جستجو برای 'سن'
# عنوان متن نویسنده تاریخ
16551 شغل ..........
برو یه کار با تحک و بیرون پیدا کن
مثلا داخل رستوران یا کارگاهی یا هرجای دیگه ای
تو این سن خیلی خوبه
‏1395/05/04 21:33:01
16552 من اخه سرمو کجا بکوبم؟
... ote]
متوجه حرفم نشدی ؛ همین که خودت تو اون تاپیک خوداظهاری کردی که من 50 تا مولتی دارم اثبات میکنه که 50 تا مولتی داری ، یعنی خودت گفتی دیگه چرا من اثبات کنم. درثانی دیگه همه محصولات سینای تورو میشناسن نیازی به معرفی نیست.
جدایِ از این ، حتی اگه نداشته باشی نباید میگفتی و اگر گفتی تذکر کوچکترین چیزی هست که باید انتظارش رو میداشتی و نیازی به این سروصداها نبود.[/div][/quote]
خب تو چرا حرص میخوری؟
بازم من میگم مولتی دارم مث بعضی دوستان زیرش نمیزنم
من میگم مثل خر امروز کار کردم یعنی واقعا مث خر کار کرد یا میگم عین گاو غذا خوردم یعنی واقعا مث گاو غذا خوردم؟؟؟
‏1395/04/10 22:19:18
16553 من اخه سرمو کجا بکوبم؟
... ote]
متوجه حرفم نشدی ؛ همین که خودت تو اون تاپیک خوداظهاری کردی که من 50 تا مولتی دارم اثبات میکنه که 50 تا مولتی داری ، یعنی خودت گفتی دیگه چرا من اثبات کنم. درثانی دیگه همه محصولات سینای تورو میشناسن نیازی به معرفی نیست.
جدایِ از این ، حتی اگه نداشته باشی نباید میگفتی و اگر گفتی تذکر کوچکترین چیزی هست که باید انتظارش رو میداشتی و نیازی به این سروصداها نبود.[/div][/quote]
خب تو چرا حرص میخوری؟
من میگم مثل خر امروز کار کردم یعنی واقعا مث خر کار کرد یا میگم عین گاو غذا خوردم یعنی واقعا مث گاو غذا خوردم؟؟؟[/div][/quote]
یه توصیه دارم برات که این طرز حرف زدنتو عوض کنی چون خیلی ضایع هست میدونی چرا ؟ مثال میزنم مثلا تو الان حرصت گرفته بعد به من میگی چرا حرص میخوری ؟ یا مثلا هر وقت عصبانی میشی به من میگی چرا عصبانی میشی ؟!
خب دیگه حرف منم همینه ، نگاه کن به پست قبلیت ، گفتی ثابت کن که من 50 تا مولتی دارم (!!) درحالی خودتم میدونستی داری و الان اعتراف کردی که داری و مثل بعضی ها زیرش نمیزنی ؛ خب وقتی خودت یه چیزی رو میدونی و میدونی که قراره بهش اذعان کنی چرا انکارش میکنی ؟!
اصلا برفرض تو هیچی مولتی نداری ؛ همین که میگی مولتی دارم مطابق با قوانین تخلف محسوب میشه (فکر کنم اینو چندین باره دارم تکرار میکنم). یه تذکر که این حرفا رو نداره تخلف کردی تذکر گرفتی درست مثلِ من.
‏1395/04/10 22:26:02
16554 شغل ..........
lord_sepehr
والا بزرگتر از تو هاش بیکارن تو که 14 سالته می خوای کار پیدا بشه برات

به سن ربطی نداره مهم مهارته
‏1395/05/05 14:54:31
16555 شغل ..........
00امیر00
lord_sepehr
والا بزرگتر از تو هاش بیکارن تو که 14 سالته می خوای کار پیدا بشه برات

