جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
16476 |
![]() |
مرحله پنجم مسابقات تمام شد.اعلام نتایج |
... مولتی رای بدم البته من نه چون خواب بودم[/div][/quote] ![]() ![]() ![]() منم 30 تا مولتی داشتم که باهاش رای ندادم یکی از رفقا هم بالای 60 70 تا مولتی داره که هیچ کدومو نیاورد ![]() اقا به نظر من نظرسنجیو تموم کنید چون برنده حسین شارو هستش ایشون 100 مولتی دارن دیه کسی به پاشون نمیرسه از همون اولم واس من شک بر انگیز بودش بالا اومدنش ![]() اولا ؛ الان که این چیزا رو گفتی من به این نتیجه رسیدم که تو تو مولتی بازی رقیب نداری و من حالا حالاها مونده به تو برسم ! ثانیا ؛ اون رفیقی که گفتم 60 70 تا مولتی داره برای رفع ابهام میگم که قرار نیست از من حمایت کنه و به احتما 99% از دوست دیگری که در فینال هم هست حمایت خواهد کرد. ثالثا ؛ شما که در تمام ادوار نظرسنجی ها رایتون با مولتی بود اما من پشتوانه مردمی داشتم چنین حرف هایی از شما به شدت مضحکه[/div][/quote] پس بخاطر همون بود رای شما 63 به 37 بودش منم مولتی اوردمو شما موندی تو فکرش از کجا میدونی که هست؟ من فقط تو نظر سنجیایی که با شما بودم مولتی اوردم و تو بقیش مولتی نیاوردم که تو همون نظر سنجی ها هم از شما کمتر بودم با اختلاف میشه بگید پشتوانه مردمی شما کی بودش؟؟؟حرفتو اثبات کن همونطور که اگه لازم باشه من اثبات میکنم[/div][/quote] اثبات حرف من حرف های خودت هست مبنی بر مولتی هایی که داری. من در چند نظرسنجی اصلا مولتی نیاوردم به بقیه هم گفتم ؛ پشتوانه مردمی کسانی هستن ... |
sharv | 1395/04/08 21:51:56 |
16477 |
![]() |
فینال مسابقه بیشترین رای اورنده+جایزه |
[quote] غول قرمز [quote][div]mr_bye [quote][div]ممد حسن [quote][div]mr_bye [quote][div]ممد حسن [quote][div]mr_bye [quote][div]غول قرمز [quote][div]mr_bye [div] |
mr_bye | 1395/04/09 00:24:24 |
16478 |
![]() |
اهدای جوایز نظر سنجی انجمن |
خب اسمش هست که،امیرمحمد 12 البته به انگلیسی |
kingcrab | 1395/05/04 14:08:13 |
16479 |
![]() |
توی اون ستونی که خالی هست ؛ اگه با جانشین خریده باشه باید تو اون ستون اسم جانشین رو مینوشت. |
sharv | 1395/05/04 14:09:31 |
16480 |
![]() |
ممد بیا براشون بگو اینا دارن منو دیوونه میکنن |
kingcrab | 1395/05/04 14:10:17 |
16481 |
![]() |
خب اگه بهت سکه داده واقعاً چه احتیاجی میبینی که اینجا بشینی و به ما توضیح بدی ؟! |
sharv | 1395/05/04 14:11:17 |
16482 |
![]() |
ممد گفت عکسشو بزارم که بدونید جایزه واقعی بوده ![]() |
kingcrab | 1395/05/04 14:13:35 |
16483 |
![]() |
من چنین چیزی گفتم ![]() |
amirmohamad1--2 | 1395/05/04 19:38:24 |
16484 |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
miss_n.m | 1395/05/04 19:44:33 |
16485 |
![]() |
