تایپیک من کو؟؟
چرا بدتون میاد یکی مشکلای بازی رو میگه براتون افت داره بگم باگ میزنن یه بار تایپیک های منو بستید هیچی نگفتم 2 بار بستید هیچی نگفتم ولی تا کی؟؟؟؟
من نامه ها رو خصوصی هم باهاتون در میون میزارم نمیخونید یا میخونید جواب نمیدید
مثلا فکر کردید میتونید با تایپیک بستن موضوع رو حل کنید چرا جواب نمیدید فقط بلد حذف تایپیک کنید؟؟؟
بزنید به این دلیل بسته شد میدونم تایپیک مربوط به سرور آلمان بود ولی دلیلی نمیبینم جوابی نگیرم بچه هم نیستم بگید که اون سرور مدیریتش جداست
از کی تا حالا انتظاری شده اسمی به زبانه آلمانی؟؟؟؟
بس کنید تورو خدا
میخوام یه سری کارا رو که بی سر صدا حلش کردن رو براتون بگم
البته با سند
عنوان: پاسخ به: سلام
ارسال شده توسط مدیرانجمن در 1392/07/16 12:12:28
http://s17.kingsera.s2a.ir
اگه اینو منظورته که حل شد قضیش و تعطیل شد ...
کسی این لینک رو خبر داشت؟؟؟ که من بهشون گفتم و بستند
اما چرا اکانت من تو انگلیس بسته شد
عنوان: پاسخ به: اکانت مسدود شده
ارسال شده توسط hossein shabani در 1392/08/27 13:03:09
سلام
سرور انگلیس با ایران خیلی فرق میکنه هنوز خیلی ها هستند که دکتر انجیدنی رو نمیشناسند در صورتی من هم وبلاگشو و هم سایتشو خیلی وقته دنبال میکنم
اقای ایزدی اگه خودتونید من فقط قصدم از این کار زنده نگه داشتن یاد و خاطره ها بود
من اسم شهر رو هم نوشته بود mr.izadi
اما خوب اکانت به 6 ساعت نرسیده بن شد
خوب اولا که هیچ جا ننوشنید همچین اسمایی نزارید
دوما دیگه اکانت دومی که ساختم اون چرا بن شد
مهدی هیتی به صراحت میگه من چند اکانت دارم اونجا همزمان با من 6 تا اکانتش بسته شد اما دوباره بن نشد
و اگه نبرد افکارشو نگاه کنید 88 تا بازی داره که بیشتریاش با جمعیت 9 تایی بوده این یعنی که مولتی میساخته باهاشون 2 دست نبرد افکار میزده و بعد میرفته سراغ مولتیه دیگه و همینطوری با مولتی مدال 1 غارت گرفت تو انگلیس من اگه میخواستم به اصطلاح خودمون ل..ی بازی در بیارم و یا زرنگی کنم الان مدال 1 غارت دفاع حمله ماله من بود مثل سرور 0 المان
اما اینا هیچ کدوم منو قانع نکرد
مشکلی نیست رفتم المان با اسم جنگجو بدون مولتی ببینم این سری به خاطره چی میخواهید ببندند
بزارید پیش بینی کنم به خاطر نامه هایی که به غیر از زبان المانی شاید فرستاده شه اگه این راه نشد به خاطر اسم اتحاد شاید فارسی باشه اینم نشد ای پی که اونم نشد اسم ایدی چون نوشتم جنگجو
واقعا خیلی ناراحت خیلی ناراحت شدم
عنوان: اکانت مسدود شده
ارسال شده توسط مدیرانجمن در 1392/08/27 12:51:02
خوبی حسین آقا
شما کاملا میدونی که چرا بن شدی
استفاده از مشخصات یکی از مدیران عصرپادشاهان
که خودش بعدا میتونه مثل قضایای سرور ایران مشکل ساز بشه
همونطور که متهم میکردین که خودتون توی بازی اکانت دارین و ...
