جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
16551 |
![]() |
شغل .......... |
برو یه کار با تحک و بیرون پیدا کن مثلا داخل رستوران یا کارگاهی یا هرجای دیگه ای تو این سن خیلی خوبه |
moein0 | 1395/05/04 21:33:01 |
16552 |
![]() |
من اخه سرمو کجا بکوبم؟ |
... ote] متوجه حرفم نشدی ؛ همین که خودت تو اون تاپیک خوداظهاری کردی که من 50 تا مولتی دارم اثبات میکنه که 50 تا مولتی داری ، یعنی خودت گفتی دیگه چرا من اثبات کنم. درثانی دیگه همه محصولات سینای تورو میشناسن نیازی به معرفی نیست. جدایِ از این ، حتی اگه نداشته باشی نباید میگفتی و اگر گفتی تذکر کوچکترین چیزی هست که باید انتظارش رو میداشتی و نیازی به این سروصداها نبود.[/div][/quote] خب تو چرا حرص میخوری؟ ![]() بازم من میگم مولتی دارم مث بعضی دوستان زیرش نمیزنم ![]() ![]() من میگم مثل خر امروز کار کردم یعنی واقعا مث خر کار کرد یا میگم عین گاو غذا خوردم یعنی واقعا مث گاو غذا خوردم؟؟؟ ![]() ![]() ![]() |
غول قرمز | 1395/04/10 22:19:18 |
16553 |
![]() |
من اخه سرمو کجا بکوبم؟ |
... ote] متوجه حرفم نشدی ؛ همین که خودت تو اون تاپیک خوداظهاری کردی که من 50 تا مولتی دارم اثبات میکنه که 50 تا مولتی داری ، یعنی خودت گفتی دیگه چرا من اثبات کنم. درثانی دیگه همه محصولات سینای تورو میشناسن نیازی به معرفی نیست. جدایِ از این ، حتی اگه نداشته باشی نباید میگفتی و اگر گفتی تذکر کوچکترین چیزی هست که باید انتظارش رو میداشتی و نیازی به این سروصداها نبود.[/div][/quote] خب تو چرا حرص میخوری؟ ![]() بازم من میگم مولتی دارم مث بعضی دوستان زیرش نمیزنم ![]() ![]() من میگم مثل خر امروز کار کردم یعنی واقعا مث خر کار کرد یا میگم عین گاو غذا خوردم یعنی واقعا مث گاو غذا خوردم؟؟؟ ![]() ![]() ![]() یه توصیه دارم برات که این طرز حرف زدنتو عوض کنی چون خیلی ضایع هست میدونی چرا ؟ مثال میزنم مثلا تو الان حرصت گرفته بعد به من میگی چرا حرص میخوری ؟ یا مثلا هر وقت عصبانی میشی به من میگی چرا عصبانی میشی ؟! خب دیگه حرف منم همینه ، نگاه کن به پست قبلیت ، گفتی ثابت کن که من 50 تا مولتی دارم (!!) درحالی خودتم میدونستی داری و الان اعتراف کردی که داری و مثل بعضی ها زیرش نمیزنی ؛ خب وقتی خودت یه چیزی رو میدونی و میدونی که قراره بهش اذعان کنی چرا انکارش میکنی ؟! اصلا برفرض تو هیچی مولتی نداری ؛ همین که میگی مولتی دارم مطابق با قوانین تخلف محسوب میشه (فکر کنم اینو چندین باره دارم تکرار میکنم). یه تذکر که این حرفا رو نداره تخلف کردی تذکر گرفتی درست مثلِ من. |
sharv | 1395/04/10 22:26:02 |
16554 |
![]() |
شغل .......... |
به سن ربطی نداره مهم مهارته ![]() |
00امیر00 | 1395/05/05 14:54:31 |
16555 |
![]() |
شغل .......... |
![]() طرف فوق لیسانس مدیریت داره بیکاره طرف لیسانس حسابداری داره بیکاره اینام مهارتاشون این همه درس خوندن کار ندارن ![]() |
lord_sepehr | 1395/05/05 14:56:46 |
16556 |
![]() |
