جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
3251 |
![]() |
سرور 15 |
نه بابا هنوز سنم به کنکور نرسیده میرم مسافرت |
lord khalifeh | 1392/03/23 18:33:52 |
3252 |
![]() |
سرور 15 |
امکان نداره خیلی ها هستند که به اکانت جانشینشون بیشتر از اکانت خودشون میرسند تو سرور 14 اکانتی که من تفریحی روش میرم 3 تا شهر دارم اما دوستم که منو جانشین کرده 6 تا شهر داره و به اصطلاح داره بازی رو یاد میگیره و من دارم براش کار انجام میدم تنها کاری که خودش میکنه نامه ب |
hossein shabani | 1392/03/23 18:45:03 |
3253 |
![]() |
سلام وضعیت انجمن |
... باید خودمون انجمن رو درست کنیم نه این که دست رو دست بزاریم تا 1 کی بیایید بزنه همه شون رو اخراج کنه نمیشه خود ما باید این کارا رو انجام بدیم بچه ها یا علی بیایید همه[/div][/quote] پس چرا کسی توی نظر سنجی شرکت نمیکنه فقط خودم تا حالا رای دادم |
famili | 1391/12/20 14:26:00 |
3254 |
![]() |
سرور بدونه سکه |
... هید تا این سرور پر هیجان ساخته شود .[/div][/quote] دوست عزیز شما می دونید یک سرور بازی در هر ماه بیش از 4 تا 5 میلیون هزینه خام(اجاره ماهیانه سخت افزار سرور + هزینه پهنای باند مصرفی سرور و سایر لایسنس ها و هزینه ها) و کلی هزینه نیروهای پشتیبانی و فنی دارد ؟ هزینه های که در بازی اخذ می شود، برای همین هزینه های خام و پرداخت حقوق پرسنل استفاده می شود. عصرپادشاهان محصول استودیو بازی سازی توسعه سامان و باید حداقل جوابگوی حقوق پرسنل و سایر هزینه های مستقیم و غیر مستقیم خودش باشد. |
کارشناس بازی | 1391/12/21 20:30:39 |
3255 |
![]() |
سرور بدونه سکه |
... هید تا این سرور پر هیجان ساخته شود .[/div][/quote] دوست عزیز شما می دونید یک سرور بازی در هر ماه بیش از 4 تا 5 میلیون هزینه خام(اجاره ماهیانه سخت افزار سرور + هزینه پهنای باند مصرفی سرور و سایر لایسنس ها و هزینه ها) و کلی هزینه نیروهای پشتیبانی و فنی دارد ؟ هزینه های که در بازی اخذ می شود، برای همین هزینه های خام و پرداخت حقوق پرسنل استفاده می شود. عصرپادشاهان محصول استودیو بازی سازی توسعه سامان و باید حداقل جوابگوی حقوق پرسنل و سایر هزینه های مستقیم و غیر مستقیم خودش باشد. [/div][/quote] حتی یکی از این سرور های اینده نمیشه |
ali-76 | 1391/12/21 23:26:38 |
3256 |
![]() |
سرور بدونه سکه |
... هید تا این سرور پر هیجان ساخته شود .[/div][/quote] دوست عزیز شما می دونید یک سرور بازی در هر ماه بیش از 4 تا 5 میلیون هزینه خام(اجاره ماهیانه سخت افزار سرور + هزینه پهنای باند مصرفی سرور و سایر لایسنس ها و هزینه ها) و کلی هزینه نیروهای پشتیبانی و فنی دارد ؟ هزینه های که در بازی اخذ می شود، برای همین هزینه های خام و پرداخت حقوق پرسنل استفاده می شود. عصرپادشاهان محصول استودیو بازی سازی توسعه سامان و باید حداقل جوابگوی حقوق پرسنل و سایر هزینه های مستقیم و غیر مستقیم خودش باشد. [/div][/quote] درست میگن جناب مدیر و نمیشه کلی هزینه بر میداره ولی اگه بتونن 1 سرور اسپید بزنن خیلی خوب میشه |
javadkhof | 1391/12/22 15:39:55 |
3257 |
![]() |
سرور 15 |
... div][/quote] ماالان چرا داریم الکی تایپکو میاریم بالا؟[/div][/quote] چون درمورد سرور 15 هستش و الان هم خونمون داره جوش میاره ![]() ![]() ![]() [/div][/quote] لطفا دیگه تایپپکو بالا نیارید الان نویسنده تایپک میاد دعوامیکنه |
شوالیه انیشتین | 1392/03/23 19:27:12 |
3258 |
![]() |
سرور 15 |
