بعد آرشیو شدن میگم مدرک هم دارم جوری که کتیبه برگرده به بازی
خوب الان بگو تا آرشیو شدنه کتیبه رسیدگی شه.پعد از آرشیو شدن بگی که کتیبه چیزی نمیشه.کتیبه اگه آرشیو شه سرور تموم میشه و تموم.اگه چیزی میدونی به پشتیبانی بگو تا حقه کسی ضایع نشه.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]darksiders[/b][/div][div]بعد آرشیو شدن میگم مدرک هم دارم جوری که کتیبه برگرده به بازی[/div][/quote]
:shock::shock::shock::shock: خوب الان بگو تا آرشیو شدنه کتیبه رسیدگی شه.پعد از آرشیو شدن بگی که کتیبه چیزی نمیشه.کتیبه اگه آرشیو شه سرور تموم میشه و تموم.اگه چیزی میدونی به پشتیبانی بگو تا حقه کسی ضایع نشه.
خوب الان بگو تا آرشیو شدنه کتیبه رسیدگی شه.پعد از آرشیو شدن بگی که کتیبه چیزی نمیشه.کتیبه اگه آرشیو شه سرور تموم میشه و تموم.اگه چیزی میدونی به پشتیبانی بگو تا حقه کسی ضایع نشه.
من که نمیدونم .از وقتی گفتیم حرف میزنید با مدرک همه راز دار شدن یا رفتن تو لاک خودشونو میگن تا بعد از آرشیو شدن حرف میزن.د آخه اگه چیزی داری رو کن چرا با آبروی مردم بازی میکنی.
با شخص خاصی نیستم به کسی بر نخوره.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
من که نمیدونم .از وقتی گفتیم حرف میزنید با مدرک همه راز دار شدن یا رفتن تو لاک خودشونو میگن تا بعد از آرشیو شدن حرف میزن.د آخه اگه چیزی داری رو کن چرا با آبروی مردم بازی میکنی.
با شخص خاصی نیستم به کسی بر نخوره.:lol::mrgreen:
الان کتیبه پیدا شده چند روزه دیگه سرور 7 تموم میشه؟
ااا.ممد بیدار شدی. خواب بودی تا الان.دو روزه کتیبه تسخیر شده .جا به جا هم شده.تازه...با با ایول
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
[quote][div][b]mohamad4614[/b][/div][div]الان کتیبه پیدا شده چند روزه دیگه سرور 7 تموم میشه؟[/div][/quote]
ااا.ممد بیدار شدی. خواب بودی تا الان.دو روزه کتیبه تسخیر شده .جا به جا هم شده.تازه...با با ایول:lol::lol::lol::lol::lol:
ho0ha باباش وکیل نبود یکی که اون پست معروف رو گذاشته بود باباش وکیل بوده
من بودم و چشمان تو نه آتشی و نه گلی
چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]darksiders[/b][/div][div]بعد آرشیو شدن میگم مدرک هم دارم جوری که کتیبه برگرده به بازی[/div][/quote]
:shock::shock::shock::shock: خوب الان بگو تا آرشیو شدنه کتیبه رسیدگی شه.پعد از آرشیو شدن بگی که کتیبه چیزی نمیشه.کتیبه اگه آرشیو شه سرور تموم میشه و تموم.اگه چیزی میدونی به پشتیبانی بگو تا حقه کسی ضایع نشه.[/div][/quote]
داداش همش حرفه....
مگه همون ho0ha باباش وکیلی نبود...نمیخواست بره شکایت کنن...
غیبشون زد...
llllllllllllloooooooooolllllllll[/div][/quote]
حالا نمیدونم باباش بود کی بود...ولی گفت داره یه وکیل کارهاش انجام میده...
وخته رفتنه
[quote][div][b]deniropacino[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]darksiders[/b][/div][div]بعد آرشیو شدن میگم مدرک هم دارم جوری که کتیبه برگرده به بازی[/div][/quote]
:shock::shock::shock::shock: خوب الان بگو تا آرشیو شدنه کتیبه رسیدگی شه.پعد از آرشیو شدن بگی که کتیبه چیزی نمیشه.کتیبه اگه آرشیو شه سرور تموم میشه و تموم.اگه چیزی میدونی به پشتیبانی بگو تا حقه کسی ضایع نشه.[/div][/quote]
داداش همش حرفه....
مگه همون ho0ha باباش وکیلی نبود...نمیخواست بره شکایت کنن...
غیبشون زد...
llllllllllllloooooooooolllllllll[/div][/quote]
[/div][/quote]
حالا نمیدونم باباش بود کی بود...ولی گفت داره یه وکیل کارهاش انجام میده...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.