جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
16501 |
![]() |
مرحله پنجم مسابقات تمام شد.اعلام نتایج |
... مولتی رای بدم البته من نه چون خواب بودم[/div][/quote] ![]() ![]() ![]() منم 30 تا مولتی داشتم که باهاش رای ندادم یکی از رفقا هم بالای 60 70 تا مولتی داره که هیچ کدومو نیاورد ![]() اقا به نظر من نظرسنجیو تموم کنید چون برنده حسین شارو هستش ایشون 100 مولتی دارن دیه کسی به پاشون نمیرسه از همون اولم واس من شک بر انگیز بودش بالا اومدنش ![]() اولا ؛ الان که این چیزا رو گفتی من به این نتیجه رسیدم که تو تو مولتی بازی رقیب نداری و من حالا حالاها مونده به تو برسم ! ثانیا ؛ اون رفیقی که گفتم 60 70 تا مولتی داره برای رفع ابهام میگم که قرار نیست از من حمایت کنه و به احتما 99% از دوست دیگری که در فینال هم هست حمایت خواهد کرد. ثالثا ؛ شما که در تمام ادوار نظرسنجی ها رایتون با مولتی بود اما من پشتوانه مردمی داشتم چنین حرف هایی از شما به شدت مضحکه[/div][/quote] پس بخاطر همون بود رای شما 63 به 37 بودش منم مولتی اوردمو شما موندی تو فکرش از کجا میدونی که هست؟ من فقط تو نظر سنجیایی که با شما بودم مولتی اوردم و تو بقیش مولتی نیاوردم که تو همون نظر سنجی ها هم از شما کمتر بودم با اختلاف میشه بگید پشتوانه مردمی شما کی بودش؟؟؟حرفتو اثبات کن همونطور که اگه لازم باشه من اثبات میکنم[/div][/quote] اثبات حرف من حرف های خودت هست مبنی بر مولتی هایی که داری. من در چند نظرسنجی اصلا مولتی نیاوردم به بقیه هم گفتم ؛ پشتوانه مردمی کسانی هستن که تا اینجا در هر نظرسنجی از من حمایت کردند ؛ اتفاقا در نظرسنجی اخیر من قصد آوردن مولتی نداشتم (مکالمات بین من و احسان این را اثبات میکند) تا اینکه شما به طرز عجیبی محصولات سینا و ... را رونمایی کردید و من به ناچار نتیجه را به حالت قبل بازگرداندم ؛ درحالی که میتوانستم رایمو خیلی بالاتر بکشم ![/div][/quote] چی میگی؟؟؟ خو من مگه چیز بدی گفتم شما هی ... |
sharv | 1395/04/08 23:54:01 |
16502 |
![]() |
مرحله پنجم مسابقات تمام شد.اعلام نتایج |
... مولتی رای بدم البته من نه چون خواب بودم[/div][/quote] ![]() ![]() ![]() منم 30 تا مولتی داشتم که باهاش رای ندادم یکی از رفقا هم بالای 60 70 تا مولتی داره که هیچ کدومو نیاورد ![]() اقا به نظر من نظرسنجیو تموم کنید چون برنده حسین شارو هستش ایشون 100 مولتی دارن دیه کسی به پاشون نمیرسه از همون اولم واس من شک بر انگیز بودش بالا اومدنش ![]() اولا ؛ الان که این چیزا رو گفتی من به این نتیجه رسیدم که تو تو مولتی بازی رقیب نداری و من حالا حالاها مونده به تو برسم ! ثانیا ؛ اون رفیقی که گفتم 60 70 تا مولتی داره برای رفع ابهام میگم که قرار نیست از من حمایت کنه و به احتما 99% از دوست دیگری که در فینال هم هست حمایت خواهد کرد. ثالثا ؛ شما که در تمام ادوار نظرسنجی ها رایتون با مولتی بود اما من پشتوانه مردمی داشتم چنین حرف هایی از شما به شدت مضحکه[/div][/quote] پس بخاطر همون بود رای شما 63 به 37 بودش منم مولتی اوردمو شما موندی تو فکرش از کجا میدونی که هست؟ من فقط تو نظر سنجیایی که با شما بودم مولتی اوردم و تو بقیش مولتی نیاوردم که تو همون نظر سنجی ها هم از شما کمتر بودم با اختلاف میشه بگید پشتوانه مردمی شما کی بودش؟؟؟حرفتو اثبات کن همونطور که اگه لازم باشه من اثبات میکنم[/div][/quote] اثبات حرف من حرف های خودت هست مبنی بر مولتی هایی که داری. من در چند نظرسنجی اصلا مولتی نیاوردم به بقیه هم گفتم ؛ پشتوانه مردمی کسانی هستن که تا اینجا در هر نظرسنجی از من حمایت کردند ؛ اتفاقا در نظرسنجی اخیر من قصد آوردن مولتی نداشتم (مکالمات بین من و احسان این را اثبات میکند) تا اینکه شما به طرز عجیبی محصولات سینا و ... را رونمایی کردید و من به ناچار نتیجه را به حالت قبل بازگرداندم ؛ درحالی که میتوانستم رایمو خیلی بالاتر بکشم ![/div][/quote] چی میگی؟؟؟ خو من مگه چیز بدی گفتم شما هی ... |
غول قرمز | 1395/04/08 23:54:43 |
16503 |
![]() |
bud spencer درگذشت |
... mi-8[/b][/div]
معروف به پاگنده بود بازیگر خوبی بود ![]() |
salhadin | 1395/04/09 10:53:19 |
16504 |
![]() |
سلام تازه اومدم |
... خوش امدی اگه خواستی بیا گروه رفقا[/div][/quote] ممنون فعلا قصد ورود به گروهی ندارم تایپک چیه اسپم چیه مولتی چیه لطفا راهنمایی کنید[/div][/quote] تاپیک همین چیزیکه تو زدی یعنی نوشته توش میشه نظر سنجی گزاشت یا...کلا تو الان یه تاپیک به اسم "سلام تازه اومدم" زدی اسپم یعنی پست هرز و بیهوده و غیر مرتبط با تاپیک که با اخطار مدیر انجمن و مسدودی کاربر تو انجمن همراه میشه مولتی هم یعنی بیش از یک اکانت داشتن در بازی که خلاف قوانینه |
غول قرمز | 1395/04/09 16:54:35 |
16505 |
![]() |
سلام تازه اومدم |
... خوش امدی اگه خواستی بیا گروه رفقا[/div][/quote] ممنون فعلا قصد ورود به گروهی ندارم تایپک چیه اسپم چیه مولتی چیه لطفا راهنمایی کنید[/div][/quote] تاپیک همین چیزیکه تو زدی یعنی نوشته توش میشه نظر سنجی گزاشت یا...کلا تو الان یه تاپیک به اسم "سلام تازه اومدم" زدی اسپم یعنی پست هرز و بیهوده و غیر مرتبط با تاپیک که با اخطار مدیر انجمن و مسدودی کاربر تو انجمن همراه میشه مولتی هم یعنی بیش از یک اکانت داشتن در بازی که خلاف قوانینه[/div][/quote] ![]() |
powerirandamage | 1395/04/09 16:55:04 |
16506 |
![]() |
سلام تازه اومدم |
... خوش امدی اگه خواستی بیا گروه رفقا[/div][/quote] ممنون فعلا قصد ورود به گروهی ندارم تایپک چیه اسپم چیه مولتی چیه لطفا راهنمایی کنید[/div][/quote] تاپیک همین چیزیکه تو زدی یعنی نوشته توش میشه نظر سنجی گزاشت یا...کلا تو الان یه تاپیک به اسم "سلام تازه اومدم" زدی اسپم یعنی پست هرز و بیهوده و غیر مرتبط با تاپیک که با اخطار مدیر انجمن و مسدودی کاربر تو انجمن همراه میشه مولتی هم یعنی بیش از یک اکانت داشتن در بازی که خلاف قوانینه[/div][/quote] اینارو که منم گفتم. ![]() |
نصیرالدین | 1395/04/09 16:56:52 |
16507 |
![]() |
داستان dragon age قسمت هفتم |
