برای من که مشکلی نداره فقط ارسال پاسخ مشکل داره که اونم حل میشه به امید خدا
نه داداش بسته به شانسته من خودم مشکل ندارم ولی جاهایی که جانشینم هم تایمر منفی دارم هم لشکر گیر کرده . ارسال پاسخ هم که همگانیه .
این پایان دنیا که میگفتن اینجارو پیشبینی کرده بودند انگار
من آدم خوبیـــــم ولی نه با تو
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]برای من که مشکلی نداره فقط ارسال پاسخ مشکل داره که اونم حل میشه به امید خدا[/div][/quote]
نه داداش بسته به شانسته من خودم مشکل ندارم ولی جاهایی که جانشینم هم تایمر منفی دارم هم لشکر گیر کرده . ارسال پاسخ هم که همگانیه .
این پایان دنیا که میگفتن اینجارو پیشبینی کرده بودند انگار :mrgreen:
پویا اون بازیکنی که تو اتحاد امین اینا بود تو سرور 4 تو یه هفته نزدیک 11 هزارتا اومد بالا اسمش چی بود ؟
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]پویا n[/b][/div][div]کلا سرور9 مشکل داره شروع کنم یه 2 صفحه ای میشه![/div][/quote]
پویا اون بازیکنی که تو اتحاد امین اینا بود تو سرور 4 تو یه هفته نزدیک 11 هزارتا اومد بالا اسمش چی بود ؟
عباس خان
گفتم که داداش
server 3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]پویا n[/b][/div][div]کلا سرور9 مشکل داره شروع کنم یه 2 صفحه ای میشه![/div][/quote]
پویا اون بازیکنی که تو اتحاد امین اینا بود تو سرور 4 تو یه هفته نزدیک 11 هزارتا اومد بالا اسمش چی بود ؟[/div][/quote]
عباس خان
گفتم که داداش
عباس خان
گفتم که داداش
الان دیدم دمت گرم
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]پویا n[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]پویا n[/b][/div][div]کلا سرور9 مشکل داره شروع کنم یه 2 صفحه ای میشه![/div][/quote]
پویا اون بازیکنی که تو اتحاد امین اینا بود تو سرور 4 تو یه هفته نزدیک 11 هزارتا اومد بالا اسمش چی بود ؟[/div][/quote]
عباس خان
گفتم که داداش[/div][/quote]
الان دیدم دمت گرم
عباس خان
گفتم که داداش
الان دیدم دمت گرم
تو سرور8
یه نفر بود به اسم
alex.10
انقدر بازیش افتضاح بود
روزی یه شهر میزد!
از 9 تا جمعیت یه دفعه تو 2 ساعت میشد 1293
حیف اون سکه ها !
من با 14 تا سکه رتبه 2 پیشرفت رو آوردم هفته بعدشم با 7 سکه رتبه 10
server 3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]پویا n[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]پویا n[/b][/div][div]کلا سرور9 مشکل داره شروع کنم یه 2 صفحه ای میشه![/div][/quote]
عباس خان
الان دیدم دمت گرم[/div][/quote]
تو سرور8
یه نفر بود به اسم
alex.10
انقدر بازیش افتضاح بود
روزی یه شهر میزد!
حیف اون سکه ها !
من با 14 تا سکه رتبه 2 پیشرفت رو آوردم هفته بعدشم با 7 سکه رتبه 10:roll:
عباس خان
گفتم که داداش
الان دیدم دمت گرم
تو سرور8
یه نفر بود به اسم
alex.10
انقدر بازیش افتضاح بود
روزی یه شهر میزد!
حیف اون سکه ها !
میشه بگی با سکه ها چی کار می کنند؟
ماهم سکه زیاد داریم ولی رتبه متبه نمی آوریم
رنگ مرگ را که کسی دیده ایا غیر از خاکستری است
[quote][div][b]پویا n[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]پویا n[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]پویا n[/b][/div][div]کلا سرور9 مشکل داره شروع کنم یه 2 صفحه ای میشه![/div][/quote]
عباس خان
تو سرور8
یه نفر بود به اسم
alex.10
انقدر بازیش افتضاح بود
روزی یه شهر میزد!
حیف اون سکه ها !
من با 14 تا سکه رتبه 2 پیشرفت رو آوردم هفته بعدشم با 7 سکه رتبه 10:roll:[/div][/quote]
میشه بگی با سکه ها چی کار می کنند؟
ماهم سکه زیاد داریم ولی رتبه متبه نمی آوریم:?:
عباس خان
گفتم که داداش
الان دیدم دمت گرم
تو سرور8
یه نفر بود به اسم
alex.10
انقدر بازیش افتضاح بود
روزی یه شهر میزد!
حیف اون سکه ها !
منم اون موقع که تو لرد بودم بعد اومدم تو اتحاد سهیل 8 هزار تا جمعیت داشتم اون موقع 8 هزار و خرده ای هم من اضافه کردم با اون حال 4 شدم فاصلم با اول 800 تا بود علی جهانی 3 شد اون 2 تای اول و دوم رو یادم نیست
این مطلب در 1391/10/03 22:05:54 نوشته شده است و در 1391/10/03 22:09:04 ویرایش شده است .
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]پویا n[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]پویا n[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]پویا n[/b][/div][div]کلا سرور9 مشکل داره شروع کنم یه 2 صفحه ای میشه![/div][/quote]
عباس خان
تو سرور8
یه نفر بود به اسم
alex.10
انقدر بازیش افتضاح بود
روزی یه شهر میزد!
حیف اون سکه ها !
من با 14 تا سکه رتبه 2 پیشرفت رو آوردم هفته بعدشم با 7 سکه رتبه 10:roll:[/div][/quote]
منم اون موقع که تو لرد بودم بعد اومدم تو اتحاد سهیل 8 هزار تا جمعیت داشتم اون موقع 8 هزار و خرده ای هم من اضافه کردم با اون حال 4 شدم فاصلم با اول 800 تا بود علی جهانی 3 شد اون 2 تای اول و دوم رو یادم نیست
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.