مهاجم در روزهای گذشته برای مدافع نیروی پشتیبان ارسال کرده و به اکانت یکدیگر سر زده اند. به این دلیل لشکرکشی بدون غارت انجام میشود
این مطلب در 1392/07/11 16:01:13 نوشته شده است و در 1392/07/11 16:01:35 ویرایش شده است .
این امکان جدیه درسته برای مولتی باز ها گذاشتن ؟!8-)
:D
مهاجم در روزهای گذشته برای مدافع نیروی پشتیبان ارسال کرده و به اکانت یکدیگر سر زده اند. به این دلیل لشکرکشی بدون غارت انجام میشود
من اینو میدونستم ولس فکر کردم قدیمی هست
[quote][div][b]ادم خور[/b][/div][div]این امکان جدیه درسته برای مولتی باز ها گذاشتن ؟!8-)
مهاجم در روزهای گذشته برای مدافع نیروی پشتیبان ارسال کرده و به اکانت یکدیگر سر زده اند. به این دلیل لشکرکشی بدون غارت انجام میشود[/div][/quote]
من اینو میدونستم ولس فکر کردم قدیمی هست
خوبه!
حالا اومدیم دو تا دوست بودن حالا با هم دشمن شدن دیگه نمی تونن از هم غارت کنن ؟!
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]دو هفته ای میشه که اومده [/div][/quote]
خوبه!
چیه
[quote][div][b]ادم خور[/b][/div][div]این امکان جدیه درسته برای مولتی باز ها گذاشتن ؟!8-)
مهاجم در روزهای گذشته برای مدافع نیروی پشتیبان ارسال کرده و به اکانت یکدیگر سر زده اند. به این دلیل لشکرکشی بدون غارت انجام میشود[/div][/quote]
چیه:?:
حالا مگه به شما ضری رسیده نکنه....
.
حالا مگه به شما ضری رسیده نکنه....:shock:
حالا مگه به شما ضری رسیده نکنه....
خیلی هم از وجود همچین قابلیتی خوشحالم
[quote][div][b]amin142142[/b][/div][div][quote][div][b]ادم خور[/b][/div][div]این امکان جدیه درسته برای مولتی باز ها گذاشتن ؟!8-)
حالا مگه به شما ضری رسیده نکنه....:shock:[/div][/quote]
خیلی هم از وجود همچین قابلیتی خوشحالم:P
خوبه!
به نظر من هم غلطه چون ممکنه دو تا اکانت با هم قبلا هم اتحادی بوده باشن و یکی از اونها برای فرد دیگری پشتیبان فرستاده باشه اما بعدا با هم دشمن بشن
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]ادم خور[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]دو هفته ای میشه که اومده [/div][/quote]
خوبه!
حالا اومدیم دو تا دوست بودن حالا با هم دشمن شدن دیگه نمی تونن از هم غارت کنن ؟![/div][/quote]
به نظر من هم غلطه چون ممکنه دو تا اکانت با هم قبلا هم اتحادی بوده باشن و یکی از اونها برای فرد دیگری پشتیبان فرستاده باشه اما بعدا با هم دشمن بشن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.