... قدرت فعلی نمیتونه آرش رو شکست بده : کم کم داره به سرم میزنه که میخوای یه پایان بد و منفی دبش بهش بدی همه زد حال بخورن بخندیم ![]() قدرتت کم نیس ... ولی 2 قسمت آینده معین وممد حسن وشاهین میترکونن بعد اون باس یکی رو پیدا کنم جلوی اینا رو بگیره ![]() علیرضا هم یه نفس کش میخواد باش مقابله کنه ![]() |
dmc4s | 1395/04/09 22:12:42 |
16508 |
![]() |
ارتقا منابع و فاز |
... ی به سطح 10 برسه کارخونه مخصوص اون منبع فعال میشه ، و به طور کلی همه پیش نیازها بر پایه فاز اصلی هست (مثلا نانوایی به مزرعه سطح 10 احتیاج دارد نه فاز تکمیلی سطح 10) به جز این هیچ فرقی با هم نمیکنن ؛ سنگی که فاز اصلی معدن سنگ در سطح 10 تولید میکنه برابر با سنگی است که فاز تکمیلی معدن سنگ در سطح 10 تولید میکنه.[/div][/quote] البته یه فرق دیگه هم دارن که زمان ساختشونه که فاز تکمیلی زمان کمتری نیاز داره |
moein0 | 1395/04/23 16:02:57 |
16509 |
![]() |
moein0 نظرسنجی |
یعنی مهربونی 18 بداخلاقی و بدجنسی هم 18؟؟؟ ![]() ممنون ![]() ![]() ![]() |
moein0 | 1395/05/04 23:56:56 |
16510 |
![]() |
moein0 نظرسنجی |
گذشت:15 قیافش تو تصورت : زیبا بدجنسی : 10 مهربونی : 16 شیطنت : 0 متانت : 18 بداخلاقی : 14 صداقت : 18 هوش:16 معرفت : 13 - 14 غرور : 18 - 19 حاضر جوابی:15 - 16 ادب:17 - 18 فعالیتش: 18 منطقش:17 کیفیت تاپیک یا پستاش:15 میزان دوستیش باتو: از معمولی یکم بیشتر ![]() محبوبیتش: زیاد |
lord_sepehr | 1395/05/04 23:58:57 |
16511 |
![]() |
moein0 نظرسنجی |
![]() خیلی ممنونم سپهر ![]() |
moein0 | 1395/05/05 00:01:50 |
16512 |
![]() |
moein0 نظرسنجی |
دو تا 18 همدیگه رو خنثی میکنند ![]() |
pooriamahmoodi83 | 1395/05/05 09:02:25 |
16513 |
![]() |
ارتقا منابع و فاز |
... ی به سطح 10 برسه کارخونه مخصوص اون منبع فعال میشه ، و به طور کلی همه پیش نیازها بر پایه فاز اصلی هست (مثلا نانوایی به مزرعه سطح 10 احتیاج دارد نه فاز تکمیلی سطح 10) به جز این هیچ فرقی با هم نمیکنن ؛ سنگی که فاز اصلی معدن سنگ در سطح 10 تولید میکنه برابر با سنگی است که فاز تکمیلی معدن سنگ در سطح 10 تولید میکنه.[/div][/quote] البته یه فرق دیگه هم دارن که زمان ساختشونه که فاز تکمیلی زمان کمتری نیاز داره[/div][/quote] نه هیچ فرقی نمیکنه ؛ شاید به این خاطر که فاز تکمیلی اول سطح 0 هست و تازه بای ... |
sharv | 1395/04/23 16:05:48 |
16514 |
![]() |
ارتقا منابع و فاز |
... ی به سطح 10 برسه کارخونه مخصوص اون منبع فعال میشه ، و به طور کلی همه پیش نیازها بر پایه فاز اصلی هست (مثلا نانوایی به مزرعه سطح 10 احتیاج دارد نه فاز تکمیلی سطح 10) به جز این هیچ فرقی با هم نمیکنن ؛ سنگی که فاز اصلی معدن سنگ در سطح 10 تولید میکنه برابر با سنگی است که فاز تکمیلی معدن سنگ در سطح 10 تولید میکنه.[/div][/quote] البته یه فرق دیگه هم دارن که زمان ساختشونه که فاز تکمیلی زمان کمتری نیاز داره[/div][/quote] نه هیچ فرقی نمیکنه ؛ شاید به این خاطر که فاز تکمیلی اول سطح 0 هست و تازه باید بسازی ولی فاز اصلی اول سطح 1 هست ... |
