خدایی ته برنامه ریزیه آخه چه وضعیه من الان به مدیر هم گفتم من امروز بهم زنگ زدن گفتن ادامه داره که 3ساعتو از دست داده بودم در حالتی که من 4 ساعت با منجنیق فاصله دارم خوب کلا راه نمی انداختین با این وضع که هیچ کسی اطلاع نداره وقتو راحت دادین به دارنده کتیبه در حالی که به راحتی میشد گرفت با این وجود که نمیتونه کتیبه رو انتقال بده
به عشق بچه های با مرام اس 7
خدایا خستم اگه دنیا زیبا بود با گریه شروع نمیشد
یاد اولای انجمن بخیر
خدایی ته برنامه ریزیه آخه چه وضعیه من الان به مدیر هم گفتم من امروز بهم زنگ زدن گفتن ادامه داره که 3ساعتو از دست داده بودم در حالتی که من 4 ساعت با منجنیق فاصله دارم خوب کلا راه نمی انداختین با این وضع که هیچ کسی اطلاع نداره وقتو راحت دادین به دارنده کتیبه در حالی که به راحتی میشد گرفت با این وجود که نمیتونه کتیبه رو انتقال بده
چرا نمیتونه انتقال بده.سه سوت قهرمان میسازه.حالا سطح قهرمانشم شاید بالا نباشه.واسه انتقال کتیبه که نباید قهرمان سطح بالا باشه.قهرملنش بمیره دوباره میسازه انتقال میده
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
چرا نمیتونه انتقال بده.سه سوت قهرمان میسازه.حالا سطح قهرمانشم شاید بالا نباشه.واسه انتقال کتیبه که نباید قهرمان سطح بالا باشه.قهرملنش بمیره دوباره میسازه انتقال میده
دوست عزیز یک مسئله رو بد نیست که توضیح در خصوصش بدم - البته بصورت خصوصی هم براتون پیام زدم
در زمان شروع هر سرور اعلام میشه که سرور از چه نوعی و مدت زمان آن چقد میباشد.
حالا نکات :
1- سرور رو تمدید کردیم تا مثل بقیه سرورها در این سرور هم جوایز بصورت کامل توزیع بشوند - وگرنه سرور بدون آرشیو شدن کتیبه میتونه تموم بشه
2- اگر کسی هم کتیبه رو بتونه از دارنده فعلی بگیره در این صورت به دلیل اینکه سرور تمام میشود، امکان نگهداری برای 72 ساعت و آرشیو وجود دارد و بالطبع کتیبه توسط گینگیزها تصاحب میشود و در این صورت کسی که کتیبه رو گرفته جایزه ای نخواهد داشت ...
موفق باشید
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
[quote][div][b]korosh bozorg[/b][/div][div]خدایی ته برنامه ریزیه آخه چه وضعیه من الان به مدیر هم گفتم من امروز بهم زنگ زدن گفتن ادامه داره که 3ساعتو از دست داده بودم در حالتی که من 4 ساعت با منجنیق فاصله دارم خوب کلا راه نمی انداختین با این وضع که هیچ کسی اطلاع نداره وقتو راحت دادین به دارنده کتیبه در حالی که به راحتی میشد گرفت با این وجود که نمیتونه کتیبه رو انتقال بده[/div][/quote]
دوست عزیز یک مسئله رو بد نیست که توضیح در خصوصش بدم - البته بصورت خصوصی هم براتون پیام زدم
در زمان شروع هر سرور اعلام میشه که سرور از چه نوعی و مدت زمان آن چقد میباشد.
حالا نکات :
1- سرور رو تمدید کردیم تا مثل بقیه سرورها در این سرور هم جوایز بصورت کامل توزیع بشوند - وگرنه سرور بدون آرشیو شدن کتیبه میتونه تموم بشه
2- اگر کسی هم کتیبه رو بتونه از دارنده فعلی بگیره در این صورت به دلیل اینکه سرور تمام میشود، امکان نگهداری برای 72 ساعت و آرشیو وجود دارد و بالطبع کتیبه توسط گینگیزها تصاحب میشود و در این صورت کسی که کتیبه رو گرفته جایزه ای نخواهد داشت ...
موفق باشید
ممد شما مثل این که اصلا اتراف باغ هم نیستی.کتیبه 3 بار دست مردم چرخیده میگی تو کدوم شهر گینگزاس یه توجه به تاپیک بکن.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
[quote][div][b]ya zahra[/b][/div][div]الان کتیبه تو کدوم از شهر های گینگیز هاست؟[/div][/quote]
ممد شما مثل این که اصلا اتراف باغ هم نیستی.کتیبه 3 بار دست مردم چرخیده میگی تو کدوم شهر گینگزاس یه توجه به تاپیک بکن.:lol::lol::lol::lol::mrgreen::mrgreen::shock::shock::shock::shock::shock:
پروفایل محافظ کتیبه.
