میدونم الان همه میریزن سرم و میگن تاپیکو شلوغ نکن
سوال: با منجم میشه آبادی ها رو تسخیر کرد یا نه باید واسه آبادی گندم کشاورز و الی آخر ارسال کرد.
این مطلب در 1392/07/08 07:44:29 نوشته شده است و در 1392/07/10 09:04:03 ویرایش شده است .
.
.
شجاعت یعنی : بترس ، بلرز ، ولی یک قدم بردار
.
.
میدونم الان همه میریزن سرم و میگن تاپیکو شلوغ نکن:evil:
سوال: با منجم میشه آبادی ها رو تسخیر کرد یا نه باید واسه آبادی گندم کشاورز و الی آخر ارسال کرد.
سلام رفیق
اول اینکه کسی حق اعتراض به تاپیکتو نداره بجز مدیر انجمن اینو یادت باشه تو قوانیین هم هست
برای سوالت من متوجه نشدم ولی اینارو از راهنما گذاشتم:
تسخیر آبادی های (در مالکیت گینگیزها) :
برای تسخیر یک آبادی باید با یک لشکر همراه با قهرمان به یک آبادی به صورت نبرد حمله کنید و تمام نیروهای گینگیز ساکن آن آبادی را از بین ببرید. البته دقت نمایید که شما آبادی هایی را می توانید تسخیر نمایید که فاصله آنها تا شهر شما کمتر از 3 خانه باشد
شما در سطح 10 عمارت قهرمانان خود می توانید آبادی اول و در سطح 20 آبادی دوم را تسخیر نمایید. پس در هر شهر نمی توانید بیش از دو آبادی را تسخیر نمایید.
پس از تسخیر یک آبادی و اعزام نیروهای متخصص مرتبط به آنجا، تولیدات شهر بازیکن تا سقف 75% بالا خواهد رفت. البته برخی آبادی ها دارای دو نوع منبع هستند و در این آبادی ها تولیدات شهر از هر نوع منبع به میزان 50% بالا می رود.
هر نیروهای متخصص می تواند 5% تولید شهر شما را بالا ببرد. در ضمن با ارسال منجم به آبادی ها به ازای هر منجم 20% تولید سایر نیروهای متخصص در آن واحه افزایش می یابد. دقت کنید که ارسال منجم به تنهایی هیچ کاربردی ندارد.
نیروی متخصص برای استخراج -
آبادی های گندمی : کشاورز،
برای آبادی های با ذخایره آهن، صنعتگر
و برای آبادی های با ذخایر چوب نجار
و برای آبادی های با ذخایر سنگ، معمار می باشد.
این تاپیکم بزن تو جستجوی انجمن پیداش کن بدردت میخوره: کارایی متخصص ها با حضور منجم در آبادی ها
رفتنی یا باید برن
من فراموشتون نمیکنم شما هم فراموشم نکنید
همتونو دوس دارم
کامد
[b]سلام رفیق
اول اینکه کسی حق اعتراض به تاپیکتو نداره بجز مدیر انجمن اینو یادت باشه تو قوانیین هم هست
برای سوالت من متوجه نشدم ولی اینارو از راهنما گذاشتم:[/b]
[b]تسخیر آبادی های (در مالکیت گینگیزها) :[/b]
برای تسخیر یک آبادی باید[b] با یک لشکر همراه با قهرمان [/b]به یک آبادی [b]به صورت نبرد حمله کنید [/b]و تمام نیروهای گینگیز ساکن آن آبادی را از بین ببرید. البته دقت نمایید که شما آبادی هایی را می توانید تسخیر نمایید که فاصله آنها تا شهر شما کمتر از 3 خانه باشد
[b]شما در سطح 10 عمارت قهرمانان خود می توانید آبادی اول و در سطح 20 آبادی دوم را تسخیر نمایید. پس در هر شهر نمی توانید بیش از دو آبادی را تسخیر نمایید.[/b]
پس از تسخیر یک آبادی و[b] اعزام نیروهای متخصص مرتبط به آنجا[/b]، تولیدات شهر بازیکن تا سقف 75% بالا خواهد رفت. البته برخی آبادی ها دارای دو نوع منبع هستند و در این آبادی ها تولیدات شهر از هر نوع منبع به میزان 50% بالا می رود.