... مانگه دارید انقدر میخورید چاق میشید بعدش بترکید کی میاد فاضلاب جم کنه؟[/div][/quote] خوب مگه شغل تو نیست انیشتن خوب برو تو جمع کن [/div][/quote] من عضو تیم نظارتم شماعضو تیم عملیات هستید لطفا بارسنگین کارتونو رو من نندازید |
شوالیه انیشتین | 1392/03/23 20:05:04 |
3259 |
![]() |
S15 |
باید تو نظر سنجیت میزدی بله خیر بله 2 برابر سرور 14 ![]() |
hossein shabani | 1392/03/23 18:24:09 |
3260 |
![]() |
بازی های آنلاین |
داداش هم نظر سنجیت ناقصه همم معلومه اینجا همه میگن عصرپادشاهان |
zsedcl | 1392/03/23 22:35:26 |
3261 |
![]() |
سرور بدونه سکه |
... هید تا این سرور پر هیجان ساخته شود .[/div][/quote] دوست عزیز شما می دونید یک سرور بازی در هر ماه بیش از 4 تا 5 میلیون هزینه خام(اجاره ماهیانه سخت افزار سرور + هزینه پهنای باند مصرفی سرور و سایر لایسنس ها و هزینه ها) و کلی هزینه نیروهای پشتیبانی و فنی دارد ؟ هزینه های که در بازی اخذ می شود، برای همین هزینه های خام و پرداخت حقوق پرسنل استفاده می شود. عصرپادشاهان محصول استودیو بازی سازی توسعه سامان و باید حداقل جوابگوی حقوق پرسنل و سایر هزینه های مستقیم و غیر مستقیم خودش باشد. [/div][/quote] جناب کارشناس من میگم از بین 10 یا 15 سرور یکی بدون سکه باشه نه اینکه همشون بدون سکه باشند لطفا جواب بدهید |
famili | 1391/12/22 17:10:51 |
3262 |
![]() |
پیشنهاد شماره 4 |
... عملا جاسوسها در مراحل ابتدایی بازی کاربردی میباشند و پس از گذشت مدتی ، عملا نقش مترسک در در شهر ها بازی کرده و عزیزان پلیر ، ترجیح میدهند با تلفات کمتر از 1000 تایی نیروهای غارتگر خود ، به جای تلفات سنگینتر جاسوسان از چند و چون نیروهای دیگران مطلع گردند . ضمنا هزینه و زمان جاسوس سازی را به ساخت دیگر نیروهای پیاده اختصاص میدهند و صف ساخت خود را بی جهت اشغال نمیکنند . برای ارسال جاسوس دو گزینه میتوان انتخاب نمود . یکی برای دیدن نیروهای حریف و دیگری ا ... |
famili | 1391/12/21 22:18:04 |
3263 |
![]() |
پیشنهاد شماره 4 |
... عملا جاسوسها در مراحل ابتدایی بازی کاربردی میباشند و پس از گذشت مدتی ، عملا نقش مترسک در در شهر ها بازی کرده و عزیزان پلیر ، ترجیح میدهند با تلفات کمتر از 1000 تایی نیروهای غارتگر خود ، به جای تلفات سنگینتر جاسوسان از چند و چون نیروهای دیگران مطلع گردند . ضمنا هزینه و زمان جاسوس سازی را به ساخت دیگر نیروهای پیاده اختصاص میدهند و صف ساخت خود را بی جهت اشغال نمیکنند . برای ارسال جاسوس دو گزینه میتوان انتخاب نمود . یکی برای دیدن نیروهای حریف و دیگری ا ... |
zsedcl | 1391/12/22 15:05:36 |
3264 |
![]() |
بازی های آنلاین |
خب بگو چیش ناقصه سعی کنم واسه دفه های بعدی اصلاح کنم |
navid.j.n | 1392/03/23 22:38:15 |
3265 |
![]() |
پیشنهاد شماره 4 |
xyzade | 1391/12/23 18:51:14 |
3266 |
![]() |
پیشنهاد شماره 4 |
... عملا جاسوسها در مراحل ابتدایی بازی کاربردی میباشند و پس از گذشت مدتی ، عملا نقش مترسک در در شهر ها بازی کرده و عزیزان پلیر ، ترجیح میدهند با تلفات کمتر از 1000 تایی نیروهای غارتگر خود ، به جای تلفات سنگینتر جاسوسان از چند و چون نیروهای دیگران مطلع گردند . ضمنا هزینه و زمان جاسوس سازی را به ساخت دیگر نیروهای پیاده اختصاص میدهند و صف ساخت خود را بی جهت اشغال نمیکنند . برای ارسال جاسوس دو گزینه میتوان انتخاب نمود . یکی برای دیدن نیروهای حریف و دیگری از بابت مطلع شدن از ساختمانها و منابع . به نظرم اگر جای این دو انشعاب تخصصی ارسال جاسوس ، آنها را یکی کنیم و تمام اطلاعات شهر در یک مرحله شناسایی گردد ، بهتر است . ضمن آنکه پیشنه ... |
arte | 1391/12/24 20:48:59 |