هدف از تاسیس انجمن چی بوده |
یه بحث دیگه هم اینه که دوستان اگه سوالی داشته باشند می پرسند. مثل همون ماجرا pc یا انتخاب گوشی موبایل و لپ تاپ کسانی که سوال دارند خودشون میان مطرح میکنند ![]() |
kingcrab | 1395/05/06 11:26:59 |
16557 |
![]() |
رمان باحال |
فک کنم کتاب میخواستی. من این کتاب ها رو تو سن خودم میگم نبرد با شیاطین،کتاب های جان کریستوفر و اخریش که تو هر سنی قشنگه جنگاوران جوان هست. این اخریه عالیه بقیشون هم خیلی خوبن |
kingcrab | 1395/05/06 13:59:04 |
16558 |
![]() |
من اخه سرمو کجا بکوبم؟ |
... ote] متوجه حرفم نشدی ؛ همین که خودت تو اون تاپیک خوداظهاری کردی که من 50 تا مولتی دارم اثبات میکنه که 50 تا مولتی داری ، یعنی خودت گفتی دیگه چرا من اثبات کنم. درثانی دیگه همه محصولات سینای تورو میشناسن نیازی به معرفی نیست. جدایِ از این ، حتی اگه نداشته باشی نباید میگفتی و اگر گفتی تذکر کوچکترین چیزی هست که باید انتظارش رو میداشتی و نیازی به این سروصداها نبود.[/div][/quote] خب تو چرا حرص میخوری؟ ![]() بازم من میگم مولتی دارم مث بعضی دوستان زیرش نمیزنم ![]() ![]() من میگم مثل خر امروز کار کردم یعنی واقعا مث خر کار کرد یا میگم عین گاو غذا خوردم یعنی واقعا مث گاو غذا خوردم؟؟؟ ![]() ![]() ![]() یه توصیه دارم برات که این طرز حرف زدنتو عوض کنی چون خیلی ضایع هست میدونی چرا ؟ مثال میزنم مثلا تو الان حرصت گرفته بعد به من میگی چرا حرص میخوری ؟ یا مثلا هر وقت عصبانی میشی به من میگی چرا عصبانی میشی ؟! خب دیگه حرف منم همینه ، نگاه کن به پست قبلیت ، گفتی ثابت کن که من 50 تا مولتی دارم (!!) درحالی خودتم میدونستی داری و الان اعتراف کردی که داری و مثل بعضی ها زیرش نمیزنی ؛ خب وقتی خودت یه چیزی رو میدونی و میدونی که قراره بهش اذعان کنی چرا انکارش میکنی ؟! اصلا برفرض تو هیچی مولتی نداری ؛ همین که میگی مولتی دارم مطابق با قوانین تخلف محسوب میشه (فکر کنم اینو چندین باره دارم تکرار میکنم). یه تذکر که این حرفا رو نداره تخلف کردی تذکر گرفتی درست مثلِ من.[/div][/quote] نمیدونم چرا شبیه بابا مامانا ه ... |
غول قرمز | 1395/04/10 22:29:56 |
16559 |
![]() |
داستان dragon age قسمت هشتم |
... div]dmc4s[/div]
اره ... این قسمت و قسمت بعد بیشتر مربوط به معین و ممدحسنه ... تا به یه سحطی از قدرت برسن ... قسمت بعدش مربوط به مبارزه من و تو با نگینه ... قسمت آخر هم جنگ آخر ![]() اصن من خیلی خوب بودم پنج قسمت نبودم دوقسمت بودم دوباره سه قسمت نیستم دوباره دو قسمت میام ![]() شخص ... |
dmc4s | 1395/04/10 15:43:34 |
16560 |
![]() |
... div]dmc4s[/div]
اره ... این قسمت و قسمت بعد بیشتر مربوط به معین و ممدحسنه ... تا به یه سحطی از قدرت برسن ... قسمت بعدش مربوط به مبارزه من و تو با نگینه ... قسمت آخر هم جنگ آخر ![]() اصن من خیلی خوب بودم پنج قسمت نبودم دوقسمت بودم دوباره سه قسمت نیستم دوباره دو قسمت میام ![]() شخصیت های داستان زیادن ... باس همشون به یه سطح قدرت برسن ![]() |
