ببخشید شاید کسی حساب نداشته باشه که بتونه پول بریزه بهتره یک کاری کنید که اون شخص شارژایرانسل یا همراه اول بریزه و شما به حساب او بیفزایید می شه؟
میتونی بری بیرون از کافی نت بریزی.
پول رو میدی به صاحب کافی نت اون برات سکه میخره.1000 تا 2000 هم پول بیشتر ازت میگیره.
[quote][div][b]abedi843[/b][/div][div]ببخشید شاید کسی حساب نداشته باشه که بتونه پول بریزه بهتره یک کاری کنید که اون شخص شارژایرانسل یا همراه اول بریزه و شما به حساب او بیفزایید می شه؟[/div][/quote]
میتونی بری بیرون از کافی نت بریزی.
پول رو میدی به صاحب کافی نت اون برات سکه میخره.1000 تا 2000 هم پول بیشتر ازت میگیره.8-)
میتونی تو بازی به بقیه بگی برات بریزن براشون شارز بخری
من خودم یه زمانی همین کارو میکردم حتی چند تاشون ازم پول نگرفتن
[quote][div][b]gazmeh13[/b][/div][div]میتونی تو بازی به بقیه بگی برات بریزن براشون شارز بخری
من خودم یه زمانی همین کارو میکردم حتی چند تاشون ازم پول نگرفتن[/div][/quote]
:o
ببخشید شاید کسی حساب نداشته باشه که بتونه پول بریزه بهتره یک کاری کنید که اون شخص شارژایرانسل یا همراه اول بریزه و شما به حساب او بیفزایید می شه؟
قبلا tnt6666 یک تاپیک در همین مورد زده بود
If Ya Smell ! ... What Saske ... Is ... Cookin
Id Line : ooosalehooo
8 مدیر ؟
? Where Is Ofogh
[quote][div][b]abedi843[/b][/div][div]ببخشید شاید کسی حساب نداشته باشه که بتونه پول بریزه بهتره یک کاری کنید که اون شخص شارژایرانسل یا همراه اول بریزه و شما به حساب او بیفزایید می شه؟[/div][/quote]
قبلا tnt6666 یک تاپیک در همین مورد زده بود
بامعرفت هست نامرد هم هست
من سرور 16 برای یه نفر 7000 شارژ کردم گفت یه 2 و یه5 ایرانسل میده
منم گرفتم فکر نمیکردم این کارو کنه اخه 7000 تومن ارزش داره
خلا صه شارج کردیم براش بعدش فرستاد 5000 تومنیشو مصرف کرده بود.
رفتنی یا باید برن
من فراموشتون نمیکنم شما هم فراموشم نکنید
همتونو دوس دارم
کامد
[b]بامعرفت هست نامرد هم هست
من سرور 16 برای یه نفر 7000 شارژ کردم گفت یه 2 و یه5 ایرانسل میده
منم گرفتم فکر نمیکردم این کارو کنه اخه 7000 تومن ارزش داره
خلا صه شارج کردیم براش بعدش فرستاد 5000 تومنیشو مصرف کرده بود.:evil:[/b]
؟؟؟ من نفهمیدم میشه بیشتر توضیح بدی ؟؟؟
دو سال از بهترین سالای عمرم اینجا گذشت
تابستونای شلوغ..
دوستای خوب...
انجمن فعال...
ولی اون روزا دیگه برنمیگرده
اینجا رو بخون:
http://forum.kingsera.ir/posts/view/4995/%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF?allpost_page=2&ut=dXNlcnM&uti=92592
If Ya Smell ! ... What Saske ... Is ... Cookin
Id Line : ooosalehooo
8 مدیر ؟
? Where Is Ofogh
[quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div][quote][div][b]abedi843[/b][/div][div]ببخشید شاید کسی حساب نداشته باشه که بتونه پول بریزه بهتره یک کاری کنید که اون شخص شارژایرانسل یا همراه اول بریزه و شما به حساب او بیفزایید می شه؟[/div][/quote]
؟؟؟ من نفهمیدم میشه بیشتر توضیح بدی ؟؟؟[/div][/quote]
اینجا رو بخون:
http://forum.kingsera.ir/posts/view/4995/%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF?allpost_page=2&ut=dXNlcnM&uti=92592
میتونی تو بازی به بقیه بگی برات بریزن براشون شارز بخری من خودم یه زمانی همین کارو میکردم حتی چند تاشون ازم پول نگرفتن
یه دو سه تا از این با معرفتها هم واسه ما پیدا کن داداشی....
...MaRYAM...
[quote][div][b]gazmeh13[/b][/div][div]میتونی تو بازی به بقیه بگی برات بریزن براشون شارز بخری من خودم یه زمانی همین کارو میکردم حتی چند تاشون ازم پول نگرفتن[/div][/quote]
یه دو سه تا از این با معرفتها هم واسه ما پیدا کن داداشی....:twisted:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.