جستجو برای 'عصر پادشاهان'
# عنوان متن نویسنده تاریخ
2601 سایتی برای عصر پادشاهان
لطفا برای عضویت در انجمن از لینک زیر استفاده کنید
http://kings--era.rozblog.com/Forum/Register/farvahar12
‏1392/03/30 01:16:04
2602 سایتی برای عصر پادشاهان
farvahar12
لطفا برای عضویت در انجمن از لینک زیر استفاده کنید
http://kings--era.rozblog.com/Forum/Register/farvahar12

الان دو تا یی چه کنیم
‏1392/03/30 01:18:26
2603 سایتی برای عصر پادشاهان
چجوری موضوع اضافه کنیم؟
‏1392/03/30 01:21:52
2604 سایتی برای عصر پادشاهان
گرچه عدم نمایش خورد ولی نحوه استفاده از علائم نگارشی جالب بود!!!
‏1392/03/30 01:31:17
2605 سایتی برای عصر پادشاهان
mohadeseh33

lمن نفهمیدم چی گفتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
‏1392/03/30 01:33:28
2606 سایتی برای عصر پادشاهان
ali ahp
mohadeseh33

منم
‏1392/03/30 01:33:45
2607 گلچین عصر پادشاهان
lordalibazri
شوالیه انیشتین2
من خاطره های زیادی دارم ولی خب یادم نمیاد ولی این جدیدشو باستون میگم :
21اردیبهشت همین سال من عضو زیر مجموعه ی سرداران طلایی بودم (سرور10)من مدیر عضو گیری بودم وبه قول بچه هاخوب مدیریت میکردم میگفتن بااینکه دفعه ی اولته مدیر شدی ولی خیلی به بچه هااهمیت میدی
خب یه نفرشروع کرد به حمله کردن به من اول غارت میزد ببینه چقدر نیرودارم بعدشم داغونم میکرد چندبار این کارو کرده بود که باپیام داداش مسعود گل دیگه جرئت حمله نداشت
موسس اتحاد زیر مجموعه جانشین من بود بهش گفتم یکی داره بهم حمله میکنه گفتش کیه ؟
منم گفتم مگه چشم نداری خب برو ببین دیگه اونم دختر بودو بی جنبه منو ازاتحاد حذف کرد به کل شهرام تا5روز همین طوری حمله میکرد نیروش ازمن بیشتر بود ولی آماتور بود اونم خیلی آماتور خیلیم پاپ باز بود!!ماهم یه سری پیامایی ردو بدل کردیم اون هم به من فحش داد هم به داداشمون پدرام که خیلی وقته نیومده (famili)پدرام نصف جمعیت اونو داشت ولی چون پاپ باز نبود اونو قورت میداد ولی یه مسائلی پیش اومد که ما2تا بهش حمله نکردیم حمله هاش رسید حمله ی اولش که به کل مثل گینگیزا رفت تودیوار اولش به کل شهرام حمله میکرد وکل شهرام دیوارش میکردن من 15هزار تابیشتر نداشتم ولی نزدیک به 40هزار ازش کشتم اون خیلی ترسید هرچی حمله میکرد میرفت توعلامت سوال من شهرای سوم وچهارمم نیروهاش ته کشیده بود اونم بامنجنیق داشت اونارو میزد بیچاره ترسیده بود به 2تاشهر اولم بزنه منم باسه شهرای آخرم دف نفرستادم ببینم بلده کسیو صفر کنه !1آقا دوباره شروع کرد به حمله کردن یه حمله زد با 9000نیزه 7قهرمان 3000شوالیه ونزدیک 1000کمان اون حملش دراون موقع من فک کردم زیاد ازش نکشم ولی از نیزه هاش 10تاموند شوالیه هاش 100موند کمانداراش هی یه 500تایی موند قهرماناشم از7تا 4تاشونو فرستادم توقبر البت حملش نبرد بود ومن کل نیروهام مرد نیروهای من سطح 20بودن ولی نیروهای اون ازاونجایی که من جانشینش بودم وآمار کل شهراش دستم بود درسطح 11 12بودن بعد ازاین حمله ی آخریش دیگه جرئت حمله نداشت که نداشت منم هی بهش پیام میدادم میگفتم چی شد پس چی شد اونم میخوند وجواب نمیداد خب آدم که ضایع میشه دیگه دماغش میسوزهاون یه پاپ باز واقعی بود من که جانشین بودم میگفت فقط باسم شهر بزن شهراشم نیرو نداشت که 20هزار نیزه ریخته بود توشون خب دیگه خلاصه حالشو گرفتم وآخر جنگ هم بهم پیام داد گفت معذرت میخوام اگه هم حمله کردم برای این بود که پدرام باهام کل کل کرده بودمنم گفتم خب بزن بازم هنوز یه نیرویی داریم توشهرامون اونم شروع کرد به حمله به شهرای آخرم که نیرو نداشت هیم هیچی گیرش نمیومد حداقل یه منابعی چیزی هیچی گیرش نیومد خودش ول کرد این بود خاطره ی بی مزه ی من

