جستجو برای 'سن'
# عنوان متن نویسنده تاریخ
3226 نظر سنجی- گنجینه ها
زمان محاسبه مدال و... فک نکنم 12 شب باشه .یعنی فک کنم این بود ولی کردنش 6 صبح .نمی دونم شایدم اشتباه فک کردم .
ولی خوب یکی روزا کار داره یکی شبا خواب داره .
اونایی که دانش آموزن: صبح ها کار دارن بقیه بیکارن، ولی اونایی که کار میکنن ممکنه تا 6 غروب هم کار داشته باشن .
‏1392/03/20 23:28:11
3227 نظر سنجی- گنجینه ها
amirimohsen
زمان محاسبه مدال و... فک نکنم 12 شب باشه .یعنی فک کنم این بود ولی کردنش 6 صبح .نمی دونم شایدم اشتباه فک کردم .
ولی خوب یکی روزا کار داره یکی شبا خواب داره .
اونایی که دانش آموزن خوب صبح ها کار دارن بقیه بیکارن ولی اونایی که کار میکنن ممکنه تا 6 غروب هم کار داشته باشن .

پس نتیجه میگیرم شب بهتره. هیچ کس هیچ کاری نداره.ولی 10 شب باشه خوبه بنظرم.
‏1392/03/20 23:29:53
3228 بخونین و بخندین
... میبینن بهشون حمله میشه...........لااقل من و شما توی فیلما چندین موردش رو دیدیم که شهر فورا حالت دفاعی به خودش میگیره...............وقتی اونا دارن به شهر من حمله میکنن یعنی کمانداری اون از راه دور میرسن و با سرعت میان میبرن و میکشن......کماندارا و شوالیه های من که توی شهرهستن و اطلاع دارن که بهشون حمله میشه عین ماست بیکار وایسادن که ببینن اونا چیکار میکنن که بعدا اقدام کنن؟؟؟؟؟؟
اگه این واقعا یه بازیه استراتژیکه باید همه چیزش درست جسابی باشه.......................وقتی حساب کتاب نداره میشه مسخره بازی......الان با خودم داشتم تصور میکردم توی یه قلعه ی واقعی هستم و اونهمه سرباز دارم بعد متوجه نمیشم که داره بهم حمله میشه......یعنی اون شهر نه دیده بان داره.........نه برج و بارو دارو...........نه سرباز داره..........در شهر بازه و انبار هم همون جلوی در ساختن و به غارت کننده ها بفرما میزننن........................شایدم غارت کننده ها نقب میزنن از زیر زمین میان هیچکی نمیبینه و تا میان به خودشون بجنبن کشتن و بردن و خوردن
خیلی مخلصیم داداش....دمت گرم
[/div][/quote]
فدات یه جورایی حق باتوئه
ولی این بازی الگوریتمه جنگی داره و کشکی نیست غارتاش
حالا نمیدونم الگوریتمش چطوریه
بازم میگم شما هم حق داری [/div][/quote]
در اینکه الگوریتم داره هیچ شکی نیست ولی در اینکه کشکی نیست من شک دارم......حتی به نظرم دوغی میاد........چون باز کشک یه کم صفتی و صلابت داره ولی دوغ بدجوری آبکیه..............اینم احتمالا ابکیه...................مشکل هم اینجاست که توی هزاران نفری که دارن بازی میکنن تعداد کمی هستن که میان ته و توی اینجور چیزا رو در میارن و دنبال حساب کتابشن................واسه همینه که الگوریتم همچنان ابکی مونده و هیچ تلاش حداقلی برای تبدیلش به کشک نمیشه.........الگوریتمای بالاتر و بهتر و پیشرفته تر و دقیق تر پیشکش..............
خیلی مخلصیم[/div][/quote]
داداش شوالیه قدرت هجومیش زیاده.و همین طور کماندار هم قدرت خوبی داره
این مقدار شوالیه ای که شما گفتی معادل با 7000 شمشیرزن میشه قدرت هجومیش
احتمالا نیرو های مدافع شما هم نیزه دار بوده
و شوالیه های مهاجم هم سطح 20
آیا قهرمان همراه نداشته
اگه مطلب تکراری گفتم شرمنده.تاپیکو نخوندم.
‏1391/12/09 18:44:24
3229 نظر سنجی- گنجینه ها
روز بهتره چون من که موقع مدرسه ها باید زود می خوابیدم اصلا هیچی نصیبم نمیشد
ولی الان دیگه تابستون بیدارم کاملا با نظرت موافقم
‏1392/03/20 23:33:16
3230 نظر سنجی- گنجینه ها
بله اگه روز بشه اینا کلید میزنن واسه خودشون
‏1392/03/20 23:40:34
3231 نظر سنجی- گنجینه ها
kadkhoda