moein0 | 1395/04/23 16:07:01 |
16515 |
![]() |
ارتقا منابع و فاز |
... ی به سطح 10 برسه کارخونه مخصوص اون منبع فعال میشه ، و به طور کلی همه پیش نیازها بر پایه فاز اصلی هست (مثلا نانوایی به مزرعه سطح 10 احتیاج دارد نه فاز تکمیلی سطح 10) به جز این هیچ فرقی با هم نمیکنن ؛ سنگی که فاز اصلی معدن سنگ در سطح 10 تولید میکنه برابر با سنگی است که فاز تکمیلی معدن سنگ در سطح 10 تولید میکنه.[/div][/quote] البته یه فرق دیگه هم دارن که زمان ساختشونه که فاز تکمیلی زمان کمتری نیاز داره[/div][/quote] نه هیچ فرقی نمیکنه ؛ شاید به این خاطر که فاز تکمیلی اول سطح 0 هست و تازه باید بسازی ولی فاز اصلی اول سطح 1 هست اینجوری فکر کردی که فاز تکمیلی زمان ... |
sharv | 1395/04/23 16:11:35 |
16516 |
![]() |
ارتقا منابع و فاز |
... ی به سطح 10 برسه کارخونه مخصوص اون منبع فعال میشه ، و به طور کلی همه پیش نیازها بر پایه فاز اصلی هست (مثلا نانوایی به مزرعه سطح 10 احتیاج دارد نه فاز تکمیلی سطح 10) به جز این هیچ فرقی با هم نمیکنن ؛ سنگی که فاز اصلی معدن سنگ در سطح 10 تولید میکنه برابر با سنگی است که فاز تکمیلی معدن سنگ در سطح 10 تولید میکنه.[/div][/quote] البته یه فرق دیگه هم دارن که زمان ساختشونه که فاز تکمیلی زمان کمتری نیاز داره[/div][/quote] نه هیچ فرقی نمیکنه ؛ شاید به این خاطر که فاز تکمیلی اول سطح 0 هست و تازه باید بسازی ولی فاز اصلی اول سطح 1 هست اینجوری فکر کردی که فاز تکمیلی زمان ... |
sharv | 1395/04/23 16:13:48 |
16517 |
![]() |
moein0 نظرسنجی |
گذشت:؟؟19 قیافش تو تصورت : ؟؟خوشگل(تصور من اینه هااا) بدجنسی : ؟؟14 مهربونی : ؟؟19 شیطنت : ؟؟13 متانت : ؟؟19 بداخلاقی : ؟؟11 صداقت : ؟؟18 هوش:؟؟19 معرفت : ؟؟20 غرور : ؟؟15 حاضر جوابی:؟؟16 ادب:؟؟19 فعالیتش:؟؟18/5 منطقش:؟؟18 کیفیت تاپیک یا پستاش:؟؟20 میزان دوستیش باتو:؟؟ ![]() محبوبیتش:؟؟ نسبتا زیاد |
miss_n.m | 1395/05/05 09:49:46 |
16518 |
![]() |
moein0 نظرسنجی |
خیلی ممنون ![]() ![]() ![]() ![]() |
moein0 | 1395/05/05 11:21:12 |
16519 |
![]() |
ارتقا منابع و فاز |
... ی به سطح 10 برسه کارخونه مخصوص اون منبع فعال میشه ، و به طور کلی همه پیش نیازها بر پایه فاز اصلی هست (مثلا نانوایی به مزرعه سطح 10 احتیاج دارد نه فاز تکمیلی سطح 10) به جز این هیچ فرقی با هم نمیکنن ؛ سنگی که فاز اصلی معدن سنگ در سطح 10 تولید میکنه برابر با سنگی است که فاز تکمیلی معدن سنگ در سطح 10 تولید میکنه.[/div][/quote] البته یه فرق دیگه هم دارن که زمان ساختشونه که فاز تکمیلی زمان کمتری نیاز داره[/div][/quote] نه هیچ فرقی نمیکنه ؛ شاید به این خاطر که فاز تکمیلی اول سطح 0 هست و تازه باید بسازی ولی فاز اصلی اول سطح 1 هست اینجوری فکر کردی که فاز تکمیلی زمان کمتری میخواد. میتونی تو راهنما ببی ... |
moein0 | 1395/04/24 11:40:52 |
16520 |
![]() |
ارتقا منابع و فاز |
