ما اتحاد میسازیم تا در وقت نیاز کمکون کنند ولی الان من چندبار غارت میشم ولی خبری از کمک از طرف اتحادهایی که باهاشون هم پیمانم نیست.چــــــــــــــــــــــــرااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما اتحاد میسازیم تا در وقت نیاز کمکون کنند ولی الان من چندبار غارت میشم ولی خبری از کمک از طرف اتحادهایی که باهاشون هم پیمانم نیست.چــــــــــــــــــــــــرااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟:?::?:
همیشه همینطوره.بیشتر اتحاد ها مدیراشون فقط میخوان خودشونو بکشن بالا بخاطر همین اعضا رو میندازن جلو و کمک نمیکنن.
یه بلا نسبت هم بگی بد نیست
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]همیشه همینطوره.بیشتر اتحاد ها مدیراشون فقط میخوان خودشونو بکشن بالا بخاطر همین اعضا رو میندازن جلو و کمک نمیکنن.[/div][/quote]
یه بلا نسبت هم بگی بد نیست:mrgreen:
همیشه همینطوره.بیشتر اتحاد ها مدیراشون فقط میخوان خودشونو بکشن بالا بخاطر همین اعضا رو میندازن جلو و کمک نمیکنن.
یه بلا نسبت هم بگی بد نیست
خب راس میگه منم که سرور4 موسس بودم ج پیام هم نمیدادم!
به هرکی خوشم میومد محافظ میدادم
:دی
server 3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]همیشه همینطوره.بیشتر اتحاد ها مدیراشون فقط میخوان خودشونو بکشن بالا بخاطر همین اعضا رو میندازن جلو و کمک نمیکنن.[/div][/quote]
یه بلا نسبت هم بگی بد نیست:mrgreen:[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol:
خب راس میگه منم که سرور4 موسس بودم ج پیام هم نمیدادم!
به هرکی خوشم میومد محافظ میدادم
:دی :mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.