به نظرتون چرا بازیکنان زیر از بازی خسته شدن
Oormazd
Dumenic
Ojo
Achilic
i63
bingo
dawnmist
babak54
Karen
منتظر نظراتون هستیم
من نمیخواستم وارد این بحث بشم ولی بد ندونستم که بگم لزوما این بازیکنها با این نامها در سرورهای جدید ثبت نام نمیکنند. خیلی از بچه هایی که فعال هستند در انجمن میدونن که بیشتر بازیکنهایی که اسمشون رو آوردین دارن بازی میکنن هنوز ...
اینو گفتم چون حس کردم منظور از این پیام اینه که بازی دیگه طراوت خودشو نداره و اینا به این علت رفتن ... فقط خواستم بگم هستن هنوز و یه عده بازیکن خوب دیگه رو هم باید اضافه کنید به این لیست ...
من نمیخواستم بگم ولی تو اون لیست شابد فقط علی دومنیکو . بابک نباشند بقیه هستند
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]مدیرانجمن[/b][/div][div][quote][div][b]karen[/b][/div][div]به نظرتون چرا بازیکنان زیر از بازی خسته شدن
Oormazd
Dumenic
Ojo
Achilic
i63
bingo
dawnmist
babak54
Karen
منتظر نظراتون هستیم[/div][/quote]
من نمیخواستم وارد این بحث بشم ولی بد ندونستم که بگم لزوما این بازیکنها با این نامها در سرورهای جدید ثبت نام نمیکنند. خیلی از بچه هایی که فعال هستند در انجمن میدونن که بیشتر بازیکنهایی که اسمشون رو آوردین دارن بازی میکنن هنوز ...
اینو گفتم چون حس کردم منظور از این پیام اینه که بازی دیگه طراوت خودشو نداره و اینا به این علت رفتن ... فقط خواستم بگم هستن هنوز و یه عده بازیکن خوب دیگه رو هم باید اضافه کنید به این لیست ...[/div][/quote]
Oormazd
Dumenic
Ojo
Achilic
i63
bingo
dawnmist
babak54
Karen
منتظر نظراتون هستیم
اینو گفتم چون حس کردم منظور از این پیام اینه که بازی دیگه طراوت خودشو نداره و اینا به این علت رفتن ... فقط خواستم بگم هستن هنوز و یه عده بازیکن خوب دیگه رو هم باید اضافه کنید به این لیست ...
اره اچیلیک که داره خوب بازی میکنه تو سرور خارجی هم هستش
این مطلب در 1391/10/12 09:29:58 نوشته شده است و در 1391/10/12 09:32:14 ویرایش شده است .
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]مدیرانجمن[/b][/div][div][quote][div][b]karen[/b][/div][div]به نظرتون چرا بازیکنان زیر از بازی خسته شدن
Oormazd
Dumenic
Ojo
Achilic
i63
bingo
dawnmist
babak54
Karen
اینو گفتم چون حس کردم منظور از این پیام اینه که بازی دیگه طراوت خودشو نداره و اینا به این علت رفتن ... فقط خواستم بگم هستن هنوز و یه عده بازیکن خوب دیگه رو هم باید اضافه کنید به این لیست ...[/div][/quote]
من نمیخواستم بگم ولی تو اون لیست شابد فقط علی دومنیکو . بابک نباشند بقیه هستند [/div][/quote]
اره اچیلیک که داره خوب بازی میکنه تو سرور خارجی هم هستش
اقای مدیر انجمن میخواستم بگم بابک چون خیلی شکست خورده بود بازی نمیکنه اچیلیک هم همینطور
اوجو بخاط مشکلات کاریش
اخه هر کدوم ادعایی دارن و میگن بازی نمی کنیم اگه میشه یه پیام خصوصی بدین من با شما صحبتی دارم اگه میشه جواب بدید
اقای مدیر انجمن میخواستم بگم بابک چون خیلی شکست خورده بود بازی نمیکنه اچیلیک هم همینطور
اوجو بخاط مشکلات کاریش
اخه هر کدوم ادعایی دارن و میگن بازی نمی کنیم اگه میشه یه پیام خصوصی بدین من با شما صحبتی دارم اگه میشه جواب بدید
اوجو بخاط مشکلات کاریش
من گفتم که تنها علتی که توضیح دادم در مورد این قضیه این بود که ، اونها با بازی مشکلی ندارند و دلایلی که شما گفتین هم این مورد رو اثبات میکنه ... دلایل شخصی دارند دوستان برای بازی نکردنشون . ولی باز هم بازی رو رسد میکنند و ادامه میدن به نوعی.
خواستم برای دوستانی که این مطلب رو میخونند و پیگیری میکنند مشخص باشه ... همین
شما هم میتونی سوالاتت رو مثل خیلی دیگه از بچه های انجمن خصوصی بپرسین ...
خوش باشید
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
[quote][div][b]karen[/b][/div][div]اقای مدیر انجمن میخواستم بگم بابک چون خیلی شکست خورده بود بازی نمیکنه اچیلیک هم همینطور
اوجو بخاط مشکلات کاریش
اخه هر کدوم ادعایی دارن و میگن بازی نمی کنیم اگه میشه یه پیام خصوصی بدین من با شما صحبتی دارم اگه میشه جواب بدید[/div][/quote]
من گفتم که تنها علتی که توضیح دادم در مورد این قضیه این بود که ، اونها با بازی مشکلی ندارند و دلایلی که شما گفتین هم این مورد رو اثبات میکنه ... دلایل شخصی دارند دوستان برای بازی نکردنشون . ولی باز هم بازی رو رسد میکنند و ادامه میدن به نوعی.
