من عاشقشم
چون تو مدرسه هرکاری میکنم الا گوش دادن به معلم و درس خوندن
الان میگین این دیگه کیه
ولی بدونبن این حرف یه بچه تیزهوشانیه
منم مثل تو ام. ولی بهترین قسمتش اینه میری خوراکی میزنی تو رگ
...
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div]من عاشقشم
چون تو مدرسه هرکاری میکنم الا گوش دادن به معلم و درس خوندن
الان میگین این دیگه کیه
ولی بدونبن این حرف یه بچه تیزهوشانیه[/div][/quote]
منم مثل تو ام. ولی بهترین قسمتش اینه میری خوراکی میزنی تو رگ
آره منم اصلا معلوم نیست چی بهت یاد میدن. فقط چرت و پرت میگن.
بعضی معلما واقعا بد درس میدن ، ما پارسال زنگ ریاضی میخوابیدیم و حرف میزدیم ، معلم واسه خودش درس میداد . امسالم یه درس دیگه
inera@att.net
[quote][div][b]محمدحسین نامداری[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]آره من خیلی :oops:[/div][/quote]
آره منم اصلا معلوم نیست چی بهت یاد میدن. فقط چرت و پرت میگن.[/div][/quote]
بعضی معلما واقعا بد درس میدن ، ما پارسال زنگ ریاضی میخوابیدیم و حرف میزدیم ، معلم واسه خودش درس میداد . امسالم یه درس دیگه
آره منم اصلا معلوم نیست چی بهت یاد میدن. فقط چرت و پرت میگن.
آره
...
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]محمدحسین نامداری[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]آره من خیلی :oops:[/div][/quote]
آره منم اصلا معلوم نیست چی بهت یاد میدن. فقط چرت و پرت میگن.[/div][/quote]
بعضی معلما واقعا بد درس میدن ، ما پارسال زنگ ریاضی میخوابیدیم و حرف میزدیم ، معلم واسه خودش درس میداد . امسالم یه درس دیگه [/div][/quote]
آره:D:)
مدرسه خوبه معلما چرتن
مثلا عربی هر روز امتحان کتبی میگیره
انگلیسی هر روز امتحان شفایی میگیره
و...
من که راضیم
عاشق همه دروسم
تو که تیز هوشی داداش
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]amin142142[/b][/div][div]مدرسه خوبه معلما چرتن
مثلا عربی هر روز امتحان کتبی میگیره
انگلیسی هر روز امتحان شفایی میگیره
و...[/div][/quote]
من که راضیم
عاشق همه دروسم
[/div][/quote]
تو که تیز هوشی داداش ;)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.