جستجو برای 'سن'
# عنوان متن نویسنده تاریخ
3201 سنگینترین های سرور 14
mash
ایول
راستی برنامه برا عکس گرفتن سراغ داری؟
اگه داری بده من منم یک حمله خفن دارم

برنامه جدید یاهو مسنجر هست.فقط اینو میشناسم
‏1392/03/19 09:47:12
3202 سنگینترین های سرور 14
mash
ایول
راستی برنامه برا عکس گرفتن سراغ داری؟
اگه داری بده من منم یک حمله خفن دارم

تو توی صفحه ای که هستی کلید print screen sysrq رو بزنی و بعد بیای توی ورد یا نقاشی (paint) کلید ctrl + v رو بزنی عکس صفحه میاد حالا اینو سیوش کن و برو تو سایت های آپلود عکس و اونو آپلود کن بعدشم لینکشو بزار ما هم ببینیم
‏1392/03/19 09:47:14
3203 سنگینترین های سرور 14
num1
این عکسه خداوکیلی چیه؟؟؟؟؟؟توی یه روز من با دو نفر در اوفتادم 15000تا شوالیه از دست دادم و 10000تا شمشیرزن البته هر دوشون فارممن.روم نمیشه عکسشوبزارم(قضیه ماله قبل از امتحاناست)

توی سرور 14 رو میگم اگه دقت کنی
‏1392/03/19 09:58:09
3204 سنگینترین های سرور 14
مشکل حجمی داره ؟
فرمتشم برا ذخیره jpeg باشه.
‏1392/03/19 10:06:49
3205 جعل نام مستعار دیگران (همراه با نظر سنجی)
... م مستعارشونو هم نام با اونا انتخاب میکنند من به شخصه برای انتخاب این اسم کلی اسم های دیگه رو زیرو رو کردم وقتی دیدم یکی خیلی راحت اسم منو جعل کرده حالم گرفته شد.
هدفم از ایجاد این تایپیک اینه که نظر سنجی در رابطه با این موضوع ایجاد بشه که آیا بهتر نیست برای جلوگیری از این سوء استفاده ها نام مستعار همون نام مرکزی باشه (البته این کار شاید عقلانی نباشه چون در این صورت باید هر کسی برای هر نام مستعاری که میخواد یه اکانت مرکزی بسازه).(گزینه 1)
ایده ی دوم که بنظرم بهتره اینه که گزینه ای در اکانت مرکزی قرار داده بشه که کاربر با تیک زدن اون اجازه استفاده از نام مرکزی رو به کسی جهت قرار دادن به عنوان نام مستعار نده و فقط خودش این اجازه رو داشته باشه من به شخصه با گزینه دوم موافقم.(گزینه 2)
امیدوارم تی ...
‏1391/12/07 15:54:51
3206 سنگینترین های سرور 14
ali ahp
من دیروز 44هزار نیرو و 27 تا متخصص از دست دادم بهد شما دور این نیروها میچرخید ؟ البته نمیدونم کسی که جنگو تحمیل کرد این آقا رهام چقدر خسارت دیده ،،، از دیشب تا حالا معلوم نیست کجا رفته فکر کنم اونم نابود شده و این دلم را خنک می کنه
دنبال یه متحد خوب برای سرور 15 میگردم کسی هست ؟

