با عرض سلام و خسته نباشید خواستم یه انتقادی از سازندگان بازی درباره ی سکه بکنم اونم اینه که این بازی یه بازی هست که باید با فکر افراد صورت بگیره نه با پول افراد.اگه یکی پول داشته باشه و بره کلی سکه بخره و زود پیشرفت کنه خوبه یا اونی که پول نداره(به هر دلیلی)و از عقلش استفاده کنه و زود پیشرفت کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نظر من اگه سکه رو تو شرایط بازی به غیر از دادن پول به دست اورد(مثلا با فروختن منابع)خیلی بهتر می شد چون تو بازی یکی از عوامل مهم پیشرفت سریع سکه هستش.با تشکر
وجود منو نیمار تشکیل می ده
می بینی چه قدر بی وجودم؟؟؟؟؟؟؟
:(:(:(:(:(:(با عرض سلام و خسته نباشید خواستم یه انتقادی از سازندگان بازی درباره ی سکه بکنم اونم اینه که این بازی یه بازی هست که باید با فکر افراد صورت بگیره نه با پول افراد.اگه یکی پول داشته باشه و بره کلی سکه بخره و زود پیشرفت کنه خوبه یا اونی که پول نداره(به هر دلیلی)و از عقلش استفاده کنه و زود پیشرفت کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نظر من اگه سکه رو تو شرایط بازی به غیر از دادن پول به دست اورد(مثلا با فروختن منابع)خیلی بهتر می شد چون تو بازی یکی از عوامل مهم پیشرفت سریع سکه هستش.با تشکر
با عرض سلام و خسته نباشید خواستم یه انتقادی از سازندگان بازی درباره ی سکه بکنم اونم اینه که این بازی یه بازی هست که باید با فکر افراد صورت بگیره نه با پول افراد.اگه یکی پول داشته باشه و بره کلی سکه بخره و زود پیشرفت کنه خوبه یا اونی که پول نداره(به هر دلیلی)و از عقلش استفاده کنه و زود پیشرفت کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نظر من اگه سکه رو تو شرایط بازی به غیر از دادن پول به دست اورد(مثلا با فروختن منابع)خیلی بهتر می شد چون تو بازی یکی از عوامل مهم پیشرفت سریع سکه هستش.با تشکر
همینه که هست.
بازی باید رو پول بچرخه.
arash_s
[quote][div][b]farzad.shiva00[/b][/div][div]:(:(:(:(:(:(با عرض سلام و خسته نباشید خواستم یه انتقادی از سازندگان بازی درباره ی سکه بکنم اونم اینه که این بازی یه بازی هست که باید با فکر افراد صورت بگیره نه با پول افراد.اگه یکی پول داشته باشه و بره کلی سکه بخره و زود پیشرفت کنه خوبه یا اونی که پول نداره(به هر دلیلی)و از عقلش استفاده کنه و زود پیشرفت کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نظر من اگه سکه رو تو شرایط بازی به غیر از دادن پول به دست اورد(مثلا با فروختن منابع)خیلی بهتر می شد چون تو بازی یکی از عوامل مهم پیشرفت سریع سکه هستش.با تشکر[/div][/quote]
همینه که هست.
بازی باید رو پول بچرخه.:D
آره داداش قبول همه بازی های آنلاین همینجوریه ولی توی همون بازی ها یه شرایطی در نظر میگیرن برای کسایی که پول خرج نمیکنند تا عملا بازی کردنشون غیر ممکن نشه
امیدوارم اینجا هم یه تغییرات کوچکی داده بشه
کی میگه اینجا غیر ممکنه؟
arash_s
[quote][div][b]m1p69[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div]تمام بازی های آنلاین اینطوریه:|[/div][/quote]
آره داداش قبول همه بازی های آنلاین همینجوریه ولی توی همون بازی ها یه شرایطی در نظر میگیرن برای کسایی که پول خرج نمیکنند تا عملا بازی کردنشون [b]غیر ممکن نشه[/b]
امیدوارم اینجا هم یه تغییرات کوچکی داده بشه [/div][/quote]
کی میگه اینجا غیر ممکنه؟
ببین دوست عزیز چیزی که شما میگی با عقل جور در نمیاد .فکر کن شرکت بیاد این همه هزینه راه اندازی سرور و...... بده بعدش هیچ در
آمدی نداشته باشه بالاخره باید یه جوری این هزینه ها رو ترمیم کنن......
برای مشکل هم قبلا پیشنهاد شده بود که از هر نفر موقع ثبت نام 15 تومن بگیرن و دیگه سکه داخله بازی نباشه .اینطوری دیگه بازی کاملا
استراتژیک و عادلانه بین اعضا برگزا رمیشه اما تا حالا برای این طرح اقدامی صورت نگرفته......