به سن ربطی نداره مهم مهارته

طرف فوق لیسانس مدیریت داره بیکاره
طرف لیسانس حسابداری داره بیکاره
اینام مهارتاشون این همه درس خوندن کار ندارن
‏1395/05/05 14:56:46
16556 هدف از تاسیس انجمن چی بوده
یه بحث دیگه هم اینه که دوستان اگه سوالی داشته باشند می پرسند.
مثل همون ماجرا pc یا انتخاب گوشی موبایل و لپ تاپ
کسانی که سوال دارند خودشون میان مطرح میکنند
‏1395/05/06 11:26:59
16557 رمان باحال
فک کنم کتاب میخواستی.
من این کتاب ها رو تو سن خودم میگم
نبرد با شیاطین،کتاب های جان کریستوفر
و اخریش که تو هر سنی قشنگه جنگاوران جوان هست.
این اخریه عالیه بقیشون هم خیلی خوبن
‏1395/05/06 13:59:04
16558 من اخه سرمو کجا بکوبم؟
... ote]
خب تو چرا حرص میخوری؟
من میگم مثل خر امروز کار کردم یعنی واقعا مث خر کار کرد یا میگم عین گاو غذا خوردم یعنی واقعا مث گاو غذا خوردم؟؟؟[/div][/quote]
یه توصیه دارم برات که این طرز حرف زدنتو عوض کنی چون خیلی ضایع هست میدونی چرا ؟ مثال میزنم مثلا تو الان حرصت گرفته بعد به من میگی چرا حرص میخوری ؟ یا مثلا هر وقت عصبانی میشی به من میگی چرا عصبانی میشی ؟!
خب دیگه حرف منم همینه ، نگاه کن به پست قبلیت ، گفتی ثابت کن که من 50 تا مولتی دارم (!!) درحالی خودتم میدونستی داری و الان اعتراف کردی که داری و مثل بعضی ها زیرش نمیزنی ؛ خب وقتی خودت یه چیزی رو میدونی و میدونی که قراره بهش اذعان کنی چرا انکارش میکنی ؟!
اصلا برفرض تو هیچی مولتی نداری ؛ همین که میگی مولتی دارم مطابق با قوانین تخلف محسوب میشه (فکر کنم اینو چندین باره دارم تکرار میکنم). یه تذکر که این حرفا رو نداره تخلف کردی تذکر گرفتی درست مثلِ من.[/div][/quote]
نمیدونم چرا شبیه بابا مامانا ه ...
‏1395/04/10 22:29:56
16559 داستان dragon age قسمت هشتم
... div]dmc4s[/div]
mr_bye
من رفتم کمک ولی تمام دیالوگا واسه این دوتا بود
زیبا بود

اره ... این قسمت و قسمت بعد بیشتر مربوط به معین و ممدحسنه ... تا به یه سحطی از قدرت برسن ... قسمت بعدش مربوط به مبارزه من و تو با نگینه ... قسمت آخر هم جنگ آخر
[/quote]
اصن من خیلی خوب بودم پنج قسمت نبودم
دوقسمت بودم
دوباره سه قسمت نیستم
دوباره دو قسمت میام[/div][/quote]
شخص ...
‏1395/04/10 15:43:34
16560 داستان dragon age قسمت هشتم
... div]dmc4s[/div]
mr_bye
من رفتم کمک ولی تمام دیالوگا واسه این دوتا بود
زیبا بود

اره ... این قسمت و قسمت بعد بیشتر مربوط به معین و ممدحسنه ... تا به یه سحطی از قدرت برسن ... قسمت بعدش مربوط به مبارزه من و تو با نگینه ... قسمت آخر هم جنگ آخر
[/quote]
اصن من خیلی خوب بودم پنج قسمت نبودم
دوقسمت بودم
دوباره سه قسمت نیستم
دوباره دو قسمت میام[/div][/quote]
شخصیت های داستان زیادن ... باس همشون به یه سطح قدرت برسن [/div][/ ...
‏1395/04/10 15:45:49
16561 رمان باحال
kingcrab
فک کنم کتاب میخواستی.
من این کتاب ها رو تو سن خودم میگم
نبرد با شیاطین،کتاب های جان کریستوفر
و اخریش که تو هر سنی قشنگه جنگاوران جوان هست.
این اخریه عالیه بقیشون هم خیلی خوبن

