جستجو برای 'عصر پادشاهان'
# عنوان متن نویسنده تاریخ
7451 وضعیت عصر پادشاهان
به نظر من باید نیرو سازی رو بیشتر کنن و مزرعه هم ضرفیتش
افزایش بدن یک رقابت خوب بین همه می شده و دیگه ربات کسی از ربات استفاده نمی کنه هم دیگه
‏1401/10/13 10:38:29
7452 چرا عصر پادشاهان اینقدر خلوت شده؟
د
a.challenger
لطفا همه بخصوص قدیمیا نظراتشون رو بفرمایند.
من از سرور s5 با king of snocker نامرد و شوالیه تنهایی و خیلیا مثه بچه های حسین دراگون و h.palad و هیرو و ... که میومدیم انقدر شلوغ بود تعداد شرکت کننده ها ۳۰کیلو ۴۰کیلو بود هنگ میکرد گاهی.حتی این انجمن شبا یه صفایی داشت عجیب
الان ....
بنظرتون :
بازی خودشو بروز نکرده از لحاظ نرم افزاری و غیره ؟
تبلیغات درست انجام نشده؟
سلیقه ها عوض شده؟
موارد بالا همشون
به ما ربطی نداره همینه که هست

داداش منم بعد از چند سال برای تفریح اومدم از سرور ۳ غرب وحشی با داونمیست و اورمژاد خاطره داشتم تااا محمد دراگون و چندین نفری دیگه
خودمم جزو تاپای غارت بودم ولی همیپشه میفروختم اکانت رو
چند دلیل داره
اکانت موبتی خیلی هست قبلا نبود
این گزینه تحت حمایت که طرف ۷ روز دیگه هم اول بازی میره تو حمایت اضافه شده و اینجوری هست که مولتی زیاد شده
ارزش جایزه ها برای خود بنده که ده سال بزرگ شدم پول ۴ تا فلافله
بازی چیز جدیدی اضافه نشده جز ۴ تا گزینه نظامی
بنظر من باید یه فکری بکنن
حتی این انجمن هم خلوت نبود انقدر
‏1400/11/27 07:45:37
7453 چرا عصر پادشاهان اینقدر خلوت شده؟
lord.ah
د
a.challenger
لطفا همه بخصوص قدیمیا نظراتشون رو بفرمایند.
من از سرور s5 با king of snocker نامرد و شوالیه تنهایی و خیلیا مثه بچه های حسین دراگون و h.palad و هیرو و ... که میومدیم انقدر شلوغ بود تعداد شرکت کننده ها ۳۰کیلو ۴۰کیلو بود هنگ میکرد گاهی.حتی این انجمن شبا یه صفایی داشت عجیب
الان ....
بنظرتون :
بازی خودشو بروز نکرده از لحاظ نرم افزاری و غیره ؟
تبلیغات درست انجام نشده؟
سلیقه ها عوض شده؟
موارد بالا همشون
به ما ربطی نداره همینه که هست

داداش منم بعد از چند سال برای تفریح اومدم از سرور ۳ غرب وحشی با داونمیست و اورمژاد خاطره داشتم تااا محمد دراگون و چندین نفری دیگه
خودمم جزو تاپای غارت بودم ولی همیپشه میفروختم اکانت رو
چند دلیل داره
اکانت موبتی خیلی هست قبلا نبود
این گزینه تحت حمایت که طرف ۷ روز دیگه هم اول بازی میره تو حمایت اضافه شده و اینجوری هست که مولتی زیاد شده
ارزش جایزه ها برای خود بنده که ده سال بزرگ شدم پول ۴ تا فلافله
بازی چیز جدیدی اضافه نشده جز ۴ تا گزینه نظامی
بنظر من باید یه فکری بکنن
حتی این انجمن هم خلوت نبود انقدر

