این مشکل برای من هم پیش اومده،هر کاری میکنم نمیتونم وارد سرور 18 بشم ،لطفا کارشناسان محترم پاسخ بدن،ممنون
[quote][div][b]ashil-1990[/b][/div][div]چرا تو سرور 18 ثبت نام کردم ولی داخل نمیره ؟؟؟؟؟[/div][/quote]
این مشکل برای من هم پیش اومده،هر کاری میکنم نمیتونم وارد سرور 18 بشم ،لطفا کارشناسان محترم پاسخ بدن،ممنون
مشکل از مرورگر هاتون هست ورژن های جدید فایرفاکس و یا گوگل کروم رو دانلود کنید
آخه چه ربطی به مرورگر داره پسر خوب؟
[quote][div][b]mahmoudtz[/b][/div][div]مشکل از مرورگر هاتون هست ورژن های جدید فایرفاکس و یا گوگل کروم رو دانلود کنید [/div][/quote]
خیلی ربط داره!
کوکی ها و کش های مروگرتونم پاک کنید اگه وارد نشد بازم به پشتیبانی بگید!
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]farshad[/b][/div][div][quote][div][b]mahmoudtz[/b][/div][div]مشکل از مرورگر هاتون هست ورژن های جدید فایرفاکس و یا گوگل کروم رو دانلود کنید [/div][/quote]
آخه چه ربطی به مرورگر داره پسر خوب؟[/div][/quote]
خیلی ربط داره!
کوکی ها و کش های مروگرتونم پاک کنید اگه وارد نشد بازم به پشتیبانی بگید!
شما امتحان کن
تا حالا 100 نفر تو انجمن مشکلشون این بوده با تعویض مرورگر حل شده
دو سال از بهترین سالای عمرم اینجا گذشت
تابستونای شلوغ..
دوستای خوب...
انجمن فعال...
ولی اون روزا دیگه برنمیگرده
[quote][div][b]farshad[/b][/div][div][quote][div][b]mahmoudtz[/b][/div][div]مشکل از مرورگر هاتون هست ورژن های جدید فایرفاکس و یا گوگل کروم رو دانلود کنید [/div][/quote]
شما امتحان کن;)
تا حالا 100 نفر تو انجمن مشکلشون این بوده با تعویض مرورگر حل شده;)
شما امتحان کن
من آخرین ورژن کروم و فاکسو دارم پس هیچ ربطی به مرورگر نداره، سرورای دیگرو راحت وارد میشم،وقتی میرم سرور 18ثبت نام کنم میگه قبلا 1 بار با این * ثبت نام کردی بعد که میرم به سرور18 لاگین بشم میگه نام کاربری در شبکه موجود نمیباشد، بالاخره ما نفهمیدیم اگه ثبت نام نکردم پس چرا میگه قبلا ثبت نام کردی، اگه ثبت نام کردم پس چرا میگه نام کاربری در شبکه موجود نیست؟
من نمیدونم ثبت نام به روش قبلی چه اشکالی داشت که عوضش کردن،قبلا خیلی راحت تو سرورا ثبت نام میکردیم این دنگو فنگارم نداشتیم،آخه سری که درد نمیکنه چرا دستمال میبندید
[quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div][quote][div][b]farshad[/b][/div][div][quote][div][b]mahmoudtz[/b][/div][div]مشکل از مرورگر هاتون هست ورژن های جدید فایرفاکس و یا گوگل کروم رو دانلود کنید [/div][/quote]
شما امتحان کن;)
تا حالا 100 نفر تو انجمن مشکلشون این بوده با تعویض مرورگر حل شده;)[/div][/quote]
من آخرین ورژن کروم و فاکسو دارم پس هیچ ربطی به مرورگر نداره، سرورای دیگرو راحت وارد میشم،وقتی میرم سرور 18ثبت نام کنم میگه قبلا 1 بار با این سیستم ثبت نام کردی بعد که میرم به سرور18 لاگین بشم میگه نام کاربری در شبکه موجود نمیباشد، بالاخره ما نفهمیدیم اگه ثبت نام نکردم پس چرا میگه قبلا ثبت نام کردی، اگه ثبت نام کردم پس چرا میگه نام کاربری در شبکه موجود نیست؟
من نمیدونم ثبت نام به روش قبلی چه اشکالی داشت که عوضش کردن،قبلا خیلی راحت تو سرورا ثبت نام میکردیم این دنگو فنگارم نداشتیم،آخه سری که درد نمیکنه چرا دستمال میبندید
شما امتحان کن
من آخرین ورژن کروم و فاکسو دارم پس هیچ ربطی به مرورگر نداره، سرورای دیگرو راحت وارد میشم،وقتی میرم سرور 18ثبت نام کنم میگه قبلا 1 بار با این * ثبت نام کردی بعد که میرم به سرور18 لاگین بشم میگه نام کاربری در شبکه موجود نمیباشد، بالاخره ما نفهمیدیم اگه ثبت نام نکردم پس چرا میگه قبلا ثبت نام کردی، اگه ثبت نام کردم پس چرا میگه نام کاربری در شبکه موجود نیست؟
مشکلی دارید به پشتیبانی بگید
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]farshad[/b][/div][div][quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div][quote][div][b]farshad[/b][/div][div][quote][div][b]mahmoudtz[/b][/div][div]مشکل از مرورگر هاتون هست ورژن های جدید فایرفاکس و یا گوگل کروم رو دانلود کنید [/div][/quote]
شما امتحان کن;)
تا حالا 100 نفر تو انجمن مشکلشون این بوده با تعویض مرورگر حل شده;)[/div][/quote]
من آخرین ورژن کروم و فاکسو دارم پس هیچ ربطی به مرورگر نداره، سرورای دیگرو راحت وارد میشم،وقتی میرم سرور 18ثبت نام کنم میگه قبلا 1 بار با این سیستم ثبت نام کردی بعد که میرم به سرور18 لاگین بشم میگه نام کاربری در شبکه موجود نمیباشد، بالاخره ما نفهمیدیم اگه ثبت نام نکردم پس چرا میگه قبلا ثبت نام کردی، اگه ثبت نام کردم پس چرا میگه نام کاربری در شبکه موجود نیست؟
[/div][/quote]
مشکلی دارید به پشتیبانی بگید
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.