جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
5951 |
![]() |
معرفی |
... v]alemi[/div]
رویا نویسندست؟ ![]() نمیدونم این ژیلا واسه من که خالی بندی زیاد میکنه من اصن هنوز نمیدونم این پسره یا دختر فقط همینجوری اوسکلش میکنم مثل بقیه ![]() ![]() |
زویا | 1393/11/20 17:22:50 |
5952 |
![]() |
معرفی |
... v]alemi[/div]
رویا نویسندست؟ ![]() نمیدونم این ژیلا واسه من که خالی بندی زیاد میکنه من اصن هنوز نمیدونم این پسره یا دختر فقط همینجوری اوسکلش میکنم مثل بقیه ![]() ![]() به غیر شما فقط ![]() |
مهدی-098 | 1393/11/20 17:23:44 |
5953 |
![]() |
داستان نویسی |
... لحظه ها خوشم نمیومد و همش با عجله صحنه رو ترک میکردم . . . اما اینبار با بقیه دفعات یه فرقایی داشت ! رو حجله عکس یه جوون ۱۶ / ۱۷ ساله چسبیده بود ! دوروبر حجله چهار پنج نفر از رفیق هاش که اونام کم سن و سال بودن زانو غم گرفته بودن ! دلم نیومد ساده بگذرمو برم ! رفتم نزدیک تر باهاشون دست دادمو تسلیت گفتم . . . بعد از خوندن فاتحه برای شادی روحش،یکی از رفیقاش رو کشیدم کنارو پرسیدم چطور فوت کرده؟تصادف کرده؟! اونم با یه نگاه به حلقه ی توی دستم ازم پرسید متاهلی داداش؟گفتم آره،چطور؟ گفت ایشالا خوش بخت بشی؛گفتم فدات . . . بعد از چند ثانیه سکوت بهم نزدیک تر شد و گفت:قرص خورد،۶۰ تا ترامادول انداخت بالا و مارو تنها گذاشت! کمی خودمو عقب کشیدمو پر ... |
belgerad | 1392/10/09 22:53:37 |
5954 |
![]() |
معرفی |
اسم:عرشیا شغل دانش اموز رنگ مورد علاقه :زرد حیوون مورد علاقه: ![]() غذا:فسنجون تنقلات مورد علاقه:چیپس سرکه ای ترش ترش که بکشی رو لبات با کمی اب بخوری تا یه ملسی خاصی ایجاد شه فاز:4 در هشت هفت b وضعیت تحسیلی:متوسط سن:14 ماه:اذر علایق:حیوانات ..ct(clash and tanki) باز |
gogorio80 | 1393/11/20 23:02:19 |
5955 |
![]() |
یه سوال؟؟ |
![]() |
amin142142 | 1392/10/20 18:32:20 |
5956 |
![]() |
زیباترین دانش آموز چینی ..... صفحه 6 |
... اک را جابهجا کند. از همین رو چانگژیانگ هو از موسسه هیدروبیولوژی فرهنگستان علوم چین در ووهان، روشی جایگزین را برای حل مشکل ارائه کرده است. او شن و ریگهای کاشته شده را با مخلوطی از سیانوباکتریهای فتوسنتز کننده (باکتریهایی که در آب زندگی میکنند و انرژی خود را بوسیله فتوسنتز به دست میآورند) که میتواند در محیطهای تا حدی لم یزرع تکثیر یابند، پوشش میدهد. این نوع باکتریها که در نزدیکی برکهها رشد میکنند، هر چند روز یک بار به این بیابان آورده شده و روی شنها پاشیده میشوند؛ باکتریها در آنجا رشتههای چسبناکی را تشکیل میدهند که ذرات خاک را در جای خود نگه داشته و از پخش شدن آنها جلوگیری میکنند. سیانوباکتریها انرژی خود را از طریق نور خورشید و به روش فوتوسنتز کسب میکنند و در بخشی از این واکنش، کربن را از اتمسفر جذب میکنند و این گونه ماده آلی مورد نیاز خاک را برای این که دوباره تبدیل به خاک مولد شود، تامین میکنند. آزمایشهای چندین ساله هو نشان میدهند که بعد از ... |
amin142142 | 1392/10/24 12:53:33 |
5957 |
![]() |