... ی به سطح 10 برسه کارخونه مخصوص اون منبع فعال میشه ، و به طور کلی همه پیش نیازها بر پایه فاز اصلی هست (مثلا نانوایی به مزرعه سطح 10 احتیاج دارد نه فاز تکمیلی سطح 10) به جز این هیچ فرقی با هم نمیکنن ؛ سنگی که فاز اصلی معدن سنگ در سطح 10 تولید میکنه برابر با سنگی است که فاز تکمیلی معدن سنگ در سطح 10 تولید میکنه.[/div][/quote] البته یه فرق دیگه هم دارن که زمان ساختشونه که فاز تکمیلی زمان کمتری نیاز داره[/div][/quote] نه هیچ فرقی نمیکنه ؛ شاید به این خاطر که فاز تکمیلی اول سطح 0 هست و تازه باید بسازی ولی فاز اصلی اول سطح 1 هست اینجوری فکر کردی که فاز تکمیلی زمان کمتری میخواد. میتونی تو راهنما ببینی یا خودت فاز تکمیلی سطح n رو با فا ... |
king-killer | 1395/04/24 12:13:31 |
16521 |
![]() |
ارتقا منابع و فاز |
... ی به سطح 10 برسه کارخونه مخصوص اون منبع فعال میشه ، و به طور کلی همه پیش نیازها بر پایه فاز اصلی هست (مثلا نانوایی به مزرعه سطح 10 احتیاج دارد نه فاز تکمیلی سطح 10) به جز این هیچ فرقی با هم نمیکنن ؛ سنگی که فاز اصلی معدن سنگ در سطح 10 تولید میکنه برابر با سنگی است که فاز تکمیلی معدن سنگ در سطح 10 تولید میکنه.[/div][/quote] البته یه فرق دیگه هم دارن که زمان ساختشونه که فاز تکمیلی زمان کمتری نیاز داره[/div][/quote] نه هیچ فرقی نمیکنه ؛ شاید به این خاطر که فاز تکمیلی اول سطح 0 هست و تازه باید بسازی ولی فاز اصلی اول سطح 1 هست اینجوری فکر کردی که فاز تکمیلی زمان کمتری میخواد. میتونی تو راهنما ببینی یا خودت فاز تکمیلی سطح n رو با فاز اصلی سطح n مقایسه کنی ، میبینی که هیچ ت ... |
moein0 | 1395/04/24 12:20:47 |
16522 |
![]() |
moein0 نظرسنجی |
![]() یعنی نفر بعدی کی می تونه باشه ؟ ![]() |
lord_sepehr | 1395/05/05 13:12:37 |
16523 |
![]() |
moein0 نظرسنجی |
![]() ![]() ![]() |
miss_n.m | 1395/05/05 13:14:07 |
16524 |
![]() |
moein0 نظرسنجی |
گذشت: 16 والا تو تاپیک امیرحسن داشت خون منو میریخت ![]() قیافش تو تصورت : 17 ( نمره بر اساس خوشگلیه دیگه نمیشکم زشت و زیبا و خوشگل و... ) بدجنسی : اگه خون منو نریزه 12 ![]() مهربونی : 17 شیطنت : 14 متانت : 16 |
arashs2 | 1395/05/05 13:42:36 |
16525 |
![]() |
ارتقا منابع و فاز |
... ی به سطح 10 برسه کارخونه مخصوص اون منبع فعال میشه ، و به طور کلی همه پیش نیازها بر پایه فاز اصلی هست (مثلا نانوایی به مزرعه سطح 10 احتیاج دارد نه فاز تکمیلی سطح 10) به جز این هیچ فرقی با هم نمیکنن ؛ سنگی که فاز اصلی معدن سنگ در سطح 10 تولید میکنه برابر با سنگی است که فاز تکمیلی معدن سنگ در سطح 10 تولید میکنه.[/div][/quote] البته یه فرق دیگه هم دارن که زمان ساختشونه که فاز تکمیلی زمان کمتری نیاز داره[/div][/quote] نه هیچ فرقی نمیکنه ؛ شاید به این خاطر که فاز تکمیلی اول سطح 0 هست و تازه باید بسازی ولی فاز اصلی اول سطح 1 هست اینجوری فکر کردی که فاز تکمیلی زمان کمتری میخواد. میتونی تو راهنما ببینی یا خودت فاز تکمیلی سطح n رو با فا ... |
sharv | 1395/04/24 14:05:22 |