اول از همه باید مشخص کنید چند نفر در این سرور باید بازی کنند چون اینجوری نمیشه تصمیم گرفت که بر چه اساسی بازیکنا باید دعوت بشن
فکر کنم باید 5-6 هزار نفر شرکت کنن بخاطر اینکه هزینه هایی که شرکت برای راه اندازی این سرور میکنه ترمیم بشه
به نظر من از رتبه های 1-250 هر سرور دعوت بشه بهتر
نه اینجوری خوب نیست.خیلیا بودن که رتبشون بالاتر بود ولی از نظر ارتش و قدرت نظامی خیلی قویتر بودن.
من نفهمیدم چی گفتی هر کسی فهمید منو متوجه کنه
میگم کسایی بودن که رتبشون اینی که شما میگی نبود.ولی از نظر نظامی قوی بودن.اونا هم بالاخره باید باشن.
درسته. ولی همیشه اقلیت نادیده گرفته میشن و اکثریت حرف اول میزنن
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]sarsabz123[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]sarsabz123[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]اول از همه باید مشخص کنید چند نفر در این سرور باید بازی کنند چون اینجوری نمیشه تصمیم گرفت که بر چه اساسی بازیکنا باید دعوت بشن
فکر کنم باید 5-6 هزار نفر شرکت کنن بخاطر اینکه هزینه هایی که شرکت برای راه اندازی این سرور میکنه ترمیم بشه
به نظر من از رتبه های 1-250 هر سرور دعوت بشه بهتر :ugeek:[/div][/quote]
نه اینجوری خوب نیست.خیلیا بودن که رتبشون بالاتر بود ولی از نظر ارتش و قدرت نظامی خیلی قویتر بودن.[/div][/quote]
من نفهمیدم چی گفتی هر کسی فهمید منو متوجه کنه:?::?:[/div][/quote]
میگم کسایی بودن که رتبشون اینی که شما میگی نبود.ولی از نظر نظامی قوی بودن.اونا هم بالاخره باید باشن.[/div][/quote]
درسته. ولی همیشه اقلیت نادیده گرفته میشن و اکثریت حرف اول میزنن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.