خواستم برای دوستانی که این مطلب رو میخونند و پیگیری میکنند مشخص باشه ... همین
شما هم میتونی سوالاتت رو مثل خیلی دیگه از بچه های انجمن خصوصی بپرسین ...
خوش باشید
اوجو بخاط مشکلات کاریش
اوجو بود تا چند روز پیش.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]karen[/b][/div][div]اقای مدیر انجمن میخواستم بگم بابک چون خیلی شکست خورده بود بازی نمیکنه اچیلیک هم همینطور
اوجو بخاط مشکلات کاریش
اخه هر کدوم ادعایی دارن و میگن بازی نمی کنیم اگه میشه یه پیام خصوصی بدین من با شما صحبتی دارم اگه میشه جواب بدید[/div][/quote]
اوجو بود تا چند روز پیش.
Oormazd
Dumenic
Ojo
Achilic
i63
bingo
dawnmist
babak54
Karen
منتظر نظراتون هستیم
البه اینای که گفتی همشون تو بازی هستم میشناسمشون با هم ارتباط داریم ولی اسماشونو عوض کردن از بازی همه خسته شدیم بخاطر بچه بازیا و پشتیبانی
atila s4
کمینگاه s5
نارفیق s7
new den s10
hadi2216 s13 (فروشی فوری)
s15 ??????
[quote][div][b]karen[/b][/div][div]به نظرتون چرا بازیکنان زیر از بازی خسته شدن
Oormazd
Dumenic
Ojo
Achilic
i63
bingo
dawnmist
babak54
Karen
البه اینای که گفتی همشون تو بازی هستم میشناسمشون با هم ارتباط داریم ولی اسماشونو عوض کردن از بازی همه خسته شدیم بخاطر بچه بازیا و پشتیبانی
چی بگم ؟دوال عزیز امروز بهت گفتم دیگه بازی نمیکنم دلیلشم بچه بازی شدنه طرف 10 سال نداره میاد اینجا و از جیب باباش برای سکه استفاده میکنه و اون وقت سر یه حمله کردن با 4 تا کلمه شخصیت طرفو میبره زیر سوال
واقعا؟من 10سالم بودازاین بازیامیکردم ولی دیگه هرکی بهم حمله میکردازش خواهش میکردم که حمله نکنه یامیگفت نه یامیگفت آره یاباشه
همین چندروزپیش جانشینم بهم خیانت کردیکی دیگروجانشین کردم اونی که خیانت کرد بهم حمله کردبانیروی زیاد 20هزارتاهم جمعیت داره سرور10بعدش بهش گفتم تونیروهای منوگموگور کردی میخواستی برت ندارم بهم گفت که واقعانمک نشناسی من شهرتواوردم بالاخب راست میگفت اون اورده بودبالا ولی همه ی نیروهامو فرستادرفت بعدش میگه نیروهای شهردومتو فرستادم شهراولت گندمت برگرده بعدش شهر اولمو دیدم چیزی نبود!!!!!!بعدآخرش بهم گفت خنگ من بهش گفتم دیگه توهین نکن حمله ی نبردزد!!!!!این جالبه طرف میگه این اکانت باسه بچمه من کمکش میکنم اون وقت میگیدبچه بازی شده؟!!!!نه خیرمن خیلی ازدوستام یا5سال بزرگترن یا2سال ازمن کوچیکترن این شخصیت آدمه که باعث خداحافظی بعضی بازیکنامیشه
من نمی دنم به بعضی بچه هاچی بگم
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]چی بگم ؟دوال عزیز امروز بهت گفتم دیگه بازی نمیکنم دلیلشم بچه بازی شدنه طرف 10 سال نداره میاد اینجا و از جیب باباش برای سکه استفاده میکنه و اون وقت سر یه حمله کردن با 4 تا کلمه شخصیت طرفو میبره زیر سوال
[/div][/quote]
واقعا؟من 10سالم بودازاین بازیامیکردم ولی دیگه هرکی بهم حمله میکردازش خواهش میکردم که حمله نکنه یامیگفت نه یامیگفت آره یاباشه
همین چندروزپیش جانشینم بهم خیانت کردیکی دیگروجانشین کردم اونی که خیانت کرد بهم حمله کردبانیروی زیاد 20هزارتاهم جمعیت داره سرور10بعدش بهش گفتم تونیروهای منوگموگور کردی میخواستی برت ندارم بهم گفت که واقعانمک نشناسی من شهرتواوردم بالاخب راست میگفت اون اورده بودبالا ولی همه ی نیروهامو فرستادرفت بعدش میگه نیروهای شهردومتو فرستادم شهراولت گندمت برگرده بعدش شهر اولمو دیدم چیزی نبود!!!!!!بعدآخرش بهم گفت خنگ من بهش گفتم دیگه توهین نکن حمله ی نبردزد!!!!!این جالبه طرف میگه این اکانت باسه بچمه من کمکش میکنم اون وقت میگیدبچه بازی شده؟!!!!نه خیرمن خیلی ازدوستام یا5سال بزرگترن یا2سال ازمن کوچیکترن این شخصیت آدمه که باعث خداحافظی بعضی بازیکنامیشه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.