آره مولتیا خیلی اذیت میکنن
‏1401/01/06 03:18:32
7454 وضعیت عصر پادشاهان
آفرین واقعا پیشنهاد جالبی بود برای اونایی که مولتی خالی میکنن
ولی واسه مولتی های که جلوزن میشن واسه متروکه چ کنیم ؟
نظر خودم اینه که مثل زدن گنجینه فقط به شهرای گنگیز ۲۰ خونه ایت بتونی حمله کنی یا محاصره بزنی یا محاصره بشکونی
اینطوری مولتی جلو زن هام تقریبا حذف میشن ، اگه هم کسی بخاد انبار متروکه ای که زدی رو با منجنیق بزنه مجبوره قبلش تو ۲۰ خونه ایت خونه بزنه
اینجوریه که زمین تو بازی مهم میشه و جنگ برای زمین تا آخر بازی هست و تهدید این که ۲۰ خونه ایم خونه نزنین عملی میشه
زمینی که به صورت رندوم یه جاش کتیبه میاد
اتحادی که زمین بیشتری تو جاهای بهتر داشته باشه برنده میشه
‏1401/10/12 11:52:59
7455 وضعیت عصر پادشاهان
سلام بازی واقعا خوبی هست اما کاش جلوی بعضی کارها مثل مولتی و ربات گرفته میشد و بعد از این همه سال چند تا تغییر مثبت میدادن به بازی
‏1401/10/13 14:19:06
7456 وضعیت عصر پادشاهان
ساختار بازی هم سالهاست تغییر نکرده انگار توسعه بازی به کل کنار گذاشته شده
‏1401/10/13 14:27:51
7457 وضعیت عصر پادشاهان
انجمن بازی هم مرده
کسی از پشتیبانی جواب نمیده قدیما اعضای پشتیبانی کامنت میزاشتن الان تنها پستی که میزارن زمان شروع سرور جدید
من پیام دادم بهشون که نظرات ما رو اینجا بخونن
امیدوارم که بیان و جواب یه سری سوالات رو به پلیرای واقعی این بازی بدن
‏1401/10/13 14:34:04
7458 وضعیت عصر پادشاهان
مویریت عصر پادشاهان اگه کارهای زیر رو انجام بدن بازی مثل دو سه سال پیش جذاب میشه

1 شناسایی کاربران دارای ربات و مسدود کردن اکانت آنها
2 آزاد کردن چند عدد کتیبه کوچک با مبالغ جایزه کمتر
3 عدم نمایش شهر گ
‏1401/10/13 22:17:18
7459 وضعیت عصر پادشاهان
امیدوارم تغییرات تو بازی ایجاد بشه و عصر پادشاهان یه آپدیت بده
دیگه کار از مولتی بازی گذشته ، ربات آوردن
‏1401/10/14 02:39:10
7460 وضعیت عصر پادشاهان
سلام به همه
بله بازی نیاز به آپدیت داره چند ماه پیش من با پشتیبانی راجب آپدیت صحبت کردم و نظراتی هم بهشون دادم
در جواب پشتیبانی گفت نظراتم رو منتقل میگه به مدیرای بازی ولی ظاهرا هنوز منتقل نکردن نظرات رو
فکر میکنم دیگه آپدیتی در کار نباشه و نمیخان سرمایه گذاری کنن رو آپدیت ، دقیقا درسته به زودی سرور ها خلوت تر میشه
هر چند الان هم بازی اونقدر لذت بخش نیست وقتی کلید طلا ها ۱ هفته رو زمینه معلومه سطح سرور
‏1401/10/14 20:42:03
7461 وضعیت عصر پادشاهان
... ه دعوت یکی از دوستام تو سرور 152 اکانت باز کردم
روزی چند بار به بازی سر میزنم ، هر بار که آمار بازی رو باز میکنم ناراحت میشم از خلوت بودن سرور ، واقعا علت این خلوت بودن چیه !؟
من عاشق بازی های تو سبک عصر پادشاهان هستم ، تو 15 سال گذشته یا تو سرورای عصر یا تو سرورای تراوووین اکانت داشتم ، شبای کمی رو بدون داشتن یه دهکده یا یه شهر مجازی ، سر رو بالش گذاشتم
شاید ندونین تراوووین چه بازیه ؟ یه بازی که میشه گفت عصر پادشاهان بچه ی اونه و از خیلی جهات شبیه ه ...
‏1401/10/12 04:34:35
7462 وضعیت عصر پادشاهان
... ها از نرم افزار کلیکر واسه زدن لیست استفاده میکردن ، پشتیبانی واسه جلوگیری در نهایت کد امنیتی رو اضافه کرد تو صفحه مقصد دلخواه که خیلی هم رو مخه ، الان پلیرا با ربات کد امنیتی رو هم دور زدن
چرا خود عصر پادشاهان قابلیتی رو اضافه نمیکنه که به ازای گرفتن سکه قابلیتی رو فعال کنه که به صورت اتوماتیک لیست رو بزنه هر یک ساعت 2 ساعت !؟ البته به این قابلیت هم نیاز نیست اگه حمله به شهرهای متروکه محدود به 20 خونه بشه روزی 4 بار هم لیست رو بزنی منابع میاد

