جستجو برای 'عصر پادشاهان'
# عنوان متن نویسنده تاریخ
6951 لطفا اطلاع رسانی جهت شروع سرور جدید
... ]niloofar_alone[/div][div]من یکسال نبودم در این مدت هر چقدر سعی کردم که یک سرور به موقع و همزمان با شروع آن استارت کنم موفق نشدم اخرشم با دوروز تاخیر سرور w25 استارت زدم
اونائی که با بازی عصر پادشاهان آشنائی کامل دارن می دونن یکساعت از بقیه عقب بودن یعنی فاجعه چه برسه به یک روز یا .... !
خواستم خواهش کنم لااقل از طریق ایمیل یا پیامک اطلاع رسانی بشود که علاقه مندان بتونن عادلانه رقابت کنند
...
‏1395/08/11 12:03:22
6952 لطفا اطلاع رسانی جهت شروع سرور جدید
... ]niloofar_alone[/div][div]من یکسال نبودم در این مدت هر چقدر سعی کردم که یک سرور به موقع و همزمان با شروع آن استارت کنم موفق نشدم اخرشم با دوروز تاخیر سرور w25 استارت زدم
اونائی که با بازی عصر پادشاهان آشنائی کامل دارن می دونن یکساعت از بقیه عقب بودن یعنی فاجعه چه برسه به یک روز یا .... !
خواستم خواهش کنم لااقل از طریق ایمیل یا پیامک اطلاع رسانی بشود که علاقه مندان بتونن عادلانه رقابت کنند
اقلکم هر ماه در یک روز و ساعت مشخص با ...
‏1395/08/13 21:02:01
6953 آیا اتحاد۩ Grave Yard ۩ قادر خواهد بود نبض بازی سرور26 رو در دست بگیرد
... [/div][/quote]
فعلا که شده امیر پرو و رامین زد کلی اک خریدن دارن شخم میزنن روبل که صفر مطلق شد مونده باقی دوستان
ما هم که بهانه دست کسی نمیدیم[/div][/quote]
انشالله که کتیبرو بگیرن ولی دیگه عصر پادشاهان عصرپادشاهان قدیم نیست قدیما اخرای سرور راحت 200 یا 300 نفر قدرت هجومی و دفاعی رو 500 میکردن الان زورکی چند نفر میرسونن اون زمان انصافا خیلی تلاش میخواست تا بهترین شی الان چند نفر مولتی دارن استرازیکی در حد صفر بعدش شاخ میشن خدا کنه درست کنن بازی رو
‏1395/09/07 22:38:59
6954 آیا اتحاد۩ Grave Yard ۩ قادر خواهد بود نبض بازی سرور26 رو در دست بگیرد
... [/div][/quote]
فعلا که شده امیر پرو و رامین زد کلی اک خریدن دارن شخم میزنن روبل که صفر مطلق شد مونده باقی دوستان
انشالله که کتیبرو بگیرن ولی دیگه عصر پادشاهان عصرپادشاهان قدیم نیست قدیما اخرای سرور راحت 200 یا 300 نفر قدرت هجومی و دفاعی رو 500 میکردن الان زورکی چند نفر میرسونن اون زمان انصافا خیلی تلاش میخواست تا بهترین شی الان چند نفر مولتی دارن استرازیکی در حد صفر بعدش شاخ میشن خدا کنه درست کنن بازی رو [/div][/quote]
فعلا که اتجاد اول. و هنوز زیر مجموعه خودشو با اتحاد اصلی ادغام نزدن. بوقتش همه جواب میگیرن
‏1395/09/22 14:10:52
6955 امدن بعضی از اراذل و اوباش در عصر پادشاهان
و یه مورد دیگه درمورد عدالت پشتیبانی اینکه یه بار یکی پیام توهین برانگیزناک داد گزارششو رد کردیم، پشتیبانی هم طی یه برخورد شدید بهش تذکر داد که دیگه از این حرفا نزنه
اونم فهمید تیکت دادم 4تا اتک خوشگل مجلسی گذاشت رو شهرام
‏1395/09/18 19:26:41
6956 امدن بعضی از اراذل و اوباش در عصر پادشاهان
sarina911
و یه مورد دیگه درمورد عدالت پشتیبانی اینکه یه بار یکی پیام توهین برانگیزناک داد گزارششو رد کردیم، پشتیبانی هم طی یه برخورد شدید بهش تذکر داد که دیگه از این حرفا نزنه
اونم فهمید تیکت دادم 4تا اتک خوشگل مجلسی گذاشت رو شهرام

