سلام خدمت دوستان
راستش خیلی زیاد سوال پرسیده شده و من به صورت تلگرافی سعی می کنم بهشون جواب بدم. من قسمت مطلب دوستان را خلاصه کردم و تنها بخش سوال شون را می گذارم که زیاد نوشته ام طولانی نشه .
deniropacino
واقعا نمیشه یه بیانیه زد تو هر سروری و دعوت کرد از بچه ها تا بیان تو انجمن و در مورد این قضیه هم اندیشی کرد؟
جناب deniropacino ما برای ایجاد یک ارتباط راحتتر و همچنین صحبت و مذاکره، هزینه و مشکلات اجاره غرفه در نمایشگاه را متقبل شدیم. البته ما هنوز چندین مرحله و روش دیگر نظرسنجی در مورد سرور قهرمانان نیز داریم که خب یکیش انجمن است و به زودی آغاز خواهد شد.
========================
رموو
ولی احساسم میگه با افزایش استقبال روز افزون انگار یه خورده عصر پادشاهان به خودش مغرور شده.
در کورس قهرمانی و رقابت سنگین بازی ها، اینکه ما بخواهیم به خودمون مغرور بشیم و یا فکر کنیم که ما داریم از بقیه جلو می زنیم، اصلا کار صحیحی نیست و ما دائما ما داریم تلاش می کنیم تا خودمون را در کورس قهرمانی حفظ کنیم.
========================
جناب arte، مواردی که شما فرمودید جز نکات مورد بررسی ما هست و به زودی روی تک تک این موارد نظرسنجی خواهیم داشت. در ضمن از حضور شما در نمایشگاه تشکر می کنم.
========================
deniropacino
پس سرور قهرمانان باید طوری باشه که اون با گ های موجود در سرورها که هر از گاهی از گوشه و کنار نمایان میشن فرصت ابراز وجود نداشته باشن!!
ما هم تمام تلاش مون را در زمینه ایجاد و حفظ امنیت در بازی انجام می دهیم. اما در این زمینه به کمک و همیاری بازیکنان و بزرگان سرور نیز نیاز داریم.
========================
magas
حنان جان چیزی که احساس میکنم اصلا بهش توجه نداری اینه که ما همه وسیله ایم و هدف چیز دیگریست
جالبه، شما فکر می کنید اینکه برای بازی و تفریح تون به صورت غیر اجباری و اختیاری هزینه می کنید، به معنی وسیله بودن است ؟
پس شما از اینکه موبایل ایرانسل استفاده می کنید، احساس وسیله بودن دارید، چون دارید به خاطر خدماتی که می گیرید، هزینه پرداخت می کنید
یا مثلا به خاطر ساندویچی که خریداری می کنید، احساس وسیله بودن می کنید ؟؟ !!
====================
magas
البته دلیل دیگه ای که نظر سنجی نمیکنن اینه یه خورده هزینه بره. چون اگه تاپیک تو انجمن بزنن یه خورده میخواد وقت و هزینه صرف کنن و برا همین براشون به صرفه نیست. اما با برگزاری یه نمایشگاه علاوه بر اینکه هزینه ای براشون نداره برای بقیه بازیای انلاین یه عرض اندام میکنن
ببخشید نظرات شما کمی خنده دار است !! نظرسنجی در انجمن هزینه داره !!
!! هزینه اش چقدر می شه ؟ و باید به چه کسی پرداخت کنیم ؟
در ضمن برگزاری نمایشگاه بر خلاف نظر شما، هزینه دارد. آن هم زیاد. ما فقط متری 150 هزار تومان بابت خود غرفه پرداخت کرده ایم و بماند هزینه های غرفه سازی و . . .
البته همه این هزینه ها به نظر ما منطقی و ضروری بوده و الان بعد از خاتمه نمایشگاه از اون راضی هستیم، چون تعداد زیادی از قهرمانان و با تجربه های بازی از این فرصت استفاده کردند و نظرات خودشون را به ما منتقل کردند.
=====================
mehdilove
ولی اگه نظر ما حساب بشه تو تابستان باشه بهتره.
اتفاقا یکی از مهمترین فاکتورها این است که زمان برگزاری نمایشگاه چه زمانی باشد. ما چند پیشنهاد از طرف بازیکنان دریافت کرده ایم که باید روی آنها نظرسنجی بشه. مثلا 5 فرودین و یا 15 تیرماه و . . .
========================
اما در نهایت باید خدمت شما عزیزان عرض کنم که ما همچنان در حال بررسی و جمع آوری نظرات هستیم و هر گونه نظر و پیشنهاد می تواند به ما در برگزاری با شکوه تر سرور یک قهرمانان کمک کنه و البته ما سر انجام همه نظرات را به نظرسنجی عمومی خواهیم گذاشت و بر اساس نظر اکثریت کار را نهایی خواهیم کرد.
موفق باشید
موفق و پیروز باشید
+
انجمن بازی: محلی برای همفکری روی مسائل فنی بازی.
+
راهنمای بازی: دفترچه راهنمای بازی.
+
وبلاگ بازی: همه رخ دادهای جدید در مورد بازی.
+
پشتیبانی: پیگیری سوالات و مشکلات خصوصی.
واحد پشتیبانی در تمام ایام سال بدون تعطیلی از ساعت 8:00 الی 20:00 پاسخگویی شما عزیزان هستند.