... مولتی رای بدم البته من نه چون خواب بودم[/div][/quote] ![]() ![]() ![]() منم 30 تا مولتی داشتم که باهاش رای ندادم یکی از رفقا هم بالای 60 70 تا مولتی داره که هیچ کدومو نیاورد ![]() اقا به نظر من نظرسنجیو تموم کنید چون برنده حسین شارو هستش ایشون 100 مولتی دارن دیه کسی به پاشون نمیرسه از همون اولم واس من شک بر انگیز بودش بالا اومدنش ![]() اولا ؛ الان که این چیزا رو گفتی من به این نتیجه رسیدم که تو تو مولتی بازی رقیب نداری و من حالا حالاها مونده به تو برسم ! ثانیا ؛ اون رفیقی که گفتم 60 70 تا مولتی داره برای رفع ابهام میگم که قرار نیست از من حمایت کنه و به احتما 99% از دوست دیگری که در فینال هم هست حمایت خواهد کرد. ثالثا ؛ شما که در تمام ادوار نظرسنجی ها رایتون با مولتی بود اما من پشتوانه مردمی داشتم چنین حرف هایی از شما به شدت مضحکه[/div][/quote] پس بخاطر همون بود رای شما 63 به 37 بودش منم مولتی اوردمو شما موندی تو فکرش از کجا میدونی که هست؟ من فقط تو نظر سنجیایی که با شما بودم مولتی اوردم و تو بقیش مولتی نیاوردم که تو همون نظر سنجی ها هم از شما کمتر بودم با اختلاف میشه بگید پشتوانه مردمی شما کی بودش؟؟؟حرفتو اثبات کن همونطور که اگه لازم باشه من اثبات میکنم[/div][/quote] اثبات حرف من حرف های خودت هست مبنی بر مولتی هایی که داری. من در چند نظرسنجی اصلا مولتی نیاوردم به بقیه هم گفتم ؛ پشتوانه مردمی کسانی هستن که تا اینجا در هر نظرسنجی از من حمایت کردند ؛ اتفاقا در نظرسنجی ا ... |
sharv | 1395/04/08 22:01:52 |
16486 |
![]() |
moein0 نظرسنجی |
گذشت:؟؟ 17 قیافش تو تصورت : ؟؟ 5 بدجنسی : ؟؟ 5 مهربونی : ؟؟ 10 شیطنت : ؟؟ 2 متانت : ؟؟ ![]() بداخلاقی : ؟؟ 2 صداقت : ؟؟ ![]() هوش:؟؟3 معرفت : ؟؟ ![]() غرور : ؟؟ ![]() حاضر جوابی:؟؟2 ادب:؟؟18 فعالیتش:؟؟12 منطقش:؟؟ ![]() کیفیت تاپیک یا پستاش:؟؟19.5 میزان دوستیش باتو:؟؟ ![]() محبوبیتش:؟؟ ![]() |
1380aaa | 1395/05/04 21:37:40 |
16487 |
![]() |
moein0 نظرسنجی |
... تصورت : ؟؟ 5[/b] مگه من رو دیدی؟ بدجنسی : ؟؟ 5 مهربونی : ؟؟ 10 ممنون ![]() شیطنت : ؟؟ 2 متانت : ؟؟ ![]() بداخلاقی : ؟؟ 2 صداقت : ؟؟ ![]() ![]() هوش:؟؟3 سنگ تموم گذاشتی معرفت : ؟؟ ![]() غرور : ؟؟ ![]() حاضر جوابی:؟؟2 ادب:؟؟18 فعالیتش:؟؟12 منطقش:؟؟ ![]() کیفیت تاپیک یا پستاش:؟؟19.5 میزان دوستیش باتو:؟؟ ![]() محبوبیتش:؟؟ ![]() ![]() ![]() ممنون ![]() |
moein0 | 1395/05/04 21:40:16 |
16488 |
![]() |
... مولتی رای بدم البته من نه چون خواب بودم[/div][/quote] ![]() ![]() ![]() منم 30 تا مولتی داشتم که باهاش رای ندادم یکی از رفقا هم بالای 60 70 تا مولتی داره که هیچ کدومو نیاورد ![]() اقا به نظر من نظرسنجیو تموم کنید چون برنده حسین شارو هستش ایشون 100 مولتی دارن دیه کسی به پاشون نمیرسه از همون اولم واس من شک بر انگیز بودش بالا اومدنش ![]() اولا ؛ الان که این چیزا رو گفتی من به این نتیجه رسیدم که تو تو