دوستان یه سوال فوری
اگه کسی بهم حمله کنه می تونم قبل از رسیدن دشمن نیروهام رو از شهر خارج کنم تا موقع حمله کشته نشن؟
این استراتژی جواب میده آیا ؟
آره جواب میده اصطلاحا هم بش میگن جاخالی که خوراک فارم هاست
سگ نشو واسه هر استخونی حتی اگه شده بمیری از گشنگی
[quote][div][b]javoninfo[/b][/div][div]دوستان یه سوال فوری
اگه کسی بهم حمله کنه می تونم قبل از رسیدن دشمن نیروهام رو از شهر خارج کنم تا موقع حمله کشته نشن؟
این استراتژی جواب میده آیا ؟[/div][/quote]
آره جواب میده اصطلاحا هم بش میگن جاخالی که خوراک فارم هاست :D
یاد سرور 12 افتادم من یکی رو فارم کردم باور کنید 18 ساعت تمام هر 5 دقیقه حمله میزدم اونم 2 تا 2 تا نیرو میساخت هی من حمله میزدم هی اون نیرو میساخت 3 ساعت آخر نیرو میساخت دف میداد به شهرهای کناریش بازم شهرهای کناریشو میزدم آخرش دیگه خسته شد نامرد یه فحش داد رفت پی کارش بعد من موندم و اکانتش
Подумайте + богатства = мощность
یاد سرور 12 افتادم من یکی رو فارم کردم باور کنید 18 ساعت تمام هر 5 دقیقه حمله میزدم اونم 2 تا 2 تا نیرو میساخت هی من حمله میزدم هی اون نیرو میساخت 3 ساعت آخر نیرو میساخت دف میداد به شهرهای کناریش بازم شهرهای کناریشو میزدم آخرش دیگه خسته شد نامرد یه فحش داد رفت پی کارش بعد من موندم و اکانتش
اورین به تو.. خب مرد حسابی میذاشتی بازیشو کنه بیچاره..
...MaRYAM...
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]یاد سرور 12 افتادم من یکی رو فارم کردم باور کنید 18 ساعت تمام هر 5 دقیقه حمله میزدم اونم 2 تا 2 تا نیرو میساخت هی من حمله میزدم هی اون نیرو میساخت 3 ساعت آخر نیرو میساخت دف میداد به شهرهای کناریش بازم شهرهای کناریشو میزدم آخرش دیگه خسته شد نامرد یه فحش داد رفت پی کارش بعد من موندم و اکانتش[/div][/quote]
اورین به تو.. خب مرد حسابی میذاشتی بازیشو کنه بیچاره.. :evil:
واقعا به پشتکارت آفرین میگم من مدت زمانی که رو یه اکانت زوم کنم 1 ساعته بعد ببینم میخواد بازم از اینکارا کنه یه منجنیق میفرستم تمام
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]یاد سرور 12 افتادم من یکی رو فارم کردم باور کنید 18 ساعت تمام هر 5 دقیقه حمله میزدم اونم 2 تا 2 تا نیرو میساخت هی من حمله میزدم هی اون نیرو میساخت 3 ساعت آخر نیرو میساخت دف میداد به شهرهای کناریش بازم شهرهای کناریشو میزدم آخرش دیگه خسته شد نامرد یه فحش داد رفت پی کارش بعد من موندم و اکانتش[/div][/quote]
واقعا به پشتکارت آفرین میگم من مدت زمانی که رو یه اکانت زوم کنم 1 ساعته بعد ببینم میخواد بازم از اینکارا کنه یه منجنیق میفرستم تمام:mrgreen:
واقعا به پشتکارت آفرین میگم من مدت زمانی که رو یه اکانت زوم کنم 1 ساعته بعد ببینم میخواد بازم از اینکارا کنه یه منجنیق میفرستم تمام
تازه 3 روز اول سرور بود هنوز منجنیق به کار نگرفته بودیم. ولی الان پشیمون گذشته ها هستم والا, چقدر نفرین کردن .الان با مرام تر شدیم قدیما کلمون داغ بود
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]یاد سرور 12 افتادم من یکی رو فارم کردم باور کنید 18 ساعت تمام هر 5 دقیقه حمله میزدم اونم 2 تا 2 تا نیرو میساخت هی من حمله میزدم هی اون نیرو میساخت 3 ساعت آخر نیرو میساخت دف میداد به شهرهای کناریش بازم شهرهای کناریشو میزدم آخرش دیگه خسته شد نامرد یه فحش داد رفت پی کارش بعد من موندم و اکانتش[/div][/quote]
واقعا به پشتکارت آفرین میگم من مدت زمانی که رو یه اکانت زوم کنم 1 ساعته بعد ببینم میخواد بازم از اینکارا کنه یه منجنیق میفرستم تمام:mrgreen:[/div][/quote]
تازه 3 روز اول سرور بود هنوز منجنیق به کار نگرفته بودیم. ولی الان پشیمون گذشته ها هستم والا, چقدر نفرین کردن .الان با مرام تر شدیم قدیما کلمون داغ بود
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.