هر نیروهای متخصص می تواند 5% تولید شهر شما را بالا ببرد. در ضمن با ارسال منجم به آبادی ها به ازای هر منجم 20% تولید سایر نیروهای متخصص در آن واحه افزایش می یابد.[b] دقت کنید که ارسال منجم به تنهایی هیچ کاربردی ندارد.[/b]
[b]نیروی متخصص برای استخراج -[/b]
آبادی های گندمی : [b]کشاورز، [/b]
برای آبادی های با ذخایره آهن،[b] صنعتگر [/b]
و برای آبادی های با ذخایر چوب[b] نجار[/b]
و برای آبادی های با ذخایر سنگ، [b]معمار[/b] می باشد.
این تاپیکم بزن تو جستجوی انجمن پیداش کن بدردت میخوره:
[b] کارایی متخصص ها با حضور منجم در آبادی ها [/b]
پس از تسخیر یک آبادی و اعزام نیروهای متخصص مرتبط به آنجا، تولیدات شهر بازیکن تا سقف 75% بالا خواهد رفت. البته برخی آبادی ها دارای دو نوع منبع هستند و در این آبادی ها تولیدات شهر از هر نوع منبع به میزان 50% بالا می رود.
این یعنی چه؟؟؟؟!!!!!
یعنی من که منجمم به ی آبادی سنگ با شرایط بالا میتونم حمله کنم و اونو از آن خودم کنم . یهنی نیروی متخصص منجم میتونه این کارو واسم انجام بده یا باید نیروی متخصص مرتبط با اون آبادی رو بفرستم
این مطلب در 1392/07/08 14:49:56 نوشته شده است و در 1392/07/08 14:50:07 ویرایش شده است .
.
.
شجاعت یعنی : بترس ، بلرز ، ولی یک قدم بردار
.
.
[b]پس از تسخیر یک آبادی و اعزام نیروهای متخصص مرتبط به آنجا، تولیدات شهر بازیکن تا سقف 75% بالا خواهد رفت. البته برخی آبادی ها دارای دو نوع منبع هستند و در این آبادی ها تولیدات شهر از هر نوع منبع به میزان 50% بالا می رود.[/b]
این یعنی چه؟؟؟؟!!!!!
یعنی من که منجمم به ی آبادی سنگ با شرایط بالا میتونم حمله کنم و اونو از آن خودم کنم . یهنی نیروی متخصص منجم میتونه این کارو واسم انجام بده یا باید نیروی متخصص مرتبط با اون آبادی رو بفرستم
این یعنی چه؟؟؟؟!!!!!
تو میتونی به ابادی سنگ حمله کنی ولی باید حتما معمار بفرستی. برای اینکه معمار گیری هم یا باید از یکی غارت کنی یا تو بازار معامله کنی. حداقل باید 1 معمار داشته باشی تا بتونی از ابادیت استفاده کنی.
مدرسان شریف
[quote][div][b]actives[/b][/div][div][b]پس از تسخیر یک آبادی و اعزام نیروهای متخصص مرتبط به آنجا، تولیدات شهر بازیکن تا سقف 75% بالا خواهد رفت. البته برخی آبادی ها دارای دو نوع منبع هستند و در این آبادی ها تولیدات شهر از هر نوع منبع به میزان 50% بالا می رود.[/b]
این یعنی چه؟؟؟؟!!!!!
یعنی من که منجمم به ی آبادی سنگ با شرایط بالا میتونم حمله کنم و اونو از آن خودم کنم . یهنی نیروی متخصص منجم میتونه این کارو واسم انجام بده یا باید نیروی متخصص مرتبط با اون آبادی رو بفرستم[/div][/quote]
تو میتونی به ابادی سنگ حمله کنی ولی باید حتما معمار بفرستی. برای اینکه معمار گیری هم یا باید از یکی غارت کنی یا تو بازار معامله کنی. حداقل باید 1 معمار داشته باشی تا بتونی از ابادیت استفاده کنی.
