یه تیکه از آهنگ موردعلاقتونوبنویسید......
••▪▪••●● ஜ۩۞۩ஜ ●●••▪▪••
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
یه تیکه از اهنگ مورد علاقتونوبنویسید... 1392/09/03 14:44:20
یه تیکه از آهنگ موردعلاقتونوبنویسید......
••▪▪••●● ஜ۩۞۩ஜ ●●••▪▪••
|
|
1392/09/03 14:51:15
چرا ماراحتی عمو فدات بگیر بخواب شما پلو عروسکات
.................................................................. مارو تو اخبار نشون میدن شماروتو پی ام سی ..................................................... پیانو دوست داری نه حال میده ................................... ای جونم تویی هم نفسم عشقم تویی همه کسم ....................................................... ..Zende Miminam Age Khosh Shans Basham
|
|
1392/09/03 16:02:45
I know, I know, I know, I know you want me
You’re just a * inside a human body Squealer, squealer, squeal out, you’re so disgusting! You’re just a * inside… swine lady GAGA ...MaRYAM...
|
|
1392/09/03 16:08:44
محسن یگانه (بخند)
اگه خواستین برین دانلود کنین..pardad.ir/F_دانلود-آهنگ-محسن-یگانه-بخند_2184.aspx هوس کردم بازم امشب زیر بارون تو خیابون به یادت اشک بریزم طبق معمول همیشه آخه وقتی بارون میاد رو صورت یه عاشق مثل من حتی فرق اشک و بارون دیگه معلوم نمیشه امشب چشای من مثل ابرای بهاره نخند به حال من که حالم گریه داره چرا گریه م نمی تونه رو تو تاثیری بزاره ؟ آره بخند بخند که حالم خنده داره آره بخند بخند که حالم خنده داره… این عشق یک طرفه من رو کشونده تو خیابونا می خوام توی این خلوت کسی دور و برم باشه نه پلکام روی هم میرن نه دست می کشم از گریه نه می خوام بند بیاد بارون نه چتری رو سرم باشه امشب چشای من مثل ابرای بهاره نخند به حال من که حالم گریه داره چرا گریه م نمی تونه رو تو تاثیری بزاره ؟ آره بخند بخند که حالم خنده داره بخند بخند که حالم خنده داره نه پلکام روی هم میرن نه دست می کشم از گریه نه می خوام بند بیاد بارون نه چتری رو سرم باشه امشب چشای من مثل ابرای بهاره نخند به حال من که حالم گریه داره چرا گریه م نمی تونه رو تو تاثیری بزاره ؟ آره بخند بخند که حالم خنده داره آره بخند بخند که حالم خنده داره نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی |
|
1392/09/04 18:34:11
تاپیک فوق تکراریه!
دو سه تا تاپیک دقیقا مثل همین زده شده! بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو |
|
1392/09/05 16:09:00
امضام
|
|
1392/09/05 16:28:00
تمام عکسامون باید تکی بشه
میگی نیسم قلبت خورده ترک خوب به درک خوبـــــــــ به درک میگی نیسم موندی تنهائو تک خوب به درک خوب به درک چیکاداکیشداکاچیکاکیشداکا اینقدر به عکسام خیره شو تا دق کنی شباتو بعد از این باید هق هق کنی من که ازت گذشتمو رفتم رفیق شاید بتونی عکسو عاشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــق کنی هی اشکه تمساح میریزی که چی بشه؟ شبو روزات باید باهم یکی بشه آلبوم عکسامونو قیچی میکنم تمام عکسامون باید تکی بشه دیگه نیسم قلب خورده ترک خوب به درک خوب به درکککک .When it's real ,you can't walk away
|
|
1392/09/05 18:25:00
از 2:50 شروع میشه
من * تو ام هم سنگر تو ام گر زنی دست رد میبرم شکوه بر مادرم زهرا دقیقه 5 درود بر شرفت
|
|
1392/09/05 21:17:58
آره این آهنگ دیشب از رضا پیشرو پخش شد ، منم با پیام تحسینش کردم آهنگ باحالیه دمش گرم ، توی این سبک عصبانیت تو حرفا و صداش هست ، خوشم میاد inera@att.net |
منوی کاربری
|
||