آره از امروز عصر من دیدم دارن مجبور میکنن رو شهرای legendry فیک بدن.در صودتی که کتیبه هنوز نیست.فقط میخوان بد بختو سکته بدن.
تو از کجا میدونی؟
داداش بماند
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]ریچارد شیردل[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]آره از امروز عصر من دیدم دارن مجبور میکنن رو شهرای legendry فیک بدن.در صودتی که کتیبه هنوز نیست.فقط میخوان بد بختو سکته بدن.:lol::lol:[/div][/quote]
تو از کجا میدونی؟[/div][/quote]
داداش بماند:oops:
تو شهر گینگز ها همه چی هست.فقط تنها چیزی که فرق میکنه ارتششونه.که تو هر شهرش چند برابر نیرو داره
تو سرورای قبل اینطوری نبوده
مثلا تو سرور 6 1261 نفر جمعیت دارن
دیگه سفارت نباید داشته باشن
خوب قبلا که جمعیت 1293 نبود.بعدا که سطح انبار شد 30 جمعیتم هم از هزارو دویست و شصت خورده ای شد 1293.یادم نیست قبلا چند بود.حالا سفارت داشته باشن مگه چی میشه؟
اخه همین الان تو سرور 6 جمعیتشون 1261 نفره
گینگیزا که دیپلماسی ندارن بخان سفارت بزنن
ojo تو سرور 7 بازی میکنه؟
اسم اکانتشو میدونی؟
من بودم و چشمان تو نه آتشی و نه گلی
چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]deniropacino[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]تو شهر گینگز ها همه چی هست.فقط تنها چیزی که فرق میکنه ارتششونه.که تو هر شهرش چند برابر نیرو داره[/div][/quote]
دیگه سفارت نباید داشته باشن [/div][/quote]
خوب قبلا که جمعیت 1293 نبود.بعدا که سطح انبار شد 30 جمعیتم هم از هزارو دویست و شصت خورده ای شد 1293.یادم نیست قبلا چند بود.حالا سفارت داشته باشن مگه چی میشه؟:roll:
[/div][/quote]
اخه همین الان تو سرور 6 جمعیتشون 1261 نفره
گینگیزا که دیپلماسی ندارن بخان سفارت بزنن
ojo تو سرور 7 بازی میکنه؟
اسم اکانتشو میدونی؟
تو شهر گینگز ها همه چی هست.فقط تنها چیزی که فرق میکنه ارتششونه.که تو هر شهرش چند برابر نیرو داره
دیگه سفارت نباید داشته باشن
خوب قبلا که جمعیت 1293 نبود.بعدا که سطح انبار شد 30 جمعیتم هم از هزارو دویست و شصت خورده ای شد 1293.یادم نیست قبلا چند بود.حالا سفارت داشته باشن مگه چی میشه؟
1263
هر سطج انبار 3 تا میبره بالا جمعیتو
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]deniropacino[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]تو شهر گینگز ها همه چی هست.فقط تنها چیزی که فرق میکنه ارتششونه.که تو هر شهرش چند برابر نیرو داره[/div][/quote]
دیگه سفارت نباید داشته باشن [/div][/quote]
خوب قبلا که جمعیت 1293 نبود.بعدا که سطح انبار شد 30 جمعیتم هم از هزارو دویست و شصت خورده ای شد 1293.یادم نیست قبلا چند بود.حالا سفارت داشته باشن مگه چی میشه؟:roll:
[/div][/quote]
1263
هر سطج انبار 3 تا میبره بالا جمعیتو
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.