همه بازیکنا باس این تغییرات رو بخان ، متاسفانه خیلی ها موافق جلوگیری از مولتی بازی نیستن ظاهرا
این بازی هم خیلی جاهاش مثل خیلی جاهای دیگه ی کشور عزیزمون ایران میلنگه ، اگه ما نتونیم تغییرات تو بازی ای که ازش لذت میبریم رو ایجاد کنیم چطوری امید دارین کشورمون سالای پر امیدی رو پیش رو داشته باشه
‏1401/10/13 13:22:18
7463 وضعیت عصر پادشاهان
پشتیبانی در جواب به من گفت نظرات رو مدیران انتقال میده
‏1401/10/16 20:42:32
7464 وضعیت عصر پادشاهان
عصر پادشاهان مرده بهتره اگه میخاین سرگرم شین یه بازی تک نفره رو لب تابتون نصب کنین
خودتون رو گول نزنین این یه بازی آنلاین با پلیرای واقعی نیست
3 تا طلا اول آرشیو شده ولی اکانت پلیر هاش غیر فعال عجیب
‏1401/10/25 18:37:23
7465 وضعیت عصر پادشاهان
افتخارشون اینه که کل سرورو خریدن
همه چی شده پول
‏1401/11/17 11:27:29
7466 وضعیت عصر پادشاهان
وضعیت:
‏1401/12/09 05:42:57
7467 وضعیت عصر پادشاهان
بد نیست الان وضعیت
‏1401/12/17 17:04:01
7468 وضعیت عصر پادشاهان
سلام و درود خدمت دوستان بزرگوار
عرض کنم خدمت شما، از روزی که متروکه ها اومدن توی بازی (سرورهای پایانی سری S) از اونجایی که برای زدن متروکه ها نیاز به نیرو کافی بود، به مرور مولتی اکانتها هم وارد بازی شدند تا برای کوبیدن متروکه ازشون استفاده بشه
از طرفی وقتی توی هفته های اولیه بازی کلید طلا آزاد می شد، میبایست یا شما اکانت خودتو فارم میکردی که کلید رو بزنی یا اکانت دیگه ای رو تحت عنوان جلوزن میبایست میکوبیدی به کلید تا در بیاد.
لذا ماجرای مولتی اکانت از سالیان گذشته امده و بحث امروز و دیروز نیست . . .
اما به راستی پشتیبانی عزیز این بازی، چطور با گذشت بیش از یک دهه از ایجاد این بازی، به این نتیجه نرسیده اند که باگ های این بازی رو جمع و جور کنند؟
مشخصا همین باگها باعث منبع در آمد خیلی ها از جمله ربات فروش و مولتی فروش و باگ فروش شده
از طرفی از اون زمان که من یادم میاد جایزه کتیبه 1ونیم و جایزه کلید طلا 100 تومنه. چطور قیمت سکه های بازی و اینترنت ما در طول سالیان گذشته بیشتر شده اما هنوز این ارقام تغییری نکرده؟
من اگه جای پشتیبانی باشم یک فرم نظر سنجی درست میکنم تا همه پلیرها بتونند نظرات خودشون رو از وضعیت بازی اعلام کنند و چنانچه این دوستان قرار نیست مشکلات رو حل کنند بهتره ما دوستان عزیز وقتمون رو صرف یک بازی با این همه باگ نکنیم

ارادتمند شما محمد چاپار آریوبرزن
‏1401/10/13 13:50:52
7469 وضعیت عصر پادشاهان
سلام دوستان
اولین اکانتی که ساختم سرور ۲ قدیم بود هیچ وقت یادم نمیره چه هیجانی داشتم و برای گرفتن کتیبه چه همکاری و انسجامی بود و بازی کاملا بدون تقلب
الان چند ماه یکبار میام یه نگاهی میندازم ببینم چیزی درست شده یا نه
ایا باز امکان داره بازی مثل قبل شه؟بعید میدونم.
به نظر من باید یکم نیرو های متروکه ها کم تر و ضعیف تر شن
از طرف دیگه جلوی مولتی بازی و راحت مدیریت کردن مولتیاشونو بگیرن
بازی میتونه ۳ هفته اول بازی رو اینگونه مدیریت کنه که هرکی میتونه فقط متروکه های نزدیک شهر های خودشو بزنه و بعد سه هفته همه جای نقشه.
ویا که خودم عاشقشم یه سرور کند ۲۰۰ ۳۰۰ روزه که کلا مولتی بازی سخت و کند میشه و هزینه نگه داری مولتی به مراتب بیشتر میشه.
‏1401/10/13 14:42:49
7470 وضعیت عصر پادشاهان
securecastle
سلام دوستان
اولین اکانتی که ساختم سرور ۲ قدیم بود هیچ وقت یادم نمیره چه هیجانی داشتم و برای گرفتن کتیبه چه همکاری و انسجامی بود و بازی کاملا بدون تقلب
الان چند ماه یکبار میام یه نگاهی میندازم ببینم چیزی درست شده یا نه
ایا باز امکان داره بازی مثل قبل شه؟بعید میدونم.
به نظر من باید یکم نیرو های متروکه ها کم تر و ضعیف تر شن
از طرف دیگه جلوی مولتی بازی و راحت مدیریت کردن مولتیاشونو بگیرن
بازی میتونه ۳ هفته اول بازی رو اینگونه مدیریت کنه که هرکی میتونه فقط متروکه های نزدیک شهر های خودشو بزنه و بعد سه هفته همه جای نقشه.
ویا که خودم عاشقشم یه سرور کند ۲۰۰ ۳۰۰ روزه که کلا مولتی بازی سخت و کند میشه و هزینه نگه داری مولتی به مراتب بیشتر میشه.

