جستجو برای 'عصر پادشاهان'
| # | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
|---|---|---|---|---|---|
| 6976 |
|
مشکلات بازی |
اره باو بشوتیم بره این عصر پادشاهانو ما این سرور که کتیبه بزنیم با بچه دیگه میخواییم بازی نکنیم 20 نفر هستیم فک کنم اینطوری سرور بعدی کتیبه کسی نزنه . |
amirmohamad1--2 | 1395/11/03 13:45:34 |
| 6977 |
|
مشاور یا مهاجر |
![]() فک کنم بالایی کلش باز بوده بعدن با عصر پادشاهان آشنا شده حرفی در وصف تو ندارم ک بزنم داداش |
erfan-b-max | 1395/11/05 15:08:19 |
| 6978 |
|
اکانتهای مولتی و کوتاهی مسئولین =رفتن کاربران |
[quote] kingcrab [quote][div]niloofar_alone [div]سلام من سه تا از دوستام اوردم توی بازی عصر پادشاهان اوایل خیلی خوب بود و واقعا از اینکه در کنار هم بازی می کردیم لذت می بردیم ولی متاسفانه الان هر سه تاشون رفتن توی بازی که یه کشور بیگانه ساخته و من نمی خوام اینجا اسمی ازش ببرم و جالبه که |
sarina911 | 1395/09/04 16:55:32 |
| 6979 |
|
... ه مولتی بازی میکنه بیمار هست و چون تو زندگی واقعی شکست خورده می خواد هر جور شده تو دنیای مجازی به بقیه ثابت کنه که برای خودش کسی هست و گرنه اگر آدم قابل اعتماد و صادقی بود اینقدر کسانی هستن توی همین عصر پادشاهان که بشه اتحادی تشکیل داد و در صدر برترینها بود متاسفانه اتحادها هم درگیر مولتی بازها شده طرف یه اتحاد زده بعد اکانتش اصلیش توی یه اتحاد دیگه هست ....! چی میشه سرور 25 من یه هفته بیمارستان بودم برگشتم دیدم اتحادم حذف شده اونم اتحادی که در صدر جدول بود هیچی مجبور شدم حذف اکانت بزنم اونم با 12000تا شوالیه سطح بیست دیدم فایده ای نداره یک هفته عقب افتادم اتحادم هم حذف شده .... فقط وقتم هدر میدم [/div][/quote] ![]() تهمت بزرگی به دوستان کردی بیمار خودتی ![]() خو وقتتو هدر نده یه عالمه بازی هست برو اونارو بازی کن کسی مجبورت نکرده و قرار هم نیست چون بازی بلد نیستیم بیاییم اینجا هر چرت و پرتی بنویسیم و مایه سردرد ما بشی نیلوجوووووووووون ![]() [/div][/quote] یعنی شما فکر می کنی آدمی که حق دیگران به هر دلیلی ضایع می کنه آدم نرمال و سالمی هست ؟ پس واقعا اونی که میاد و با روش درست و قانونی رفتار می ... |
niloofar_alone | 1395/09/04 17:39:04 |
| 6980 |
|
... ه مولتی بازی میکنه بیمار هست و چون تو زندگی واقعی شکست خورده می خواد هر جور شده تو دنیای مجازی به بقیه ثابت کنه که برای خودش کسی هست و گرنه اگر آدم قابل اعتماد و صادقی بود اینقدر کسانی هستن توی همین عصر پادشاهان که بشه اتحادی تشکیل داد و در صدر برترینها بود متاسفانه اتحادها هم درگیر مولتی بازها شده طرف یه اتحاد زده بعد اکانتش اصلیش توی یه اتحاد دیگه هست ....! چی میشه سرور 25 من یه هفته بیمارستان بودم برگشتم دیدم اتحادم حذف شده اونم اتحادی که در صدر جدول بود هیچی مجبور شدم حذف اکانت بزنم اونم با 12000تا شوالیه سطح بیست دیدم فایده ای نداره یک هفته عقب افتادم اتحادم هم حذف شده .... فقط وقتم هدر میدم [/div][/quote] ![]() تهمت بزرگی به دوستان کردی بیمار خودتی ![]() خو وقتتو هدر نده یه عالمه بازی هست برو اونارو بازی کن کسی مجبورت نکرده و قرار هم نیست چون بازی بلد نیستیم بیاییم اینجا هر چرت و پرتی بنویسیم و مایه سردرد ما بشی نیلوجوووووووووون ![]() [/div][/quote] یعنی شما فکر می کنی آدمی که حق دیگران به هر دلیلی ضایع می کنه آدم نرمال و سالمی هست ؟ پس واقعا اونی که میاد و با روش درست و قانونی رفتار میکنه حتما بیمار هستش دیگه نه ؟! [/div][/quot ... |
