من اینو برای کسانی می گم که خیلی وقت است تو انجمن هستن یبار برین رو نام کاربری تون کلیک کنید و نوشته های ارسال شده را بزنید و برید به اخریاشون برید ببینید که با اعضای قدیمی چه صحبت های داشتید یا خاطرات من که خیلی ها رو بعد از خوندنش دیدم و ناراحت شدم چه خوب میشه دوباره برگردن پیش ما
من اینو برای کسانی می گم که خیلی وقت است تو انجمن هستن یبار برین رو نام کاربری تون کلیک کنید و نوشته های ارسال شده را بزنید و برید به اخریاشون برید ببینید که با اعضای قدیمی چه صحبت های داشتید یا خاطرات من که خیلی ها رو بعد از خوندنش دیدم و ناراحت شدم چه خوب میشه دوباره برگردن پیش ما:cry::cry::cry::cry:
من اینو برای کسانی می گم که خیلی وقت است تو انجمن هستن یبار برین رو نام کاربری تون کلیک کنید و نوشته های ارسال شده را بزنید و برید به اخریاشون برید ببینید که با اعضای قدیمی چه صحبت های داشتید یا خاطرات من که خیلی ها رو بعد از خوندنش دیدم و ناراحت شدم چه خوب میشه دوباره برگردن پیش ما
اره داداش منم همیشه از این کارا میکنم خیلی فاز میده
تابستون بعد درس میشه
[quote][div][b]مغلی[/b][/div][div]من اینو برای کسانی می گم که خیلی وقت است تو انجمن هستن یبار برین رو نام کاربری تون کلیک کنید و نوشته های ارسال شده را بزنید و برید به اخریاشون برید ببینید که با اعضای قدیمی چه صحبت های داشتید یا خاطرات من که خیلی ها رو بعد از خوندنش دیدم و ناراحت شدم چه خوب میشه دوباره برگردن پیش ما:cry::cry::cry::cry:[/div][/quote]
اره داداش منم همیشه از این کارا میکنم خیلی فاز میده
تابستون بعد درس میشه:|:o
این کارو تو فزای غیر مجازی هم انجام بدین و سری به خاطرات و عکس های قدیمی و دوستاتون هم بزنید این فاز چند برابر میشه.
بله این کار هم خوبه[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]:| این کارو تو فزای غیر مجازی هم انجام بدین و سری به خاطرات و عکس های قدیمی و دوستاتون هم بزنید این فاز چند برابر میشه.[/div][/quote]
مخصوصاً بازی و سرگمی های انجمن که خیلی قدیمی بودن رو هم بخونیم خیلی خوبه.
تاپیک قدیمی رو نیار بالا
مال 1 ماه پیشه!
خوبه تاپیک خودته
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]مغلی[/b][/div][div]مخصوصاً بازی و سرگمی های انجمن که خیلی قدیمی بودن رو هم بخونیم خیلی خوبه.;)[/div][/quote]
تاپیک قدیمی رو نیار بالا
مال 1 ماه پیشه!
خوبه تاپیک خودته
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.