ببین کاکا باید برات مثال بزنم
مثلا یه ابادی سنگ کنارت هست
اول یه جاسوسی میری
بعد نیروی کافی میبری همراه با قهرمان ومیزاری رو حالت نبرد واگه پیروز شدی درواقع تسخیرش کردیاینم یادت باشه تا قهرمان شهرتو نبری اون ابادی تسخیرت نمیشه.این تا اینجا
حالا اگه رو نقشه، ابادی رو نگاه کنی نوشته که در تسخیر تو هست اگه روش کلیک کنی و اعزام متخصص رو بزنی
چون دیگه وحشی هارو نابود کردی میتونی متخصص مربوطه رو بفرستی حالا ابادیت سنگه متخصص مربوطش میشه معمار. اینم تا اینجا
حالا چون ابادیت تک محصولست یعنی فقط سنگه تا 75 درصد تولید معدن سنگتو افزایش میده
ازون طرف اگه بخوای متخصص بفرستی یعنی معمار جون هر یدونه متخصص 5% درصد تولید معدن سنگتو افزایش میده
بنابر این اگه بخوای افزایش 75 درصدی داشته باشی........ 75 تقسیم 5 میشه 15 یعنی باید 15 تا معمار بفرستی حالا مختصر بهت بگم منجم کارش افزایش توانایی متخصص هست نه معادن و در لشگر کشی هم شرکت نمیکنه
اگه اون تاپیکیو که بهت گفتم بخونی متوجه میشی که میتونی به جای 15 معمار 8 معمار و 5 تا منجم ببری
که دوتاشون بازدهی همون 15 تا معمارو دارن و ربطی نداره که تو منجم باشی معمار باشی یا کشاورز هر ابادی که در 3 خونه ای شهرته میتونی تسخیر کنی البته از هر شهرت فقط 2 تا ابادی میتونی تسخیر کنی.
این مطلب در 1392/07/08 16:05:22 نوشته شده است و در 1392/07/08 16:10:25 ویرایش شده است .
رفتنی یا باید برن
من فراموشتون نمیکنم شما هم فراموشم نکنید
همتونو دوس دارم
کامد
ببین کاکا باید برات مثال بزنم
مثلا یه ابادی سنگ کنارت هست
اول یه جاسوسی میری
بعد نیروی کافی میبری [b]همراه با قهرمان[/b] ومیزاری رو حالت نبرد واگه پیروز شدی درواقع تسخیرش کردی[b]اینم یادت باشه تا قهرمان شهرتو نبری اون ابادی تسخیرت نمیشه[/b].این تا اینجا
حالا اگه رو نقشه، ابادی رو نگاه کنی نوشته که در تسخیر تو هست اگه روش کلیک کنی و اعزام متخصص رو بزنی
چون دیگه وحشی هارو نابود کردی میتونی متخصص مربوطه رو بفرستی
[b]حالا ابادیت سنگه متخصص مربوطش میشه معمار. اینم تا اینجا[/b]
حالا چون ابادیت تک محصولست یعنی فقط سنگه تا 75 درصد تولید معدن سنگتو افزایش میده
ازون طرف اگه بخوای متخصص بفرستی یعنی معمار جون هر یدونه متخصص 5% درصد تولید معدن سنگتو افزایش میده
بنابر این اگه بخوای افزایش 75 درصدی داشته باشی........ 75 تقسیم 5 میشه 15
[b]یعنی باید 15 تا معمار بفرستی[/b]
[b]حالا مختصر بهت بگم منجم کارش [u]افزایش توانایی متخصص هست[/u] نه معادن و در لشگر کشی هم شرکت نمیکنه[/b]
اگه اون تاپیکیو که بهت گفتم بخونی متوجه میشی که میتونی به جای 15 معمار
[b]8 معمار و 5 تا منجم ببری[/b]
که دوتاشون بازدهی همون 15 تا معمارو دارن
[b]و ربطی نداره که تو منجم باشی معمار باشی یا کشاورز هر ابادی که در 3 خونه ای شهرته میتونی تسخیر کنی البته از هر شهرت فقط 2 تا ابادی میتونی تسخیر کنی.[/b]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.