dmc4s | 1395/04/10 15:45:49 |
16561 |
![]() |
رمان باحال |
من ۱۷ سالمه. نبرد با شیاطین رو چهار سال پیش خوندم |
king-killer | 1395/05/06 14:41:12 |
16562 |
![]() |
رمان باحال |
استخوان های دوست داشتی رمان خوبی ولی یخورده غمگینه ![]() یه سری رمان هست که ممکنه اسمشون رو زیاد شنیده باشید ولی تا حالا نخونده باشید: گوژپشت نتردام. دور دنیا. سفر به زمین...... رمان های ترسناک یا جنایی ایرانی مثل: نفرین یک جسد . هیچکسان . گرگ میش ..... رمان های تخیلی خارجی مثل : افسانه تیرانا . وارکرفت که بیشتر از بیست کتابه ![]() یه سری رمان ها هستن که با خوندنشون میتونید با شهر |
arash75 | 1395/05/06 16:56:28 |
16563 |
![]() |
من اخه سرمو کجا بکوبم؟ |
... ote] متوجه حرفم نشدی ؛ همین که خودت تو اون تاپیک خوداظهاری کردی که من 50 تا مولتی دارم اثبات میکنه که 50 تا مولتی داری ، یعنی خودت گفتی دیگه چرا من اثبات کنم. درثانی دیگه همه محصولات سینای تورو میشناسن نیازی به معرفی نیست. جدایِ از این ، حتی اگه نداشته باشی نباید میگفتی و اگر گفتی تذکر کوچکترین چیزی هست که باید انتظارش رو میداشتی و نیازی به این سروصداها نبود.[/div][/quote] خب تو چرا حرص میخوری؟ ![]() بازم من میگم مولتی دارم مث بعضی دوستان زیرش نمیزنم ![]() ![]() من میگم مثل خر امروز کار کردم یعنی واقعا مث خر کار کرد یا میگم عین گاو غذا خوردم یعنی واقعا مث گاو غذا خوردم؟؟؟ ![]() ![]() ![]() یه توصیه دارم برات که این طرز حرف زدنتو عوض کنی چون خیلی ضایع هست میدونی چرا ؟ مثال میزنم مثلا تو الان حرصت گرفته بعد به من میگی چرا حرص میخوری ؟ یا مثلا هر وقت عصبانی میشی به من میگی چرا عصبانی میشی ؟! خب دیگه حرف منم همینه ، نگاه کن به پست قبلیت ، گفتی ثابت کن که من 50 تا مولتی دارم (!!) درحالی خودتم میدونستی داری و الان اعتراف کردی که داری و مثل بعضی ها زیرش نمیزنی ؛ خب وقتی خودت یه چیزی رو میدونی و میدونی که قراره بهش اذعان کنی چرا انکارش میکنی ؟! اصلا برفرض تو هیچی مولتی نداری ؛ همین که میگی مولتی دارم مطابق با قوانین تخلف محسوب میشه (فکر کنم اینو چندین باره دارم تکرار میکنم). یه تذکر که این حرفا رو نداره تخلف کردی تذکر گرفتی درست مثلِ من.[/div][/quote] نمیدونم چرا شبیه بابا مامانا هستی ![]() ![]() ![]() بستی ... |
sharv | 1395/04/10 22:34:15 |
16564 |
![]() |
این قسمت طولانی تره بقیه شد که ![]() یه تیکه تو جنگل بود ... که معین تعریف کرد یه بار با آرش اومده ( نتیجه ای |
dmc4s | 1395/04/10 18:11:59 |
16565 |
![]() |
سرور جدید بازی؟ |
اخه اذر بایجان رو با حرف c مینویسن |
kingcrab | 1395/05/09 00:05:45 |
16566 |
![]() |
نظر سنجی مهم |
![]() ![]() ![]() سوپر اکسپرس و قهرمانان اینجا لوبیان؟؟؟ |
kingcrab | 1395/05/10 13:08:39 |
16567 |
![]() |
نظر سنجی مهم |
راست میگه از کی میشه که سرور سریع راه ننداختند البته سودی نمیبرنند چون تو سرور سریع زیاد سمه خرج نمیشه |
