سلام به همه.
خواستم بدونم اگه کسی با نیروهای خودش که سطح بالا هستن به من که سطح نیروهام پایین هست برای محافظت بفرسته کدوم سطح دفاعی برای محافظت من محاسبه میشه؟ سطح اون یا سطح من؟
و اگه این قضیه برعکس باشه چی؟ یعنی سطح دفاعی من بیشتر از دوستم باشه و اون فقط نیرو به من بده کدوم سطح حساب میشه
لطفا پاسخ بدید. با سپاس
این مطلب در 1391/10/12 08:03:34 نوشته شده است و در 1391/10/12 08:37:20 ویرایش شده است .
سلام به همه.
خواستم بدونم اگه کسی با نیروهای خودش که سطح بالا هستن به من که سطح نیروهام پایین هست برای محافظت بفرسته کدوم سطح دفاعی برای محافظت من محاسبه میشه؟ سطح اون یا سطح من؟
و اگه این قضیه برعکس باشه چی؟ یعنی سطح دفاعی من بیشتر از دوستم باشه و اون فقط نیرو به من بده کدوم سطح حساب میشه
لطفا پاسخ بدید. با سپاس
سلام به همه.
لطفا پاسخ بدید. با سپاس
فرقی نمیکنه عزیز ولی نیرویی که به عنوان محافظ میاد بیشترین خسارت رو میبینه
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]khosro saeedi[/b][/div][div]سلام به همه.
لطفا پاسخ بدید. با سپاس[/div][/quote]
فرقی نمیکنه عزیز ولی نیرویی که به عنوان محافظ میاد بیشترین خسارت رو میبینه
البته ببخشیدا اقا حسین تظر شما هم محترم
داداش سطح دفاعی تو تو هکادمی هر عددی باشه ...دفاعی که برات میاد همون سطح اکادمی تو میشهه
میشه اینو برام ثابت کنی
چون سطح دهکده من با سطح دهکده شما فرق میکنه اگه اینجوری باشه خیلی بده چوت تو واقعیت هم من برای کمک به شما میام اگه من حرفه ای باشم شمام حرفه ای میشی؟
این مطلب در 1391/10/12 13:30:14 نوشته شده است و در 1391/10/12 13:30:31 ویرایش شده است .
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]shoook[/b][/div][div]البته ببخشیدا اقا حسین تظر شما هم محترم ;););)
داداش سطح دفاعی تو تو هکادمی هر عددی باشه ...دفاعی که برات میاد همون سطح اکادمی تو میشهه[/div][/quote]
میشه اینو برام ثابت کنی
چون سطح دهکده من با سطح دهکده شما فرق میکنه اگه اینجوری باشه خیلی بده چوت تو واقعیت هم من برای کمک به شما میام اگه من حرفه ای باشم شمام حرفه ای میشی؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.