من سرور 18 تو اتحاد پتریچور هستم با نام کاربری ف.د.ا.ی.ی هر کی جنوب شرق تو بازی پیام بده امروز از مدرسه اومدم شروع کردما !
منتظر اخبار بعدی باشید
جمعیت سرور 3600 !×!!!!!!
خدایا.............
من سرور 18 تو اتحاد پتریچور هستم با نام کاربری ف.د.ا.ی.ی هر کی جنوب شرق تو بازی پیام بده امروز از مدرسه اومدم شروع کردما !
منتظر اخبار بعدی باشید
جمعیت سرور 3600 !×!!!!!!
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]rolling back[/b][/div][div]موسم خراب دابل کلیک میشه عدم زدم ممنون گفتی[/div][/quote]
چرا دروغ میگی ؟
عدم میزنی بعد میگی
باشه به حرحال [/div][/quote]
اون مال یکی دیگه بود
یعنی من کورم؟
سه تا تاپیک به این اسم نویسنده
آقا ول کن
ادامه>>>>>>
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]sepehr hero[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]rolling back[/b][/div][div]موسم خراب دابل کلیک میشه عدم زدم ممنون گفتی[/div][/quote]
چرا دروغ میگی ؟
عدم میزنی بعد میگی
اون مال یکی دیگه بود
[/div][/quote]
یعنی من کورم؟
آقا ول کن
ادامه>>>>>>
یعنی من کورم؟
آقا ول کن
ادامه>>>>>>
شمارو نمی دونم
ولی خودم داشتم نگاه می کردم
حتما اشتباه لپی شده
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr hero[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]rolling back[/b][/div][div]موسم خراب دابل کلیک میشه عدم زدم ممنون گفتی[/div][/quote]
چرا دروغ میگی ؟
عدم میزنی بعد میگی
اون مال یکی دیگه بود
[/div][/quote]
یعنی من کورم؟
آقا ول کن
ادامه>>>>>>[/div][/quote]
شمارو نمی دونم
ولی خودم داشتم نگاه می کردم
حتما اشتباه لپی شده
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.