من ۱۷ سالمه.
نبرد با شیاطین رو چهار سال پیش خوندم
‏1395/05/06 14:41:12
16562 رمان باحال
استخوان های دوست داشتی رمان خوبی ولی یخورده غمگینه
یه سری رمان هست که ممکنه اسمشون رو زیاد شنیده باشید ولی تا حالا نخونده باشید: گوژپشت نتردام. دور دنیا. سفر به زمین......
رمان های ترسناک یا جنایی ایرانی مثل: نفرین یک جسد . هیچکسان . گرگ میش .....
رمان های تخیلی خارجی مثل : افسانه تیرانا . وارکرفت که بیشتر از بیست کتابه
یه سری رمان ها هستن که با خوندنشون میتونید با شهر
‏1395/05/06 16:56:28
16563 من اخه سرمو کجا بکوبم؟
... ote]
خب تو چرا حرص میخوری؟
اصلا برفرض تو هیچی مولتی نداری ؛ همین که میگی مولتی دارم مطابق با قوانین تخلف محسوب میشه (فکر کنم اینو چندین باره دارم تکرار میکنم). یه تذکر که این حرفا رو نداره تخلف کردی تذکر گرفتی درست مثلِ من.[/div][/quote]
نمیدونم چرا شبیه بابا مامانا هستیتوصیه ات هم قبول ندارم
بستی ...
‏1395/04/10 22:34:15
16564 داستان dragon age قسمت هشتم
غول قرمز
مثل همیشه عاااالی
فقط یکم کم بودش
کل داستان این بود: معیم ممد حسن رفتن پیش جادوگر که تو غاره و با اسکلت ها تو غار مبارزه کردن

این قسمت طولانی تره بقیه شد که
یه تیکه تو جنگل بود ... که معین تعریف کرد یه بار با آرش اومده ( نتیجه ای
‏1395/04/10 18:11:59
16565 سرور جدید بازی؟
اخه اذر بایجان رو با حرف c مینویسن
‏1395/05/09 00:05:45
16566 نظر سنجی مهم

سوپر اکسپرس و قهرمانان اینجا لوبیان؟؟؟
‏1395/05/10 13:08:39
16567 نظر سنجی مهم
راست میگه از کی میشه که سرور سریع راه ننداختند البته سودی نمیبرنند چون تو سرور سریع زیاد سمه خرج نمیشه
‏1395/05/10 13:09:51
16568 نظر سنجی مهم
رض_علی
راست میگه از کی میشه که سرور سریع راه ننداختند البته سودی نمیبرنند چون تو سرور سریع زیاد سمه خرج نمیشه

تو سرور سریع فک کنم کلا پول خرج نمیشه هااا
‏1395/05/10 13:49:29
16569 نظر سنجی مهم
رض_علی

ورودی سرور سریع برا هر نفر 30 تومنه
حالا خودت حساب کن 1000 نفر 30 تومن بدن چقدر میشه
‏1395/05/10 14:06:50
16570 نظر سنجی مهم
00امیر00
رض_علی

کی گفته اینو
‏1395/05/10 14:22:14
16571 نظر سنجی مهم
amirmohamad1--2
00امیر00
رض_علی

کی گفته اینو

مگه ورودی سرور سریع 30 تومن نیس؟
یادمه یبارم گذاشتن استقبال نشد
‏1395/05/10 14:23:54
16572 من اخه سرمو کجا بکوبم؟
... ote]
خب تو چرا حرص میخوری؟
نمیدونم چرا شبیه بابا مامانا هستیتوصیه ات هم قبول ندارم
بستی به رگبار خو مشخصه ناراحت یا عصبی هس ...
‏1395/04/10 22:35:19
16573 داستان dragon age قسمت هشتم
[quote]
dmc4s
[quote][div]غول قرمز
مثل همیشه عاااالی
فقط یکم کم بودش
کل داستان این بود: معیم ممد حسن رفتن پیش جادوگر که تو غاره و با اسکلت ها تو غار مبارزه کردن
[/quote]
این قسمت طولانی تره بقیه شد که
یه تیکه تو جنگل بود ... که معین تعریف کرد یه بار با آرش اومده ( نتیجه ای
‏1395/04/10 22:00:00
16574 نظر سنجی مهم
6 سرور اول بوده اون یه سرور دیگه بود که استقبال نشد
‏1395/05/10 14:25:24
16575 نظر سنجی مهم
amirmohamad1--2
6 سرور اول بوده اون یه سرور دیگه بود که استقبال نشد

تا اونجایی که من میدونم همون سرور سریع بودشااا
‏1395/05/10 15:54:33