بسیار مسخره بود دوست عزیز کل وقتم گرفته شد.

اما در مورد masoude اگه همین مسعود منظورته بگم(درقالب یک خاطره).

یه روز به سرم زد که برم به شهر بقلیم که حدودا 2000نفر جمعیتش از من کمتر بود حمله کنم.

اول بهش پیام دادم که ببینم کی می خونه که بفهمم آن هست یا آف
بعد به کل شهراش با1000نفر غارت زدم تا آمارش دستم بیاد.آمارش که رسید دیدم نصف من سرباز داره.
با کل سربازام بهش حمله کردم و دیگه از سربازام80درصد شون مردن.
اعصابم خورد شد و به شهر دومش باشهر دومم حمله کردم.جاتون خالی شهرش رو با خاک یکسان کردم.

از اونجا که شهر اول توی صف ساخت داشت به دو تا از رفیقام گفتم سربازخونه و شهرداریش رو بکوبن.
درهمین بین بنده خدا بهم پیام داد داداش چرا حمله می کنی؟

اما پیامش یک اشکال داشت و اون این بود که از طرف جانشینش بود و در همون لحظه فهمیدم اکانت مولتیه.
بهش جواب دادم با اکنت خودت پیام بده و وقتی فهمید چه اشتباهی کرده با اکانت masoude بهم حمله زد.

فاصلش که باهام زیاد بود واسه همین تا حمله هاش بهم رسید تو شهر اولم 1میلیون سرباز جمع شد که در اون وقت از بازی یک آمار فوق العاده بود.

دیگه جاتون خالی سربازاش مردن و اکانت بغل دستیمم حذف شد

این رو گفتم واسه ی این که بگم این آقا masoude رفیق شفیق شما هم میشه جلوش دیوار چید.

پرچم بدجور بالاست

عزیزم کد لشکر کشی که دیاکو صفر شد رو به عنوان مدرک گذاشتم شما هم لطف کن با کد حرف بزن وگرنه معلوم می شه اون فارم بدبخت که مولتی مسعود فارمش کرده بوده هم نیستی
‏1392/03/18 21:20:27
2608 سایتی برای عصر پادشاهان
عقرب شاه 2
ali ahp
mohadeseh33

منم

داداشی یه وعده هایی داده بودی وا یادت که نرفته به اولین نفر پستو اینجور حرفا
‏1392/03/30 01:36:25
2609 سایتی برای عصر پادشاهان
عقرب شاه 2
عقرب شاه 2
ali ahp
mohadeseh33

