سلام و عرض ادب به تمام دوستان در عصر پادشاهان (گلایه)
1392/09/11 06:26:38
من به عنوان کوچکترین عضو در بازی عصر پادشاهان تعجب میکنم که چرا همه فقط و فقط به فکر قدرتنمایی هستن و قدرت خودشان را به رخ هم میکشند . امیدوارم این حس از بین ما برچیده شود و به فکر یافتن دوستانی خوب و بی کلک باشیم. کوچک همه شما سهیل (iran s4)
(soheil_22737 (iran s4
من به عنوان کوچکترین عضو در بازی عصر پادشاهان تعجب میکنم که چرا همه فقط و فقط به فکر قدرتنمایی هستن و قدرت خودشان را به رخ هم میکشند . امیدوارم این حس از بین ما برچیده شود و به فکر یافتن دوستانی خوب و بی کلک باشیم. کوچک همه شما سهیل (iran s4)
داداشم سهیل قهرمان قهرمانان
خدای پاب عصرپادشاهان
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]soheil_22737[/b][/div][div]من به عنوان کوچکترین عضو در بازی عصر پادشاهان تعجب میکنم که چرا همه فقط و فقط به فکر قدرتنمایی هستن و قدرت خودشان را به رخ هم میکشند . امیدوارم این حس از بین ما برچیده شود و به فکر یافتن دوستانی خوب و بی کلک باشیم. کوچک همه شما سهیل (iran s4)[/div][/quote]
داداشم سهیل قهرمان قهرمانان
خدای پاب عصرپادشاهان
اول بگو چند تا مولتی داری ؟
[quote][div][b]soheil_22737[/b][/div][div]من به عنوان کوچکترین عضو در بازی عصر پادشاهان تعجب میکنم که چرا همه فقط و فقط به فکر قدرتنمایی هستن و قدرت خودشان را به رخ هم میکشند . امیدوارم این حس از بین ما برچیده شود و به فکر یافتن دوستانی خوب و بی کلک باشیم. کوچک همه شما سهیل (iran s4)[/div][/quote]
اول بگو چند تا مولتی داری ؟:mrgreen:
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]مولتی؟؟؟
تنها بازیکنی که میتونم بگم مولتی نداشت سهیل بود [/div][/quote]
یعنی تو هم مولتی داشتی؟؟؟:roll::roll::mrgreen:[/div][/quote]
دوران جاهلیت داشت الان پاکه
بحث تاپیک کردید مولتی شما هم سعی کن یکم بیشتر بیایی انجمن آقا سهیل
با تشکر
کدوم سهیل بابا من قاطی کردم
دو سال از بهترین سالای عمرم اینجا گذشت
تابستونای شلوغ..
دوستای خوب...
انجمن فعال...
ولی اون روزا دیگه برنمیگرده
[quote][div][b]saske[/b][/div][div]:| بحث تاپیک کردید مولتی
[b] شما هم سعی کن یکم بیشتر بیایی انجمن آقا سهیل[/b]
با تشکر
[/div][/quote]
کدوم سهیل بابا من قاطی کردم:oops:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.