دوباره که از این حرفها زدی بعدش دوباره میای میگی انجمنیها کمکعکس 44 هزارتا رو بزار
‏1392/03/19 10:10:12
3207 سنگینترین های سرور 14
من از اول سرور دارم متخصص اسیر میکنم بزور شده 16 تا.حالا تو چطوری 27 تا داری؟کمتر لاف بزن
‏1392/03/19 10:38:00
3208 بخونین و بخندین
... میبینن بهشون حمله میشه...........لااقل من و شما توی فیلما چندین موردش رو دیدیم که شهر فورا حالت دفاعی به خودش میگیره...............وقتی اونا دارن به شهر من حمله میکنن یعنی کمانداری اون از راه دور میرسن و با سرعت میان میبرن و میکشن......کماندارا و شوالیه های من که توی شهرهستن و اطلاع دارن که بهشون حمله میشه عین ماست بیکار وایسادن که ببینن اونا چیکار میکنن که بعدا اقدام کنن؟؟؟؟؟؟
اگه این واقعا یه بازیه استراتژیکه باید همه چیزش درست جسابی باشه.......................وقتی حساب کتاب نداره میشه مسخره بازی......الان با خودم داشتم تصور میکردم توی یه قلعه ی واقعی هستم و اونهمه سرباز دارم بعد متوجه نمیشم که داره بهم حمله میشه......یعنی اون شهر نه دیده بان داره.........نه برج و بارو دارو...........نه سرباز داره..........در شهر بازه و انبار هم همون جلوی در ساختن و به غارت کننده ها بفرما میزننن........................شایدم غارت کننده ها نقب میزنن از زیر زمین میان هیچکی نمیبینه و تا میان به خودشون بجنبن کشتن و بردن و خوردن
خیلی مخلصیم داداش....دمت گرم
‏1391/12/09 18:29:00
3209 سنگینترین های سرور 14
ادامه تاپیک لطفا دیگه منحرف نکنید
‏1392/03/19 10:57:18
3210 سنگینترین های سرور 14
قرار بود عکس بزاریدا
‏1392/03/19 11:17:05
3211 سنگینترین های سرور 14
اون که عکس به کسی نمیده فکر کنم نصف دفهای یه اتحاد رو باید یکی جمع کنه تا یکی از حملات روزیه میزه رو بتونه دفع کنه
‏1392/03/19 12:09:33
3212 مشکل
برای منم همینطوریه. تازه هم نیروهام این طوری می شن و هم منابع که ارسال می کنم. گزارش هاشون هم دیر میاد و هم دیر می رسن. ولی تو اردوگاه می نویسه رسیدن و در حال برگشتن ولی نه نشون میده و نه به موقع می رسن تقریبا با 15 دقیقه تاخیر می رسن. پشتیبانی هم جواب درست و حسابی نمیده که.
‏1392/03/19 14:15:22
3213 بدترین سرور
واقعا مزخرف شده
دیشب همینجوری یدفه سرور ارور داد، از اون موقع تا الان سرباز میفرستم غارت، میزنه 20 دقیقه ولی 20 دقیقه میگذره که هیچ، 1 ساعت و 40 دقیقه طول میکشه که برسن، بعد آخرشم میگه به دلیل مشکل در سرور غارتی انجام نشد
ارتقا هم که میدم ساختمونا رو زمان مورد نیاز واسه ارتقا تموم میشه بعد شروع میکنه به منفی ثانیه انداختن، تا منفی 2500 ثانیه هم میرسه ولی تموم نمی
‏1392/03/19 15:29:56
3214 نظر سنجی
راست میگیا.خیلی بهتره
‏1392/03/19 14:47:47
3215 نظر سنجی- گنجینه ها
باهات موافقم
‏1392/03/20 17:39:25
3216 نظر سنجی- گنجینه ها
نه خوب نیست شب ها خوبه
‏1392/03/20 17:41:44
3217 نظر سنجی- گنجینه ها
kadkhoda
نه خوب نیست شب ها خوبه