منم

داداشی یه وعده هایی داده بودی وا یادت که نرفته به اولین نفر پستو اینجور حرفا

داداش بیا اینجا :
http://kingsera.takbb.com
تا ثبت نام کردی میتونی پست بدی
‏1392/03/30 01:39:46
2610 گلچین عصر پادشاهان
لرد استارک
lordalibazri
شوالیه انیشتین2
من خاطره های زیادی دارم ولی خب یادم نمیاد ولی این جدیدشو باستون میگم :
21اردیبهشت همین سال من عضو زیر مجموعه ی سرداران طلایی بودم (سرور10)من مدیر عضو گیری بودم وبه قول بچه هاخوب مدیریت میکردم میگفتن بااینکه دفعه ی اولته مدیر شدی ولی خیلی به بچه هااهمیت میدی
خب یه نفرشروع کرد به حمله کردن به من اول غارت میزد ببینه چقدر نیرودارم بعدشم داغونم میکرد چندبار این کارو کرده بود که باپیام داداش مسعود گل دیگه جرئت حمله نداشت
موسس اتحاد زیر مجموعه جانشین من بود بهش گفتم یکی داره بهم حمله میکنه گفتش کیه ؟
منم گفتم مگه چشم نداری خب برو ببین دیگه اونم دختر بودو بی جنبه منو ازاتحاد حذف کرد به کل شهرام تا5روز همین طوری حمله میکرد نیروش ازمن بیشتر بود ولی آماتور بود اونم خیلی آماتور خیلیم پاپ باز بود!!ماهم یه سری پیامایی ردو بدل کردیم اون هم به من فحش داد هم به داداشمون پدرام که خیلی وقته نیومده (famili)پدرام نصف جمعیت اونو داشت ولی چون پاپ باز نبود اونو قورت میداد ولی یه مسائلی پیش اومد که ما2تا بهش حمله نکردیم حمله هاش رسید حمله ی اولش که به کل مثل گینگیزا رفت تودیوار اولش به کل شهرام حمله میکرد وکل شهرام دیوارش میکردن من 15هزار تابیشتر نداشتم ولی نزدیک به 40هزار ازش کشتم اون خیلی ترسید هرچی حمله میکرد میرفت توعلامت سوال من شهرای سوم وچهارمم نیروهاش ته کشیده بود اونم بامنجنیق داشت اونارو میزد بیچاره ترسیده بود به 2تاشهر اولم بزنه منم باسه شهرای آخرم دف نفرستادم ببینم بلده کسیو صفر کنه !1آقا دوباره شروع کرد به حمله کردن یه حمله زد با 9000نیزه 7قهرمان 3000شوالیه ونزدیک 1000کمان اون حملش دراون موقع من فک کردم زیاد ازش نکشم ولی از نیزه هاش 10تاموند شوالیه هاش 100موند کمانداراش هی یه 500تایی موند قهرماناشم از7تا 4تاشونو فرستادم توقبر البت حملش نبرد بود ومن کل نیروهام مرد نیروهای من سطح 20بودن ولی نیروهای اون ازاونجایی که من جانشینش بودم وآمار کل شهراش دستم بود درسطح 11 12بودن بعد ازاین حمله ی آخریش دیگه جرئت حمله نداشت که نداشت منم هی بهش پیام میدادم میگفتم چی شد پس چی شد اونم میخوند وجواب نمیداد خب آدم که ضایع میشه دیگه دماغش میسوزهاون یه پاپ باز واقعی بود من که جانشین بودم میگفت فقط باسم شهر بزن شهراشم نیرو نداشت که 20هزار نیزه ریخته بود توشون خب دیگه خلاصه حالشو گرفتم وآخر جنگ هم بهم پیام داد گفت معذرت میخوام اگه هم حمله کردم برای این بود که پدرام باهام کل کل کرده بودمنم گفتم خب بزن بازم هنوز یه نیرویی داریم توشهرامون اونم شروع کرد به حمله به شهرای آخرم که نیرو نداشت هیم هیچی گیرش نمیومد حداقل یه منابعی چیزی هیچی گیرش نیومد خودش ول کرد این بود خاطره ی بی مزه ی من

بسیار مسخره بود دوست عزیز کل وقتم گرفته شد.

اما در مورد masoude اگه همین مسعود منظورته بگم(درقالب یک خاطره).

یه روز به سرم زد که برم به شهر بقلیم که حدودا 2000نفر جمعیتش از من کمتر بود حمله کنم.

اول بهش پیام دادم که ببینم کی می خونه که بفهمم آن هست یا آف
بعد به کل شهراش با1000نفر غارت زدم تا آمارش دستم بیاد.آمارش که رسید دیدم نصف من سرباز داره.
با کل سربازام بهش حمله کردم و دیگه از سربازام80درصد شون مردن.
اعصابم خورد شد و به شهر دومش باشهر دومم حمله کردم.جاتون خالی شهرش رو با خاک یکسان کردم.

از اونجا که شهر اول توی صف ساخت داشت به دو تا از رفیقام گفتم سربازخونه و شهرداریش رو بکوبن.
درهمین بین بنده خدا بهم پیام داد داداش چرا حمله می کنی؟

اما پیامش یک اشکال داشت و اون این بود که از طرف جانشینش بود و در همون لحظه فهمیدم اکانت مولتیه.
بهش جواب دادم با اکنت خودت پیام بده و وقتی فهمید چه اشتباهی کرده با اکانت masoude بهم حمله زد.