3267 |
![]() |
بازی های آنلاین |
مثلا بعضی اتز بعضی های انلاین ایرانی رو نذاشتی |
zsedcl | 1392/03/23 22:39:10 |
3268 |
![]() |
بازی های آنلاین |
... ]
مثلا بعضی اتز بعضی های انلاین ایرانی رو نذاشتی[/div][/quote] خب من گفتم از بین این بازی ها نگفتم ... |
navid.j.n | 1392/03/23 22:41:09 |
3269 |
![]() |
پیشنهاد شماره 4 |
کارشناس بازی | 1391/12/23 18:56:57 |
3270 |
![]() |
چیز هایی به ظاهر کوچک اما... |
... دت یعد از یک مسافرت طولانی 12- از خواب پاشی و ببینی که چند ساعت دیگه هم میتونی بخوابی 13- نقاشی کشیدن روی شیشه بخار گرفته 14- وقتی خط خطی های هم کلاسیت رو توی کتابای قدیمی میبینی 15- اسم عطرتو بپرسن 16- خنده نوزاد توی خواب 17- هوای توی گل فروشی[/div][/quote] میخوام ![]() |
bingo55521 | 1391/12/23 16:40:42 |
3271 |
![]() |
چیز هایی به ظاهر کوچک اما... |
... دت یعد از یک مسافرت طولانی 12- از خواب پاشی و ببینی که چند ساعت دیگه هم میتونی بخوابی 13- نقاشی کشیدن روی شیشه بخار گرفته 14- وقتی خط خطی های هم کلاسیت رو توی کتابای قدیمی میبینی 15- اسم عطرتو بپرسن 16- خنده نوزاد توی خواب 17- هوای توی گل فروشی[/div][/quote] میخوام ![]() چیو .... ؟ [quote] jojo st [div]همیشه نیاز نیست برای خوشحالی به چیز خیلی بزرگ یا کارهای خیلیمتفاوتی فکر کنیم. فقط کافیست به چیزهای کوچک اطرافمان بیشتر دقت کنیم. همین. 1- وقتی یه نی نی عطسه می کنه 2- وقتی به کافه چی میگی همون همیشگی 3- راننده به خاطر تو یک ترانه را دوبار پخش کند 4- خنکی اونطرف بالش 5- لیسیدن انگشت های پفکی 6- جلو نشستن توی تاکسی 7- صورتتو خیس کنی و نسیم بخوره بهش 8- خاروندن رد کش جوراب 9- وقتی سوتی می دی و هیچ کس حواسش نیست 10- ته دیگ سیب زمینی ماکارونی 11- حس خوابیدن تو رخت خواب خودت یعد از یک مسافرت طولانی 12- از خواب پاشی و ببینی که چند ساعت دیگه هم میتونی بخوابی 13- نقاشی کشیدن روی شیشه بخار گرفته 14- وق ... |
sharv | 1391/12/23 17:12:43 |
3272 |
![]() |
پیشنهاد شماره 4 |
... عملا جاسوسها در مراحل ابتدایی بازی کاربردی میباشند و پس از گذشت مدتی ، عملا نقش مترسک در در شهر ها بازی کرده و عزیزان پلیر ، ترجیح میدهند با تلفات کمتر از 1000 تایی نیروهای غارتگر خود ، به جای تلفات سنگینتر جاسوسان از چند و چون نیروهای دیگران مطلع گردند . ضمنا هزینه و زمان جاسوس سازی را به ساخت دیگر نیروهای پیاده اختصاص میدهند و صف ساخت خود را بی جهت اشغال نمیکنند . برای ارسال جاسوس دو گزینه میتوان انتخاب نمود . یکی برای دیدن نیروهای حریف و دیگری از بابت مطلع شدن از ساختمانها و منابع . به نظرم اگر جای این دو انشعاب تخصصی ارسال جاسوس ، آنها را یکی کنیم و تمام اطلاعات شهر در یک مرحله شناسایی گردد ، بهتر است . ضمن آنکه پیشنهاد میکنم گزینه خرابکاری و ترور را ... |
bingo55521 | 1391/12/24 20:52:13 |
3273 |
![]() |
سوال؟؟؟؟؟؟ |
... بسازم ![]() iهمین کشاورزان زحمت کشند که چرخ زندگی در عصر پادشاهان را میچرخانند ![]() ![]() ![]() ![]() واقعا راست میگی اگه کشاورزان زحمت کش توی سرور 9 نبودند من این همه سرباز گرسنه را باید چیکار میکردم؟؟؟؟؟؟ |
famili | 1391/12/24 23:10:55 |
3274 |
![]() |
اطلاعات تکمیلی سرور 15 |
الان من اسم کاندیدا ها رو این زیر مینویسم: حسن روحانی محمد باقر قالیباف محمد غرضی محسن رضائی سعید جلیلی علی اکبر ولایتی |
nima afshar | 1392/03/23 23:33:17 |
3275 |
![]() |
اطلاعات تکمیلی سرور 15 |
فامیلیشون فیلتره!!! |
nima afshar | 1392/03/23 23:33:39 |