مولتی بازی رقیب نداری و من حالا حالاها مونده به تو برسم ! ثانیا ؛ اون رفیقی که گفتم 60 70 تا مولتی داره برای رفع ابهام میگم که قرار نیست از من حمایت کنه و به احتما 99% از دوست دیگری که در فینال هم هست حمایت خواهد کرد. ثالثا ؛ شما که در تمام ادوار نظرسنجی ها رایتون با مولتی بود اما من پشتوانه مردمی داشتم چنین حرف هایی از شما به شدت مضحکه[/div][/quote] پس بخاطر همون بود رای شما 63 به 37 بودش منم مولتی اوردمو شما موندی تو فکرش از کجا میدونی که هست؟ من فقط تو نظر سنجیایی که با شما بودم مولتی اوردم و تو بقیش مولتی نیاوردم که تو همون نظر سنجی ها هم از شما کمتر بودم با اختلاف میشه بگید پشتوانه مردمی شما کی بودش؟؟؟حرفتو اثبات کن همونطور که اگه لازم باشه من اثبات میکنم[/div][/quote] اثبات حرف من حرف های خودت هست مبنی بر مولتی هایی که داری. من در چند نظرسنجی اصلا مولتی نیاوردم به بقیه هم گفتم ؛ پشتوانه مردمی کسانی هستن که تا اینجا در هر نظرسنجی از من حمایت کردند ؛ اتفاقا در نظرسنجی اخیر من قصد آوردن مولتی نداشتم (مکالمات بین من و احسان این را اثبات میکند) ... |
sharv | 1395/04/08 23:44:06 |
16489 |
![]() |
moein0 نظرسنجی |
نبوووود؟؟؟؟ ![]() |
moein0 | 1395/05/04 22:44:02 |
16490 |
![]() |
moein0 نظرسنجی |
من حوصله ندارم فرم پر کنم ... |
سید محمد مهدی حسینی | 1395/05/04 22:45:51 |
16491 |
![]() |
moein0 نظرسنجی |
نقل بزن جلوش بنویس اون همه تایپ میکنی واسه کی ام پلیر ![]() |
moein0 | 1395/05/04 22:48:20 |
16492 |
![]() |
... مولتی رای بدم البته من نه چون خواب بودم[/div][/quote] ![]() ![]() ![]() منم 30 تا مولتی داشتم که باهاش رای ندادم یکی از رفقا هم بالای 60 70 تا مولتی داره که هیچ کدومو نیاورد ![]() اقا به نظر من نظرسنجیو تموم کنید چون برنده حسین شارو هستش ایشون 100 مولتی دارن دیه کسی به پاشون نمیرسه از همون اولم واس من شک بر انگیز بودش بالا اومدنش ![]() اولا ؛ الان که این چیزا رو گفتی من به این نتیجه رسیدم که تو تو مولتی بازی رقیب نداری و من حالا حالاها مونده به تو برسم ! ثانیا ؛ اون رفیقی که گفتم 60 70 تا مولتی داره برای رفع ابهام میگم که قرار نیست از من حمایت کنه و به احتما 99% از دوست دیگری که در فینال هم هست حمایت خواهد کرد. ثالثا ؛ شما که در تمام ادوار نظرسنجی ها رایتون با مولتی بود اما من پشتوانه مردمی داشتم چنین حرف هایی از شما به شدت مضحکه[/div][/quote] پس بخاطر همون بود رای شما 63 به 37 بودش منم مولتی اوردمو شما موندی تو فکرش از کجا میدونی که هست؟ من فقط تو نظر سنجیایی که با شما بودم مولتی اوردم و تو بقیش مولتی نیاوردم که تو همون نظر سنجی ها هم از شما کمتر بودم با اختلاف میشه بگید پشتوانه مردمی شما کی بودش؟؟؟حرفتو اثبات کن همونطور که اگه لازم باشه من اثبات میکنم[/div][/quote] اثبات حرف من حرف های خودت هست مبنی بر مولتی هایی که داری. من در چند نظرسنجی اصلا مولتی نیاوردم به بقیه هم گفتم ؛ پشتوانه مردمی کسانی هستن که تا اینجا در هر نظرسنجی از من حمایت کردند ؛ اتفاقا در نظرسنجی اخیر من قصد آوردن مولتی نداشتم (مکالمات بین من و احسان این را اثبات میکند) تا اینکه شما به طرز عجیبی [b]محصول ... |
