سلام.من یکی از دوستهای alireza200 هستم.آقای مدیر انجمن من دیروز اون تایپیک خوندم اگه alireza200 حرفی زد بقیه هم بهش توهین کردن.بعدش اومد اون تایپیک حذف کرد.اگه سر ناسزا گفتن بود اون نفراتی که به alireza200 بی احترامی کردن چرا باهاشون برخورد نشد؟؟لطفا مدیر انجمن جواب بده
سلام.من یکی از دوستهای alireza200 هستم.آقای مدیر انجمن من دیروز اون تایپیک خوندم اگه alireza200 حرفی زد بقیه هم بهش توهین کردن.بعدش اومد اون تایپیک حذف کرد.اگه سر ناسزا گفتن بود اون نفراتی که به alireza200 بی احترامی کردن چرا باهاشون برخورد نشد؟؟لطفا مدیر انجمن جواب بده
من نمیدونم خودشی یا دوستش ولی من جای اون بودم دیگه سمت انجمن نمیومدم با اون فحش هایی که تو اون تاپیک مسخره داد.
تو این بازی هیچکس مثل ایشون به من توهین نکرده بود.چی بگم
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
من نمیدونم خودشی یا دوستش ولی من جای اون بودم دیگه سمت انجمن نمیومدم با اون فحش هایی که تو اون تاپیک مسخره داد.
تو این بازی هیچکس مثل ایشون به من توهین نکرده بود.چی بگم
باید بگم bingo55521 تو فروختیش.همه چی زیر سر تو بود.واسه چی گزارش دادی اونو تو انجمن راه ندن؟؟؟؟
خب بی احترامی کرده بود دیگه
inera@att.net
[quote][div][b]lord_sun[/b][/div][div]باید بگم bingo55521 تو فروختیش.همه چی زیر سر تو بود.واسه چی گزارش دادی اونو تو انجمن راه ندن؟؟؟؟:evil: :evil:[/div][/quote]
خب بی احترامی کرده بود دیگه
آره از هیچکسم نمیترسم .من به مدیر گفتم.انجمن چاله میدون نیست که بیاد یه تاپیک شیش صفحه ای از فحش و کل کل پر بکنه و بگه شوخی بود.
ما هممون بلدیم فحش بدیم و کل کل کنیم ولی نمیکنیم.یا کمتر میکنیم.
ولی دیروزم بهش گفتم شانسش فقط اینه که کنارم نیست اگه بیرون دنیای مجازی همچین حرفایی میزد قشنگ از خجالتش در میومدم.
بن شده تا بدونه هر کی هر کی نیست اینجا.من تو بازی فارمام روز صد دور بهم فحش میدادن ولی یه بارم گزارش ندادم.ولی شما...از حد گزروندی
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
آره از هیچکسم نمیترسم .من به مدیر گفتم.انجمن چاله میدون نیست که بیاد یه تاپیک شیش صفحه ای از فحش و کل کل پر بکنه و بگه شوخی بود.
ما هممون بلدیم فحش بدیم و کل کل کنیم ولی نمیکنیم.یا کمتر میکنیم.:mrgreen:
ولی دیروزم بهش گفتم شانسش فقط اینه که کنارم نیست اگه بیرون دنیای مجازی همچین حرفایی میزد قشنگ از خجالتش در میومدم.
بن شده تا بدونه هر کی هر کی نیست اینجا.من تو بازی فارمام روز صد دور بهم فحش میدادن ولی یه بارم گزارش ندادم.ولی شما...:|:|از حد گزروندی
فقط یه چیز بهت بگم bino55521 از این به بعد تو هر سروری که بازی میکنی فقط اسم مستعارتو عوض کن چون بیش از 24 ساعت از شروع سرور نگذشته صفر میشی.
به همین خیال باش.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
[quote][div][b]lord_sun[/b][/div][div]فقط یه چیز بهت بگم bino55521 از این به بعد تو هر سروری که بازی میکنی فقط اسم مستعارتو عوض کن چون بیش از 24 ساعت از شروع سرور نگذشته صفر میشی.[/div][/quote]
به همین خیال باش.