آره شب ها خوبه که هی گیر کنه سرعت بیاد پایین و قطع بشه ؛ آره ؟
که بعدشم بیاید اعتراض کنید به مدیر انجمن و ...
‏1392/03/20 17:45:07
3218 بخونین و بخندین
... میبینن بهشون حمله میشه...........لااقل من و شما توی فیلما چندین موردش رو دیدیم که شهر فورا حالت دفاعی به خودش میگیره...............وقتی اونا دارن به شهر من حمله میکنن یعنی کمانداری اون از راه دور میرسن و با سرعت میان میبرن و میکشن......کماندارا و شوالیه های من که توی شهرهستن و اطلاع دارن که بهشون حمله میشه عین ماست بیکار وایسادن که ببینن اونا چیکار میکنن که بعدا اقدام کنن؟؟؟؟؟؟
اگه این واقعا یه بازیه استراتژیکه باید همه چیزش درست جسابی باشه.......................وقتی حساب کتاب نداره میشه مسخره بازی......الان با خودم داشتم تصور میکردم توی یه قلعه ی واقعی هستم و اونهمه سرباز دارم بعد متوجه نمیشم که داره بهم حمله میشه......یعنی اون شهر نه دیده بان داره.........نه برج و بارو دارو...........نه سرباز داره..........در شهر بازه و انبار هم همون جلوی در ساختن و به غارت کننده ها بفرما میزننن........................شایدم غارت کننده ها نقب میزنن از زیر زمین میان هیچکی نمیبینه و تا میان به خودشون بجنبن کشتن و بردن و خوردن
[/div][/quote]
فدات یه جورایی حق باتوئه
ولی این بازی الگوریتمه جنگی داره و کشکی نیست غارتاش
حالا نمیدونم الگوریتمش چطوریه
بازم میگم شما هم حق داری
‏1391/12/09 18:31:46
3219 نظر سنجی- گنجینه ها
شبا آدم خوابش میاد بابانمیفهمه چیکارمیکنه
‏1392/03/20 17:49:33
3220 نظر سنجی- گنجینه ها
شوالیه انیشتین
شبا آدم خوابش میاد بابانمیفهمه چیکارمیکنه

نه اینکه شما بیدار باشی کلید طلایی میزنید 10 تا سکه رو هم به زور میزنید شما ناراحتی بیا صبح ها بازی کنید. گنجینه ببرید
‏1392/03/20 17:51:44
3221 نظر سنجی- گنجینه ها
پویا n
kadkhoda
نه خوب نیست شب ها خوبه

آره شب ها خوبه که هی گیر کنه سرعت بیاد پایین و قطع بشه ؛ آره ؟
که بعدشم بیاید اعتراض کنید به مدیر انجمن و ...

من که هیچ وقت اعتراض نکردم به جای الکی تایپیک گذاشتن سعی کردم بیشتر تلاش کنم
‏1392/03/20 17:52:48
3222 نظر سنجی- گنجینه ها
برای من که شب خوبه مگر اینکه بعد از ظهر بذارن
خخخخخخ
‏1392/03/20 22:16:05
3223 نظر سنجی- گنجینه ها
شب همه میتونن باشن بر فرض مثال اگه صبح باشه بعضیا سرکار میرن یا به قوله شما اکثریت عصرپادشاهان دانش آموزند.صبح باشه که بیشتر ضرر میکنند بعد از ظهر هم که بضیا کلاس زبان میرن ورزش میرن. که به نظره من نمیشه اینکارو کرد. اگه زمانشو تغیر بدن ساعت 10 یا9 شب خوب باشه فک کنم تازه بحث مدرس هم کلا 1سرور تو تابستون میرن بقیه از قبل یا بهد دوباره به مدرسه ها می افته
‏1392/03/20 22:37:51
3224 نظر سنجی- گنجینه ها
پس کی باید بخوابیم.من تا 11 بازی میکنم بعد میرم میخوابم تا 7 صبح تا اون موقع همسایه های شب کار هر چی هست رو میبرن.یه راهی هم هست که تو دو ساعت مختلف آزاد سازی کنن.
‏1392/03/20 23:21:55
3225 بخونین و بخندین
[/div][/quote]
فدات یه جورایی حق باتوئه
ولی این بازی الگوریتمه جنگی داره و کشکی نیست غارتاش
حالا نمیدونم الگوریتمش چطوریه
بازم میگم شما هم حق داری [/div][/quote]
در اینکه الگوریتم داره هیچ شکی نیست ولی در اینکه کشکی نیست من شک دارم......حتی به نظرم دوغی میاد........چون باز کشک یه کم صفتی و صلابت داره ولی دوغ بدجوری آبکیه..............اینم احتمالا ابکیه...................مشکل هم اینجاست که توی هزاران نفری که دارن بازی میکنن تعداد کمی هستن که میان ته و توی اینجور چیزا رو در میارن و دنبال حساب کتابشن................واسه همینه که الگوریتم همچنان ابکی مونده و هیچ تلاش حداقلی برای تبدیلش به کشک نمیشه.........الگوریتمای بالاتر و بهتر و پیشرفته تر و دقیق تر پیشکش..............
خیلی مخلصیم
‏1391/12/09 18:40:55
منوی کاربری

پیغام

بستن