غول قرمز | 1395/04/08 23:47:56 |
16493 |
![]() |
moein0 نظرسنجی |
نه ... منظورم اینه که همون فرم نقل شده رو هم حوصلم نیست پر کنم ... |
سید محمد مهدی حسینی | 1395/05/04 23:04:02 |
16494 |
![]() |
... مولتی رای بدم البته من نه چون خواب بودم[/div][/quote] ![]() ![]() ![]() منم 30 تا مولتی داشتم که باهاش رای ندادم یکی از رفقا هم بالای 60 70 تا مولتی داره که هیچ کدومو نیاورد ![]() اقا به نظر من نظرسنجیو تموم کنید چون برنده حسین شارو هستش ایشون 100 مولتی دارن دیه کسی به پاشون نمیرسه از همون اولم واس من شک بر انگیز بودش بالا اومدنش ![]() اولا ؛ الان که این چیزا رو گفتی من به این نتیجه رسیدم که تو تو مولتی بازی رقیب نداری و من حالا حالاها مونده به تو برسم ! ثانیا ؛ اون رفیقی که گفتم 60 70 تا مولتی داره برای رفع ابهام میگم که قرار نیست از من حمایت کنه و به احتما 99% از دوست دیگری که در فینال هم هست حمایت خواهد کرد. ثالثا ؛ شما که در تمام ادوار نظرسنجی ها رایتون با مولتی بود اما من پشتوانه مردمی داشتم چنین حرف هایی از شما به شدت مضحکه[/div][/quote] پس بخاطر همون بود رای شما 63 به 37 بودش منم مولتی اوردمو شما موندی تو فکرش از کجا میدونی که هست؟ من فقط تو نظر سنجیایی که با شما بودم مولتی اوردم و تو بقیش مولتی نیاوردم که تو همون نظر سنجی ها هم از شما کمتر بودم با اختلاف میشه بگید پشتوانه مردمی شما کی بودش؟؟؟حرفتو اثبات کن همونطور که اگه لازم باشه من اثبات میکنم[/div][/quote] اثبات حرف من حرف های خودت هست مبنی بر مولتی هایی که داری. من در چند نظرسنجی اصلا مولتی نیاوردم به بقیه هم گفتم ؛ پشتوانه مردمی کسانی هستن که تا اینجا در هر نظرسنجی از من حمایت کردند ؛ اتفاقا در نظرسنجی اخیر من قصد آوردن مولتی نداشتم (مکالمات بین من و احسان این را اثبات میکند) تا اینکه شما به طرز عجیبی [b]محصولات سینا و ... را رونمایی کردید و من به ... |
sharv | 1395/04/08 23:49:18 |
16495 |
![]() |
moein0 نظرسنجی |
همه 18 به جز قیافه که تاحالا ندیدمش ![]() |
pooriamahmoodi83 | 1395/05/04 23:55:01 |
16496 |
![]() |
... مولتی رای بدم البته من نه چون خواب بودم[/div][/quote] ![]() ![]() ![]() منم 30 تا مولتی داشتم که باهاش رای ندادم یکی از رفقا هم بالای 60 70 تا مولتی داره که هیچ کدومو نیاورد ![]() اقا به نظر من نظرسنجیو تموم کنید چون برنده حسین شارو هستش ایشون 100 مولتی دارن دیه کسی به پاشون نمیرسه از همون اولم واس من شک بر انگیز بودش بالا اومدنش ![]() اولا ؛ الان که این چیزا رو گفتی من به این نتیجه رسیدم که تو