شاید از اقوام بوده
‏1395/09/18 19:29:00
6957 امدن بعضی از اراذل و اوباش در عصر پادشاهان
مستر محمد کیه ؟
‏1395/09/18 20:28:41
6958 اپیزود دوم عصر پادشاهان
چرا پست منو پاک کردن
مدیررررررررررررر
‏1395/09/29 10:28:41
6959 اپیزود دوم عصر پادشاهان

از هر دو پست دختدان یکی به نمایش در خواهد امود
‏1395/09/29 10:32:31
6960 اپیزود دوم عصر پادشاهان
نوید46

کدوم دختران ؟
تو هم دختری ؟
‏1395/09/29 10:36:18
6961 آیا اتحاد۩ Grave Yard ۩ قادر خواهد بود نبض بازی سرور26 رو در دست بگیرد
... [/div][/quote]
انشالله که کتیبرو بگیرن ولی دیگه عصر پادشاهان عصرپادشاهان قدیم نیست قدیما اخرای سرور راحت 200 یا 300 نفر قدرت هجومی و دفاعی رو 500 میکردن الان زورکی چند نفر میرسونن اون زمان انصافا خیلی تلاش میخواست تا بهترین شی الان چند نفر مولتی دارن استرازیکی در حد صفر بعدش شاخ میشن خدا کنه درست کنن بازی رو [/div][/quote]
فعلا که اتجاد اول. و هنوز زیر مجموعه خودشو با اتحاد اصلی ادغام نزدن. بوقتش همه جواب میگیرن[/div][/quote]
من کوفتم بازی نمیکنم دیگه
‏1395/09/23 15:06:08
6962 پول در اورن از عصر
... ن به اشتراک بذاریم ، امیدوارم تو سرور 27 این اتفاق بیوفته ، من بهترین دوست مجازیم سرور s30 پیدا کردم ولی متاسفانه به دلیل بعضی مسائل از قبیل اکانت های مولتی، دروغ ، خیانت و... دیگه حاضر به بازی در عصر پادشاهان نیست ، نمیدونم چرا بخاطر یه بازی بعضی ها حاضرن صداقت که با ارزشترین سرمایه انسان هست را زیر پاشون له کنن ؟!
‏1395/09/03 16:30:50
6963 پول در اورن از عصر
... ن به اشتراک بذاریم ، امیدوارم تو سرور 27 این اتفاق بیوفته ، من بهترین دوست مجازیم سرور s30 پیدا کردم ولی متاسفانه به دلیل بعضی مسائل از قبیل اکانت های مولتی، دروغ ، خیانت و... دیگه حاضر به بازی در عصر پادشاهان نیست ، نمیدونم چرا بخاطر یه بازی بعضی ها حاضرن صداقت که با ارزشترین سرمایه انسان هست را زیر پاشون له کنن ؟! [/div][/quote]
دروغ از اجزای جدانشدنی از انسانه هرجا آدم باشه دروغ هم هست
اونایی هم که تو بازی نامردی میکنن تو حقیقت هم همین کار رو میکنن پس خرده نگیر بهشون اونا جنسشون همینه
‏1395/09/03 19:22:32
6964 خلوت..........
[quote]
غول قرمز
[quote][div]نوید46
[div]به نظر من سیاست های الکی عصر پادشاهانه به نظرم این قانون متروکه فاجعس فاجعه طرف با 1 نیرو بعد یه سال فارم نمیشه کو اون هیجانای قدیم که واسه یه فارم خودمونم تو معرض فارم میفرتیم
بعدش خرید و فروش حذف شد یا باید جایزه بزنی یا د
‏1395/09/02 21:57:18
6965 خلوت..........
[quote]
نوید46
[quote][div]غول قرمز
[quote][div]نوید46
[div]به نظر من سیاست های الکی عصر پادشاهانه به نظرم این قانون متروکه فاجعس فاجعه طرف با 1 نیرو بعد یه سال فارم نمیشه کو اون هیجانای قدیم که واسه یه فارم خودمونم تو معرض فارم میفرتیم
‏1395/09/02 22:05:33
6966 اپیزود دوم عصر پادشاهان
نوید46
بچه ها نظرتون چیه درباره اپیزود بعدی عصر پادششاهان یعنی یه داستان دیگه خیلی وقته داریم این داستانو بازی میکنیما

اره دقیقا
واقعا دیگه وقتشه یه تکون درست و حسابی به خودش بده
‏1395/09/29 11:06:56
6967 اپیزود دوم عصر پادشاهان
fati14
نوید46

