سلام .چه جوریه هی پیام میدن این اکانت فروشیه توبازیو میگم.مگه طرف فروشنده نمیخواد تو این سرور بازی کنه؟یا میشه 2باره ثبت نام کنه؟من بازی میکنم خواستم 1دیگه هم ثبت نام کنم گفت نمیشه شما ثبت نام کردید
کاشکی بازی تخته نرد هم تو بازی بود
دوران مسدودی یادش بخیر
ایدی ریدکال
بیاید تا حال کنید
6005828
سلام .چه جوریه هی پیام میدن این اکانت فروشیه توبازیو میگم.مگه طرف فروشنده نمیخواد تو این سرور بازی کنه؟یا میشه 2باره ثبت نام کنه؟من بازی میکنم خواستم 1دیگه هم ثبت نام کنم گفت نمیشه شما ثبت نام کردید:?::idea:
طبق قوانین بازی شما مجاز به استفاده از تنها یک اکانت میباشید و ایجاد و استفاده از اکانتهای مختلف باعث میشود تا بعنوان مولتی شناخته شده و با شما برخورد میگردد.
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
[quote][div][b]gazmeh12[/b][/div][div]هرکسی میتونه هرچقدر بخواد اکانت داشته باشه [/div][/quote]
طبق قوانین بازی شما مجاز به استفاده از تنها یک اکانت میباشید و ایجاد و استفاده از اکانتهای مختلف باعث میشود تا بعنوان مولتی شناخته شده و با شما برخورد میگردد.
خب همه حد اقل 2 تا رو دارن . چون میترست صفر بشن .... ولی اگر از اون اکانت ها برای خودت و 1 شهر استفاده نکنی مثلا از یکیشون به بقیشون حمله نکنی مولتی نمیشه
دشت بی فرهنگی ما هرزه تموم علفاش
خوب اگه خوب بد اگه بد برده دلای ادماش
یار دبستانی کجای .....
اون ور آب
خب همه حد اقل 2 تا رو دارن . چون میترست صفر بشن .... ولی اگر از اون اکانت ها برای خودت و 1 شهر استفاده نکنی مثلا از یکیشون به بقیشون حمله نکنی مولتی نمیشه
پس یعنی چند تا ادرس ایمیل داشته باشی دیگه؟برای ثبت نام؟
نه عزیز نکن این کارو باعث میشه مولتی شناخته شی هم خودتو بد نام کنی هم میبندندشون
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]mohamad4614[/b][/div][div][quote][div][b]gazmeh12[/b][/div][div]خب همه حد اقل 2 تا رو دارن . چون میترست صفر بشن .... ولی اگر از اون اکانت ها برای خودت و 1 شهر استفاده نکنی مثلا از یکیشون به بقیشون حمله نکنی مولتی نمیشه[/div][/quote]
پس یعنی چند تا ادرس ایمیل داشته باشی دیگه؟برای ثبت نام؟[/div][/quote]
نه عزیز نکن این کارو باعث میشه مولتی شناخته شی هم خودتو بد نام کنی هم میبندندشون
میتونی چندتا اکانت داشته باشه ولی نباید از کانت ها برای هم استفاده کنی درستش اینه
خوب جرا داشته باشی وقتی نمیخواهی استفاده همین کارا رو میکنید فارم الکی درست میکنید میدید دست غارتگرا
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]gazmeh12[/b][/div][div]میتونی چندتا اکانت داشته باشه ولی نباید از کانت ها برای هم استفاده کنی درستش اینه[/div][/quote]
خوب جرا داشته باشی وقتی نمیخواهی استفاده همین کارا رو میکنید فارم الکی درست میکنید میدید دست غارتگرا
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.