تو مولتی بازی رقیب نداری و من حالا حالاها مونده به تو برسم ! ثانیا ؛ اون رفیقی که گفتم 60 70 تا مولتی داره برای رفع ابهام میگم که قرار نیست از من حمایت کنه و به احتما 99% از دوست دیگری که در فینال هم هست حمایت خواهد کرد. ثالثا ؛ شما که در تمام ادوار نظرسنجی ها رایتون با مولتی بود اما من پشتوانه مردمی داشتم چنین حرف هایی از شما به شدت مضحکه[/div][/quote] پس بخاطر همون بود رای شما 63 به 37 بودش منم مولتی اوردمو شما موندی تو فکرش از کجا میدونی که هست؟ من فقط تو نظر سنجیایی که با شما بودم مولتی اوردم و تو بقیش مولتی نیاوردم که تو همون نظر سنجی ها هم از شما کمتر بودم با اختلاف میشه بگید پشتوانه مردمی شما کی بودش؟؟؟حرفتو اثبات کن همونطور که اگه لازم باشه من اثبات میکنم[/div][/quote] اثبات حرف من حرف های خودت هست مبنی بر مولتی هایی که داری. من در چند نظرسنجی اصلا مولتی نیاوردم به بقیه هم گفتم ؛ پشتوانه مردمی کسانی هستن که تا اینجا در هر نظرسنجی از من حمایت کردند ؛ اتفاقا در نظرسنجی اخیر من قصد آوردن مولتی نداشتم (مکالمات بین من و احسان این را اثبات میکند) تا اینکه شما به طرز عجیبی [b]محصولات سینا و ... را رونمایی کردید و من به ناچار نتیجه را به حالت قبل بازگردا ... |
غول قرمز | 1395/04/08 23:49:59 |
16497 |
![]() |
... مولتی رای بدم البته من نه چون خواب بودم[/div][/quote] ![]() ![]() ![]() منم 30 تا مولتی داشتم که باهاش رای ندادم یکی از رفقا هم بالای 60 70 تا مولتی داره که هیچ کدومو نیاورد ![]() اقا به نظر من نظرسنجیو تموم کنید چون برنده حسین شارو هستش ایشون 100 مولتی دارن دیه کسی به پاشون نمیرسه از همون اولم واس من شک بر انگیز بودش بالا اومدنش ![]() اولا ؛ الان که این چیزا رو گفتی من به این نتیجه رسیدم که تو تو مولتی بازی رقیب نداری و من حالا حالاها مونده به تو برسم ! ثانیا ؛ اون رفیقی که گفتم 60 70 تا مولتی داره برای رفع ابهام میگم که قرار نیست از من حمایت کنه و به احتما 99% از دوست دیگری که در فینال هم هست حمایت خواهد کرد. ثالثا ؛ شما که در تمام ادوار نظرسنجی ها رایتون با مولتی بود اما من پشتوانه مردمی داشتم چنین حرف هایی از شما به شدت مضحکه[/div][/quote] پس بخاطر همون بود رای شما 63 به 37 بودش منم مولتی اوردمو شما موندی تو فکرش از کجا میدونی که هست؟ من فقط تو نظر سنجیایی که با شما بودم مولتی اوردم و تو بقیش مولتی نیاوردم که تو همون نظر سنجی ها هم از شما کمتر بودم با اختلاف میشه بگید پشتوانه مردمی شما کی بودش؟؟؟حرفتو اثبات کن همونطور که اگه لازم باشه من اثبات میکنم[/div][/quote] اثبات حرف من حرف های خودت هست مبنی بر مولتی هایی که داری. من در چند نظرسنجی اصلا مولتی نیاوردم به بقیه هم گفتم ؛ پشتوانه مردمی کسانی هستن که تا اینجا در هر نظرسنجی از من حمایت کردند ؛ اتفاقا در نظرسنجی اخیر من قصد آوردن مولتی نداشتم (مکالمات بین من و احسان این را اثبات میکند) تا اینکه شما به طرز عجیبی محصولات سینا و ... را رونمایی کردید و من به ناچار نتیجه را به حالت قبل بازگرداندم ؛ درحالی که میتوانستم رایمو خی ... |