لقصه
عزیزان براتون بگم که مابودیم ویه علی با نام مجازی تندر
که سال هاپیش سریک کلاس درس باهم اشناشدیم
هرچندمن بچه درس خونی بودم ولی اونم کمترازمن نبود
به هرحال سرکل کل کردن من واون کارمون به جدایی کشیداماهمیشه
اون برام قابل احترام هست به دودلیل یک قدرت اون توی بازی که این برگرفته ازتجربه اون
توی سالهای زیاده ودوم فن بیان هوش و نظم اون توی کارهاست
همیشه دوست داشتم پیشش بمونم ولی به خاطریک اشتباه که ازطرف من بوداین اتفاق افتاد
ولی هرچند که اون منا بخشیده ولی دیگه انگارنمیتونم کناریکدیگربمونیم
چندنکته قابل تحمل را برای شما میخواهم بیان کنم واینکه ازتجربیات تندراستفاده کنید
اینجورکه من متوجه شدم اخرین سرورکه تندرقرارهست بازیکندسرور10عصرپادشاهان است کاش من میتوانستم
درکناراون بازی کنم ولی هراشتباهی یک تاوانی داردکه من درحال پرداختن ان هستم
بایداین کتیبه را به این روش ارشیو میکردم تاخودم رابه علی
ثابت کنم هرچندبازی کنیم درحد علی نیست ولی میخواهم نام اتحاداون واسم برای همیشه به یادگار بماند
تا هروقت که به این سرورسرمیزنم یاداشتباهات بزرگی که کرده ام بیفتم
میدانم که شماازدست من ناراحت باشیدولی من به شخصه باهیچکس مشکل ندارم من تنهاعلی را می شناسم
میدانم که علی ازاین کارمن به شدت نفرت دارددوست نداردچیزی بدون زحمت به دست اوردومن
میخواهم بااین کارخود به علی ثابت کنم که هر چندمن حتی نمی توانم بخشی ازهنراورادربازی گردانی اجراکنم
ولی برای ثابت کردن خودبه اوتمام تلاشم را میکنم
دوست دارشمامهدی.H
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
پروفایل محافظ کتیبه.
لقصه
عزیزان براتون بگم که مابودیم ویه علی با نام مجازی تندر
که سال هاپیش سریک کلاس درس باهم اشناشدیم
هرچندمن بچه درس خونی بودم ولی اونم کمترازمن نبود
به هرحال سرکل کل کردن من واون کارمون به جدایی کشیداماهمیشه
اون برام قابل احترام هست به دودلیل یک قدرت اون توی بازی که این برگرفته ازتجربه اون
توی سالهای زیاده ودوم فن بیان هوش و نظم اون توی کارهاست
همیشه دوست داشتم پیشش بمونم ولی به خاطریک اشتباه که ازطرف من بوداین اتفاق افتاد
ولی هرچند که اون منا بخشیده ولی دیگه انگارنمیتونم کناریکدیگربمونیم
چندنکته قابل تحمل را برای شما میخواهم بیان کنم واینکه ازتجربیات تندراستفاده کنید
اینجورکه من متوجه شدم اخرین سرورکه تندرقرارهست بازیکندسرور10عصرپادشاهان است کاش من میتوانستم
درکناراون بازی کنم ولی هراشتباهی یک تاوانی داردکه من درحال پرداختن ان هستم
بایداین کتیبه را به این روش ارشیو میکردم تاخودم رابه علی
ثابت کنم هرچندبازی کنیم درحد علی نیست ولی میخواهم نام اتحاداون واسم برای همیشه به یادگار بماند
تا هروقت که به این سرورسرمیزنم یاداشتباهات بزرگی که کرده ام بیفتم
میدانم که شماازدست من ناراحت باشیدولی من به شخصه باهیچکس مشکل ندارم من تنهاعلی را می شناسم
میدانم که علی ازاین کارمن به شدت نفرت دارددوست نداردچیزی بدون زحمت به دست اوردومن
میخواهم بااین کارخود به علی ثابت کنم که هر چندمن حتی نمی توانم بخشی ازهنراورادربازی گردانی اجراکنم
ولی برای ثابت کردن خودبه اوتمام تلاشم را میکنم
دوست دارشمامهدی.H
دفاع
1 siros 165808678
2 megadeath 161890691
3 legendary king 2843957
4 shift delete 2162352
5 sohrabshah 1446098
6 radmard295 1383363
7 helmaf 664305
8 قلعه کوهستانی 635348
9 roya2 598484
10 sinaaaa 556463
?
مهاجمین
1 king ahmad 2134155
2 xperia 1556843
3 antaliya 1211714
4 radmard295 1115940
5 witcher 882668
6 کیان 798423
7 همدان 777128
8 achon 771146
9 ahmad1384r 674767
10 turk 673487
?
غارت
1 megadeath 940430013
2 کیان 834095822
3 lordwar 788894898
4 hamid.k1 712863440
5 turk 629619366
6 khosh2 567814270
7 امیرکبیر 488680441
8 lord mj 430680991
9 پارسیان 422117084
10 porthos 416162621
?
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.