... پرسش مواجه نشده که آیا مکانهای دیگر، محیط زیستی همچون زمین را تامین میکنند یا نه». بنابراین او و همکارنش برای بررسی امکان حیات در یک سیاره، معیارهای اضافی را در نظر گرفتند که شامل گرانش سیاره فرضی، سن و ساختار داخلی آن میشود. زمین، 3.5 میلیارد سال از 4.6 میلیارد سال کل عمرش را میزبان حیات بوده است. این سیاره در نزدیکی لبه داخلی محدوده سکونت پذیر منظومه شمسی قرار دارد ، و خورشید هم با هر روز که به عمرش افزوده میشود، در حال گرم و گرمتر شدن است. در نهایت شاید 1 یا 2 میلیارد سال پس از امروز، زمین یک سنگ داغ همانند ناهید خواهد شد که در غبار مرگبار گاز دیاکسید کربن و اسید سولفوریک پوشانده میشود. نتیجه بررسی این گروه این است که بهترین مکان برای حیات، جایی است که کمی بزرگتر از زمین باشد و ستاره آن نیز کمی کوچکتر از خورشید باشد. هلر میگوید: «آنچه ما میخواهیم این است که یک ستاره میزبان را داشته باشیم که بتوانیم سیارهای را به مدت 7 تا 10 میلیارد سال، در محدوده زیست پذیر آن نگهداریم». تصور بر این است که این زمان کافی است تا زیست بومها به حالتی بهینه برای رشد و نمو برسند. سیارات کمی بزرگتر، برای مدت طولانیتری گرمای داخلی و مواد مذاب در حال حرکت زیر پوسته خود را حفظ میکنند. این ویژگی صفحات تکتونیکی (زمین شناختی) سیاره را به حرکت در میآورد، که آب و مواد مغذی را وارد چرخه میکنند و میدانی مغناطیسی ایجاد میکند که بتواند سیاره را از تابشهای مخرب خورشیدی و کیهانی حفظ کند. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [b]31- ی ... |
amin142142 | 1392/11/21 13:44:44 |
5958 |
![]() |
... ایران را به آن دادند. آخرین پرواز طولانی جهان یکی از رکوردهایی که سال 92 شمسی یا 2013 میلادی به ثبت رسید، ثبت آخرین و طولانی ترین پرواز تجاری بدون توقف جهان بود که 19 ساعت توسط هواپیمای سنگاپور ایرلاینز به طول انجامید. پرواز SQ21 سنگاپور ایرلاینز برای آخرین بار از نیویورک پرواز کرد و در فرودگاه «چانگی» سنگاپور به زمین نشست و به این رویای زیبا پایان داد. دلیل این اتفاق گران شدن سوخت است که برای این پرواز طولانی که مسافت آن 15335 کیلومتر بود از نظر اقتصادی به صرفه نبود. داماد 92 ساله یک خانواده عراقی سال گذشته، جشن عروسی برگزار کردند که کمی با عروسی های دیگر تفاوت داشت. در این مراسم عروس و داماد با یک اختلاف سنی 70 ساله به عقد هم در آمدند. داماد 92 ساله اهل بغداد که هنوز احساس جوانی می کند بعد از یک جشن بزرگ با حضور فرزندان، نوه ها و نتیجه هایش، عروس 22 ساله اش را به خانه برد. در این مراسم، دو نوه پیرمرد نیز با پوشیدن لباس عروسی ازدواج خود را در کنار مراسم پدربزرگشان جشن گرفتند. ازدواج بلند قدترین مرد امسال برای «سلطان گوزن» بلند قدترین مرد ترک، سال خوش یمنی بود چون بالاخره توانست دل دختری ... |
رموو | 1393/01/09 17:48:10 |
5959 |
![]() |
عروسک.... |
چه ترسناک ![]() |
zsedcl | 1392/10/18 12:03:20 |
5960 |
![]() |
داستان نویسی |
... را جمع کردند و اتومبیل ها راه افتادند. آنها هنگامی که از خیابان ها عبور می کردند ررفتار عجیب و غیر عادی ای در مردم نمی دیدند.آقای رابینسون به سرعت اتومبیل را در خیابان پیش می برد تا اینکه به ترافیک سنگینی در خیابان اصلی شهر برخورد آقای رابینسون زیاد قانون مدار نبود و این وضعیت هم برایش قابل تحمل نبود.پس از اتومبیل جلویی خود سبقت گرفت و از مسیر مخالف راهش را ادامه داد.بیلی که پسرک بازیگوشی بود در این گیر و دار هوس بستنی کرده بود حق هم داشت آنها صبحانه ی مفصلی صرف نکرده بودند.پدر جک،آقای رابینسون،هم که زیاد از برادر زاده اش بیلی خوشش نمی آمد او را زیر زبان "شکمو"خطاب کرد. آن ها به راه خود تا کناره های جزیره بزرگ مانیل ادامه دادند.در این بین آنها به مناطق روستایی رسیدند.بزها و گاومیش های روستاییان از وسط جاده عبور می کردند سرعت ماشین آقای رابینسون به قدری زیادبود که نزدیک بود یکی از آن ها را زیر بگیرد.جک در بین راه به آسمان نگاه می کرد دیگر سیاه و آلوده نبود.