داداش من که گفتم بازی نمیکنم.چطوری اسم منو نوشتیالبت معلوم نیست
شما اسمتم باشه کافیه
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]داداش من که گفتم بازی نمیکنم.چطوری اسم منو نوشتی:twisted:البت معلوم نیست[/div][/quote]
شما اسمتم باشه کافیه[/div][/quote]
;):mrgreen:
داداش من که گفتم بازی نمیکنم.چطوری اسم منو نوشتیالبت معلوم نیست
سرور 8 بیا بالا ........
\ پسر تو بازی هم نکنی اونجا همه کاره ای . ولی بیا ;)[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]داداش من که گفتم بازی نمیکنم.چطوری اسم منو نوشتی:twisted:البت معلوم نیست[/div][/quote]
تا الان 22 نفر اعلام آمادگی کردن که همشون هم از قدیمی های سرورند . واقعا ازشون ممنونم . و جواب خوبیهاشونو میدم . چند تا اسم مینویسم که اومدن . ببخشید افرادی که یادم رفت . دوست خوبم acilis
fever361
darksiders
julius_caesar
twilighterian
omidchek
mighty lord
jojo st
mohamad4614
کوروش00
bingo55521
hossein shabani
hadi fatemipor
من که نیستم شرمنده
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]amin safari[/b][/div][div]تا الان 22 نفر اعلام آمادگی کردن که همشون هم از قدیمی های سرورند . واقعا ازشون ممنونم . و جواب خوبیهاشونو میدم . چند تا اسم مینویسم که اومدن . ببخشید افرادی که یادم رفت . دوست خوبم acilis
fever361
darksiders
julius_caesar
twilighterian
omidchek
mighty lord
jojo st
mohamad4614
کوروش00
bingo55521
hossein shabani
hadi fatemipor[/div][/quote]
من که نیستم شرمنده
اصلا تو رو با یکی اشتباه گرفتم . اسمتو بر میدارم خوبه .
mighty lord
amin safari
تو نگفتی تو پیام منم هستم میخوای پیامتو بزارم .
mighty lord
من که چیزی نگفتم.اسممو برا چی نوشتی؟
من نگفتم هستم.تو پیام دادی اسم اتحاد شد گرشاسپ.منم دیگه چیزی نگفتم برا همین فکر کردی منم هستم
سرور 8 بیا بالا ........
اصلا تو رو با یکی اشتباه گرفتم . اسمتو بر میدارم خوبه . :D:|[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]amin safari[/b][/div][div]تو نگفتی تو پیام منم هستم میخوای پیامتو بزارم .[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]من که چیزی نگفتم.اسممو برا چی نوشتی؟:shock:[/div][/quote]
[/div][/quote]
من نگفتم هستم.تو پیام دادی اسم اتحاد شد گرشاسپ.منم دیگه چیزی نگفتم برا همین فکر کردی منم هستم[/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.