ظاهرا کلاس شیشمیو زیادی درس هفت خان رستم بهت جو داده اره
نچ.من همیشه تو همه چیز ور میرم
00
---
[quote][div][b]bmxz[/b][/div][div]ظاهرا کلاس شیشمیو زیادی درس هفت خان رستم بهت جو داده اره :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
نچ.من همیشه تو همه چیز ور میرم
[quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div][quote][div][b]bmxz[/b][/div][div]ظاهرا کلاس شیشمیو زیادی درس هفت خان رستم بهت جو داده اره :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
نچ.من همیشه تو همه چیز ور میرم[/div][/quote]
افرین پرفسور دود
ولی تو جه فازی هستی الان
نه خداییش
[quote][div][b]رموو[/b][/div][div]خیلی دوست دارم بدونم ایدش چطور به مغزت رسید
موضوع داستان خیلی جالبه حال کردم;)[/div][/quote]
به سختی :lol::lol::lol::lol::lol:
در خان 4 امیر دود با جادوگری به نام ساغر روبرو میشود و بعد از کمی گفتگو به حیله او پی میبرد و او را از پا در می اورد.در خان5 امیر دود با پهلوانی به نام fvvf رو برو میشود و او را اسیر میکند.
00
---
در خان 4 امیر دود با جادوگری به نام ساغر روبرو میشود و بعد از کمی گفتگو به حیله او پی میبرد و او را از پا در می اورد.در خان5 امیر دود با پهلوانی به نام fvvf رو برو میشود و او را اسیر میکند.
این مطلب در 1392/10/01 22:27:52 نوشته شده است و در 1392/10/01 22:28:02 ویرایش شده است .
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div]در خان 4 امیر دود با جادوگری به نام ساغر روبرو میشود و بعد از کمی گفتگو به حیله او پی میبرد و او را از پا در می اورد.در خان5 امیر دود با پهلوانی به نام fvvf رو برو میشود و او را اسیر میکند.[/div][/quote]
:|
:lol:
:roll:
[quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div]در خان 4 امیر دود با جادوگری به نام ساغر روبرو میشود و بعد از کمی گفتگو به حیله او پی میبرد و او را از پا در می اورد.در خان5 امیر دود با پهلوانی به نام fvvf رو برو میشود و او را اسیر میکند.[/div][/quote]
نه معلومه زیادی فاز گرفتت اره داش
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.