باشه از الان میشینم نمازمو میخونمو دعا میکنم به تور تو گوگولی نخورم.بس کن ادامه نده اراجیفتو.مشکلی داری تو بازی صفرم کن.فکر میکنی 100 تا نیزه دار سطح 0 داری شدی خدای بازی.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
باشه از الان میشینم نمازمو میخونمو دعا میکنم به تور تو گوگولی نخورم.بس کن ادامه نده اراجیفتو.مشکلی داری تو بازی صفرم کن.فکر میکنی 100 تا نیزه دار سطح 0 داری شدی خدای بازی.
باز چیه میخوای منم بفروشی آدم فروش ؟؟؟؟؟مثله تو که نیستم با 10 جمعیت خدای بازی شدی.حالا پیدات میکنم تو سرورهای بعدی......فعلا
با جمعیت 10 شدم خدای بازی.
باشه منتظرم .لوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووول
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
[quote][div][b]lord_sun[/b][/div][div]باز چیه میخوای منم بفروشی آدم فروش ؟؟؟؟؟مثله تو که نیستم با 10 جمعیت خدای بازی شدی.حالا پیدات میکنم تو سرورهای بعدی......فعلا:D :D[/div][/quote]
:lol::lol: با جمعیت 10 شدم خدای بازی.:lol::lol::lol::lol:
باشه منتظرم .لوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووول:lol:
ببین دوست عزیز دیروز دوستت خودش اول شروع کرد تازه دوباره یه پست گذاشته گفته که برای خنده به ما توهین کرده لطف کن منطقی فکر کن ...ای کاش میدید کامنتاشو
به امو ها ظلم میشه
[quote][div][b]lord_sun[/b][/div][div]سلام.من یکی از دوستهای alireza200 هستم.آقای مدیر انجمن من دیروز اون تایپیک خوندم اگه alireza200 حرفی زد بقیه هم بهش توهین کردن.بعدش اومد اون تایپیک حذف کرد.اگه سر ناسزا گفتن بود اون نفراتی که به alireza200 بی احترامی کردن چرا باهاشون برخورد نشد؟؟لطفا مدیر انجمن جواب بده[/div][/quote]
ببین دوست عزیز دیروز دوستت خودش اول شروع کرد تازه دوباره یه پست گذاشته گفته که برای خنده به ما توهین کرده لطف کن منطقی فکر کن ...ای کاش میدید کامنتاشو
من به شما حق میدم که ناراحت بشین وقتی طرف بر میگرده معذرت خواهی میکنه درست نبود بعد معذرت خواهی اونو بفروشه
حالا مگه الآن براش اتفاقی افتاده؟؟؟؟
به امو ها ظلم میشه
[quote][div][b]lord_sun[/b][/div][div][quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sun[/b][/div][div]سلام.من یکی از دوستهای alireza200 هستم.آقای مدیر انجمن من دیروز اون تایپیک خوندم اگه alireza200 حرفی زد بقیه هم بهش توهین کردن.بعدش اومد اون تایپیک حذف کرد.اگه سر ناسزا گفتن بود اون نفراتی که به alireza200 بی احترامی کردن چرا باهاشون برخورد نشد؟؟لطفا مدیر انجمن جواب بده[/div][/quote]
ببین دوست عزیز دیروز دوستت خودش اول شروع کرد تازه دوباره یه پست گذاشته گفته که برای خنده به ما توهین کرده لطف کن منطقی فکر کن ...ای کاش میدید کامنتاشو [/div][/quote]
من به شما حق میدم که ناراحت بشین وقتی طرف بر میگرده معذرت خواهی میکنه درست نبود بعد معذرت خواهی اونو بفروشه[/div][/quote]
حالا مگه الآن براش اتفاقی افتاده؟؟؟؟
صنمی باهات ندارم که بخام بفروشمت یا نفروشم.گزارشو دادم که باز این کار تو انجمن تکرار نشه.خوب میشه مخابرات قبل از دادن اینترنت تست داشتن فرهنگ بگیره.شما فرهنگ استفاده رو ندارید.فکر میکنید انترنت سره محله.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
صنمی باهات ندارم که بخام بفروشمت یا نفروشم.گزارشو دادم که باز این کار تو انجمن تکرار نشه.خوب میشه مخابرات قبل از دادن اینترنت تست داشتن فرهنگ بگیره.شما فرهنگ استفاده رو ندارید.فکر میکنید انترنت سره محله.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.