فاصلش که باهام زیاد بود واسه همین تا حمله هاش بهم رسید تو شهر اولم 1میلیون سرباز جمع شد که در اون وقت از بازی یک آمار فوق العاده بود.

دیگه جاتون خالی سربازاش مردن و اکانت بغل دستیمم حذف شد

این رو گفتم واسه ی این که بگم این آقا masoude رفیق شفیق شما هم میشه جلوش دیوار چید.

پرچم بدجور بالاست

عزیزم کد لشکر کشی که دیاکو صفر شد رو به عنوان مدرک گذاشتم شما هم لطف کن با کد حرف بزن وگرنه معلوم می شه اون فارم بدبخت که مولتی مسعود فارمش کرده بوده هم نیستی

دستت طلا داداش زدی تو خال
‏1392/03/18 22:55:16
2611 سایتی برای عصر پادشاهان
ali ahp
mohadeseh33

از اولم دوست بودین ..نبودین؟در مورد این حرفم هم اون کسی که باید خودش میفهمه...یه ضرب المثل هست میگه حرفو که بگی صاحبش خودش میگیره.
‏1392/03/30 01:55:11
2612 سایتی برای عصر پادشاهان
mohadeseh33
ali ahp
mohadeseh33

از اولم دوست بودین ..نبودین؟
در مورد این حرفم هم اون کسی که باید خودش میفهمه...یه ضرب المثل هست میگه حرفو که بگی صاحبش خودش میگیره.

منظورت منم؟
‏1392/03/30 01:56:19
2613 گلچین عصر پادشاهان
یادش بخیر
سرور 4 بود تقریبا می خواستم حذف کنم چون مدارس شروع شده بود گفتم من که این قدر از لرد کلاب بدم میاد بزار یه حالی ازشون بگیرم
تصمیم گرفتم به اکانت ششم بازی یعنی منصور حمله کنم همین کارو هم کردم
اینقدر زدمش تا اینکه تقریبا 20 تا از شهر هاش رو فارم کردم بعضی هاشون هم با منجنیق زدم
تا اینکه دیدم یکدفعه 8 تا حمله از 8 شهر اولش بهم زد
می دونستم نابودم ولی بهش یه پیام دادم و گفتم چه اتحاد بیخودی دارین چون من نیم ساعته دارم حمله میکنم ولی 1 نفرم نفهمیده
بعدش اون شروع کرد به جواب من رو دادن و اینقدر این داستان ادامه پیدا کرد که آخر سکه خرید و حمله هاش رو لغو کرد
و این طوری شد که من یه دوست خوب دیگه هم پیدا کردم
‏1392/03/19 08:01:37
2614 بابا این چه وضعشه
... .اخه افزایش سرعت تاجر شد قابلیت ویژه؟[/div][/quote]
کاملا" موافقم ولی باید دید جوابشون چیه ،،، البته بگم کفش کهنه در بیابان نعمت است من تمام این نوع بازی های ایرانی را امتحان کردم ولی هیچ کدوم نصف عصر پادشاهانم نیست
‏1392/03/18 14:48:47
2615 بابا این چه وضعشه
... .اخه افزایش سرعت تاجر شد قابلیت ویژه؟[/div][/quote]
کاملا" موافقم ولی باید دید جوابشون چیه ،،، البته بگم کفش کهنه در بیابان نعمت است من تمام این نوع بازی های ایرانی را امتحان کردم ولی هیچ کدوم نصف عصر پادشاهانم نیست [/div][/quote]
خب دوسته من مشکل ما هم همینه .کسی نیست که اعتراض کنه.الان تو سرور 13 همه ی دوستان گله دارن.ولی چه فایده.کو گوشه شنوا.
‏1392/03/18 14:50:57
2616 سربازام و جاسوسام رفتن عید نوروزا جشن بگیرند
... بیش از نیمی ازشون فقط سکه میخرند و واقعا شب و صبحا نمی خوابند منم اینجوریم بیشتر مواقع تا صبح بیدارم داداشم این مشکل واسش پیش اومد به پشتیبانی گفت جواب پشتیبانی این بود اگر یکبار دیگر به فکر گول زدن عصر پادشاهان باشید اکانتتان را می بندم من به پشتیبانی گفتم جوابی به من نمیدند داداشای گلم شما بگید من چکار کنم؟[/div][/quote]
[/b]
‏1392/03/18 19:51:17
2617 تایپیک عطیقه با بیشترین لایک چند دهه اخیر
... . به دلیل فنی انجام نشد .
صبح بهش دوباره حمله زدم . از دیشب تا صبح یکله سرباز ساخته . و کلی تلفات دادم . به نظر شما دیگه بس نیست . پشتیبانی هم که همیشه یه جمله رو ای کپی میکنه : مشکل سرور حل شد .. عصر پادشاهان لحظات خوبی رو برای شما آرزومنده .
آیا تا حالا شده . ضرر های یکی رو براش جبران کنید ؟

