bingo55521
legend quickon
انتقال دادن کتیبه از شهر شخص دیگه به اکانت خودش هیجان هم داره ؟!
هیجان زمانی بوجود میاد که کتیبه وارد سرور میشه و افراد با برنامه ریزی و استراتژیهای مختلف برنامه بریزن برای گرفتن کتیبه و هر شخصی که بهتر برنامه ریزی کنه و یه مقداری هم شانس باهاش یاری کنه کتیبه رو بدست میاره این آقا هم اگه میتونست همون اول از گینگیزها کتیبه رو بدست میاورد نه اینکه بدون امتیاز هجومی کتیبه رو از شهر ما انتقال بده ما که گفتیم تو گزارش الشکر کشی رو کن ما حذف اکانت میکنیم تو سرور ۶ هم....
فکر میکنم همهٔ دوستان هم دیگه از مساله باخبر هستن و افرادی که میان انجمن و میخوان جو و عوض کنن قابل شناسایی باشن همونجور که گفتم همه چیز مشخص و واضح بوده و همه عقل و شور دارن
کسی که دفعهٔ اول کتیبه رو گرفته و بصورت معجزه جا به جا شده کتیبه حقش بوده و حق به حق دار رسیده
من خودم رو اکانت بودم اگرم کسی قراره بیاد حرفی بزنه خود سیروس باشه نه فرد دیگیی که از چیزی با خبر نیست
من منظورم دفاع از کتیبه بود که از حق نگذریم خداییش خوب بهش نیرو دادنو خوبم دفاع کرد.
پس اینطوری باشه اگرم کسی میخواد از طرف اتحاد آزادی حرف بزنه خود legend باشه نه * دیگه.احتمالش هست حتی شما هم که اینقدر ازشون دفاع میکنی از یه سری چیزا بی خبر باشی .شما داری حق نظر دادن دیگرانو میگیری.خیلیم آتیشت تنده.
من اگه منظورم با شما بود نقل قول استفاده میکردم پس شما به خودت نگیر نقل قول برای همین کار استفاده شده
من با افرادی بودم که میان و داستانو جور دیگه تعریف میکنن
در ضمن اون اکانت مشترک بین من و میثم دوست عزیز
ما اکانتهایی که داریم همرو وصل نمیکنیم به یه اکانت مرکزی و اکانتهای جدا تو هر سرور داریم به دلایل شخصی
من و میثم تو سرور ۶ هم با هم هستیم و من دارم از حق خودم دفاع میکنم
افرادی هم که اینجا هستن فقط میتونن نظر بدن نه اینکه حرفی بزنن که باعث شایع پراکنی شه البته منظورم با افرادی هست که به این شکل عمل میکنن شما که ترجیحا فقط تو این تاپیک اطلاع رسانی کردی و به بقیه دوستان لطف کردی
تا دیگران در جریان باشن منظور اشخاص دیگیی هستن
هر وقت دیدی حریف داره برنده میشه یه لبخند بزن تا به بردش شک کنه
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]legend quickon[/b][/div][div]انتقال دادن کتیبه از شهر شخص دیگه به اکانت خودش هیجان هم داره ؟!
هیجان زمانی بوجود میاد که کتیبه وارد سرور میشه و افراد با برنامه ریزی و استراتژیهای مختلف برنامه بریزن برای گرفتن کتیبه و هر شخصی که بهتر برنامه ریزی کنه و یه مقداری هم شانس باهاش یاری کنه کتیبه رو بدست میاره این آقا هم اگه میتونست همون اول از گینگیزها کتیبه رو بدست میاورد نه اینکه بدون امتیاز هجومی کتیبه رو از شهر ما انتقال بده ما که گفتیم تو گزارش الشکر کشی رو کن ما حذف اکانت میکنیم تو سرور ۶ هم....
فکر میکنم همهٔ دوستان هم دیگه از مساله باخبر هستن و افرادی که میان انجمن و میخوان جو و عوض کنن قابل شناسایی باشن همونجور که گفتم همه چیز مشخص و واضح بوده و همه عقل و شور دارن
کسی که دفعهٔ اول کتیبه رو گرفته و بصورت معجزه جا به جا شده کتیبه حقش بوده و حق به حق دار رسیده
من خودم رو اکانت بودم اگرم کسی قراره بیاد حرفی بزنه خود سیروس باشه نه فرد دیگیی که از چیزی با خبر نیست[/div][/quote]
من منظورم دفاع از کتیبه بود که از حق نگذریم خداییش خوب بهش نیرو دادنو خوبم دفاع کرد.
پس اینطوری باشه اگرم کسی میخواد از طرف اتحاد آزادی حرف بزنه خود legend باشه نه کسه دیگه.احتمالش هست حتی شما هم که اینقدر ازشون دفاع میکنی از یه سری چیزا بی خبر باشی .شما داری حق نظر دادن دیگرانو میگیری.خیلیم آتیشت تنده.
[/div][/quote]
من اگه منظورم با شما بود نقل قول استفاده میکردم پس شما به خودت نگیر نقل قول برای همین کار استفاده شده
من با افرادی بودم که میان و داستانو جور دیگه تعریف میکنن
در ضمن اون اکانت مشترک بین من و میثم دوست عزیز
ما اکانتهایی که داریم همرو وصل نمیکنیم به یه اکانت مرکزی و اکانتهای جدا تو هر سرور داریم به دلایل شخصی
من و میثم تو سرور ۶ هم با هم هستیم و من دارم از حق خودم دفاع میکنم
افرادی هم که اینجا هستن فقط میتونن نظر بدن نه اینکه حرفی بزنن که باعث شایع پراکنی شه البته منظورم با افرادی هست که به این شکل عمل میکنن شما که ترجیحا فقط تو این تاپیک اطلاع رسانی کردی و به بقیه دوستان لطف کردی
تا دیگران در جریان باشن منظور اشخاص دیگیی هستن