بهتر نیست حجم عکس رو از 80 کیو بایت تا سقف 200 کبلو بایت افزایش بدن منصفانه نیس من کلی عکس توپ تو کامپیتورم داره ولی همشون بالای 80 هستند کارشناس بازی خواهشا بخون مدیر حذف نکن
بهتر نیست حجم عکس رو از 80 کیو بایت تا سقف 200 کبلو بایت افزایش بدن منصفانه نیس من کلی عکس توپ تو کامپیتورم داره ولی همشون بالای 80 هستند کارشناس بازی خواهشا بخون مدیر حذف نکن
خب سایزشو کوچیک کن
دستی نه ها
resize رو میزنی بعد تو طول یا عرضو میدی
بعد رایانه خودش اون یکی رو میده
درضمن فرمت تصویرهات رو بهJPEG یا JPG تبدیل کن
ببین من ویندوزم ایکس پیه واس ایکس پیو بگو
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]سیب12[/b][/div][div]بهتر نیست حجم عکس رو از 80 کیو بایت تا سقف 200 کبلو بایت افزایش بدن منصفانه نیس من کلی عکس توپ تو کامپیتورم داره ولی همشون بالای 80 هستند کارشناس بازی خواهشا بخون مدیر حذف نکن[/div][/quote]
خب سایزشو کوچیک کن
دستی نه ها
درضمن فرمت تصویرهات رو بهJPEG یا JPG تبدیل کن[/div][/quote]
خب سایزشو کوچیک کن
دستی نه ها
ببین save as رو میزنی بعد با فرمت JPG یا JPEG سیو میکنی
اگه خودش همون فرمتا رو داشت دیگه باید دستی کوچیک کنی که کیفیت میاد پایین
خب من یدونه عکس برای انجمن می خوام میرم راهنما پرینت اسکرین رو می زنم میرم پینت پیستش می کنم بعد سیو کردم می رم روش کلیک می کنم همون چیزایی که گفتی رو می زنم درسته
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]سیب12[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]سیب12[/b][/div][div]بهتر نیست حجم عکس رو از 80 کیو بایت تا سقف 200 کبلو بایت افزایش بدن منصفانه نیس من کلی عکس توپ تو کامپیتورم داره ولی همشون بالای 80 هستند کارشناس بازی خواهشا بخون مدیر حذف نکن[/div][/quote]
خب سایزشو کوچیک کن
دستی نه ها
ببین من ویندوزم ایکس پیه واس ایکس پیو بگو[/div][/quote]
اگه خودش همون فرمتا رو داشت دیگه باید دستی کوچیک کنی که کیفیت میاد پایین[/div][/quote]
خب من یدونه عکس برای انجمن می خوام میرم راهنما پرینت اسکرین رو می زنم میرم پینت پیستش می کنم بعد سیو کردم می رم روش کلیک می کنم همون چیزایی که گفتی رو می زنم درسته
خب سایزشو کوچیک کن
دستی نه ها
اگه خودش همون فرمتا رو داشت دیگه باید دستی کوچیک کنی که کیفیت میاد پایین
آره
موقع سیو اگه دست کاری نکنی با فرمت PNG سیو میشه
اگه خودت JPG رو انتخاب کنی حجمش به نسبت کمتر میشه
مرسی
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]سیب12[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]سیب12[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]سیب12[/b][/div][div]بهتر نیست حجم عکس رو از 80 کیو بایت تا سقف 200 کبلو بایت افزایش بدن منصفانه نیس من کلی عکس توپ تو کامپیتورم داره ولی همشون بالای 80 هستند کارشناس بازی خواهشا بخون مدیر حذف نکن[/div][/quote]
خب سایزشو کوچیک کن
دستی نه ها
ببین من ویندوزم ایکس پیه واس ایکس پیو بگو[/div][/quote]
اگه خودش همون فرمتا رو داشت دیگه باید دستی کوچیک کنی که کیفیت میاد پایین[/div][/quote]
خب من یدونه عکس برای انجمن می خوام میرم راهنما پرینت اسکرین رو می زنم میرم پینت پیستش می کنم بعد سیو کردم می رم روش کلیک می کنم همون چیزایی که گفتی رو می زنم درسته[/div][/quote]
آره
موقع سیو اگه دست کاری نکنی با فرمت PNG سیو میشه
اگه خودت JPG رو انتخاب کنی حجمش به نسبت کمتر میشه[/div][/quote]
مرسی
خب حجمشونا کم کن!
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]سیب12[/b][/div][div]بهتر نیست حجم عکس رو از 80 کیو بایت تا سقف 200 کبلو بایت افزایش بدن منصفانه نیس من کلی عکس توپ تو کامپیتورم داره ولی همشون بالای 80 هستند کارشناس بازی خواهشا بخون مدیر حذف نکن[/div][/quote]
خب حجمشونا کم کن!
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.