چی بگم ؟دوال عزیز امروز بهت گفتم دیگه بازی نمیکنم دلیلشم بچه بازی شدنه طرف 10 سال نداره میاد اینجا و از جیب باباش برای سکه استفاده میکنه و اون وقت سر یه حمله کردن با 4 تا کلمه شخصیت طرفو میبره زیر سوال
hiiiiis jangjo khabide
چی بگم ؟دوال عزیز امروز بهت گفتم دیگه بازی نمیکنم دلیلشم بچه بازی شدنه طرف 10 سال نداره میاد اینجا و از جیب باباش برای سکه استفاده میکنه و اون وقت سر یه حمله کردن با 4 تا کلمه شخصیت طرفو میبره زیر سوال
داداش نوکرتم آره خیلی بی تربیتی تو بازی زیاد شده ولی حالا که دیگه تموم نفرات بزرگی مثل شما و بینگو و دومنیک و بقیه که من این بازیو به عشق بازی کردن روزی کنارشون تو یه سرور شروع کردم اگه نباشن دیگه بازی کلا میشه بچه بازی دور از کلیشه ای بودنش بازی به باتجربه های اول سرور والا که دیگه بازی پر یه سری هایی میشه که.....
من از همین جا از تموم کسانی که متاسفانه جدیدا دارن میرن و جزو بزرگای این بازین می خوام ایشالا که بمونن و این قضایا رو به چشم تازه واردی طرف ببین و این بازیو خالی نکن
hossein shabani
به عشق بچه های با مرام اس 7
خدایا خستم اگه دنیا زیبا بود با گریه شروع نمیشد
یاد اولای انجمن بخیر
داداش نوکرتم آره خیلی بی تربیتی تو بازی زیاد شده ولی حالا که دیگه تموم نفرات بزرگی مثل شما و بینگو و دومنیک و بقیه که من این بازیو به عشق بازی کردن روزی کنارشون تو یه سرور شروع کردم اگه نباشن دیگه بازی کلا میشه بچه بازی دور از کلیشه ای بودنش بازی به باتجربه های اول سرور والا که دیگه بازی پر یه سری هایی میشه که.....
من از همین جا از تموم کسانی که متاسفانه جدیدا دارن میرن و جزو بزرگای این بازین می خوام ایشالا که بمونن و این قضایا رو به چشم تازه واردی طرف ببین و این بازیو خالی نکن [quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]چی بگم ؟دوال عزیز امروز بهت گفتم دیگه بازی نمیکنم دلیلشم بچه بازی شدنه طرف 10 سال نداره میاد اینجا و از جیب باباش برای سکه استفاده میکنه و اون وقت سر یه حمله کردن با 4 تا کلمه شخصیت طرفو میبره زیر سوال
[/div][/quote]
من از همین جا از تموم کسانی که متاسفانه جدیدا دارن میرن و جزو بزرگای این بازین می خوام ایشالا که بمونن و این قضایا رو به چشم تازه واردی طرف ببین و این بازیو خالی نکن
hossein shabani
من سرور 9 رو با اصلا نمیخواستم شروع کنم میخواستم ببوسم بزارم کنار تا سال بعد ولی خیلی بهم زنگ زدن و اومدم الانم که هستم نمیگم بده همه رفیقامنو وهمه قهرمان سرور 4 ولی بازم
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]korosh bozorg[/b][/div][div]داداش نوکرتم آره خیلی بی تربیتی تو بازی زیاد شده ولی حالا که دیگه تموم نفرات بزرگی مثل شما و بینگو و دومنیک و بقیه که من این بازیو به عشق بازی کردن روزی کنارشون تو یه سرور شروع کردم اگه نباشن دیگه بازی کلا میشه بچه بازی دور از کلیشه ای بودنش بازی به باتجربه های اول سرور والا که دیگه بازی پر یه سری هایی میشه که.....
من از همین جا از تموم کسانی که متاسفانه جدیدا دارن میرن و جزو بزرگای این بازین می خوام ایشالا که بمونن و این قضایا رو به چشم تازه واردی طرف ببین و این بازیو خالی نکن [quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]چی بگم ؟دوال عزیز امروز بهت گفتم دیگه بازی نمیکنم دلیلشم بچه بازی شدنه طرف 10 سال نداره میاد اینجا و از جیب باباش برای سکه استفاده میکنه و اون وقت سر یه حمله کردن با 4 تا کلمه شخصیت طرفو میبره زیر سوال
[/div][/quote]
[/div][/quote]
من سرور 9 رو با اصلا نمیخواستم شروع کنم میخواستم ببوسم بزارم کنار تا سال بعد ولی خیلی بهم زنگ زدن و اومدم الانم که هستم نمیگم بده همه رفیقامنو وهمه قهرمان سرور 4 ولی بازم
ما رو که از کار و زندگی انداخته هر کی هم دیدم می گه چاق شدم،تحصیلم از دستم رفت چشم هام ضعیف شده و ... مثل خودم چشم هام داره ضعیف می شه کلی آسیب دیگه بخدا سرور 7 آخرین سرورم هست.
یک سرباز وقتی که می رسه به آخره خط تازه تبدیل به وزیر می شه پس با قدرت بجنگ حتی در بدترین شرایط.
ما رو که از کار و زندگی انداخته هر کی هم دیدم می گه چاق شدم،تحصیلم از دستم رفت چشم هام ضعیف شده و ... مثل خودم چشم هام داره ضعیف می شه کلی آسیب دیگه بخدا سرور 7 آخرین سرورم هست.
خوب سرور 9 خوبه یه ارتقا بده برو دوتا شنا بزن دوتا شکم بزن.برو حموم .برو بیرون هوات عوض شه تلویزیون نگاه کن بعد بیا ارتقا تموم میشه.سرورای کوتاه مدت باید 24 ساعته ان باشی.سرور بلند مدت بازی کنی به همه کاراتم میرسی و مشکلی پیش نمیاد برات
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
خوب سرور 9 خوبه یه ارتقا بده برو دوتا شنا بزن دوتا شکم بزن.برو حموم .برو بیرون هوات عوض شه تلویزیون نگاه کن بعد بیا ارتقا تموم میشه.سرورای کوتاه مدت باید 24 ساعته ان باشی.سرور بلند مدت بازی کنی به همه کاراتم میرسی و مشکلی پیش نمیاد برات:mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.