اضل بازی هم بازی تو سرورها با سرعت پایینه ، تو سرور ها با سرعت پایینه که میشه دفاع کرد ، تو سرور های 60 روزه سرعت منجنیق انقدر زیاده که تا اتکو ببینی ، رسیدن . کار به کمک خاستن نمیکشه
شدیدا موافق سرور کلاسیک هستم
‏1401/10/13 14:46:11
7471 پیشنهاد جدید
... رفت .....
موضوع بعدی هم که جای فکر داره اینه که میشود به بازیکنان براساس مقدار غارت اکانت یا مقدار کشتار اکانت یا دفاع آن اکانت بعنوان جاییزه جانبی به غیر از مدال رتبه نظامی هم اعطا شود[/div][/quote]
عصر پادشاهان دیگ منقرض شده این تغییرات دگ لازم نیس
‏1404/02/06 00:40:49
7472 عصر پادشاهان تمام شد!
پسر خوب سالهاست همین بوده قضیه
خیلی راه ها برای دور زدن هست

اگر هنر کنن جلوی باگ ها ی سکه رو بگیرن
‏1404/03/19 08:52:49
7473 بعد ۱۱ سال برگشتم تو اکانتم
... تی به قوت خودش ادامه داره فرهنگ شاخ شدن و خراب کردن بازی بقیه افزایش پیدا کرده
سکه خرج کنی جای پیشرفت برای بازی بشه بدتر بلایی سرت میارن از بازی کردن منصرف بشی به خاطر همینه که بعد ده
پانزده سال هم عصر پادشاهان هیچ تغییر نکرده
برای اینکه از دغدغه روزمره دور بشی اینجا بدترین جاهست با بازی تعامل داری ولی بازیکن به شدت احمقه به دور از بعضی پلیر های واقعی
‏1405/01/10 22:47:00
7474 وضعیت عصر پادشاهان
shahi_t9
آفرین واقعا پیشنهاد جالبی بود برای اونایی که مولتی خالی میکنن
ولی واسه مولتی های که جلوزن میشن واسه متروکه چ کنیم ؟
نظر خودم اینه که مثل زدن گنجینه فقط به شهرای گنگیز ۲۰ خونه ایت بتونی حمله کنی یا محاصره بزنی یا محاصره بشکونی
اینطوری مولتی جلو زن هام تقریبا حذف میشن ، اگه هم کسی بخاد انبار متروکه ای که زدی رو با منجنیق بزنه مجبوره قبلش تو ۲۰ خونه ایت خونه بزنه
اینجوریه که زمین تو بازی مهم میشه و جنگ برای زمین تا آخر بازی هست و تهدید این که ۲۰ خونه ایم خونه نزنین عملی میشه
زمینی که به صورت رندوم یه جاش کتیبه میاد
اتحادی که زمین بیشتری تو جاهای بهتر داشته باشه برنده میشه

کار دیگه ای که میشه کرد اینه که هرکس فقط بتونه از شهرهایی که خودش فارم کرده غارت کنه و در واقع فقط مستعمره اون اکانت باشه، مثل آبادی ها که فقط در اختیار یک نفره
اینطور کسی نمیتونه از فارم بقیه استفاده کنه و جلو زن ها کم کم ریشه کن میشن
این که میگم فکر میکنم واقعا عملیه و کار سختی نیست بشرطی که اراده کنن
‏1401/11/11 00:03:34
7475 وضعیت عصر پادشاهان
خواهشا بازی رو جذاب کنید از سال 91 دارم بازی میکنم چند سال نبودم بعد چند سال اومدیم همه بات گرفتن دارن با بات بازی میکنن چ وضشعع تورو خدا
البته اره اگه براتون درامد داره این کارو کنیند دیگه بات ها رو خودتون میفرشون به پلیر ها ولی این کار رو نکنید خواهشا برا سود و منفعت خودتون بازی رو خراب نکنید
شما یه بازی ساختید که ما لذت ببریم بعد با این حرکت ها میاد خراب میکنین

پول پرست نباشین خواهشا ممنون
‏1401/12/09 02:39:40
منوی کاربری

پیغام

بستن