Подумайте + богатства = мощность
ببین دوست عزیز چیزی که شما میگی با عقل جور در نمیاد .فکر کن شرکت بیاد این همه هزینه راه اندازی سرور و...... بده بعدش هیچ در
برای مشکل هم قبلا پیشنهاد شده بود که از هر نفر موقع ثبت نام 15 تومن بگیرن و دیگه سکه داخله بازی نباشه .اینطوری دیگه بازی کاملا
استراتژیک و عادلانه بین اعضا برگزا رمیشه اما تا حالا برای این طرح اقدامی صورت نگرفته......
من با نظر این دوستمون کاملا موافقم
اقا اول بازی از هرکسی خواست ثبت نام کنه یه مقدار بگیرن برای خرج شرکت و سرور
بعد همه بطور عادلانه و تو شرایط مساوی بازی کنن
دقیقا این بازی طوریه که هرکی بیشتر خرج کنه بیشتر موفق میشه
alireza200
دوست و بازیکن و استاد فقط داداش رهام eryha
اتحاد فقط و فقط |۩۩ pro players ۩۩|
من با نظر این دوستمون کاملا موافقم
اقا اول بازی از هرکسی خواست ثبت نام کنه یه مقدار بگیرن برای خرج شرکت و سرور
بعد همه بطور عادلانه و تو شرایط مساوی بازی کنن
دقیقا این بازی طوریه که هرکی بیشتر خرج کنه بیشتر موفق میشه [quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]ببین دوست عزیز چیزی که شما میگی با عقل جور در نمیاد .فکر کن شرکت بیاد این همه هزینه راه اندازی سرور و...... بده بعدش هیچ در
[/div][/quote]
عزیز بازی اگه سکه نداشت اینا میخواستن از چه راهی پول در بیارن؟؟
وقتی هم که پول در نیارن جوایز نداره بازی . درنتیجه بازی خیلی مسخره میشه و کسی هم نمیاد سراغش مث بازیهای فلش میشه تقریبا
㋡اگه نگیم و نخندیم پیاز میشیم و میگندیم㋡
عزیز بازی اگه سکه نداشت اینا میخواستن از چه راهی پول در بیارن؟؟
وقتی هم که پول در نیارن جوایز نداره بازی . درنتیجه بازی خیلی مسخره میشه و کسی هم نمیاد سراغش مث بازیهای فلش میشه تقریبا
حرف شما درست اما برای ترمیم کردن هزینه های بازی نباید از سکه پول بدست اورد.دلیلش هم مشخصه چون سکه نقش اساسی تو رشد و پیشرفت افراد داره .به یه صورت دیگه می شه گفت هرکی پول نداشته باشه یا نتونه سکه بخره کارش تمومهاگه از یه راهه دیگه هزینه هارو جبران می کردن خیلی خوب می شد مثلا همین چیزی که شما گفتی اما از راه سکه که نقش اساسی داره تو بازی نباید پول بدست اوردچون بعضی ها واقعا نمی تونن و به عقلشون تکیه کردن
وجود منو نیمار تشکیل می ده
می بینی چه قدر بی وجودم؟؟؟؟؟؟؟
حرف شما درست اما برای ترمیم کردن هزینه های بازی نباید از سکه پول بدست اورد.دلیلش هم مشخصه چون سکه نقش اساسی تو رشد و پیشرفت افراد داره .به یه صورت دیگه می شه گفت هرکی پول نداشته باشه یا نتونه سکه بخره کارش تمومه:(اگه از یه راهه دیگه هزینه هارو جبران می کردن خیلی خوب می شد مثلا همین چیزی که شما گفتی اما از راه سکه که نقش اساسی داره تو بازی نباید پول بدست اورد:xچون بعضی ها واقعا نمی تونن و به عقلشون تکیه کردن:|
برداشتن سکه=نابودی بازی
از هر نظر
اگه سکه برداشته بشه بازیکنای خوب دیگه نمیان.
فقط کسایی که 1-2 سروره بازی میکنن و پول ندارن سکه بخرن میان بازی به گند کشیده میشه.
ارتقا ها هم کسی که سکه نداره میتونه بالا بیاره.بهجز چند سطح اخر منابع که چند روز طول میکشه.
من خودم هم بی سکه ای کشیدم هم باسکه ای.
بی سکه ای سخته اما اگه هیچ * سکه نداشته باشه دیگه بازی به درد نمیخوره.
کسی سراغ این بازی نمیاد.
arash_s
برداشتن سکه=نابودی بازی
از هر نظر
اگه سکه برداشته بشه بازیکنای خوب دیگه نمیان.
فقط کسایی که 1-2 سروره بازی میکنن و پول ندارن سکه بخرن میان بازی به گند کشیده میشه.
ارتقا ها هم کسی که سکه نداره میتونه بالا بیاره.بهجز چند سطح اخر منابع که چند روز طول میکشه.
من خودم هم بی سکه ای کشیدم هم باسکه ای.
بی سکه ای سخته اما اگه هیچ کس سکه نداشته باشه دیگه بازی به درد نمیخوره.
کسی سراغ این بازی نمیاد.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.