه فعال خواهد بود.
این طبیعت سرورهای سوپر اکسپرس است که به دلیل زمان کم سرور، همه چیز پر سرعت و فشرده است.
موفق و پیروز باشید
+ انجمن بازی: محلی برای همفکری روی مسائل فنی بازی.
+ راهنمای بازی: دفترچه راهنمای بازی.
+ وبلاگ بازی: همه رخ دادهای جدید در مورد بازی.
+ پشتیبانی: پیگیری سوالات و مشکلات خصوصی.
واحد پشتیبانی در تمام ایام سال بدون تعطیلی از ساعت 8:00 الی 20:00 پاسخگویی شما عزیزان هستند.
بسیار برام عجیب است که دوستانی که آمار همه چیز را اینقدر به حساب خودشون دقیق دارند، همین حساب کتاب تاریخ شروع و خاتمه سرور را ندارند.
+ تاریخ سرور 20 می شود 16 ام
+ آخرین مرحله آزادسازی گنجینهها ۶ ام بوده
+ در سرور های سوپر اکسپرس که 60 روزه هستند، مرحله آخر آزاد سازی 10 روز قبل از خاتمه سرور انجام می شود. و بازیکنان حداقل 7 روز زمان دارند تا گنیجنه ها را تسخیر و آرشیو کنند.
اینکه گفتم حداقل 7 روز مربوط می شود به وضعیت آرشیو شدن کتیبه. یعنی اگر کتیبه زود آرشیو شد، سرور حداقل تا 7 روز بعد از آزاد سازی گنیجنه فعال خواهد بود.
این طبیعت سرورهای سوپر اکسپرس است که به دلیل زمان کم سرور، همه چیز پر سرعت و فشرده است.
جناب کارشناس عزیز ! هر چند احساس میکنم جواب شما تا حدودی حالت جبهه گرفتن نسبت به گفته من داره ، اما در هر صورت از پاسختون ممنونم .
لازم میدونم نکاتی رو در بازی یاداوری کنم .
عرض کردم ( یکی ) از دو دوست اینجانب در همون ساعات اولیه صاحب کلید طلا شد . دومین کلید طلا در شرایطی تسخیر شد که به اجبار باید شهر جدیدی تاسیس میگردید . اگر در جریان بازی باشید ، میبینید برای گرفتن بسیاری از این جوایز مهاجر ها ممکنه بیش از یک روز هم در مسیر باشن تا شهر تازه ای ساخته بشه ( اگر 7 ام کلید طلا زده شود آرشیوش تا 14 ام طول خواهد کشید ) . برای دومین کلید هم همین اتفاق افتاد و به این ترتیب در روز 13 ام آرشیو خواهد شد . تا اینجای کار ، هیچ اتفاق غیر طبیعی و خارج از جریان بازی رخ نداده و در سریعترین زمان ممکن کلید طلا زده شده .
حال اگر کتیبه در تاریخ 11 ام آرشیو شود "" به حساب خودتون "" تکلیف این جوایز چیست ؟
صد البته که شما آگاهی کامل به تمام زوایای بازی دارید . حال برای اطمینان اینجانب ، لطفا روشن و صریح بفرمایید که این کلید ها آرشیو میشوند یا خیر .
متشکرم .
این مطلب در 1392/11/10 21:11:20 نوشته شده است و در 1392/11/11 04:29:15 ویرایش شده است .
شغال شیر را گفت یا هماوردی کنیم ، یا هراست را بین شغالان گویم
شیر گفت آوازه بزدلیم بین شغالان به از شماتت شیران
جناب کارشناس عزیز ! هر چند احساس میکنم جواب شما تا حدودی حالت جبهه گرفتن نسبت به گفته من داره ، اما در هر صورت از پاسختون ممنونم .
لازم میدونم نکاتی رو در بازی یاداوری کنم .
عرض کردم ( یکی ) از دو دوست اینجانب در همون ساعات اولیه صاحب کلید طلا شد . دومین کلید طلا در شرایطی تسخیر شد که به اجبار باید شهر جدیدی تاسیس میگردید . اگر در جریان بازی باشید ، میبینید برای گرفتن بسیاری از این جوایز مهاجر ها ممکنه بیش از یک روز هم در مسیر باشن تا شهر تازه ای ساخته بشه ( اگر 7 ام کلید طلا زده شود آرشیوش تا 14 ام طول خواهد کشید ) . برای دومین کلید هم همین اتفاق افتاد و به این ترتیب در روز 13 ام آرشیو خواهد شد . تا اینجای کار ، هیچ اتفاق غیر طبیعی و خارج از جریان بازی رخ نداده و در سریعترین زمان ممکن کلید طلا زده شده .
حال اگر کتیبه در تاریخ 11 ام آرشیو شود "" به حساب خودتون "" تکلیف این جوایز چیست ؟
صد البته که شما آگاهی کامل به تمام زوایای بازی دارید . حال برای اطمینان اینجانب ، لطفا روشن و صریح بفرمایید که این کلید ها آرشیو میشوند یا خیر .
متشکرم .
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.