راستی میدونم باید به پشتیبانی بگم . حذفش نکنید . فقط نظرتون رو بگید . وگرنه ما از شما انتظار معجزه نداریم .

مدیر انجمن جان این همه تشکر یعنی این که منتظرن شما جواب گو باشی . اگه نیستی بیا پست رو حذف کن . . [/div][/quote]
این بازی خودش استرس زا هست و با این جور مشک ...
‏1392/03/19 19:25:06
2618 سایتی برای عصر پادشاهان
ali ahp
mohadeseh33

از اولم دوست بودین ..نبودین؟در مورد این حرفم هم اون کسی که باید خودش میفهمه...یه ضرب المثل هست میگه حرفو که بگی صاحبش خودش میگیره.
‏1392/03/30 01:57:00
2619 سایتی برای عصر پادشاهان
mohadeseh33
ali ahp
mohadeseh33

از اولم دوست بودین ..نبودین؟
در مورد این حرفم هم اون کسی که باید خودش میفهمه...یه ضرب المثل هست میگه حرفو که بگی صاحبش خودش میگیره.

منظورت کیه ؟ حالت خوبه؟
‏1392/03/30 01:59:03
2620 تایپیک عطیقه با بیشترین لایک چند دهه اخیر
صبح بهش دوباره حمله زدم . از دیشب تا صبح یکله سرباز ساخته . و کلی تلفات دادم . به نظر شما دیگه بس نیست . پشتیبانی هم که همیشه یه جمله رو ای کپی میکنه : مشکل سرور حل شد .. عصر پادشاهان لحظات خوبی رو برای شما آرزومنده .

راستی میدونم باید به پشتیبانی بگم . حذفش نکنید . فقط نظرتون رو بگید . وگرنه ما از شما انتظار معجزه نداریم .

مدیر انجمن جان این همه تشکر یعنی این که منتظرن شما جواب گو باشی . اگه نیستی بیا پست رو حذف کن . . [/div][/quote]
این بازی خودش استرس زا هست و با این جور مشکلاتم بدتر میشه..
به کاربرا توصیه میک ...
‏1392/03/19 21:32:01
2621 تایپیک عطیقه با بیشترین لایک چند دهه اخیر

بله وقت گل نی تموم میشه
‏1392/03/20 14:34:13
2622 تایپیک عطیقه با بیشترین لایک چند دهه اخیر
... یا هزار چیزه دیگه اخه یعنی چی ........ یکی نیست جواب بده !!!!![/div][/quote]
سلام ...
به نظر شما مدیران عصرپادشاهان میتونند امنیت سیستم شما و بقیه رو تامین کنند ؟(این همه آدمو ؟)
چه ربطی به عصر پادشاهان داره
ممکنه فایروال و یا آنتی ویروس درست حسابی نداشته باشی... یا رمزت رو داده باشی به یکی دیگه که اینجوری شد (بلایی که سرور 8 سرم اومد ) یا تو سایت هایی رفتی که نباید میرفتی وهــــــک شدی .

حالا تا که بازی یه چیزی میشه همه شورش میکنند ! بابا صبر کنید درست میشه ، در ضمن با این همه مشکلات اینترنت بازی بهتر از عصر پادشاهان گیرتون نمیاد ...
‏1392/03/20 15:19:56
2623 سایتی برای عصر پادشاهان
نه نمیدونستم شمام پستی رو پاک کردین!
‏1392/03/30 02:01:17
2624 سایتی برای عصر پادشاهان
کیا عضو هستند؟؟ منم یه ثبت نامی کردم
‏1392/03/30 12:07:27
2625 سایتی برای عصر پادشاهان
همین انجمن هم باسمون زیاده بریم اونجا دیگه
‏1392/03/30 12:26:48
منوی کاربری

پیغام