جک در این فکر بود که آیا این موضوع را به خانواده اش بگوید یاهنوز نه... از نزدیک خانه های روستایی که رد می شدند دهقانی را دیدند که باعجله از نردبان آلونکش بالا می رفت.پدر جک این صحنه را دلیل فرضیه ی خودش می دانست.به همین دلیل جک هنوز چیزی نمی گفت . کسی هم نبود که بگوید: ای پدرمن مگرهرکسی ازنردبان بالا برود فقط ازترس خطرفوران آتشفشان است؟ آنهابه نزدیکی ساحل رسیدند همه آنها تشنه بودند آقای رابینسون باترکیب زبان مالایی وزبان اشاره به یکی از اهالی روستا منظور خودرا فهماند وازاوآب خواست آن شخص مسیرچشمه ای را به آقای رابینسون نشان داد جک میدانست اگر حدس پدرش درست باشد آب چشمه باید گرم باشد امااینطور نبود و آب خنک وگرم بود بنابراین جک بابیان دلایلی پدرش را قانع کرد وآنها بسوی مرکز شهر برگشتند درراه بیلی وجک دوباره دود سیاه رادیدند آقای رابینسون اتومبیل خودرابه محلی که دود ازآنجا بلند میشد هدایت کرد لاستیکهای اتومبیلهای اوراقی درحال سوختن بودند منشاء دودسیاه این لاستیک ها بودند وقتی که به هتل بازگشتند جک صبح رابیادآورد بیلی درصندلی جلو نشسته بود قطع شدن صدای رادیو ممکن است کار بیلی بوده باشد جک درست حدس زده بود جک درانتهای سفر فهمید صدای بلند گزارشگر به دلیل گل تساوی تیم مقابل بوده است . واین بود خواب جک |
tanha_021 | 1392/11/23 18:38:10 |
5961 |
![]() |
شــعر ســازی(رپ یــا چرت و پرت) |
... ت صورت نگرفت و ... آتشی خشمی که چشم منو مثل گرگ گرفت ارش اومد ، با داد و فریاد گفت زود بدویین اعتراض دادو فریاد هوی... چشام خون شد ، یه کم بهم آرامش بده ایزد آخه این مدیرا با چه امیدی پست بنویسن ارمان مرد ، در راه مدیریتی که سوخت و منتظر یه حرکتیه ارمان نمیخواد ته قصه رو هرگز ببنده چون باز دلش میخواد که انجمن بخنده از چی بگم؟ صبح نشده مدیر زد تو قلب بلاک کردن کاربرای قسمت درودزن غصه نخور کاربر صدامو بشنو از زیر خونه ت من صداتو به گوش همه مدیرا میرسونم از چی بگم؟ مدیری که فقط اسمش مدیره ؟ یا پدرامی که نصفش اشکه نصف دیگه ازش گله یا از گوگوری که توی زندونه و فقط جسمش وله معین مجبوره که با شرایط وفقش بده از چی بگم؟ بگو از یه روح زخمی که باید یک تنه بره تو مدیریت با کوه سختی ولی قسم به خدا قسم به روح تختی که من بدون ترس میرم به سوی عـــــــــلــــــــی خیلی خشنه مدیریت ولی حوصله کردم من اومدم جلو که پی فــــــــــــــــقط دردسر بگردم |
zsedcl | 1392/10/21 14:35:14 |
5962 |
![]() |
... توففففففف جی جی نیازی نیست به لایکا نیازی نیست توفففففففف هییییییی توفففففففف ام جی هااااااااااااااااااااااااهاهاها توف هی توف هی توف هیییی ممنون سپاس ممنون سپاس ممنون که توی نظر سنجییییییییی به من میدین رایییییییییییی هیییییییی هیییییییییییییییییییییهی هی هی توف هی توف واقعا ممنون نیازی به این رایا نی من میدونم دوستم داری یسسسسسسسس وری ماچ 0-0 خخخخخخ [/div][/quote] آهنگای زد بازی هی و توف از این چیزا نداره ![]() با کشیدن حروف هم که نمیشه تکست نوشت خوب نصفش که هی هی نصفشم که اسم خواننده بود ![]() |
bingo55521 | 1392/10/24 10:45:41 |
5963 |
![]() |
عروسک.... |
ترسناکه ![]() ولی من میخــــــــــــــــــــــــــــــوام! |
sa-ghar | 1392/10/18 12:44:40 |
5964 |
![]() |
عروسک.... |
مخصوص خودته باید ببری تمیزش کنی ![]() |
kingcrab | 1392/10/19 13:26:05 |
5965 |
![]() |
عروسک.... |
تو حرف نزن! ![]() |
sa-ghar | 1392/10/19 17:43:21 |
5966 |
![]() |
عروسک.... |
باشه میسپرم برات بخرن ![]() |
mohadeseh33 | 1392/10/19 18:28:37 |
5967 |
![]() |
عروسک.... |
اون 10 تای من یادت نره.
