داداش احساس نمیکنی الان پستت به درد نمیخوره به غیر از بینگو کی اونجا بازی میکرد من خودم از سرور 3 اومدم اصلا فهمیدی برای چی حذف کرد به چه درد میخوره ؟?
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]alih[/b][/div][div]بچه هر کی هر اطلاعاتی داره بگه.;);););)[/div][/quote]
داداش احساس نمیکنی الان پستت به درد نمیخوره به غیر از بینگو کی اونجا بازی میکرد من خودم از سرور 3 اومدم اصلا فهمیدی برای چی حذف کرد به چه درد میخوره ؟:?::?:?
داداش احساس نمیکنی الان پستت به درد نمیخوره به غیر از بینگو کی اونجا بازی میکرد من خودم از سرور 3 اومدم اصلا فهمیدی برای چی حذف کرد به چه درد میخوره ؟?
باشه ولی من هدف داشتم از این پست چون می خوام اثبات کنم خیلی سیاست مدار بوده
یادش بخیر اتحاد assassins سرور 4
ای کاش می شد دوباره تو سرور 15
haji بیاد و اتحاد و بزنه
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]alih[/b][/div][div]بچه هر کی هر اطلاعاتی داره بگه.;);););)[/div][/quote]
داداش احساس نمیکنی الان پستت به درد نمیخوره به غیر از بینگو کی اونجا بازی میکرد من خودم از سرور 3 اومدم اصلا فهمیدی برای چی حذف کرد به چه درد میخوره ؟:?::?:?[/div][/quote]
باشه ولی من هدف داشتم از این پست چون می خوام اثبات کنم خیلی سیاست مدار بوده
انشاله تا چندروز دیگه کتیبه 7 میاد تاپیکشو میزنم همه بریزید اونجا.هر چقدرم شلوغ کنید کاری ندارم.
داداش کتیبه دست کی بیفته اگه اکانتت نفروشی حمله میکنی
ازادی یا طرف کوروش * هستی
وخته رفتنه
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]انشاله تا چندروز دیگه کتیبه 7 میاد تاپیکشو میزنم همه بریزید اونجا.هر چقدرم شلوغ کنید کاری ندارم.[/div][/quote]
ازادی یا طرف کوروش کیر هستی:?:
انشاله تا چندروز دیگه کتیبه 7 میاد تاپیکشو میزنم همه بریزید اونجا.هر چقدرم شلوغ کنید کاری ندارم.
ازادی یا طرف کوروش * هستی
من سرور 7 اکانت ندارم.طرف کسیم نیستم هیچکدوم واسم مهم نیستن چون میدونم واسه اون کتیبه حق خیلیا رو میخورن تا آرشیو کنن.تا الان تو بیشتر سرورا سر کتیبه دعوا میشه.ودوستیا از بین میره.من فقط گزارش میکنم.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]انشاله تا چندروز دیگه کتیبه 7 میاد تاپیکشو میزنم همه بریزید اونجا.هر چقدرم شلوغ کنید کاری ندارم.[/div][/quote]
ازادی یا طرف کوروش کیر هستی:?:[/div][/quote]
من سرور 7 اکانت ندارم.طرف کسیم نیستم هیچکدوم واسم مهم نیستن چون میدونم واسه اون کتیبه حق خیلیا رو میخورن تا آرشیو کنن.تا الان تو بیشتر سرورا سر کتیبه دعوا میشه.ودوستیا از بین میره.من فقط گزارش میکنم.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.