sharv | 1395/04/08 23:51:24 |
16498 |
![]() |
... مولتی رای بدم البته من نه چون خواب بودم[/div][/quote] ![]() ![]() ![]() منم 30 تا مولتی داشتم که باهاش رای ندادم یکی از رفقا هم بالای 60 70 تا مولتی داره که هیچ کدومو نیاورد ![]() اقا به نظر من نظرسنجیو تموم کنید چون برنده حسین شارو هستش ایشون 100 مولتی دارن دیه کسی به پاشون نمیرسه از همون اولم واس من شک بر انگیز بودش بالا اومدنش ![]() اولا ؛ الان که این چیزا رو گفتی من به این نتیجه رسیدم که تو تو مولتی بازی رقیب نداری و من حالا حالاها مونده به تو برسم ! ثانیا ؛ اون رفیقی که گفتم 60 70 تا مولتی داره برای رفع ابهام میگم که قرار نیست از من حمایت کنه و به احتما 99% از دوست دیگری که در فینال هم هست حمایت خواهد کرد. ثالثا ؛ شما که در تمام ادوار نظرسنجی ها رایتون با مولتی بود اما من پشتوانه مردمی داشتم چنین حرف هایی از شما به شدت مضحکه[/div][/quote] پس بخاطر همون بود رای شما 63 به 37 بودش منم مولتی اوردمو شما موندی تو فکرش از کجا میدونی که هست؟ من فقط تو نظر سنجیایی که با شما بودم مولتی اوردم و تو بقیش مولتی نیاوردم که تو همون نظر سنجی ها هم از شما کمتر بودم با اختلاف میشه بگید پشتوانه مردمی شما کی بودش؟؟؟حرفتو اثبات کن همونطور که اگه لازم باشه من اثبات میکنم[/div][/quote] اثبات حرف من حرف های خودت هست مبنی بر مولتی هایی که داری. من در چند نظرسنجی اصلا مولتی نیاوردم به بقیه هم گفتم ؛ پشتوانه مردمی کسانی هستن که تا اینجا در هر نظرسنجی از من حمایت کردند ؛ اتفاقا در نظرسنجی اخیر من قصد آوردن مولتی نداشتم (مکالمات بین من و احسان این را اثبات میکند) تا اینکه شما به طرز عجیبی محصولات سینا و ... را رونمایی کردید و من به ناچار نتیجه را به حالت قبل بازگرداندم ؛ درحالی که میتوانستم رایمو خی ... |
غول قرمز | 1395/04/08 23:51:40 |
16499 |
![]() |
... مولتی رای بدم البته من نه چون خواب بودم[/div][/quote] ![]() ![]() ![]() منم 30 تا مولتی داشتم که باهاش رای ندادم یکی از رفقا هم بالای 60 70 تا مولتی داره که هیچ کدومو نیاورد ![]() اقا به نظر من نظرسنجیو تموم کنید چون برنده حسین شارو هستش ایشون 100 مولتی دارن دیه کسی به پاشون نمیرسه از همون اولم واس من شک بر انگیز بودش بالا اومدنش ![]() اولا ؛ الان که این چیزا رو گفتی من به این نتیجه رسیدم که تو تو مولتی بازی رقیب نداری و من حالا حالاها مونده به تو برسم ! ثانیا ؛ اون رفیقی که گفتم 60 70 تا مولتی داره برای رفع ابهام میگم که قرار نیست از من حمایت کنه و به احتما 99% از دوست دیگری که در فینال هم هست حمایت خواهد کرد. ثالثا ؛ شما که در تمام ادوار نظرسنجی ها رایتون با مولتی بود اما من پشتوانه مردمی داشتم چنین حرف هایی از شما به شدت مضحکه[/div][/quote] پس بخاطر همون بود رای شما 63 به 37 بودش منم مولتی اوردمو شما موندی تو فکرش از کجا میدونی که هست؟ من فقط تو نظر سنجیایی که با شما بودم مولتی اوردم و تو بقیش مولتی نیاوردم که تو همون نظر سنجی ها هم از شما کمتر بودم با اختلاف میشه بگید پشتوانه مردمی شما کی بودش؟؟؟حرفتو اثبات کن همونطور که اگه لازم باشه من اثبات میکنم[/div][/quote] اثبات حرف من حرف های خودت هست مبنی بر مولتی هایی که داری. من در چند نظرسنجی اصلا مولتی نیاوردم به بقیه هم گفتم ؛ پشتوانه مردمی کسانی هستن که تا اینجا در هر نظرسنجی از من حمایت کردند ؛ اتفاقا در نظرسنجی اخیر من قصد آوردن مولتی نداشتم (مکالمات بین من و احسان این را اثبات میکند) تا اینکه شما به طرز عجیبی محصولات سینا و ... را رونمایی کردید و من به ناچار نتیجه را به حالت قبل بازگرداندم ؛ درحالی که میتوانستم رایمو خیلی بالاتر بکشم ![/div][/quote] چی ... |
غول قرمز | 1395/04/08 23:51:54 |
16500 |
![]() |
... مولتی رای بدم البته من نه چون خواب بودم[/div][/quote] ![]() ![]() ![]() منم 30 تا مولتی داشتم که باهاش رای ندادم یکی از رفقا هم بالای 60 70 تا مولتی داره که هیچ کدومو نیاورد ![]() اقا به نظر من نظرسنجیو تموم کنید چون برنده حسین شارو هستش ایشون 100 مولتی دارن دیه کسی به پاشون نمیرسه از همون اولم واس من شک بر انگیز بودش بالا اومدنش ![]() اولا ؛ الان که این چیزا رو گفتی من به این نتیجه رسیدم که تو تو مولتی بازی رقیب نداری و من حالا حالاها مونده به تو برسم ! ثانیا ؛ اون رفیقی که گفتم 60 70 تا مولتی داره برای رفع ابهام میگم که قرار نیست از من حمایت کنه و به احتما 99% از دوست دیگری که در فینال هم هست حمایت خواهد کرد. ثالثا ؛ شما که در تمام ادوار نظرسنجی ها رایتون با مولتی بود اما من پشتوانه مردمی داشتم چنین حرف هایی از شما به شدت مضحکه[/div][/quote] پس بخاطر همون بود رای شما 63 به 37 بودش منم مولتی اوردمو شما موندی تو فکرش از کجا میدونی که هست؟ من فقط تو نظر سنجیایی که با شما بودم مولتی اوردم و تو بقیش مولتی نیاوردم که تو همون نظر سنجی ها هم از شما کمتر بودم با اختلاف میشه بگید پشتوانه مردمی شما کی بودش؟؟؟حرفتو اثبات کن همونطور که اگه لازم باشه من اثبات میکنم[/div][/quote] اثبات حرف من حرف های خودت هست مبنی بر مولتی هایی که داری. من در چند نظرسنجی اصلا مولتی نیاوردم به بقیه هم گفتم ؛ پشتوانه مردمی کسانی هستن که تا اینجا در هر نظرسنجی از من حمایت کردند ؛ اتفاقا در نظرسنجی اخیر من قصد آوردن مولتی نداشتم (مکالمات بین من و احسان این را اثبات میکند) تا اینکه شما به طرز عجیبی محصولات سینا و ... را رونمایی کردید و من به ناچار نتیجه را به حالت قبل بازگرداندم ؛ درحالی که میتوانستم رایمو خیلی بالاتر بکشم ![/div][/quote] چی میگ ... |
sharv | 1395/04/08 23:53:48 |