fati14 | 1395/09/04 17:40:03 |
| 6981 |
|
... لتی بازی میکنه بیمار هست و چون تو زندگی واقعی شکست خورده می خواد هر جور شده تو دنیای مجازی به بقیه ثابت کنه که برای خودش کسی هست [/b]و گرنه اگر آدم قابل اعتماد و صادقی بود اینقدر کسانی هستن توی همین عصر پادشاهان که بشه اتحادی تشکیل داد و در صدر برترینها بود متاسفانه اتحادها هم درگیر مولتی بازها شده طرف یه اتحاد زده بعد اکانتش اصلیش توی یه اتحاد دیگه هست ....! چی میشه سرور 25 من یه هفته بیمارستان بودم برگشتم دیدم اتحادم حذف شده اونم اتحادی که در صدر جدول بود هیچی مجبور شدم حذف اکانت بزنم اونم با 12000تا شوالیه سطح بیست دیدم فایده ای نداره یک هفته عقب افتادم اتحادم هم حذف شده .... فقط وقتم هدر میدم [/div][/quote] به نظرم این موردی که میگی ربطی به مـولتی باز بودن یا پاک بازی کردن نداره چون ممکنه یکی پاک بازی کنه و بخواد توو دنیای مجازی به بقیه ثابت کنه که و ... یا میتونی با مـولتی همین کارارو بکنه مورد بعدی غیر قانونی بودن مـولتی بازی از نظر پشتیبانی بازیه اینجا هم که انجمن رسمیشه، و ماها حتی نمیتونیم توش ابراز وجود کنیم و از اونجایی که در حال حازر به دلیل کمبود بازیکن (که دیگه ت ... |
sarina911 | 1395/09/04 17:40:30 |
| 6982 |
|
چ خلوت شده |
عجبا ما که مولتی اکانت بازی کردیم نتونستیم بازی کنیم خواستیم از حمایت استفاده کنیم باز اتک میزدیم تموم میشد ولی احتمالا عصر پادشاهان مورد توجه و حمایت قرار نگرفته سال 92 میومدین انجمن هر 5 ثانیه یک بار یک پیام میومد |
alilili | 1395/12/03 16:32:24 |
| 6983 |
|
گروه عصر پادشاهان |
خیلی گروه خوبیه ![]() |
mohammadsinamohammadi | 1395/11/29 14:47:03 |
| 6984 |
|
گروه عصر پادشاهان |
[quote] mohammadsinamohammadi [div]خیلی گروه خوبیه:icon |
sharv | 1395/11/29 21:14:46 |
| 6985 |
|
... قط یه جواب داد که برای کاهش مولتی بازی هستش ماهم تو جوابش حی نوشتیم با این قوانین فقط دارین پلیر کم میکنین به مولتی بازها اضافه میکنین . تایپیک ها رو خوندم نصفش که پرت و پلا بود بعد انتظار دارن گروه عصر پادشاهان براشون حقوق هم ببنده با مزایا یه عده هم حرف نا حسابی زدن میگن کار گروهی ( اون کار گروهی نیست عزیز دل به اون میگن مولتی باز و تیم هدایتش) البته نمیخوام بگم مولتی بازها زحمت نمیکشن و خرج نمیکنن واقعا چند نفرشون رو از نزدیک دیدم چند برابر اینایی که میگن نمیخوابیم و وقت گذاشتیم دارن وقت میزارن و هزینه میکنن سه چهارم خرج سرور بازی از همین مولتی بازها درمیاد و یک بار بیایم نیمه پر لیوان رو ببینیم اگر درست فکر ... |
saleh khan | 1395/09/24 17:54:15 |
| 6986 |
|
ارتقا سطح پلیرای متوسط بازی |
... زی که میخواستن رسیدن بجز سرور قهرمانان [/div][/quote] کدوماشون بازی نکردن قهرمانان دقیقا ؟[/div][/quote] عابد عماد دیوووووووووووووووو میشناسی [/div][/quote]آره ، یکی بهترین بازیکنای عصر پادشاهانه بازیش خیلی از تو بهتره تا چشت در آد |
bi masraf | 1395/09/06 14:46:50 |
| 6987 |
|
... زی که میخواستن رسیدن بجز سرور قهرمانان [/div][/quote] کدوماشون بازی نکردن قهرمانان دقیقا ؟[/div][/quote] عابد عماد دیوووووووووووووووو میشناسی [/div][/quote]آره ، یکی بهترین بازیکنای عصر پادشاهانه بازیش خیلی از تو بهتره تا چشت در آد خخخ به لطف امیر صفر شد ![]() |
