بچه ها تا عصر میزنم . گفتم دیشب یکی بیاد ارتقاء بده . نیومدید الان با سکه درستش میکنم و تا 1 ساعت دیگه میزنم .
julius_caesar
مدیرانجمن
اخطار جدی به کاربران darksiders و julius_caesar
در صورت تکرار موارد مشابه و عدم رعایت احترام متقابل نسبت به هم و سایر کاربران انجمن و بازیکنان، طبق قوانین انجمن با شما برخورد خواهد شد.
لازم به عمومی کردن نظراتتون نیست و میتونید بصورت پیام خصوص با هم ارتباط داشته باشید.
پستهای ثبت شده و مشکل دار حذف شدند.
چشم جناب مدیر دیگه تکرار نمیشه.
سرور 8 بیا بالا ........
فقط 20 دقیقه دیگه مونده .[quote][div][b]amin safari[/b][/div][div]بچه ها تا عصر میزنم . گفتم دیشب یکی بیاد ارتقاء بده . نیومدید الان با سکه درستش میکنم و تا 1 ساعت دیگه میزنم .[quote][div][b]julius_caesar[/b][/div][div][quote][div][b]مدیرانجمن[/b][/div][div]اخطار جدی به کاربران darksiders و julius_caesar
در صورت تکرار موارد مشابه و عدم رعایت احترام متقابل نسبت به هم و سایر کاربران انجمن و بازیکنان، طبق قوانین انجمن با شما برخورد خواهد شد.
لازم به عمومی کردن نظراتتون نیست و میتونید بصورت پیام خصوص با هم ارتباط داشته باشید.
پستهای ثبت شده و مشکل دار حذف شدند.
[/div][/quote]
چشم جناب مدیر دیگه تکرار نمیشه.[/div][/quote]
[/div][/quote]
تا الان 22 نفر اعلام آمادگی کردن که همشون هم از قدیمی های سرورند . واقعا ازشون ممنونم . و جواب خوبیهاشونو میدم . چند تا اسم مینویسم که اومدن . ببخشید افرادی که یادم رفت . دوست خوبم acilis و داداش grops و 5 نفر هم کلاسی و یه استاد دانشگاه . اینشو تا حالا ندیده بودید نه
king armin
fever361
darksiders
julius_caesar
twilighterian
omidchek
یکی حذف شد
jojo st
mohamad4614
bingo55521
hossein shabani
hadi fatemipor
تو best player هستی؟
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]amin safari[/b][/div][div]تا الان 22 نفر اعلام آمادگی کردن که همشون هم از قدیمی های سرورند . واقعا ازشون ممنونم . و جواب خوبیهاشونو میدم . چند تا اسم مینویسم که اومدن . ببخشید افرادی که یادم رفت . دوست خوبم acilis و داداش grops و 5 نفر هم کلاسی و یه استاد دانشگاه . اینشو تا حالا ندیده بودید نه :lol::lol:
king armin
fever361
darksiders
julius_caesar
twilighterian
omidchek
یکی حذف شد :D
jojo st
mohamad4614
bingo55521
hossein shabani
hadi fatemipor[/div][/quote]
تو best player هستی؟
نه داداش خودش درخواست بده من قبول میکنم . حتما که نباید دعوت نامه بدم .
hossein shabani
عزیز شما باید در خواست بدی
سرور 8 بیا بالا ........
نه داداش خودش درخواست بده من قبول میکنم . حتما که نباید دعوت نامه بدم .[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]عزیز شما باید در خواست بدی[/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.