سلام خدمت دوستان
راستش خیلی زیاد سوال پرسیده شده و من به صورت تلگرافی سعی می کنم بهشون جواب بدم. من قسمت مطلب دوستان را خلاصه کردم و تنها بخش سوال شون را می گذارم که زیاد نوشته ام طولانی نشه .
[quote][div][b]deniropacino[/b][/div][div]
واقعا نمیشه یه بیانیه زد تو هر سروری و دعوت کرد از بچه ها تا بیان تو انجمن و در مورد این قضیه هم اندیشی کرد؟
[/div][/quote]
جناب deniropacino ما برای ایجاد یک ارتباط راحتتر و همچنین صحبت و مذاکره، هزینه و مشکلات اجاره غرفه در نمایشگاه را متقبل شدیم. البته ما هنوز چندین مرحله و روش دیگر نظرسنجی در مورد سرور قهرمانان نیز داریم که خب یکیش انجمن است و به زودی آغاز خواهد شد.
========================
[quote][div][b]رموو[/b][/div][div]
ولی احساسم میگه با افزایش استقبال روز افزون انگار یه خورده عصر پادشاهان به خودش مغرور شده.
[/div][/quote]
در کورس قهرمانی و رقابت سنگین بازی ها، اینکه ما بخواهیم به خودمون مغرور بشیم و یا فکر کنیم که ما داریم از بقیه جلو می زنیم، اصلا کار صحیحی نیست و ما دائما ما داریم تلاش می کنیم تا خودمون را در کورس قهرمانی حفظ کنیم.
========================
جناب arte، مواردی که شما فرمودید جز نکات مورد بررسی ما هست و به زودی روی تک تک این موارد نظرسنجی خواهیم داشت. در ضمن از حضور شما در نمایشگاه تشکر می کنم.
========================
[quote][div][b]deniropacino[/b][/div][div]
پس سرور قهرمانان باید طوری باشه که اون با گ های موجود در سرورها که هر از گاهی از گوشه و کنار نمایان میشن فرصت ابراز وجود نداشته باشن!![/div][/quote]
ما هم تمام تلاش مون را در زمینه ایجاد و حفظ امنیت در بازی انجام می دهیم. اما در این زمینه به کمک و همیاری بازیکنان و بزرگان سرور نیز نیاز داریم.
========================
[quote][div][b]magas[/b][/div][div]
حنان جان چیزی که احساس میکنم اصلا بهش توجه نداری اینه که ما همه وسیله ایم و هدف چیز دیگریست:lol:
[/div][/quote]
جالبه، شما فکر می کنید اینکه برای بازی و تفریح تون به صورت غیر اجباری و اختیاری هزینه می کنید، به معنی وسیله بودن است ؟
پس شما از اینکه موبایل ایرانسل استفاده می کنید، احساس وسیله بودن دارید، چون دارید به خاطر خدماتی که می گیرید، هزینه پرداخت می کنید :)
یا مثلا به خاطر ساندویچی که خریداری می کنید، احساس وسیله بودن می کنید ؟؟ !! :D
====================
[quote][div][b]magas[/b][/div][div]
البته دلیل دیگه ای که نظر سنجی نمیکنن اینه یه خورده هزینه بره. چون اگه تاپیک تو انجمن بزنن یه خورده میخواد وقت و هزینه صرف کنن و برا همین براشون به صرفه نیست. اما با برگزاری یه نمایشگاه علاوه بر اینکه هزینه ای براشون نداره برای بقیه بازیای انلاین یه عرض اندام میکنن:lol:
[/div][/quote]
ببخشید نظرات شما کمی خنده دار است !! نظرسنجی در انجمن هزینه داره !! :shock: !! هزینه اش چقدر می شه ؟ و باید به چه کسی پرداخت کنیم ؟
در ضمن برگزاری نمایشگاه بر خلاف نظر شما، هزینه دارد. آن هم زیاد. ما فقط متری 150 هزار تومان بابت خود غرفه پرداخت کرده ایم و بماند هزینه های غرفه سازی و . . .
البته همه این هزینه ها به نظر ما منطقی و ضروری بوده و الان بعد از خاتمه نمایشگاه از اون راضی هستیم، چون تعداد زیادی از قهرمانان و با تجربه های بازی از این فرصت استفاده کردند و نظرات خودشون را به ما منتقل کردند.
=====================
[quote][div][b]mehdilove[/b][/div][div]ولی اگه نظر ما حساب بشه تو تابستان باشه بهتره.;)[/div][/quote]
اتفاقا یکی از مهمترین فاکتورها این است که زمان برگزاری نمایشگاه چه زمانی باشد. ما چند پیشنهاد از طرف بازیکنان دریافت کرده ایم که باید روی آنها نظرسنجی بشه. مثلا 5 فرودین و یا 15 تیرماه و . . .
========================
اما در نهایت باید خدمت شما عزیزان عرض کنم که ما همچنان در حال بررسی و جمع آوری نظرات هستیم و هر گونه نظر و پیشنهاد می تواند به ما در برگزاری با شکوه تر سرور یک قهرمانان کمک کنه و البته ما سر انجام همه نظرات را به نظرسنجی عمومی خواهیم گذاشت و بر اساس نظر اکثریت کار را نهایی خواهیم کرد.
موفق باشید