رموو و بینگو:mrgreenبرگرفته از رستم و سهراب)
ساغر مامانه رموو از باباش بینگو میگه ومیگه اسمش بینگو بعد به رموو یدونه گردنبنده مثقالی میده میگه بابات اینو داد به من تا بزرگ شدی بلد شدی املت با ظاهر تهچین مگس الابومایی درست کنی این بچرو بفرست پیش منن و این نشونش باشه
رموو 10 روز میره در راه میره تا بینگو رو می بینه متا سفانه رموو اون نشونه رو گمش کرده بود و بینگو می کشتش و اخر رموو نشونه میده ولی شد نوش دارو بعد مرگ رموو
بابا شما خیلی باحالیت
فوق العاده .. ...... زیبا
رفتنی یا باید برن
من فراموشتون نمیکنم شما هم فراموشم نکنید
همتونو دوس دارم
کامد
[quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div]:mrgreen:رموو و بینگو:mrgreen:(برگرفته از رستم و سهراب):mrgreen:
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:ساغر مامانه رموو از باباش بینگو میگه ومیگه اسمش بینگو بعد به رموو یدونه گردنبنده مثقالی میده میگه بابات اینو داد به من تا بزرگ شدی بلد شدی املت با ظاهر تهچین مگس الابومایی درست کنی این بچرو بفرست پیش منن و این نشونش باشه
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:رموو 10 روز میره در راه میره تا بینگو رو می بینه متا سفانه رموو اون نشونه رو گمش کرده بود و بینگو می کشتش و اخر رموو نشونه میده ولی شد نوش دارو بعد مرگ رموو:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol:
بابا شما خیلی باحالیت
فوق العاده .. ...... زیبا:P
در خان ششم امیردود با کمک fvvf بر zsedsl چره میشود و او را میکشد.
در خان هفتم امیر دود با بزرگ دیوان یعنی بینگو می جنگد و اورا از پا در می اورد.بعد با رموو به تاپیک املت رموو میروند و یه املت خوشمزه میخورن و به بقیه هم نمیدن.قصه ما به سر رسید پرسپولیس به اسیا نرسید
رفتنی یا باید برن
همتونو دوس دارم
کامد
[quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div]در خان ششم امیردود با کمک fvvf بر zsedsl چره میشود و او را میکشد.
در خان هفتم امیر دود با بزرگ دیوان یعنی بینگو می جنگد و اورا از پا در می اورد.بعد با رموو به تاپیک املت رموو میروند و یه املت خوشمزه میخورن و به بقیه هم نمیدن.قصه ما به سر رسید پرسپولیس به اسیا نرسید[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol:
بعد با رموو به تاپیک املت رموو میروند و یه املت خوشمزه میخورن و به بقیه هم نمیدن.قصه ما به سر رسید پرسپولیس به اسیا نرسید
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
.
[quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div]بعد با رموو به تاپیک املت رموو میروند و یه املت خوشمزه میخورن و به بقیه هم نمیدن.قصه ما به سر رسید پرسپولیس به اسیا نرسید[/div][/quote]
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
واقعا همه استعداد نوشتن داریم
فقط اون مدرسه کورش کرده بود بخدا
میگفتن انشا بنویس در مورد پاییز اخه مرد حسابی خوزستان پاییز داره همون تابستونه
فعلا که تاپیک ماجراهای جالب بن شده تا اطلاع ثانوی
باز شد یه روش جدید برا ادامه تاپیک دارم.
این مطلب در 1392/10/01 22:56:29 نوشته شده است و در 1392/10/01 22:57:19 ویرایش شده است .
رفتنی یا باید برن
همتونو دوس دارم
کامد
[b]واقعا همه استعداد نوشتن داریم
فقط اون مدرسه کورش کرده بود بخدا
میگفتن انشا بنویس در مورد پاییز اخه مرد حسابی خوزستان پاییز داره:!: همون تابستونه:lol:
فعلا که تاپیک ماجراهای جالب بن شده تا اطلاع ثانوی
باز شد یه روش جدید برا ادامه تاپیک دارم.;)[/b]
در خان ششم امیردود با کمک fvvf بر zsedsl چره میشود و او را میکشد.
در خان هفتم امیر دود با بزرگ دیوان یعنی بینگو می جنگد و اورا از پا در می اورد.بعد با رموو به تاپیک املت رموو میروند و یه املت خوشمزه میخورن و به بقیه هم نمیدن.قصه ما به سر رسید پرسپولیس به اسیا نرسید
دمت گرم
جایزه بهترین بازیگر مرد برا منه
[quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div]در خان ششم امیردود با کمک fvvf بر zsedsl چره میشود و او را میکشد.
در خان هفتم امیر دود با بزرگ دیوان یعنی بینگو می جنگد و اورا از پا در می اورد.بعد با رموو به تاپیک املت رموو میروند و یه املت خوشمزه میخورن و به بقیه هم نمیدن.قصه ما به سر رسید پرسپولیس به اسیا نرسید[/div][/quote]
دمت گرم:lol:
جایزه بهترین بازیگر مرد برا منه:mrgreen:
اره یکی ی تاپ بزنه موضوع انشا هم بده 2 روزم وقت بده..
بعد همه انشاشونو بدن.
بعد نظرسنجی بزاریم مال کی قشنگ تر بود
بزارییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییم؟
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]amin142142[/b][/div][div]:ugeek::ugeek:
چطوره یه تاپیک انشاع نویسی بزنیم :ugeek::ugeek:
هرکی موافقه بگه :ugeek::ugeek:[/div][/quote]
اره یکی ی تاپ بزنه موضوع انشا هم بده 2 روزم وقت بده..
بعد همه انشاشونو بدن.
بعد نظرسنجی بزاریم مال کی قشنگ تر بود
بزارییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییم؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.