رض_علی | 1395/05/10 13:09:51 |
16568 |
![]() |
نظر سنجی مهم |
![]() تو سرور سریع فک کنم کلا پول خرج نمیشه هااا |
غول قرمز | 1395/05/10 13:49:29 |
16569 |
![]() |
نظر سنجی مهم |
ورودی سرور سریع برا هر نفر 30 تومنه حالا خودت حساب کن 1000 نفر 30 تومن بدن چقدر میشه ![]() |
00امیر00 | 1395/05/10 14:06:50 |
16570 |
![]() |
نظر سنجی مهم |
![]() ![]() |
amirmohamad1--2 | 1395/05/10 14:22:14 |
16571 |
![]() |
نظر سنجی مهم |
مگه ورودی سرور سریع 30 تومن نیس؟ ![]() یادمه یبارم گذاشتن استقبال نشد |
00امیر00 | 1395/05/10 14:23:54 |
16572 |
![]() |
من اخه سرمو کجا بکوبم؟ |
... ote] متوجه حرفم نشدی ؛ همین که خودت تو اون تاپیک خوداظهاری کردی که من 50 تا مولتی دارم اثبات میکنه که 50 تا مولتی داری ، یعنی خودت گفتی دیگه چرا من اثبات کنم. درثانی دیگه همه محصولات سینای تورو میشناسن نیازی به معرفی نیست. جدایِ از این ، حتی اگه نداشته باشی نباید میگفتی و اگر گفتی تذکر کوچکترین چیزی هست که باید انتظارش رو میداشتی و نیازی به این سروصداها نبود.[/div][/quote] خب تو چرا حرص میخوری؟ ![]() بازم من میگم مولتی دارم مث بعضی دوستان زیرش نمیزنم ![]() ![]() من میگم مثل خر امروز کار کردم یعنی واقعا مث خر کار کرد یا میگم عین گاو غذا خوردم یعنی واقعا مث گاو غذا خوردم؟؟؟ ![]() ![]() ![]() یه توصیه دارم برات که این طرز حرف زدنتو عوض کنی چون خیلی ضایع هست میدونی چرا ؟ مثال میزنم مثلا تو الان حرصت گرفته بعد به من میگی چرا حرص میخوری ؟ یا مثلا هر وقت عصبانی میشی به من میگی چرا عصبانی میشی ؟! خب دیگه حرف منم همینه ، نگاه کن به پست قبلیت ، گفتی ثابت کن که من 50 تا مولتی دارم (!!) درحالی خودتم میدونستی داری و الان اعتراف کردی که داری و مثل بعضی ها زیرش نمیزنی ؛ خب وقتی خودت یه چیزی رو میدونی و میدونی که قراره بهش اذعان کنی چرا انکارش میکنی ؟! اصلا برفرض تو هیچی مولتی نداری ؛ همین که میگی مولتی دارم مطابق با قوانین تخلف محسوب میشه (فکر کنم اینو چندین باره دارم تکرار میکنم). یه تذکر که این حرفا رو نداره تخلف کردی تذکر گرفتی درست مثلِ من.[/div][/quote] نمیدونم چرا شبیه بابا مامانا هستی ![]() ![]() ![]() بستی به رگبار خو مشخصه ناراحت یا عصبی هس ... |
غول قرمز | 1395/04/10 22:35:19 |
16573 |
![]() |
[quote] dmc4s [quote][div]غول قرمز مثل همیشه عاااالی [/quote]![]() فقط یکم کم بودش کل داستان این بود: معیم ممد حسن رفتن پیش جادوگر که تو غاره و با اسکلت ها تو غار مبارزه کردن ![]() ![]() ![]() این قسمت طولانی تره بقیه شد که ![]() یه تیکه تو جنگل بود ... که معین تعریف کرد یه بار با آرش اومده ( نتیجه ای |
رض_علی | 1395/04/10 22:00:00 |
16574 |
![]() |
نظر سنجی مهم |
6 سرور اول بوده اون یه سرور دیگه بود که استقبال نشد |
amirmohamad1--2 | 1395/05/10 14:25:24 |
16575 |
![]() |
نظر سنجی مهم |
تا اونجایی که من میدونم همون سرور سریع بودشااا |
غول قرمز | 1395/05/10 15:54:33 |