|
آرمان خان | 1392/10/19 18:34:01 |
5968 |
![]() |
به نفر قبلیت گیر بده |
خیلی باهاش حال میکنم امضامو بخون به زودی شاهد یه تحول عظیم در انجمن خواهید بود ![]() تو خجالت نمیکشی اینقدر سنت کمه؟ |
famili | 1392/10/18 23:49:36 |
5969 |
![]() |
به نفر قبلیت گیر بده |
... iv]
خیلی باهاش حال میکنم امضامو بخون به زودی شاهد یه تحول عظیم در انجمن خواهید بود ![]() تو خجالت نمیکشی اینقدر سنت کمه؟[/div][/quote] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
amin142142 | 1392/10/18 23:51:17 |
5970 |
![]() |
... ت صورت نگرفت و ... آتشی خشمی که چشم منو مثل گرگ گرفت ارش اومد ، با داد و فریاد گفت زود بدویین اعتراض دادو فریاد هوی... چشام خون شد ، یه کم بهم آرامش بده ایزد آخه این مدیرا با چه امیدی پست بنویسن ارمان مرد ، در راه مدیریتی که سوخت و منتظر یه حرکتیه ارمان نمیخواد ته قصه رو هرگز ببنده چون باز دلش میخواد که انجمن بخنده از چی بگم؟ صبح نشده مدیر زد تو قلب بلاک کردن کاربرای قسمت درودزن غصه نخور کاربر صدامو بشنو از زیر خونه ت من صداتو به گوش همه مدیرا میرسونم از چی بگم؟ مدیری که فقط اسمش مدیره ؟ یا پدرامی که نصفش اشکه نصف دیگه ازش گله یا از گوگوری که توی زندونه و فقط جسمش وله معین مجبوره که با شرایط وفقش بده از چی بگم؟ بگو از یه روح زخمی که باید یک تنه بره تو مدیریت با کوه سختی ولی قسم به خدا قسم به روح تختی که من بدون ترس میرم به سوی عـــــــــلــــــــی خیلی خشنه مدیریت ولی حوصله کردم من اومدم جلو که پی فــــــــــــــــقط دردسر بگردم [/div][/quote] میگم تو برای داستان من یه شعر بگو اگه فیلم درست کردیم از داستانم شعرتو هم میخونیم میزاریم تیتراژه اخرش ![]() ![]() ![]() ![]() |
sa-ghar | 1392/10/23 15:52:01 |
5971 |
![]() |
... توففففففف جی جی نیازی نیست به لایکا نیازی نیست توفففففففف هییییییی توفففففففف ام جی هااااااااااااااااااااااااهاهاها توف هی توف هی توف هیییی ممنون سپاس ممنون سپاس ممنون که توی نظر سنجییییییییی به من میدین رایییییییییییی هیییییییی هیییییییییییییییییییییهی هی هی توف هی توف واقعا ممنون نیازی به این رایا نی من میدونم دوستم داری یسسسسسسسس وری ماچ 0-0 خخخخخخ [/div][/quote] زدی اهنگای زدبازیرو با خاک یکسان کردی که ![]() |
zsedcl | 1392/10/24 11:47:38 |
5972 |
![]() |
به نفر قبلیت گیر بده |
به تو ربطی نداره اواتار اون کیه. ![]() چرا به همه گیر میدی. ![]() کل انجمن ازت میترسن. ![]() |
آرمان خان | 1392/10/19 15:02:53 |
5973 |
![]() |
ریدکال؟ |
برای دانلود مسنجر ریدکال به این آدرس بروید دانلود کنید آیدی بسازید با ریدکال آشنا شید ![]() |
mighty lord | 1392/10/19 11:49:50 |
5974 |
![]() |
ریدکال؟ |
همین علی پیه هم منو تو ریدکال میشناسه ![]() |
abolfazl aslani | 1392/10/19 16:59:24 |
5975 |
![]() |
ریدکال؟ |
موندم شما که انقدر اسپمر تشریف دا |
mahdi521 | 1392/10/19 17:01:15 |