سلام به همه.
خواستم بدونم اگه کسی با نیروهای خودش که سطح بالا هستن به من که سطح نیروهام پایین هست برای محافظت بفرسته کدوم سطح دفاعی برای محافظت من محاسبه میشه؟ سطح اون یا سطح من؟
و اگه این قضیه برعکس باشه چی؟ یعنی سطح دفاعی من بیشتر از دوستم باشه و اون فقط نیرو به من بده کدوم سطح حساب میشه
لطفا پاسخ بدید. با سپاس
سطح دفاعی هر کس برای خودش حساب می شود
مثلا اگر در یک شهر از 10 بازیکن مختلف نیروی پشتیبان وجود داشته باشد، همه نیروها بر اساس شهر وطن خودشان و سطح دفاعی در شهر خودشان محاسبه می شوند.
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
[quote][div][b]khosro saeedi[/b][/div][div]سلام به همه.
خواستم بدونم اگه کسی با نیروهای خودش که سطح بالا هستن به من که سطح نیروهام پایین هست برای محافظت بفرسته کدوم سطح دفاعی برای محافظت من محاسبه میشه؟ سطح اون یا سطح من؟
و اگه این قضیه برعکس باشه چی؟ یعنی سطح دفاعی من بیشتر از دوستم باشه و اون فقط نیرو به من بده کدوم سطح حساب میشه
لطفا پاسخ بدید. با سپاس[/div][/quote]
سطح دفاعی هر کس برای خودش حساب می شود
مثلا اگر در یک شهر از 10 بازیکن مختلف نیروی پشتیبان وجود داشته باشد، همه نیروها بر اساس شهر وطن خودشان و سطح دفاعی در شهر خودشان محاسبه می شوند.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.