حالا مگه چقدر کلید داخل سرور هست که آزاد سازی رو بذارن روز اینا میخوان بزنن
‏1392/03/20 23:43:56
3232 بخونین و بخندین
... میبینن بهشون حمله میشه...........لااقل من و شما توی فیلما چندین موردش رو دیدیم که شهر فورا حالت دفاعی به خودش میگیره...............وقتی اونا دارن به شهر من حمله میکنن یعنی کمانداری اون از راه دور میرسن و با سرعت میان میبرن و میکشن......کماندارا و شوالیه های من که توی شهرهستن و اطلاع دارن که بهشون حمله میشه عین ماست بیکار وایسادن که ببینن اونا چیکار میکنن که بعدا اقدام کنن؟؟؟؟؟؟
اگه این واقعا یه بازیه استراتژیکه باید همه چیزش درست جسابی باشه.......................وقتی حساب کتاب نداره میشه مسخره بازی......الان با خودم داشتم تصور میکردم توی یه قلعه ی واقعی هستم و اونهمه سرباز دارم بعد متوجه نمیشم که داره بهم حمله میشه......یعنی اون شهر نه دیده بان داره.........نه برج و بارو دارو...........نه سرباز داره..........در شهر بازه و انبار هم همون جلوی در ساختن و به غارت کننده ها بفرما میزننن........................شایدم غارت کننده ها نقب میزنن از زیر زمین میان هیچکی نمیبینه و تا میان به خودشون بجنبن کشتن و بردن و خوردن
خیلی مخلصیم داداش....دمت گرم
[/div][/quote]
فدات یه جورایی حق باتوئه
ولی این بازی الگوریتمه جنگی داره و کشکی نیست غارتاش
حالا نمیدونم الگوریتمش چطوریه
بازم میگم شما هم حق داری [/div][/quote]
در اینکه الگوریتم داره هیچ شکی نیست ولی در اینکه کشکی نیست من شک دارم......حتی به نظرم دوغی میاد........چون باز کشک یه کم صفتی و صلابت داره ولی دوغ بدجوری آبکیه..............اینم احتمالا ابکیه...................مشکل هم اینجاست که توی هزاران نفری که دارن بازی میکنن تعداد کمی هستن که میان ته و توی اینجور چیزا رو در میارن و دنبال حساب کتابشن................واسه همینه که الگوریتم همچنان ابکی مونده و هیچ تلاش حداقلی برای تبدیلش به کشک نمیشه.........الگوریتمای بالاتر و بهتر و پیشرفته تر و دقیق تر پیشکش..............
خیلی مخلصیم[/div][/quote]
داداش شوالیه قدرت هجومیش زیاده.و همین طور کماندار هم قدرت خوبی داره
این مقدار شوالیه ای که شما گفتی معادل با 7000 شمشیرزن میشه قدرت هجومیش
احتمالا نیرو های مدافع شما هم نیزه دار بوده
و شوالیه های مهاجم هم سطح 20
آیا قهرمان همراه نداشته
اگه مطلب تکراری گفتم شرمنده.تاپیکو نخوندم.
[/div][/quote]
سلام داداش بینگو......................خیلی مخلصیم..................من خدمتت عرض میکنم
1700 تا شوالیه بوده با 1600 تا کماندار
به اون شهر من که غارت زده.........10000 تا نیزه دار..................50000 تا شمشیر زن..........40000 تا کماندار..........20000 تا شوالیه که همه شون سطح دفاعی و حمله بیست...................سطح دیوار بیست.........دانش معماری 230%...........
10 تا هم قهرمان شوالیه سطح دفاعی و حمله ی 50 داشتم..................اونم قهرمان نداشته....................................
خداوکیلی با چه قانونی جور در میاد همچین نتیجه ای؟
‏1391/12/09 18:52:45
3233 آیا با دخالت مدیریت در جنگها موافقید؟
... ن داده میشد. حتی فکر کردم از قابلیتهای ویژه یه همچین چیزی هم وجود داره که مخفیانه حمله کنید!!! حالا ادامه‌اش جالبتر میشه
هر دو شهر من دو تا آبادی دارن (کلا 4 تا آبادی) یکی گندم و آهن، اون یکی گندم و سنگ، نیروهای گندم و آهن رو از آبادی که خارج کردم بفرستم به آبادی آهن و گندم شهر دیگه‌ام تا انتقال منابع برای نیروسازی راحتتر بشه، فکر میکنید چی شد؟ همه‌شون ناپدید شدن!!! کشاورز و چندتا صنعتگر و چندتا منجم (تعداد دقیقش رو نمیتونم بگم چون کسانی که باهم میجنگیم متوجه سطج من نشن) حالا به پشتیبانی درخواست دادم نیروهام رو برگردونن، بعد از اینکه چندبار گفتن دروغ میگم و نیرویی از من گم نشده نیروها رو برگردوندن ولی چطور؟ کشاورز دیگه واسم نیومد و صنعتگرهام کم شده و یه نجار این وسط بهم دادن!!!، بهشون که اعتراض کردم اپراتور جان گفت برو از بازار خودت عوضش کن!!! اونهایی هم که کم شده کم شده دیگه!!!
اینکه کشاورز ندارم یعنی فعلا نیروسازیم به مشکل برخورده و اینکه ا ...
‏1391/12/14 16:50:08
3234 نظر سنجی- گنجینه ها
l3ad l3oy
kadkhoda