کدوم دختران ؟
تو هم دختری ؟

خیر منظورم کل دختران بود
‏1395/09/29 18:00:23
6968 اپیزود دوم عصر پادشاهان
خب بیایید خودمون استین بالا بزنیم یه سناریویه خوب اماده کنیم بدیم بسازن !
‏1395/09/29 19:29:18
6969 مشکل نیامدن آموزش مهاجر در قصر سطح 14
... اصلا
لطفا رسیدگی کنید
بسیار ممنون[/div][/quote]
با عرض سلام
رسیدگی شد و مشکلو بر طرف کردیم از اکادمی مهاجر را تحقیق کنید سپس در قصر اموزشش دهید.
اگه نشد قصرو 15 کن خب
با تشکر تیم پشتیبانی عصر پادشاهان
‏1395/10/07 05:08:24
6970 خلوت..........
[quote]
نوید46
‏1395/09/03 00:43:26
6971 اکانتهای مولتی و کوتاهی مسئولین =رفتن کاربران
[quote]
niloofar_alone
[div]سلام من سه تا از دوستام اوردم توی بازی عصر پادشاهان اوایل خیلی خوب بود و واقعا از اینکه در کنار هم بازی می کردیم لذت می بردیم ولی متاسفانه الان هر سه تاشون رفتن توی بازی که یه کشور بیگانه ساخته و من نمی خوام اینجا اسمی ازش ببرم و جالبه که
‏1395/09/03 20:06:50
6972 اکانتهای مولتی و کوتاهی مسئولین =رفتن کاربران
... ه مولتی بازی میکنه بیمار هست و چون تو زندگی واقعی شکست خورده می خواد هر جور شده تو دنیای مجازی به بقیه ثابت کنه که برای خودش کسی هست و گرنه اگر آدم قابل اعتماد و صادقی بود اینقدر کسانی هستن توی همین عصر پادشاهان که بشه اتحادی تشکیل داد و در صدر برترینها بود
متاسفانه اتحادها هم درگیر مولتی بازها شده طرف یه اتحاد زده بعد اکانتش اصلیش توی یه اتحاد دیگه هست ....! چی میشه
سرور 25 من یه هفته بیمارستان بودم برگشتم دیدم اتحادم حذف شده
اونم اتحادی که در صدر جدول بود هیچی مجبور شدم حذف اکانت بزنم اونم با 12000تا شوالیه سطح بیست دیدم فایده ای نداره یک هفته عقب افتادم اتحادم هم حذف شده .... فقط وقتم هدر میدم
‏1395/09/04 17:28:43
6973 مشکل نیامدن آموزش مهاجر در قصر سطح 14
... اصلا
لطفا رسیدگی کنید
بسیار ممنون[/div][/quote]
با عرض سلام
رسیدگی شد و مشکلو بر طرف کردیم از اکادمی مهاجر را تحقیق کنید سپس در قصر اموزشش دهید.
اگه نشد قصرو 15 کن خب
با تشکر تیم پشتیبانی عصر پادشاهان
[/div][/quote]
‏1395/10/10 00:24:02
6974 اکانتهای مولتی و کوتاهی مسئولین =رفتن کاربران
[quote]
niloofar_alone
[div]سلام من سه تا از دوستام اوردم توی بازی عصر پادشاهان اوایل خیلی خوب بود و واقعا از اینکه در کنار هم بازی می کردیم لذت می بردیم ولی متاسفانه الان هر سه تاشون رفتن توی بازی که یه کشور بیگانه ساخته و من نمی خوام اینجا اسمی ازش ببرم و جالبه که
‏1395/09/04 16:41:40
6975 اکانتهای مولتی و کوتاهی مسئولین =رفتن کاربران
... ه مولتی بازی میکنه بیمار هست و چون تو زندگی واقعی شکست خورده می خواد هر جور شده تو دنیای مجازی به بقیه ثابت کنه که برای خودش کسی هست و گرنه اگر آدم قابل اعتماد و صادقی بود اینقدر کسانی هستن توی همین عصر پادشاهان که بشه اتحادی تشکیل داد و در صدر برترینها بود
متاسفانه اتحادها هم درگیر مولتی بازها شده طرف یه اتحاد زده بعد اکانتش اصلیش توی یه اتحاد دیگه هست ....! چی میشه
سرور 25 من یه هفته بیمارستان بودم برگشتم دیدم اتحادم حذف شده
اونم اتحادی که در صدر جدول بود هیچی مجبور شدم حذف اکانت بزنم اونم با 12000تا شوالیه سطح بیست دیدم فایده ای نداره یک هفته عقب افتادم اتحادم هم حذف شده .... فقط وقتم هدر میدم [/div][/quote]

تهمت بزرگی به دوستان کردی بیمار خودتی
خو وقتتو هدر نده یه عالمه بازی هست برو اونارو بازی کن کسی مجبورت نکرده
و قرار هم نیست چون بازی بلد نیستیم بیاییم اینجا هر چرت و پرتی بنویسیم و مایه سردرد ما بشی نیلوجوووووووووون
‏1395/09/04 17:33:54
منوی کاربری

پیغام

بستن