خب بخوام رُک بگم اینه که : شما خودت عمدا همچین اکانتی ساختی و دلائلش به خودت مرتبط میشه
ولی خب تخلف بوده و با شما برخورد شده ...
hiiiiis jangjo khabide
چرا بدتون میاد یکی مشکلای بازی رو میگه براتون افت داره بگم باگ میزنن یه بار تایپیک های منو بستید هیچی نگفتم 2 بار بستید هیچی نگفتم ولی تا کی؟؟؟؟
من نامه ها رو خصوصی هم باهاتون در میون میزارم نمیخونید یا میخونید جواب نمیدید
مثلا فکر کردید میتونید با تایپیک بستن موضوع رو حل کنید چرا جواب نمیدید فقط بلد حذف تایپیک کنید؟؟؟
بزنید به این دلیل بسته شد میدونم تایپیک مربوط به سرور آلمان بود ولی دلیلی نمیبینم جوابی نگیرم بچه هم نیستم بگید که اون سرور مدیریتش جداست
از کی تا حالا انتظاری شده اسمی به زبانه آلمانی؟؟؟؟
بس کنید تورو خدا
میخوام یه سری کارا رو که بی سر صدا حلش کردن رو براتون بگم
البته با سند
عنوان: پاسخ به: سلام
ارسال شده توسط مدیرانجمن در 1392/07/16 12:12:28
http://s17.kingsera.s2a.ir
اگه اینو منظورته که حل شد قضیش و تعطیل شد ...
کسی این لینک رو خبر داشت؟؟؟ که من بهشون گفتم و بستند
اما چرا اکانت من تو انگلیس بسته شد
عنوان: پاسخ به: اکانت مسدود شده
ارسال شده توسط hossein shabani در 1392/08/27 13:03:09
سلام
سرور انگلیس با ایران خیلی فرق میکنه هنوز خیلی ها هستند که دکتر انجیدنی رو نمیشناسند در صورتی من هم وبلاگشو و هم سایتشو خیلی وقته دنبال میکنم
اقای ایزدی اگه خودتونید من فقط قصدم از این کار زنده نگه داشتن یاد و خاطره ها بود
من اسم شهر رو هم نوشته بود mr.izadi
اما خوب اکانت به 6 ساعت نرسیده بن شد
خوب اولا که هیچ جا ننوشنید همچین اسمایی نزارید
دوما دیگه اکانت دومی که ساختم اون چرا بن شد
مهدی هیتی به صراحت میگه من چند اکانت دارم اونجا همزمان با من 6 تا اکانتش بسته شد اما دوباره بن نشد
و اگه نبرد افکارشو نگاه کنید 88 تا بازی داره که بیشتریاش با جمعیت 9 تایی بوده این یعنی که مولتی میساخته باهاشون 2 دست نبرد افکار میزده و بعد میرفته سراغ مولتیه دیگه و همینطوری با مولتی مدال 1 غارت گرفت تو انگلیس من اگه میخواستم به اصطلاح خودمون ل..ی بازی در بیارم و یا زرنگی کنم الان مدال 1 غارت دفاع حمله ماله من بود مثل سرور 0 المان
اما اینا هیچ کدوم منو قانع نکرد
مشکلی نیست رفتم المان با اسم جنگجو بدون مولتی ببینم این سری به خاطره چی میخواهید ببندند
بزارید پیش بینی کنم به خاطر نامه هایی که به غیر از زبان المانی شاید فرستاده شه اگه این راه نشد به خاطر اسم اتحاد شاید فارسی باشه اینم نشد ای پی که اونم نشد اسم ایدی چون نوشتم جنگجو
واقعا خیلی ناراحت خیلی ناراحت شدم
عنوان: اکانت مسدود شده
ارسال شده توسط مدیرانجمن در 1392/08/27 12:51:02
خوبی حسین آقا
شما کاملا میدونی که چرا بن شدی
استفاده از مشخصات یکی از مدیران عصرپادشاهان
که خودش بعدا میتونه مثل قضایای سرور ایران مشکل ساز بشه
همونطور که متهم میکردین که خودتون توی بازی اکانت دارین و ...
خب بخوام رُک بگم اینه که : شما خودت عمدا همچین اکانتی ساختی و دلائلش به خودت مرتبط میشه
ولی خب تخلف بوده و با شما برخورد شده ...
این مطلب در 1392/09/09 15:29:49 نوشته شده است و در 1392/09/10 07:21:18 ویرایش شده است .
hiiiiis jangjo khabide