وجود منو نیمار تشکیل می ده
می بینی چه قدر بی وجودم؟؟؟؟؟؟؟

می بینی چه قدر بی وجودم؟؟؟؟؟؟؟

نویسنده | پیغام |
---|---|
|
یه انتقاد سازنده درباره ی سکه(حتما نظر بدید) 1392/11/05 20:34:41
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() وجود منو نیمار تشکیل می ده
می بینی چه قدر بی وجودم؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
1392/11/05 22:22:10
همینه که هست. بازی باید رو پول بچرخه. ![]() arash_s
|
|
1392/11/05 22:46:41
کی میگه اینجا غیر ممکنه؟ arash_s
|
|
1392/11/05 23:14:43
ببین دوست عزیز چیزی که شما میگی با عقل جور در نمیاد .فکر کن شرکت بیاد این همه هزینه راه اندازی سرور و...... بده بعدش هیچ در
آمدی نداشته باشه بالاخره باید یه جوری این هزینه ها رو ترمیم کنن...... برای مشکل هم قبلا پیشنهاد شده بود که از هر نفر موقع ثبت نام 15 تومن بگیرن و دیگه سکه داخله بازی نباشه .اینطوری دیگه بازی کاملا استراتژیک و عادلانه بین اعضا برگزا رمیشه اما تا حالا برای این طرح اقدامی صورت نگرفته...... Подумайте + богатства = мощность
|
|
1392/11/06 14:00:22
من با نظر این دوستمون کاملا موافقم
اقا اول بازی از هرکسی خواست ثبت نام کنه یه مقدار بگیرن برای خرج شرکت و سرور بعد همه بطور عادلانه و تو شرایط مساوی بازی کنن دقیقا این بازی طوریه که هرکی بیشتر خرج کنه بیشتر موفق میشه
دوست و بازیکن و استاد فقط داداش رهام eryha
اتحاد فقط و فقط |۩۩ pro players ۩۩| |
|
1392/11/06 14:26:41
به نظر من کم تر شدن زمان ارتقا ساختمان ها می تونه کمکی باشه به افرادی که بدون سکه بازی می کنند و شدنی هم هست...
این سه راهی است که پیش پای هر انسانی گشوده است: پلیدی ، پاکی ، پوچی
|
|
1392/11/06 14:35:30
درسته بازی های دیگم کمه
فقط اینجا سطح ها از 3 مین ب بالاس! وقتی آدم از خاکـــــــــــــه
تعجبی نداره که کرم داشته باشه ![]() ![]() |
|
1392/11/06 14:52:21
عزیز بازی اگه سکه نداشت اینا میخواستن از چه راهی پول در بیارن؟؟
وقتی هم که پول در نیارن جوایز نداره بازی . درنتیجه بازی خیلی مسخره میشه و کسی هم نمیاد سراغش مث بازیهای فلش میشه تقریبا ㋡اگه نگیم و نخندیم پیاز میشیم و میگندیم㋡
|
|
1392/11/06 14:56:05
حرف شما درست اما برای ترمیم کردن هزینه های بازی نباید از سکه پول بدست اورد.دلیلش هم مشخصه چون سکه نقش اساسی تو رشد و پیشرفت افراد داره .به یه صورت دیگه می شه گفت هرکی پول نداشته باشه یا نتونه سکه بخره کارش تمومه
![]() ![]() ![]() وجود منو نیمار تشکیل می ده
می بینی چه قدر بی وجودم؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
1392/11/06 15:03:34
برداشتن سکه=نابودی بازی
از هر نظر اگه سکه برداشته بشه بازیکنای خوب دیگه نمیان. فقط کسایی که 1-2 سروره بازی میکنن و پول ندارن سکه بخرن میان بازی به گند کشیده میشه. ارتقا ها هم کسی که سکه نداره میتونه بالا بیاره.بهجز چند سطح اخر منابع که چند روز طول میکشه. من خودم هم بی سکه ای کشیدم هم باسکه ای. بی سکه ای سخته اما اگه هیچ * سکه نداشته باشه دیگه بازی به درد نمیخوره. کسی سراغ این بازی نمیاد. arash_s
|
منوی کاربری
|
||