سلام.من یکی از دوستهای alireza200 هستم.آقای مدیر انجمن من دیروز اون تایپیک خوندم اگه alireza200 حرفی زد بقیه هم بهش توهین کردن.بعدش اومد اون تایپیک حذف کرد.اگه سر ناسزا گفتن بود اون نفراتی که به alireza200 بی احترامی کردن چرا باهاشون برخورد نشد؟؟لطفا مدیر انجمن جواب بده
ببین دوست عزیز دیروز دوستت خودش اول شروع کرد تازه دوباره یه پست گذاشته گفته که برای خنده به ما توهین کرده لطف کن منطقی فکر کن ...ای کاش میدید کامنتاشو
من به شما حق میدم که ناراحت بشین وقتی طرف بر میگرده معذرت خواهی میکنه درست نبود بعد معذرت خواهی اونو بفروشه
حالا مگه الآن براش اتفاقی افتاده؟؟؟؟
آره فعلا وارد انجمن نمیتونه بشه.ببین همین bingo55521 داره به منم توهین میکنه.
تورو چی کار دارم.علیرضا رو میگم.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]lord_sun[/b][/div][div][quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sun[/b][/div][div][quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sun[/b][/div][div]سلام.من یکی از دوستهای alireza200 هستم.آقای مدیر انجمن من دیروز اون تایپیک خوندم اگه alireza200 حرفی زد بقیه هم بهش توهین کردن.بعدش اومد اون تایپیک حذف کرد.اگه سر ناسزا گفتن بود اون نفراتی که به alireza200 بی احترامی کردن چرا باهاشون برخورد نشد؟؟لطفا مدیر انجمن جواب بده[/div][/quote]
ببین دوست عزیز دیروز دوستت خودش اول شروع کرد تازه دوباره یه پست گذاشته گفته که برای خنده به ما توهین کرده لطف کن منطقی فکر کن ...ای کاش میدید کامنتاشو [/div][/quote]
من به شما حق میدم که ناراحت بشین وقتی طرف بر میگرده معذرت خواهی میکنه درست نبود بعد معذرت خواهی اونو بفروشه[/div][/quote]
حالا مگه الآن براش اتفاقی افتاده؟؟؟؟[/div][/quote]
آره فعلا وارد انجمن نمیتونه بشه.ببین همین bingo55521 داره به منم توهین میکنه.[/div][/quote]
تورو چی کار دارم.علیرضا رو میگم.
صنمی باهات ندارم که بخام بفروشمت یا نفروشم.گزارشو دادم که باز این کار تو انجمن تکرار نشه.خوب میشه مخابرات قبل از دادن اینترنت تست داشتن فرهنگ بگیره.شما فرهنگ استفاده رو ندارید.فکر میکنید انترنت سره محله.
آقای bingo55521 این حرفهاتو گزارش کردم تا بفهمی یه من ماست چقدر کره داره.توهین نکن به فرهنگ مردم.بعدش به دیگران میگی بی ادب
خوش حال شدیم.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
[quote][div][b]lord_sun[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]صنمی باهات ندارم که بخام بفروشمت یا نفروشم.گزارشو دادم که باز این کار تو انجمن تکرار نشه.خوب میشه مخابرات قبل از دادن اینترنت تست داشتن فرهنگ بگیره.شما فرهنگ استفاده رو ندارید.فکر میکنید انترنت سره محله.[/div][/quote]
آقای bingo55521 این حرفهاتو گزارش کردم تا بفهمی یه من ماست چقدر کره داره.توهین نکن به فرهنگ مردم.بعدش به دیگران میگی بی ادب:o[/div][/quote]
خوش حال شدیم.:lol:
صنمی باهات ندارم که بخام بفروشمت یا نفروشم.گزارشو دادم که باز این کار تو انجمن تکرار نشه.خوب میشه مخابرات قبل از دادن اینترنت تست داشتن فرهنگ بگیره.شما فرهنگ استفاده رو ندارید.فکر میکنید انترنت سره محله.
آقای bingo55521 این حرفهاتو گزارش کردم تا بفهمی یه من ماست چقدر کره داره.توهین نکن به فرهنگ مردم.بعدش به دیگران میگی بی ادب
خوش حال شدیم.
قیافت فردا دیدنیه.