حالا مگه چقدر کلید داخل سرور هست که آزاد سازی رو بذارن روز اینا میخوان بزنن

‏1392/03/20 23:44:39
3235 نظر سنجی- گنجینه ها
فقط سرور نره رو هوا هر موقع که میخوان بذارن
‏1392/03/20 23:46:35
3236 نظر سنجی- گنجینه ها
famili
فقط سرور نره رو هوا هر موقع که میخوان بذارن

‏1392/03/20 23:48:36
3237 نظر سنجی- گنجینه ها
kadkhoda

داداش کلید نمیزدم ولی یه میل نیرو ارزش یه 500 سکه طلا نداشت
خداوکیلی خیلی حرص خوردم فقط 30 تا سکه زدم
‏1392/03/20 23:56:26
3238 نظر سنجی- گنجینه ها
kadkhoda
شوالیه انیشتین
شبا آدم خوابش میاد بابانمیفهمه چیکارمیکنه

نه اینکه شما بیدار باشی کلید طلایی میزنید 10 تا سکه رو هم به زور میزنید شما ناراحتی بیا صبح ها بازی کنید. گنجینه ببرید

بچه مردم چرا مسخره می کنی؟
ادعا بازی داری؟
بیا سرور 10 منو بزن
‏1392/03/21 16:45:06
3239 نظر سنجی- گنجینه ها
saeid804
kadkhoda
شوالیه انیشتین
شبا آدم خوابش میاد بابانمیفهمه چیکارمیکنه