fati14 | 1395/09/06 14:47:41 |
| 6988 |
|
گروه عصر پادشاهان |
[quote] sharv [quote][div]mohammadsardar دوستان گروه عصر پادشاهان [/quote]بیاید عضو شید لینک گروه: https://telegram.me/joinchat/BmxKFkCmgQ6suVsefiGzVw ![]() [quote] mohammadsinamohammadi [div]خیلی گروه خوبیه:icon |
mohammadsinamohammadi | 1395/11/29 21:53:10 |
| 6989 |
|
گروه عصر پادشاهان |
[quote] mohammadsinamohammadi [quote][div]sharv [quote][div]mohammadsardar دوستان گروه عصر پادشاهان [/quote]بیاید عضو شید لینک گروه: https://telegram.me/joinchat/BmxKFkCmgQ6suVsefiGzVw ![]() [quote] mohammadsinamohammadi [div]خیلی گروه خوبیه:icon |
sharv | 1395/11/29 22:37:10 |
| 6990 |
|
گروه عصر پادشاهان |
|
salhadin | 1395/11/30 14:44:44 |
| 6991 |
|
گروه عصر پادشاهان |
نظر لطفته :/ |
sharv | 1395/11/30 15:35:58 |
| 6992 |
|
(بازی جدید) |
بازی رو ولش کن ، 4 روز گذشت کسی بهت جواب نداد جوابی هم نخواهی گرفت ... خودت چطوری ؟ |
sharv | 1395/12/08 15:51:22 |
| 6993 |
|
... قط یه جواب داد که برای کاهش مولتی بازی هستش ماهم تو جوابش حی نوشتیم با این قوانین فقط دارین پلیر کم میکنین به مولتی بازها اضافه میکنین . تایپیک ها رو خوندم نصفش که پرت و پلا بود بعد انتظار دارن گروه عصر پادشاهان براشون حقوق هم ببنده با مزایا یه عده هم حرف نا حسابی زدن میگن کار گروهی ( اون کار گروهی نیست عزیز دل به اون میگن مولتی باز و تیم هدایتش) البته نمیخوام بگم مولتی بازها زحمت نمیکشن و خرج نمیکنن واقعا چند نفرشون رو از نزدیک دیدم چند برابر اینایی که میگن نمیخوابیم و وقت گذاشتیم دارن وقت میزارن و هزینه میکنن سه چهارم خرج سرور بازی از همین مولتی بازها درمیاد و یک بار بیایم نیمه پر لیوان رو ببینیم اگر درست فکر کنیم متوجه میشیم نه تنها باعث نمیشن بازی ... |
سالار امیر | 1395/09/24 18:13:18 |
| 6994 |
|
... زی که میخواستن رسیدن بجز سرور قهرمانان [/div][/quote] کدوماشون بازی نکردن قهرمانان دقیقا ؟[/div][/quote] عابد عماد دیوووووووووووووووو میشناسی [/div][/quote]آره ، یکی بهترین بازیکنای عصر پادشاهانه بازیش خیلی از تو بهتره تا چشت در آد همه بازی کردن اما همشون به چیزی که میخواستن نرسیدن |
salm bakhtiari | 1395/09/06 16:49:19 |
| 6995 |
|
(بازی جدید) |
خخ راس میگی |
bagher3 | 1395/12/11 18:07:18 |
| 6996 |
|
(بازی جدید) |
کدوم اکی |
salhadin | 1395/12/11 22:31:57 |
| 6997 |
|
سرور 30 عصر پادشاهان |
سلام ؛ اواخر اسفند شروع میشه . |
sharv | 1395/12/06 01:49:43 |
| 6998 |
|
سرور 30 عصر پادشاهان |
به موقعش شروع میشه!!! ![]() |
بیچاره22 | 1395/12/12 17:14:35 |
| 6999 |
|
بازی عصر پادشاهان |
سلام ، اولاً اینکه از چه نظر ؟ تو چه بخشی خوب ، بد یا متوسط بوده ؟ بعدش هم اینکه اگه کلی هم بخوایم نظر بدیم باید در مقایسه با بازی های استراتژیک آنل |
sharv | 1395/12/18 02:37:19 |
| 7000 |
|
بازی عصر پادشاهان |
در مقایسه با بازی های آنلاین دیگه واقعا عالیه.بازی های دیگه گرافیک افتضاحی دارن صفحه ی بازی اصلا لود نمیشه امکانات قابل توجهی هم ندارن.این بازی خیلی |
چانگوی | 1395/12/19 19:15:42 |

[/div][/quote]