نه توروخدا گزارشتو پس بگیر.جونه من.جونه من.ناراحت میشما قسمت دادم.برو بابا .من 100 تا اکانتو صد تا آیپی دارم.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
[quote][div][b]lord_sun[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sun[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]صنمی باهات ندارم که بخام بفروشمت یا نفروشم.گزارشو دادم که باز این کار تو انجمن تکرار نشه.خوب میشه مخابرات قبل از دادن اینترنت تست داشتن فرهنگ بگیره.شما فرهنگ استفاده رو ندارید.فکر میکنید انترنت سره محله.[/div][/quote]
آقای bingo55521 این حرفهاتو گزارش کردم تا بفهمی یه من ماست چقدر کره داره.توهین نکن به فرهنگ مردم.بعدش به دیگران میگی بی ادب:o[/div][/quote]
خوش حال شدیم.:lol:
[/div][/quote]
قیافت فردا دیدنیه.[/div][/quote]
نه توروخدا گزارشتو پس بگیر.جونه من.جونه من.ناراحت میشما قسمت دادم.برو بابا .من 100 تا اکانتو صد تا آیپی دارم.
اشکالی نداره به تور ما میخوری بدجوری از خجالتت در میایم.فقط برو دعا کن که نخوری............
داداش سرور 9 اسمم jangjoe فکر کن من بینگوام مثلا میخواهی چیکار کنی
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]lord_sun[/b][/div][div]اشکالی نداره به تور ما میخوری بدجوری از خجالتت در میایم.فقط برو دعا کن که نخوری............[/div][/quote]
اشکالی نداره به تور ما میخوری بدجوری از خجالتت در میایم.فقط برو دعا کن که نخوری............
داداش وللش وقتی میگه تو 24 ساعته اول سرور صفرت میکنم معلومه هیچ چی از بازی کردن بلد نیست.
کمه کم 48 ساعت محافظ دارم.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sun[/b][/div][div]اشکالی نداره به تور ما میخوری بدجوری از خجالتت در میایم.فقط برو دعا کن که نخوری............[/div][/quote]
داداش سرور 9 اسمم jangjoe فکر کن من بینگوام مثلا میخواهی چیکار کنی[/div][/quote]
داداش وللش وقتی میگه تو 24 ساعته اول سرور صفرت میکنم معلومه هیچ چی از بازی کردن بلد نیست.:lol::lol:
کمه کم 48 ساعت محافظ دارم.:|:|:|:lol::lol::lol::lol:
فقط یه چیز بهت بگم bino55521 از این به بعد تو هر سروری که بازی میکنی فقط اسم مستعارتو عوض کن چون بیش از 24 ساعت از شروع سرور نگذشته صفر میشی.
داداش مواظب باش نترکی با ان همه سرعت بورو با هم قدر خودت بازی کن
loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]lord_sun[/b][/div][div]فقط یه چیز بهت بگم bino55521 از این به بعد تو هر سروری که بازی میکنی فقط اسم مستعارتو عوض کن چون بیش از 24 ساعت از شروع سرور نگذشته صفر میشی.[/div][/quote]
داداش مواظب باش نترکی با ان همه سرعت بورو با هم قدر خودت بازی کن
loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
ببین زیادی برای بینگو دور ور ندار بپا خودت صفر نشی . صفر کردن بقیه پیشکش آقای لورد سان
lord_sun
این تایپیک زدم که همه متوجه بشن چه کسایی و با چه خصوصیات اخلاقی تو این انجمن هستن.برای من هیچ فرقی نمیکنه توی انجمن باشم یا نه اگه توجه کنین من برای دومین بار بعد چند ماه وارد انجمن شدم.همچنین alireza200 هم کم میاد تایپیک میزنه.ما با اصل قضیه یعنی بازی در عصر پادشاهان سروکار داریم که alireza200 در بازیهاش اصل جوانمردی رو رعایت میکنه.باید باهاش بازی کنین تا بفهمین چه آدم درستیه.... من کاری اینجا ندارم برام مهم نیست گزارش بدین یا ندین چون دیگه به انجمن نمیام.فقط بازی تو مخم هست
سرور 8 بیا بالا ........
ببین زیادی برای بینگو دور ور ندار بپا خودت صفر نشی . صفر کردن بقیه پیشکش آقای لورد سان [quote][div][b]lord_sun[/b][/div][div]این تایپیک زدم که همه متوجه بشن چه کسایی و با چه خصوصیات اخلاقی تو این انجمن هستن.برای من هیچ فرقی نمیکنه توی انجمن باشم یا نه اگه توجه کنین من برای دومین بار بعد چند ماه وارد انجمن شدم.همچنین alireza200 هم کم میاد تایپیک میزنه.ما با اصل قضیه یعنی بازی در عصر پادشاهان سروکار داریم که alireza200 در بازیهاش اصل جوانمردی رو رعایت میکنه.باید باهاش بازی کنین تا بفهمین چه آدم درستیه.... من کاری اینجا ندارم برام مهم نیست گزارش بدین یا ندین چون دیگه به انجمن نمیام.فقط بازی تو مخم هست[/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.