نه اینکه شما بیدار باشی کلید طلایی میزنید 10 تا سکه رو هم به زور میزنید شما ناراحتی بیا صبح ها بازی کنید. گنجینه ببرید

بچه مردم چرا مسخره می کنی؟
ادعا بازی داری؟
بیا سرور 10 منو بزن

در حال حاضر در هیچ سروری فعال نیستم سرور 15 در خدمتت هستم
‏1392/03/21 16:50:53
3240 نحوه تسخیر ابادی؟؟؟
... ستاد این فنون بینگو جان هستن این طوریه مثال امشب سرور شروع شده تو از الان شروع کن 6 سکه هم زمان و 7 سکه افزونه و بعدش 60 درصد منبعه رو افزایش میدی با 6 سکه در چوب سازی و معدن اهن و مزرعه و معدن سنگ و بعد منبعه داری هر وفت منبعه کم اوردی می خری سریع پیش رفت می کنی منابع رو ارتقا میدی و در اخر سرباز خونه که زدی افزایش سرعت ساخت رو فعال که کردی اون قد منبع داری که به صورت 3 ایکس سرباز بسازی
همین داداش دیگه باید تا اخر بازی سرباز بسازی و حالشو ببری
‏1391/12/12 18:19:38
3241 نحوه تسخیر ابادی؟؟؟
... بینگو جان هستن این طوریه مثال امشب سرور شروع شده تو از الان شروع کن 6 سکه هم زمان و 7 سکه افزونه و بعدش 60 درصد منبعه رو افزایش میدی با 6 سکه در چوب سازی و معدن اهن و مزرعه و معدن سنگ و بعد منبعه داری هر وفت منبعه کم اوردی می خری سریع پیش رفت می کنی منابع رو ارتقا میدی و در اخر سرباز خونه که زدی افزایش سرعت ساخت رو فعال که کردی اون قد منبع داری که به صورت 3 ایکس سرباز بسازی
همین داداش دیگه باید تا اخر بازی سرباز بسازی و حالشو ببری [/div][/quote]

60% ؟؟؟؟ منظورتون از قابلیت های ویژه فعال کنیم؟ اما مال من 40 درصد اصلا گزینه 60% نداره ازکجا میشه این فعال کرد؟
‏1391/12/12 19:19:29
3242 اصلاحیه
اصلاحیه

1. صفحه بازی خیلی تیره هست و چشم بازی کنها بعد از یک مدت کوتاه خصته میشه و همچنین فروم

2.بازی بقدری سنگین هست که برای 7 موج کاتا کردن بایئ چندین بار تب چیده شه آخرم با دعا که سیستم هنگ نکنه اتک داد (cpu 3 چهار هسته ای ram 4gig)

3.گزارشات جاسوسی باید مثل گزارشات تجارت جدا گانه باشه

4.گزارشات غ
‏1391/12/16 17:13:04
3243 سرور13
... دیده مولتی اونه ، اکانت رو حذف نمیکنن!!! میسوزم که یه اکانت با 21 شهر و 15000 نفر جمعیت ساختم یه نفر مفت دزدیدش، هیچکس هم هیچ کاری نکرد[/div][/quote]
خب نباید گول میخوردی رفیق.
ماشالا تو عکست هم که سنت از من بیشتره طرف چه مهارتی داشته گولت زده
‏1391/12/23 18:44:05
3244 سرور13
... وزم که یه اکانت با 21 شهر و 15000 نفر جمعیت ساختم یه نفر مفت دزدیدش، هیچکس هم هیچ کاری نکرد[/div][/quote]

دوست عزیز، من زیاد در جریان تیکت های شما با پشتیبانی بازی نیستم. اما به طور کل ما بر اساس اسناد و مدارک می تونیم بگیم این اکانت دزدی هست یا نه. صرفا اینکه شما می فرمایید دلیل نمی شه ما اکانت را از اون بازیکن بگیریم و به شما بدیم.
اما اگر شما دلایل و اسنادی دارید که منطقی باشد، حتما بخش پشتیبانی پیگیری می کنند. ما حتی اگر لازم باشد و اسناد شما کافی باشد، این موارد را با پلیس فتا ارسال می کنیم که اون طرف را یک گوشمالی هم بدهند.

اما در مورد مولتی بودن، ما با یک الگوریتم بررسی می کنیم. اگر آن فرد هیچ رابطه ای بین این دو اکانت ایجاد نکند، قاعدتا ما هم نمی تونیم تشخیص دهیم که این اکانت مولتی است. اما مطمئن باشید به محض اینکه رابطه ای بین دو اکانت مشخص شود، مسدود خواهد ش ...
‏1391/12/23 19:06:36
3245 امتیاز منفی نبرد افکار
amir268
علی کریمی16
لطفا تاپیک رو قفل کنید مشکلم حل شد.

تایپیک یعنی چی؟؟!!

هر موضوع یا تیتر جدیدی که توسط یه نویسنده اضافه میشه
‏1392/03/21 16:42:18
3246 گل بود به سبزه نیز آراسته شد
به مشهدی ها نمیرسن اگه اون بیاد سرور منفجر می شه
‏1392/03/26 10:50:26
3247 تسخیر آبادی
... ته قبل از تسخیر باید عمارت قهرمانتو سطح 10 یا 20 بکنی (سطح 10 برای تسخیر یک آبادی و سطح 20 برای تسخیر 2 آبادی )
وقتیآبادی تسخیر شد
میتونی به مقدار لازم نیروی متخصص بفرستی به ابادی
مثلا اگه ابادی سنگ بود باید 15 تا معمار بفرستی
و اگه آبادی سنگ و گندم بود باید بهش 10 تا معمار و 10 تا کشاورز بفرستی تا افزایش منابع پیدا کنی
‏1391/12/20 12:10:55
3248 تسخیر آبادی
... کنید که ارسال منجم به تنهایی هیچ کاربردی ندارد.
نیروی متخصص برای استخراج آبادی های گندمی : کشاورز، برای آبادی های با ذخایره آهن، صنعتگر و برای آبادی های با ذخایر چوب نجار و برای آبادی های با ذخایر سنگ، معمار می باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوه تربیت نیروهای متخصص به بخش "مشخصات و نوع فعالیت" نیروهای متخصص مراجعه نمایید.
‏1391/12/20 18:56:52
3249 جالبه
... ]
kadkhoda
آقایون وخانوما لطفا همگی برید پشتیباتی تیکت بذارید شاید حل شه.ما سعی وتلشمونو بکنیم بقیش با خدا.3 روز کم نیست
[/quote]
بچه ها من توی گزارش مشکلات در همین مورد نظرسنجی گذاشتم......3 روز قطع ارتباط باعث بروز هزاران مشکل برای اتحاد و اعضاءشون میشه........لطفا برید اونجا شرکت کنید تا بتونیم درخواست برداشتن این محدودیت رو بکنیم
‏1392/03/23 00:46:46
3250 جالبه
... ]
kadkhoda
آقایون وخانوما لطفا همگی برید پشتیباتی تیکت بذارید شاید حل شه.ما سعی وتلشمونو بکنیم بقیش با خدا.3 روز کم نیست
[/quote]
بچه ها من توی گزارش مشکلات در همین مورد نظرسنجی گذاشتم......3 روز قطع ارتباط باعث بروز هزاران مشکل برای اتحاد و اعضاءشون میشه........لطفا برید اونجا شرکت کنید تا بتونیم درخواست برداشتن این محدودیت رو بکنیم
[/div][/quote]
برید پشتیبانی تیکت بذارید
‏1392/03/23 00:47:58
منوی کاربری

پیغام

بستن